2012 kasım bebekleri büyüyor..

bir yandada 4 aylık bebeği bırakıp işe gidenler var allahımmmm:ya biri bana bunun nasıl bir zihniyet olduğunu açıklasınnnn:

günaydın katrem sorma bende çok kötüyüm gözlerim hep dolu dolu..
mektup çok etkiledi beni..
niloş iyi cnm çok şükür inş ilaç işe yarar canım berramda hasta olmaz sizede allah kavuştursun he he
arada evden uzaklaşınca iyi oluyor dimi ..

wevet guldencim.hic ozlemedik buyudukce cocukpar oyle oluyor galiba :)

Katre.sizide allh kavustirsun biz pazartesi den.beri yalniziz ama hic zorlanmadik hemn vakit geciyor ki:)

bilmiyorum ki cnm olmazsa dr a götüreceğim cumartesi günü
inşallah ilerlemez sizinki de cnm

evet cnm sadece geceleri ateşleniyor
sorma cnm ya sabah sabah çok kötü oldum
bir yandada 4 aylık bebeği bırakıp işe gidenler var allahımmmm:ya biri bana bunun nasıl bir zihniyet olduğunu açıklasınnnn:
o tam bir cehalet cnm
Betul iyimis kizlar doktor iyiye gidiyor demis agrilarida dune gore daha iyimis
oh çok şükür

Evet arada gitmeleri iyi oluyo:) hahaha esim duymasim:)

Beni de o mektup cok etkiledi guldenim

evet ayşegül pc bozulmuş..
off katreya sorma alllahım benim hep düşündüğüm şeyler bunlar..
allahım hiç bir anneyi yavrusundan yavrusunuda anneden ayırmasın..

Kizlar esimin valizine kucuk notlar koymustum kiyafetlerinin arasina tras takiminin kutusuna gomleginin cebine gbi
ay azonce gormus aradi daha kac tane nerde var cok heycanli ya nasil mutlu oldum diyor :)
Ee aski taze tutmak gerek dimi ama
buaada ben esimi ilkgunkunden daha cok seviyorum ama acaba niye cok hissetmedik yoklugunu masali daha cok seviyorum sanirim:)
Duymasin bizimki

Ne güzel düşünmüşsun Ayşegül. Ben de yaparim arada böyle seyler ama pek geri dönüş alamam maşallah senin eşin de romantik demek ki:)

Aynen canim sevmemekten değil de bu çocukla nasil geçtiğini anlamiyorsun. Yoksa ilk evlilik günlerimizde aksam olmak bilmezdi isten dönmesini beklerdim 4 gözle.

Evet esim.bendende romantiktir aslinda :)
Ayy bende aynen nasil gectigini anlamadik gunlerin kendimi suclu hissettim bianda nasil ozlemedik ki diye oysa giderken aglamistim yani cok duygulanmistim oncekiler gbi olcak sanmistim
ama neguzel eglendik.kizimla bol bol sebze yedik oglen aksam borekde falan.hep sebze kullndik haftayada et haftasi olur artik:)

Slm kızlar nasılsınız?
Herkes gıtmıs galıba
Ikı gundur evı yalayıp yuttum temızlık ısım bıttı cok sukur pastamın kekınıde yaptım aksama devamını yaparım artık
Aksam yemegıde esımden( hazır getırecek tabı)
Sımdı dınlenırken bıraz kk keyfı yapım dedım

hoşgeldin hamarat hatun eee söyle bakyim menüde neler olucak..

bu arada ben seni tebrik ettimi hatırlamıyorum sanki kaynadı arada tebrik ederim canım başarılının devanını diliorum ve 1. olmanı sabırsızlıkla bekliorum

Hosbuldum cnm naber?
Menuye kesın olmamakla beraber cok bısey yapmıycam kızıyolar sonra cok yapmısın dıye

Su boregı yapıp koydum buzluga( yaptım dedıysem hazır su boregı yufkası haslayıp yapılıyo)
Galeta unlu pogaca
Yogurtlu köz patlıcan bıber
Taze fasulye kavurması
Salata
Kısır

Gecen hamaratlara ekledıgım pastanın cıkolatalısı
Bırde elmalı kurabıye yapıp koymustum buzluga onu cıkarıcam nasıl olur bılmıuorum ama ılk kez koydum:)

bu arada ben seni tebrik ettimi hatırlamıyorum sanki kaynadı arada tebrik ederim canım başarılının devanını diliorum ve 1. olmanı sabırsızlıkla bekliorum
Sagolasın cnm:)
Bakalım 4 3 dıye gıdıyoruz belkı bırıncılıkte gelır bı gun:)

Katreınur katılsana cnm sende vardır sızın oralarda super yemekler:)
Foto cekmek en zoru ama haklısınız...
Ben ılk ıkı yaptıgımı kızlar uyurken yapmıstım sımdıkını de bos gunumde yaptım nasılsa zamanım var dıye acele etmeden yapmıstım:)

allahtan hiç birşey yapmıyosun benicimya bu yapmamış halin birde yapmış halin nasıl oluyo acaba aaaaa:
maşallah cnm

maşallah hamarat hatun seni
valla eşine de bravo

daha ne yapmayı düşünüyorsun?

bence kesin olacak benicim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…