2012 kasım bebekleri büyüyor..

allahtan hiç birşey yapmıyosun benicimya bu yapmamış halin birde yapmış halin nasıl oluyo acaba aaaaa:
maşallah cnm

maşallah hamarat hatun seni
valla eşine de bravo

daha ne yapmayı düşünüyorsun?
Bıkac sey daha eklıycektım :)
Fırında makarna yada etlı bısey gıbı..

bence kesin olacak benicim .
Insallah cnm
Ama eglencesı o heyecanı yasamak ta cok guzel ve tarıfler ogrenmek...

Benicim inan heveslendim:) süresi var di mi daha. Aklimda bisey var da malzemem eksik. Bulabilirsem bi deneyeyim bakalım:) foto işini halledebilirsem katilayim.

Bu arada bisey yapmamis halin buysa yapmisini düşünemiyorum maşallah ya

abartmayalım lütfen beni hanımcım ayyy çok özeniyorumsanaya negüzel aman allahım bozmasın.
katreeee bencede katıl şekerimmm:ay ne marfetli hatunlarvar topiğimizde.
ben kaçar kızlar inş sabah geldiğimde sayfayı aynı yerinde bulmam:

Var cnm daha ıkı haftadan fazla martın son haftadı oylama bılgılerı topıgın ılk sayfasında var
Sagolun kızlar bunlar bana kolay gelıyo bırkacı buzlukta oldugu ıcın:)

Tamam cnm abartmıyoruz:)
Gule gule ıns gecmıs olur bıraz:)

Allah kimseyi sevdiginden evlatlarindan ayirmasin
Tv fazla ızlemedıgımden bılmıyodum gamze annenın vefatını ve o mektubu
Sımdı gulden de okudum...
Yurek dayanmaz Allah aılesıne sabır versın
Kızlar yuzumu gormesın dıye banyoya kılıtlendım sakınlesıp cıkmam lazım

Sorma benicim ya ben de dün gece berra uyuduktan sonra yatakta okudum yastığı islatmisim aglamaktan çok zor bisey. Ölümün her an gelebilecegini biliyoruz ama hic bi zaman hazir olamiyoruz. Hic tanimadigimiz birine bile uzulebiliyoruz. Rabbim ailesine sabir versin

günaydın kızlar.
ben ailenin birşekilde atlatıcağını düşünüyorum en azından alışacaklar tabi bir anne baba ve eşi için çok zor ama en zorda .
o minicik çocuğun işi bence allahım atakanın yardımcısı olsun onu hayırlı helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın.
doğru yazmış kim bir anne kadar düşüne bilirki evladını bence kimse..

Gunaydin kızlar evet allh sabir versin.atakani da iyi insanlarla karsilastrsin.dun ogleden sonra o haberi okuyodum odama cekilip tabi gözlerden sicim gibi yaslar bosanrken asker girdi iceri buyuk komtan gelmis beni brkliyomus naptgimi bilemedim; (uuyuyomuydun cok masum duruyosn dedilerr rezil oldum adama

günaydın sibelcim amin cnm aminn

herkese günaydınnnn... bi arkadaşın pc sini kullanıyorum ... geçmiş yapamadım henüz. herkes iidir inş. ben güne pek ii başlamadım sabah evden çıkarken kaynımın oğlunun hasta olduğunu ve kreşe almadıkları iç in kv ye yani bize bırakacaklarını öğrendim. tamam bıraksınlar da insan bir düşünür bu evde de çocuk var ve yeni hastalık atlattı tam olarak iyileşmiş değil. eşim kızdı kv ye zeynebe geçmez inş diye. ne kötü düüşünüosunuz dio. bende dedim ki kreşe almamışlar diiğer çocuklara geçmesin diye e burda ki çocuk değil mi dedim ve zeynebi alıp çıktım odadan . haksız mıyım allah aşkına ben mi yanlış düşünüyorum. yani ben çocuğum hasta oldu 2 gün izin aldım yanında olayım diye. eltim de memur ve alabileceği izni var biliyorum ya inanın herkes anne olamıo kimse kusura bakmasın.aradım çocuk yatıomuş e sen o halde bi çocuğu bırakmaya nasıl kıydın ya kullanabileceğin iznin vaken iznim olmasa bile gider aile hekimliğine durumu anlatır rapor alırım yaaa inanın çok sinirliyim hem de üzülüyorum çocuk adına böyle bir anneye sahip olduğu için... ve kızım adına endişeliyim tabi hasta olacak diye. allahım tüm kuzularımızı korusun inş.

