2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet hatırlıyorum cnm
ama hasta olunca çocuk anneye ihtiyaç duyuyor
ben bile laf duyacağımı bile bile izin istiyorum ki bizde izin almaya kötü bakılır

defne iyi cnm, şükür gece ateşlenmedi
sadece öksürük var

iyide fundacım sen evi ödüyeceksin kusura bakmasınlarda sonra paylaşırken ikiye bölünecek ee 2. gelin gelecek hazıra konacak ben olsam bende kızarım kesinlikle.. eşin haklı bence bu konuda bırak alsın üzerine

diyorum ki ben mi kötü düşünüyorum... ama düşündükçe sinirleniyorm. oratada bir çocuk var hasta. ve hasta olması sebebiyle kreşe alınmıor. ve en çokta bu durumda bu çocuğun annesine ihtiyacı var. anne izin almaktan kaçınıor. kendisi de ikinciye hamile yorulmak istemio sanırım. kvi.e bırakmayı uygun görüyorlar. ama o evde de bir çocuk var hastalık geçmesi muhtemel olan.ben olsam ve yinede böyle bir durumda olsam ilk önce o evin sahibini arar durumu izah ederim.

eşin haklı fundacım ama kp in tepkisini ve bu kadar sahiplenmelerini anlamış değilim doğrusu.

Günaydın kızlar

Yaseminim cok haklısın valla ne diyim akrabalarla bir arada olunca böyle sorunlar olur mutlaka allah kolaylık versin canim

Fundacim esin haklı guldene katılıyorum. Baştan yapılmış bi hata onlarin uzerine yaptirmakla.

Guldencim kulak deldirme konusunda bisey diyemiycem biz de deldirmedik daha. Berranin öyle bi hevesi de yok zaten. Babannesi küpe lerini aldi hazırda bekliyor ama ne zaman deldiririz bilmem.

günaydın katrem ay bizim küpeler çekmecede açıp açıp hadi tak diyor bilmiyorum ne yapayım..
yaseminim en azından mesajdan birşey anlamasıda güzel bir gelişme boşver. ama akşama kvenin suratını tahmin etmek istemiyorum hazır ol tatlım..

zaten siz o evi alırken neden onların üzerine aldınızki sonların desteğimi oldu.
canım zaten sorun da orada
yazlık olayında da öyle olacak
bütün cefayı ben ve eşim çekiyoruz ama kaynım evlenince onlar sürecek sefayı
çünkü kaynımın şimdiye kadar hiç bir maddi desteği yok
önce okuyordu,sonra işe girdi ama bi katkısı olmadı zaten şimdi de askerde ama kv ye sorsan ondan iyi kimse yok.

cnm o ev alınırken konut kredisini eşimin çalıştığı bankadan çekildi.eşim personel olduğu için kendi bankasından konut kredisi çekemez yasalar gereği. o nedenle kp üzerine çektik ama biz ödüyoruz.

eşim haklı ama işte anladığım kadarıyla kv eşime benim söylettiğimi düşünüyor.halbu ki ben evle ilgili tek kelime etmem.çünkü o ev bana sürpriz oldu,istemediğim halde kv eşimi ikna edip aldırdı.ve ben balayına gittiğimiz 2. gün öğrendim. o yüzden o evle pek ilgilenmiyorum.bir de kv ile aynı binada ya o yüzden sevmiyorum.

ama eşim,n mal yüzünden ailesiyle kötü olmasını da istemiyorum.kv ve kp o evi kendi evleri gibi görüyorlar, etrafa kendi evleriymiş gibi konuşup övünüyorlar.gerçi buna sebep olan da eşim.onlara bu kadar güvendiği için onlar da bizim üstümüze ne varsa sahiplendiler

sırf kv yazlık istiyor diye eşim her ay 2000 tl para gönderiyordu kv nin hesabına

canım sen haklısın ama bu tür şeyleri eşin söylesin bence
çünkü sen söylediğin zaman kötü olursun

