2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba canim nasilsun

Az evvel yarismayi sordum
Iyılık cnm bı bakım dedım bende adım gecmıs:)
Bıraz sonra carsıya cıkıcaz nıdayla cuma mısafırlerım gelıcek ılk gelıcek olan arkadaslarda var, bugunden basladı benım kosturmam mutfak dolapları ıc dıs basladım ama aksama kalıcak alısverısten sonra kv deye gıtcez. Yarında sıl supur temızlık yaparım artık..
Sizden naber nası gıdıyo araba surmek
Bu arada tebrıklerımızı aldın umarım sıbelın olayından arada kaynadı gıttı:)

Gunaydın tunaydın:)
tünaydın cnm

tebrikler cnm benim

Nerdesiniz yahu
Brn kaciyorum kizlr yarenin gelmesine az kaldi
Ogleden sonra firsat bulursam tek gecenko gibi edepsizlik yapmassa burdayim
bekleriz canım

Slmlar bayanlarrr....
betull cnm kendi derdimden yazamadım hic gecmis olsun iyi olcak ins.
biz iyiyiz esimle o olaylar hic yasanmamis gibi...mmeryem oksuruyo bakalım bugun yollamadm krese evdeler babaannesyle...ssabahtan cok yogundum yoruldum tansyonum falan düştü herhalde yemkten sonra duzeldm gibi bklim.ogleden sonrada yoğunum aksam olsada uyusam

günaydın kızlar
ben yine 3 ten beri ayaktayım.sağolsun defne yine gece ateşlendi

Gunaydin kizlar hekese
kuzucumla yeni uayndik yatak keyfi yapioz
yarin babamiz geliyor ne cabuk gecti hicde ozlemedik :)
Bebekken gitmisti goreve gunler degil saatler gecmiordu ay simdi hic farketmedik bile masalla sunu yapakim bunu yapakim derken gunler geciyir:)

Sadece gecemi atesleniyor niye acaba gunuz nasil acaba
evet canım sadece gece ateşleniyor
kreşte ölçüyorlar gündüz ama orada yükselmiyor.çünkü yükselince arayıp bilgi veriyorlar ve hangi ilacı vermeleri gerektiğini soruyorlar
bir de öksürük var

Günaydın kızlar

Ya ben dünden beri gamze anneye üzüldüm icim bi hoş.

Fundacim neden sadece gece atesleniyor ki acaba ilginç boyle olmasi.

Betülcüm inşallah tamamen kurtulursun ağrılarından en kisa zamanda canım rabbim bir an önce sifa versin. Kontrolün nasil gecti canim.

Ayşegülcum allah kavustursun canim. Bizim de sabah gitti babamiz yalniziz bu gece.

Guldencim sen nasilsin canim nilos nasil.

Berra da gece atesi 38 oldu ama sonra düştü. Kullandigimiz ilactan dolayi mi bilmiyorum iki seferdir böyle oluyor. 38 i geçmiyor. Inşallah bu seferde ilerlemez

Benicim başarılar diliyorum canim. Yöresel yemekler olunca ben de mi katilsam diye düşündüm bi an ama yapamam heralde yaa. Yöresel yemekleri cok severim her gittigim yörenin yemeklerini ogrenmeye çalışırım. Ama sizin gibi güzel hazirlayip fotolayamam heralde

günaydın fundam allah allah çok ilginç gerçekten gece ateş
ayşegül sanada günaydın özlenmiyo dimi çocuklar olunca :
ay ben çok kötüyüm kızlar lösemi hastası gamze anne ölmüş ve çocuğu için bir mektup yazmış onu okuyunca çok kötü oldum benimde hep aklımda olan birşey bu allahım sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…