günaydın cnm.
aynen öyle sonuçta daha zeynebim yeni atlattı hastalaığı ve antibiotik kullandığı içinde şuanda bağışıklığı iyice düştü.
ama aynen katılıyorum malesef herkes anne olamıyo..

ya kızlar size birşey sorucam eşimin teyzesi nile pepenin küpesini almış altın.
nil onları takmak istiyo tabi ama onları takmak için kulağının delinmesi gerektiğini anlattım tamam deldirelim diyo sıpa ama ben korkuyorum daha öncede sormuştum bu soruyu ama ne yapayım sizce

ha ha kızının kulağını deldirmiş bi anne olark deldirme diyemem tabi ki. deldirirken sıkıntı yokta güldenim o kulağa krem sürerken filan sıkıntı olabilio. bi de zeynebin küpesi bi kaç kez düştü ve takarken çok zorlandık. taktırmak istemio ama takmazsan da kapanacak korkusu var.falan filan ama görüntü süper o ayrı tabi he he:)

günaydın cnm
allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

günaydın cnm

günaydın cnm
inşallah zeynebe geçmez
valla memursa ve izin alabiliyorsa neden almıyor ki?

günaydın fundacım. daha öncede anlatmıştım hatırlarsınız belki öocuğyle kayun herşeyiyle kaynım ilgilenir sanki anne baba yer değişmişçesine. kaynımın da bugün bilirkişi görevi varmış mecbur gidecek eee annesi niye bakıp yorulsun ki... kv nasısa bakar

aynenyaseminim çokgüzel duruyorda bende siterilden korkuyorum offfbilmiorumki
funda günaydın cnm defnecik nasıl oldu.
yaseminim betül önce 10 gün almış ama sonra 10 gün daha alıcaktı biraz daha iyimiş ama ağrılarım var diyordu

günaydın kızlar
bana gün çok aymadı
defne gece ateşlenmedi çok şükür ama beni uyutmadı
neymiş benim ayağımda yatacakmış
2 den sabah 4,5 a kadar o ayağımda uyudu ben oturdum
sonra güç bela ikna edip yatağa yatırdım bu sefer de sen git yataktan diye tutturdu
1 saat uyumadım bile

bu arada akşam kıyamet koptu
bizim aldığımız ev kp üzerine ve biz kredisini ödüyoruz
10 ay kaldıkredinin bitmesine
1 haftadır eşim evi kendi üzerimize alalım diyordu ama ben bi türlü anlamıyordum çünkü yaklaşık 5000 tl tapu masrafı var
meğer kp annesinin yanına gidince ben 2 oğluma da güvenmiyorum demiş.kv de bunu duymuş ve eşime yetiştirmiş.eşim de doğal olarak kırılmış
evi üzerimize almak istediğini geçen kp e söyledi 2 gün önce
biz gidince kp kv ye ben ev falan vermem demiş
kv de bunu eşime yetiştirmiş.dün akşam yemek yedik.kv,kp ve eşim mutfakta çay içiyordu.ben de defne ile oturma odasında oynuyordum.kapı kapalıydı.birden bağrışlar geldi.ben ne olduğunu anlamadım.eşim kp e bağırıyor. kp neyse gitti namaz kılmaya.ama eşim adamın üstüne yürüdü.annesi sakinleştirmeye çalışıyor ama annesine de kızıyor.sen hep destek çıkıyorsun buna diye.annesi ayrı konuşuyor.kv ye dedim sen sakin ol bak tansiyon, kalp var.fenalaşırsın, eşimi bi türlü sakinleştiremedim.kp namazı bitirmeden eşimi kaldırdım eve gidelim diye.
meğer eşim yine evi üzerimize alalım demiş.kp de ben ölmeden kimseye mal paylaştırmam demiş.eşim de benim malımı sen bana nasıl vermezsin diye çıkışmış.eve gidince eşime annesini üzdüğünü,böyle yapmamasını söyledim.eşim de tepkisinin babasına olduğunu, annesinin de biz ölünce mallar yine size kalacak dediğini söyledi.
sabah da kv beni sıkıştırıyor.
e ben ne yapıyım şimdi.eşim haklı.4,5 yıldır kredi ödüyoruz.üstelik o evi ben hiç istemedim.kv allem etti kallem etti o evi aldırdı.borcunu ödediğim evin sahibi olamayacağım.ama eşimi ailesine karşı da kötü olsun istemiyorum.
kv nin konuşmalarından anladığım kadarıyla benim söylettiğimi düşünüyor ama benim hiç haberim olmadan olaylar bu duruma geldi.
kv ve kp evi sahiplendi.bakalım ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…