Gumaxdim kizlar
gulden biz deldirdik haziranda hicde stril faln olayi olmadi 2gun banyo yaptirma dedi okadar krem.faln surme dedi krem sulandirir yara yapar aksine dedi ki.benim5tane dwlik.var kulagimda gercekten hic krem.surmedim arasira saga sola cevir yapismisa kipirdamiosa ozamn vazelin sur yumusar dedi ama o duruma.gerek.kalmadi birhqfta sonra altinlari taktik

eşin haklı fundacım ama kp in tepkisini ve bu kadar sahiplenmelerini anlamış değilim doğrusu.
canım eşim çok haklı zaten ama akşam öyle tartışmaları,eşimin babasının üstüne yürümesi beni üzdü
tabi bir de kv nin herşeyi benden bilmesi hoş değil

cnm kv herşeyin yönetimi kendinde olsun istediği için mal mülk de kendinin olsun istiyor
inan mal mülk benim umrumda değil, ama sabah kv nin bana söylediklerine çok üzüldüm.defneyi bırakmaya eşim çıkmadı ben çıktım.kv bana "ben öldükten sonra eşin ağız tadıyla otursun artık evlerde" vb bir sürü laf etti bana.ben de eşime annen böyle diyor bugün ara konuş dedim ama eşim aramayacağını söyledi

günaydın cnm
hataydı,şimdi o hatadan dönmek istiyor ama kv benden biliyor

Gunaydın kızlar hayırlı cumalar

Yasemın ıns tekrar hasta olmaz kuzun anlayıssız ınsan cok malesef
Tesekkur ederım ayrıca sende gelsene tokat yoresınden bı yemekle:)

Gulden bız hıc zorlanmadık deldırırken cabukta alıstı ellemıyo, arada bır bak dıyorum kupen duruyomu dıye beyzanın ıkı kupesınınde tekı dustu bulamadık..
Cok tatlı oluyolar kupeyle:)

Funda kp ın katkısı yoksa evde ne dıye vermem dıyokı? Bencede bastan yanlıs yapmıssınız onun ustune yapmakla ıns guzellıkle hallolur..

Ben ıslere basladım yavastan once kızlara ıspanak yaptım ogle yemegıne sımdı ıslere devam gorusurz kızlar

Wfundacim.sizin aile iliskileriniz cok tuhaf yani.esn ve ailesinin
ev almak.isteen kendibxeker kendi oder kredisini esinin.odemesi annesine.para gondermesi bi tuhaf annesine.yazlik.alsin.diye her ay 2bin gonderain e bide babasininev kredisini.odesin kendi evine.hic bisey yapmasin.sen gecindir evi olcak.is mi bence birda tuhaflik var zaten ben tepki verirdim.sahsen esine sert olarak senin.bor evin.var gbisinden

günaydın ayşegül bakalım cesaretimi toplaya bilirsem yarın deldire bilirim çünkü yarın foto çekimimizde var önce foto çekimi anne cesaret toplarsa sonra deldiririz he he he.
funda boşver sonuçta kv her şekilde senden bilecek o zaten sana çatmaya yer arıyor ayrıca sen söylesen bile evi üzerimize alalımdiye sonuna kadar haklısın kusura bakmasın..oyüzden hiç bozullma eşinide destekle evide üzerinize alın o senin çocuğunun rıskı kimse kusura bakmasın..

benicim senin misafirler akşammmı gelecek tatlım kolay gelsin sana hamarat hatun ahh sen türkiyede olmalıydınki sana gele bileyim..
benimde eşim ayda 2000 tl gönderse bende kızarım şahsen ha durumu olmaz anlarım mesela benim eşimin annesinin durumu yok bendiyorum gönder diye ki kadın asla istemez.
hatta demir paralar için kunbara istedi bizden doldurup nilin hesabına yatırıyor ilerde lazım olur diyo.

