2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım sana niye patlayacak?
kv daha mı çok seviyor o eltini?
ya ne zaman biz rahat rahat ne düşündüğümüzü söyleyeceğiz?

boşver en azından kv tarafından patlar eşinde biliyo sonuçta.
hayır normal olan anne modeli bizizde insanlar çok rahat cnm.
funda annene söyleme herşeyi cnm o huzursuzluk çıkmasın diyo tamamda sussuz nereye kadar asıl sustukça huzursuzluk çıkıyo insanın tepesine çıkıyolar senin kv gibi
hazır eşin almak isterken engelleme.

valla cnm anneme kalsa hiçbir şeye sesimi çıkarmamam lazım
aynen sustukça daha beter tepene biniyorlar
canım ben engellemeyeceğim ama sadece ailesiyle mal mülk yüzünden tartışsın istemiyorum
çünkü dün akşam o halini anlatamam.o kadar sinirlendi ki babasının üzerine yürüdü.

Yasemin canim hakliydin kizmakta esinde kizmis bak hemfikirdiniz ama faceden paylasip herkesin gormesi yerine direk eltini arayip canim ben 2gun izin aldim esim 1gun izin aldi yaninda olduk ve daha atlatmadik kresdekilere gecmesin de zeynebemi.gecsin hastalik canim yanlis anlamada sense izin al bugun hem san ihtiyaci var deseydin daha dogru olurdu kizsada kirilsada yuzyuze olurdu kimse bilmezdi simdi ister istemz tum aileye yansiycak esinde niye faceden.duyurdun ne gerek vardi buyutmeye diyebilir
Ben ilsam eltimi arardim direk yanlis anlama canim haklisin kizmakta ama benim gorusum bu

yok ayşegülcüm niye yanlış anlıyayım. ben sabah sinirle faceden yazdım ama okumuşsundur isim olay filan belli etmedim yani kimse bu olayı ona bağlayaamaz. yani ben ya sabır gibisinden yazdım sinirle. yani bana beni rencide ettin filan diyemez. sıradan bişeye yazılmış bişeyde olabilir o. o yarası olduğu için gocunmuş oldu. ben üstüne alınıp cevap vereceğini düşünmedim inan ki.

canım sana niye patlayacak?
kv daha mı çok seviyor o eltini?
ya ne zaman biz rahat rahat ne düşündüğümüzü söyleyeceğiz?
cnm sevmek demeyelim ama bence onları daha çok koruyor.yani bize yansıyan kısım bu. mesela aylarca gidip gelip onların çccuğuna baktı.o zamanda bahçesi vardı. cuma akşamı biner memlekete gelir bahçe işini hallder pazar akşamı buraya döner çocuk bakmaya devam ederdi. ama şimdi bize dio ki bahçe işim var 15 günden fazla duramam. yani demioki haftasonu da halledip dönerim. öyle işte bizden manzaralar.kv aslında çok iyidir hep çok olumlu konuşur sadece oğlunu tutmaz beni savunur bişey olsa adildir yani ama bazen anlayamıyoruz

yani demem o ki katrecim ben bunu güncel bişeyden de esinleniip yazmış olabilirim. bencillik eden herhangi bir anne babadan mesela.

cnm ne yazdım aaynen yazayım...
Allahımmm... sen bu mubarek cuma günü hatrına sadece kendi evladını düşünen insanlardan bizleri koru. amin.
hepsi bu yazdığımın

