- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.641
allahtan hiç birşey yapmıyosun benicimya bu yapmamış halin birde yapmış halin nasıl oluyo acaba aaaaa:
maşallah cnm
Bıkac sey daha eklıycektım :)maşallah hamarat hatun seni
valla eşine de bravo
daha ne yapmayı düşünüyorsun?
Insallah cnmbence kesin olacak benicim .
Var cnm daha ıkı haftadan fazla martın son haftadı oylama bılgılerı topıgın ılk sayfasında varBenicim inan heveslendim:) süresi var di mi daha. Aklimda bisey var da malzemem eksik. Bulabilirsem bi deneyeyim bakalım:) foto işini halledebilirsem katilayim.
Bu arada bisey yapmamis halin buysa yapmisini düşünemiyorum maşallah ya
Tamam cnm abartmıyoruz:)abartmayalım lütfen beni hanımcım ayyy çok özeniyorumsanaya negüzel aman allahım bozmasın.
katreeee bencede katıl şekerimmm:ay ne marfetli hatunlarvar topiğimizde.
ben kaçar kızlar inş sabah geldiğimde sayfayı aynı yerinde bulmam:
günaydın sibelcim amin cnm aminnGunaydin kızlar evet allh sabir versin.atakani da iyi insanlarla karsilastrsin.dun ogleden sonra o haberi okuyodum odama cekilip tabi gözlerden sicim gibi yaslar bosanrken asker girdi iceri buyuk komtan gelmis beni brkliyomus naptgimi bilemedim; (uuyuyomuydun cok masum duruyosn dedilerr rezil oldum adama
günaydın cnm.herkese günaydınnnn... bi arkadaşın pc sini kullanıyorum ... geçmiş yapamadım henüz. herkes iidir inş. ben güne pek ii başlamadım sabah evden çıkarken kaynımın oğlunun hasta olduğunu ve kreşe almadıkları iç in kv ye yani bize bırakacaklarını öğrendim. tamam bıraksınlar da insan bir düşünür bu evde de çocuk var ve yeni hastalık atlattı tam olarak iyileşmiş değil. eşim kızdı kv ye zeynebe geçmez inş diye. ne kötü düüşünüosunuz dio. bende dedim ki kreşe almamışlar diiğer çocuklara geçmesin diye e burda ki çocuk değil mi dedim ve zeynebi alıp çıktım odadan . haksız mıyım allah aşkına ben mi yanlış düşünüyorum. yani ben çocuğum hasta oldu 2 gün izin aldım yanında olayım diye. eltim de memur ve alabileceği izni var biliyorum ya inanın herkes anne olamıo kimse kusura bakmasın.aradım çocuk yatıomuş e sen o halde bi çocuğu bırakmaya nasıl kıydın ya kullanabileceğin iznin vaken iznim olmasa bile gider aile hekimliğine durumu anlatır rapor alırım yaaa inanın çok sinirliyim hem de üzülüyorum çocuk adına böyle bir anneye sahip olduğu için... ve kızım adına endişeliyim tabi hasta olacak diye. allahım tüm kuzularımızı korusun inş.
ha ha kızının kulağını deldirmiş bi anne olark deldirme diyemem tabi ki. deldirirken sıkıntı yokta güldenim o kulağa krem sürerken filan sıkıntı olabilio. bi de zeynebin küpesi bi kaç kez düştü ve takarken çok zorlandık. taktırmak istemio ama takmazsan da kapanacak korkusu var.falan filan ama görüntü süper o ayrı tabi he he:)ya kızlar size birşey sorucam eşimin teyzesi nile pepenin küpesini almış altın.
nil onları takmak istiyo tabi ama onları takmak için kulağının delinmesi gerektiğini anlattım tamam deldirelim diyo sıpa ama ben korkuyorum daha öncede sormuştum bu soruyu ama ne yapayım sizce
günaydın cnmgünaydın kızlar.
ben ailenin birşekilde atlatıcağını düşünüyorum en azından alışacaklar tabi bir anne baba ve eşi için çok zor ama en zorda .
o minicik çocuğun işi bence allahım atakanın yardımcısı olsun onu hayırlı helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın.
doğru yazmış kim bir anne kadar düşüne bilirki evladını bence kimse..
günaydın cnmGunaydin kızlar evet allh sabir versin.atakani da iyi insanlarla karsilastrsin.dun ogleden sonra o haberi okuyodum odama cekilip tabi gözlerden sicim gibi yaslar bosanrken asker girdi iceri buyuk komtan gelmis beni brkliyomus naptgimi bilemedim; (uuyuyomuydun cok masum duruyosn dedilerr rezil oldum adama
günaydın cnmherkese günaydınnnn... bi arkadaşın pc sini kullanıyorum ... geçmiş yapamadım henüz. herkes iidir inş. ben güne pek ii başlamadım sabah evden çıkarken kaynımın oğlunun hasta olduğunu ve kreşe almadıkları iç in kv ye yani bize bırakacaklarını öğrendim. tamam bıraksınlar da insan bir düşünür bu evde de çocuk var ve yeni hastalık atlattı tam olarak iyileşmiş değil. eşim kızdı kv ye zeynebe geçmez inş diye. ne kötü düüşünüosunuz dio. bende dedim ki kreşe almamışlar diiğer çocuklara geçmesin diye e burda ki çocuk değil mi dedim ve zeynebi alıp çıktım odadan . haksız mıyım allah aşkına ben mi yanlış düşünüyorum. yani ben çocuğum hasta oldu 2 gün izin aldım yanında olayım diye. eltim de memur ve alabileceği izni var biliyorum ya inanın herkes anne olamıo kimse kusura bakmasın.aradım çocuk yatıomuş e sen o halde bi çocuğu bırakmaya nasıl kıydın ya kullanabileceğin iznin vaken iznim olmasa bile gider aile hekimliğine durumu anlatır rapor alırım yaaa inanın çok sinirliyim hem de üzülüyorum çocuk adına böyle bir anneye sahip olduğu için... ve kızım adına endişeliyim tabi hasta olacak diye. allahım tüm kuzularımızı korusun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?