Evet cnm 5 gıbı gelıcekler bol bol vaktım var:)
Bende hepınıze yakın olaydım keskeee:)
Gıdıp gelmek super olurdu:)

Canlar izin konusu bizde cok sıkıntı. Düşük tehlikem var diye dr rapor verdi diye duymadgm laf kalmadi.simdi bugun mesela sehit cenazesne gidicem sira bendeymis allh rahmet etsin cok uzuldm tabii ki ama bu halimlde iki saat ayakta beklmek.bbeklmek.bi de asiri duygusal bir ortamda napicam bilmiyorum kimsede bisey yapmiyo resmi kiyafet giy diyolar bide nasil giricrksem....yyani yasemnin eltisini bilmiyorum izin durumunu ama izin hakkının olmasi ise yaramiyo bizde oyle en azindan

yok cnm kp in bi katkısı yok
1800 kredi taksiti var
700 tl kiracı yatırıyor hesaba, 1100 küsür de eşim ödüyor(kiracı 200 tl elden kv ye veriyor.kv harçlık yapıyor onu)
sadece o bankadan kredi çekebilmek için kp in üstüne yapıldı.onun haricinde kp in hiçbir katkısı yok

malesef cnm eşim çok iyi niyetli
annesini üzmek istemiyor
ev sözde bizim olacak diye alındı ama kp üstüne yattı.bu arada kv de vermek istemiyor çünkü eşime biz ölünce zaten size kalacak niye üzerine almak istiyorsun bizde dursa ne var demiş ama eşim buu lafın üzerine iyice çıldırdı
kv zaten yazlık diye başımızın etini yiyor
benim iyi niyetli kocam da onlara para yetiştirmek için didinip duruyor

zaten benim bişey dememe gerek yok eşim ya o evi ya da oturduğumuz evi verecekler yoksa hiçbir şeylerine karışmam diyor
gerçi kv eşimi ikna etmenin bi yolunu bulur ama hiç ev verilmezse eşimin başının etini yerim
annem sen karışma bişey deme diyor yine bana kızıyor

canım benim kv zengin ama ben yine de derim eşime para ver diye
zaten 200 tl kiranın üstünü alıyor, sigortasını yatırıyoruz,mutfak masrafını karşılıyoruz,ben üstüne başına kıyafet alıyorum, ayda 2-3 kere durumum ne kadar müsaitse 100 den aşağı olmayacak şekilde para veririm. e daha ne yapayım
buna rağmen benden kötüsü yok. okumakla adam olunmuyormuş,görgü çok önemliymiş.kv öyle diyor bana.ben görgülü değilmişim.allah görüyor onun rızası için yapıyorum

sabah sinrilenip ben faceden bi yazı paylaşmıştım. neyse eltim üstüne alınmış. okuyan arkadaşlar vardır yazıyı. kötü bişey yoktu:) sonra bana kendileri hassasiyetin için teşekkürler yasemincim şimdi oğlumu almaya gidiyorum merak etme demiş. ben de deim ben bana sorulmamasına kızdım, seninle sorunum yok. benimkızımda hasta biliosun ve ben 2 gün izin aldım o da alabilirdi deim. sonuçta çocuklar kreşe birbirlerine hastalık geçrmesinler diye alınmıolar ama benim evimdede bi çocuk var ve bağışıklığı çok düşük bende kendi çocuğum için endişelendim bi anne olarak dedim...

canım izin bizde de sorun oluyor ama memurlar daha rahat diye biliyorum bu konuda

sibelcim izin alabileceğini bilyorum ki biraz önce izin alıp eve gitmiş. e gidebiliodun madem niye bizi gerdin sabah sabah.ne gerek bunları yaşayalım . her iki çocuğa da yazık değil mi birinin anneye ihtiyacı var herşeyden çok. diğeri zaten hastalık atlatmaya çalışıo hala... cnm çok sıkıldı boşu boşuna şu olanlara. ben mi çok pimpirikliyim insanlar mı rahat bilemiorum. ama akşama bu iş bana patlıycak onu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…