- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.681
canım sana niye patlayacak?sibelcim izin alabileceğini bilyorum ki biraz önce izin alıp eve gitmiş. e gidebiliodun madem niye bizi gerdin sabah sabah.ne gerek bunları yaşayalım . her iki çocuğa da yazık değil mi birinin anneye ihtiyacı var herşeyden çok. diğeri zaten hastalık atlatmaya çalışıo hala... cnm çok sıkıldı boşu boşuna şu olanlara. ben mi çok pimpirikliyim insanlar mı rahat bilemiorum. ama akşama bu iş bana patlıycak onu biliyorum
boşver en azından kv tarafından patlar eşinde biliyo sonuçta.sibelcim izin alabileceğini bilyorum ki biraz önce izin alıp eve gitmiş. e gidebiliodun madem niye bizi gerdin sabah sabah.ne gerek bunları yaşayalım . her iki çocuğa da yazık değil mi birinin anneye ihtiyacı var herşeyden çok. diğeri zaten hastalık atlatmaya çalışıo hala... cnm çok sıkıldı boşu boşuna şu olanlara. ben mi çok pimpirikliyim insanlar mı rahat bilemiorum. ama akşama bu iş bana patlıycak onu biliyorum
valla cnm anneme kalsa hiçbir şeye sesimi çıkarmamam lazımboşver en azından kv tarafından patlar eşinde biliyo sonuçta.
hayır normal olan anne modeli bizizde insanlar çok rahat cnm.
funda annene söyleme herşeyi cnm o huzursuzluk çıkmasın diyo tamamda sussuz nereye kadar asıl sustukça huzursuzluk çıkıyo insanın tepesine çıkıyolar senin kv gibi
hazır eşin almak isterken engelleme.
cnm sevmek demeyelim ama bence onları daha çok koruyor.yani bize yansıyan kısım bu. mesela aylarca gidip gelip onların çccuğuna baktı.o zamanda bahçesi vardı. cuma akşamı biner memlekete gelir bahçe işini hallder pazar akşamı buraya döner çocuk bakmaya devam ederdi. ama şimdi bize dio ki bahçe işim var 15 günden fazla duramam. yani demioki haftasonu da halledip dönerim. öyle işte bizden manzaralar.kv aslında çok iyidir hep çok olumlu konuşur sadece oğlunu tutmaz beni savunur bişey olsa adildir yani ama bazen anlayamıyoruzcanım sana niye patlayacak?
kv daha mı çok seviyor o eltini?
ya ne zaman biz rahat rahat ne düşündüğümüzü söyleyeceğiz?
cnm ne yazdım aaynen yazayım...Yasemin ne yazdin cok merak ettimm
cnm ne yazdım aaynen yazayım...
Allahımmm... sen bu mubarek cuma günü hatrına sadece kendi evladını düşünen insanlardan bizleri koru. amin.
hepsi bu yazdığımın
canım aslında bu senin için daha iyicnm sevmek demeyelim ama bence onları daha çok koruyor.yani bize yansıyan kısım bu. mesela aylarca gidip gelip onların çccuğuna baktı.o zamanda bahçesi vardı. cuma akşamı biner memlekete gelir bahçe işini hallder pazar akşamı buraya döner çocuk bakmaya devam ederdi. ama şimdi bize dio ki bahçe işim var 15 günden fazla duramam. yani demioki haftasonu da halledip dönerim. öyle işte bizden manzaralar.kv aslında çok iyidir hep çok olumlu konuşur sadece oğlunu tutmaz beni savunur bişey olsa adildir yani ama bazen anlayamıyoruz
çok haklısın cnm sana katılıyorumHımm iyi olmuş bence canim ya. Ben yapabilir miydim bilmiyorum. Ama bastan resti cekmek lazim surekli anlayis gördüğünde tepene çıkıyor insanlar. Inşallah bi sorun çıkmaz
aman cnm tırsmabak ben yapabilirmiydim filan deyince iice tırstım. ama dediğim gibi alınıp cevap vereceği hç aklıma gelmemişti. açıkçası ben böyle bişeyden alınsam da üstüme kondurmazdım ama bi daha da çocuğumu bırakmazdım
cnm dediğim gibi faceden yazdığım ey isim belirtmiş olsaydı dediğin gibi olur eşimde kızardı ki öyle bişeyi bende yazmazdım yazamazdım. bu sadece sabah ki sinirle yazılmış bir serzenişti. yine diorum asla üstüme alınıp cevap vermezdımYani bu olay bizde olsa sabh bensen yana olan esim aksam bianda degisirdi faceden onu yazdim diye zaten kv de olayi.bilio sizin rahatsiz oldgunuzu biliyor soyler bile eltine yada kaynina bugun olmasa baska zamn anlardi o yaziyi onlar icin yazdgini kusluk sebebi olabilir yani
bu tabi bizim ailede boyle olurdu ins sizde olmaz esinle sizin araniz acilmasinda kuserse kussunler sonucta yalanmi dusunmemisler hic zeynebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?