- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.581
buradayım cnmHuuuuu nerdesiniz
cnm toz ne tozu?songülüm hoşgeldin cnm.
yasemini izinliymiş evet ama zeynebim daha iyimiş şükür..
bu arada kıreş olayı benide düşündürüyo ama bişekilde başlamamız lazım cnm şu kullandığımız toz bizi bayağı rahatlattı bakalım aman dilimi ısırayım ama bu ara iyiyiz yaklaşık 2 aydır.. şimdi 10 gün sonra dr konturole çağarmış bizi toz 3 ay dolacak.
kıreş işini onunlada konuşacaz bakalım.
ama inan evde daha kötü hazır yiyecekler tv beni çok korkutuyo cnm birde annane her dediğini yaptığı için nilde tuturmalar başladı bu ara..
Oy oy ananeniz zaten kiyamiyorsongülüm hoşgeldin cnm.
yasemini izinliymiş evet ama zeynebim daha iyimiş şükür..
bu arada kıreş olayı benide düşündürüyo ama bişekilde başlamamız lazım cnm şu kullandığımız toz bizi bayağı rahatlattı bakalım aman dilimi ısırayım ama bu ara iyiyiz yaklaşık 2 aydır.. şimdi 10 gün sonra dr konturole çağarmış bizi toz 3 ay dolacak.
kıreş işini onunlada konuşacaz bakalım.
ama inan evde daha kötü hazır yiyecekler tv beni çok korkutuyo cnm birde annane her dediğini yaptığı için nilde tuturmalar başladı bu ara..
Evet evet salgin sonra bir daha geziyor yaren 5 yasinsa falandi Allahim berbat hir kisti ayda bir kesin yuksek ates bigazlar vbevet cnm pek aymadı
yok cnm kreşte yükselmiyor sadece geceleri
zaten kreşte yükseldiği zaman hemen arayıp bilgi verip hangi ilacı gerektiğini soruyorlar
sağol cnm benim ya
valla sabah bıraktıktan sonra arayamadım
ilk yıl evet zorluyor
ama dün defnenin sınıfından birisi salgın olduğunu söyledi
biz de 3 aydır boğazdaki balgamdan kurtulamadık bi türlü cnmEvet evet salgin sonra bir daha geziyor yaren 5 yasinsa falandi Allahim berbat hir kisti ayda bir kesin yuksek ates bigazlar vb
Bu dinem yarenlerin okuldada salgin var arkadaslarindan igne vurulanlarda var
Genel bjr salgin sanirim
Ay o balgamda cok rahatsiz eder kuzuyubiz de 3 aydır boğazdaki balgamdan kurtulamadık bi türlü cnm
nasıl bişeyse anlamadım
yaren de dikkat etsin cnm ya
aras paşa nasıl
uzun zamandır resmini göremedik kuzunun, resim istiyorum ona göre canım :)
Bahsetmeniz uyi olmus eminim onlae mudahale etmeyi bizlerden daha iyi biliyordur rabbim vernesinyok fundacım alerjik ilaç kullanıyoruz toz yani .
öyle yapıcaz songülüm diğer yerler parkede sınıflarını bilmiyorum sormam lazım.
evet malesef annanemiz herdediğini yapıyor oyüzden sıkıntı en azından kuralları blsin istiyorum kıreş ve ben iyi olacağını düşünüyorum cnm inş hastalık zaten ilk yıl bekliyorum.
kıreşe nilin havalesindende bahsettik müdürleri buginbi durumlarda öğretmenin 2 kat daha dikkatli olduğunu söyledi..
yok cnm o şekilde bilmiyo tabi ama her dediğini yapmmamasını söylüyorumBahsetmeniz uyi olmus eminim onlae mudahale etmeyi bizlerden daha iyi biliyordur rabbim vernesin
Peki annen biliyor mu bu durumu
yok cnm o şekilde bilmiyo tabi ama her dediğini yapmmamasını söylüyorum
Haklisin canim benimyok cnm o şekilde bilmiyo tabi ama her dediğini yapmmamasını söylüyorum
Canim nasil cozdun bak bugun hic takilmadi brnim telefon gecen gun yazamadim r3smensongüllll bu arada ben tel işini çözdüm ha ha haartık fazla ayrı kalmıyacaz
Merhaba canim nasilsunGunaydın tunaydın:)
3. Oldum cnmKizlar beninin yarisma sonuclandimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?