- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.621
bir yandada 4 aylık bebeği bırakıp işe gidenler var allahımmmm:ya biri bana bunun nasıl bir zihniyet olduğunu açıklasınnnn:günaydın fundam allah allah çok ilginç gerçekten gece ateş
ayşegül sanada günaydın özlenmiyo dimi çocuklar olunca :
ay ben çok kötüyüm kızlar lösemi hastası gamze anne ölmüş ve çocuğu için bir mektup yazmış onu okuyunca çok kötü oldum benimde hep aklımda olan birşey bu allahım sabır versin..
günaydın katrem sorma bende çok kötüyüm gözlerim hep dolu dolu..Günaydın kızlar
Ya ben dünden beri gamze anneye üzüldüm icim bi hoş.
Fundacim neden sadece gece atesleniyor ki acaba ilginç boyle olmasi.
Betülcüm inşallah tamamen kurtulursun ağrılarından en kisa zamanda canım rabbim bir an önce sifa versin. Kontrolün nasil gecti canim.
Ayşegülcum allah kavustursun canim. Bizim de sabah gitti babamiz yalniziz bu gece.
Guldencim sen nasilsin canim nilos nasil.
Berra da gece atesi 38 oldu ama sonra düştü. Kullandigimiz ilactan dolayi mi bilmiyorum iki seferdir böyle oluyor. 38 i geçmiyor. Inşallah bu seferde ilerlemez
oh neyse inş biran önce toparlar betülümde..betül bak çabuk iyleş gelicem gezecez beraber şekerimmm:Betul iyimis kizlar doktor iyiye gidiyor demis agrilarida dune gore daha iyimis
bilmiyorum ki cnm olmazsa dr a götüreceğim cumartesi günüGünaydın kızlar
Ya ben dünden beri gamze anneye üzüldüm icim bi hoş.
Fundacim neden sadece gece atesleniyor ki acaba ilginç boyle olmasi.
Betülcüm inşallah tamamen kurtulursun ağrılarından en kisa zamanda canım rabbim bir an önce sifa versin. Kontrolün nasil gecti canim.
Ayşegülcum allah kavustursun canim. Bizim de sabah gitti babamiz yalniziz bu gece.
Guldencim sen nasilsin canim nilos nasil.
Berra da gece atesi 38 oldu ama sonra düştü. Kullandigimiz ilactan dolayi mi bilmiyorum iki seferdir böyle oluyor. 38 i geçmiyor. Inşallah bu seferde ilerlemez
evet cnm sadece geceleri ateşleniyorgünaydın fundam allah allah çok ilginç gerçekten gece ateş
ayşegül sanada günaydın özlenmiyo dimi çocuklar olunca :
ay ben çok kötüyüm kızlar lösemi hastası gamze anne ölmüş ve çocuğu için bir mektup yazmış onu okuyunca çok kötü oldum benimde hep aklımda olan birşey bu allahım sabır versin..
o tam bir cehalet cnmbir yandada 4 aylık bebeği bırakıp işe gidenler var allahımmmm:ya biri bana bunun nasıl bir zihniyet olduğunu açıklasınnnn:
oh çok şükürBetul iyimis kizlar doktor iyiye gidiyor demis agrilarida dune gore daha iyimis
Evet esim.bendende romantiktir aslinda :)Ne güzel düşünmüşsun Ayşegül. Ben de yaparim arada böyle seyler ama pek geri dönüş alamam maşallah senin eşin de romantik demek ki:)
Aynen canim sevmemekten değil de bu çocukla nasil geçtiğini anlamiyorsun. Yoksa ilk evlilik günlerimizde aksam olmak bilmezdi isten dönmesini beklerdim 4 gözle.
hoşgeldin hamarat hatun eee söyle bakyim menüde neler olucak..Slm kızlar nasılsınız?
Herkes gıtmıs galıba
Ikı gundur evı yalayıp yuttumtemızlık ısım bıttı cok sukur pastamın kekınıde yaptım aksama devamını yaparım artık
Aksam yemegıde esımden( hazır getırecek tabı)
Sımdı dınlenırken bıraz kk keyfı yapım dedım
bu arada ben seni tebrik ettimi hatırlamıyorum sanki kaynadı arada tebrik ederim canım başarılının devanını diliorum ve 1. olmanı sabırsızlıkla bekliorumSlm kızlar nasılsınız?
Herkes gıtmıs galıba
Ikı gundur evı yalayıp yuttumtemızlık ısım bıttı cok sukur pastamın kekınıde yaptım aksama devamını yaparım artık
Sagolasın cnm:)bu arada ben seni tebrik ettimi hatırlamıyorum sanki kaynadı arada tebrik ederim canım başarılının devanını diliorum ve 1. olmanı sabırsızlıkla bekliorum
allahtan hiç birşey yapmıyosun benicimya bu yapmamış halin birde yapmış halin nasıl oluyo acaba aaaaa:Hosbuldum cnm naber?
Menuye kesın olmamakla beraber cok bısey yapmıycam kızıyolar sonra cok yapmısın dıye
Su boregı yapıp koydum buzluga( yaptım dedıysem hazır su boregı yufkası haslayıp yapılıyo)
Galeta unlu pogaca
Yogurtlu köz patlıcan bıber
Taze fasulye kavurması
Salata
Kısır
Gecen hamaratlara ekledıgım pastanın cıkolatalısı
Bırde elmalı kurabıye yapıp koymustum buzluga onu cıkarıcam nasıl olur bılmıuorum ama ılk kez koydum:)
maşallah hamarat hatun seniSlm kızlar nasılsınız?
Herkes gıtmıs galıba
daha ne yapmayı düşünüyorsun?Hosbuldum cnm naber?
Menuye kesın olmamakla beraber cok bısey yapmıycam kızıyolar sonra cok yapmısın dıye
Su boregı yapıp koydum buzluga( yaptım dedıysem hazır su boregı yufkası haslayıp yapılıyo)
Galeta unlu pogaca
Yogurtlu köz patlıcan bıber
Taze fasulye kavurması
Salata
Kısır
Gecen hamaratlara ekledıgım pastanın cıkolatalısı
Bırde elmalı kurabıye yapıp koymustum buzluga onu cıkarıcam nasıl olur bılmıuorum ama ılk kez koydum:)
bence kesin olacak benicim .Sagolasın cnm:)
Bakalım 4 3 dıye gıdıyoruz belkı bırıncılıkte gelır bı gun:)
Katreınur katılsana cnm sende vardır sızın oralarda super yemekler:)
Foto cekmek en zoru ama haklısınız...
Ben ılk ıkı yaptıgımı kızlar uyurken yapmıstım sımdıkını de bos gunumde yaptım nasılsa zamanım var dıye acele etmeden yapmıstım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?