Hımm iyi olmuş bence canim ya. Ben yapabilir miydim bilmiyorum. Ama bastan resti cekmek lazim surekli anlayis gördüğünde tepene çıkıyor insanlar. Inşallah bi sorun çıkmaz

bak ben yapabilirmiydim filan deyince iice tırstım. ama dediğim gibi alınıp cevap vereceği hç aklıma gelmemişti. açıkçası ben böyle bişeyden alınsam da üstüme kondurmazdım ama bi daha da çocuğumu bırakmazdım

canım aslında bu senin için daha iyi
annenle daha çok görüşmüş olursunuz hem de eşin olanları görür
insanlar evlat ayırmıyorum dese de ayırır
mesela benim kv de yapıyor aynısını.biz parasını veririz,her şeyini alırız, eşim şehir dışından bir sürü şey getirir, ama kv yine de kaynımın aldığı 1 kg çay,1 kg deterjanı över
boşver ya
çok istiyorsa gitsin onun çocuğuna baksın
annen çok şükür yeter sana
bu arada abin ne zaman gelecek tedavi için

Yani bu olay bizde olsa sabh bensen yana olan esim aksam bianda degisirdi faceden onu yazdim diye zaten kv de olayi.bilio sizin rahatsiz oldgunuzu biliyor soyler bile eltine yada kaynina bugun olmasa baska zamn anlardi o yaziyi onlar icin yazdgini kusluk sebebi olabilir yani
bu tabi bizim ailede boyle olurdu ins sizde olmaz esinle sizin araniz acilmasinda kuserse kussunler sonucta yalanmi dusunmemisler hic zeynebi

Hımm iyi olmuş bence canim ya. Ben yapabilir miydim bilmiyorum. Ama bastan resti cekmek lazim surekli anlayis gördüğünde tepene çıkıyor insanlar. Inşallah bi sorun çıkmaz
çok haklısın cnm sana katılıyorum

aman cnm tırsma
herkesin bi tarzı var
ayrıca sabah eşin de söylemiş yani kızacaksa eşine kızsın

bilmiyorum kızlar. eşime bende dedim akşama sende beni suçlarsan hiç şaşırmam diye o da kimse sana bişey diyemez sen canını sıkma yazmış. inş öyle olur. çünkü eşim benden önce eve gidecek yani benden önce onlar görüşmüş olcak kv ne der bilmem. eltim çocuğu almaya gelince kv yasemin çok pimpirikli çocuk konusunda demiş.hastalanır tekrar diye korkmuştur demiş falan. ama bu olayın sonrasında ne olur ne gelişir bilemem. ay bi yarın olsaydı da şu günü atlatsaydım. yaptığımın yanlış olduğunu düşünmüyorum. ben de sonuçta kendi çocuğumu düşünüyorum ama bunun yanı sıra onun çocuğunu da düşünüyorum bi çocuk ilaçtan çok anne ilgisiyle sevgisiyle iyileşir toparlar. yazık değil mi o çocuğa da. ama anlayanı geitr dediğiniz gibi akşama suçlu ben olabilirim.

Bence de yasemin rahat ol sen en iyisini yapmissin biraz mesafe koysunlar yoksa yakinsiniz diye bu iş sen izinli iken çocuğu sana zırt pirt birakmalara Kadar giderdi
fundacim bence de herseyi annene anlatma bence de kadın uzakta elinden bişey gelmiyor uzulecektiniz durumunuz a
guldencim bende elifin kulağını deldirmedim daha o isteyene kadar beklemeye karar verdik kupelerini çok önceden babaannesi aldi aslimda
Ayşegül bugün esin geliyir galiba bitti ayrılık
Katreinur nasıl Berra iyisiniz dimi
sibelcim Hamilesin ya acaba kanunda böyle görevlendirme lere gitmemen hakkında bi madde falan yokmu bence muaf turulmalisin

cnm dediğim gibi faceden yazdığım ey isim belirtmiş olsaydı dediğin gibi olur eşimde kızardı ki öyle bişeyi bende yazmazdım yazamazdım. bu sadece sabah ki sinirle yazılmış bir serzenişti. yine diorum asla üstüme alınıp cevap vermezdım

Kızlar bize gelince elif dort gündür Hasta oksuruyor iki gundurde ateşli ateşi çıkınca dr goturdum antibiyotik verdi ama çok ağır değil dedi bogazlari bende ona güvenerek kullanmadım iki gündür ateşi bi dusup bi çıkıyor gece uyku muz hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…