- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.701
çok stres yapma bence sen haklısın her yöndenbilmiyorum kızlar. eşime bende dedim akşama sende beni suçlarsan hiç şaşırmam diye o da kimse sana bişey diyemez sen canını sıkma yazmış. inş öyle olur. çünkü eşim benden önce eve gidecek yani benden önce onlar görüşmüş olcak kv ne der bilmem. eltim çocuğu almaya gelince kv yasemin çok pimpirikli çocuk konusunda demiş.hastalanır tekrar diye korkmuştur demiş falan. ama bu olayın sonrasında ne olur ne gelişir bilemem. ay bi yarın olsaydı da şu günü atlatsaydım. yaptığımın yanlış olduğunu düşünmüyorum. ben de sonuçta kendi çocuğumu düşünüyorum ama bunun yanı sıra onun çocuğunu da düşünüyorum bi çocuk ilaçtan çok anne ilgisiyle sevgisiyle iyileşir toparlar. yazık değil mi o çocuğa da. ama anlayanı geitr dediğiniz gibi akşama suçlu ben olabilirim.
geçmiş olsun cnm benim yaKızlar bize gelince elif dort gündür Hasta oksuruyor iki gundurde ateşli ateşi çıkınca dr goturdum antibiyotik verdi ama çok ağır değil dedi bogazlari bende ona güvenerek kullanmadım iki gündür ateşi bi dusup bi çıkıyor gece uyku muz hiç yok
haklısın canım üzülme dıorum ya esın arkanda durduktan sonra bısey olmazhaklıyım di mi nurayım yaaa...
ama alışmamışım böyle diyaloglara hiç içim rahat değil. kv büyüklüğünü yapabilsedi biz hiç yüz göz olmıycaktık. kaynım arayınca oğlum eşinin izni yok mu alsa,bak yasemin kullandı iki gün çocuk toparlayana kadar. şimdi ben iki hasta çocuğa nasıl bakayım dese hiç böyle şeyler olamayacaktı.canımız sıkıldı durduk yere.
Evet canım çok haklisin kv demesi lazım di ama bence de tekrarlanmasini da önlemiş oldun sen böyle yaparak daha iyu olduhaklıyım di mi nurayım yaaa...
ama alışmamışım böyle diyaloglara hiç içim rahat değil. kv büyüklüğünü yapabilsedi biz hiç yüz göz olmıycaktık. kaynım arayınca oğlum eşinin izni yok mu alsa,bak yasemin kullandı iki gün çocuk toparlayana kadar. şimdi ben iki hasta çocuğa nasıl bakayım dese hiç böyle şeyler olamayacaktı.canımız sıkıldı durduk yere.
Sağol canim Ama mecburen başladım ilaca üç gündür bir sürü şey yaptım kara turp a bal koyup İçirdim keciboynuzuna tereyag koyup İçirdim portakal suyu bal limon falan hiç etkisi olmadı mecbur başladım bende yoksa ateş hiç gitmicek çok korktum aksamnuray gecmıs olsun canım ıns atlatırsınız gerek kalamdan ılaca
Canim çocuğa eziyet oluyorsa götür bence ama oyle arada kuru oksuruk varsa bisey diyemem tabi elif öksürürk en balgam yüzüne kusuyor üç gündür gözleri söndü yavrumungeçmiş olsun cnm benim ya
ilaçsız dare edebildiğin kadar et bence
ben defneyi dr a götürmemek için direniyorum
çok şükür dün gece ateşi yoktu
ama öksürük bizde de var
çok güzel gerçekten 1 2 kitabına baktık yanlız 6 yaş diyo iyice incelemek lazım..http://www.fonyayincilik.com/KULTUR...=&type=catalog&searchalpha=&searchprice=&tp=1
kızlar bu kitaplara bi bakin isterseniz cok güzel bi inditim var. Ben esimi ikna edemedim ama çalışanlar alir belkialanlar cok beğenmis hikayelerini karton kapakli cok güzel kitaplar 15 liradan 3 liraya düşmüş. Kampanya bitmezse ay başında tekrar şansımı deniycem:)
Bu arada Ayşegül tavsiye ettigin seriyi aldik gelir gelmez okuttu berra hepsini cok sevdi Teşekkürler canim
canım defne sadece gece ateşleniyor duCanim çocuğa eziyet oluyorsa götür bence ama oyle arada kuru oksuruk varsa bisey diyemem tabi elif öksürürk en balgam yüzüne kusuyor üç gündür gözleri söndü yavrumun
canım masal 20aylıktı daha tam konusmuyordu bıle derdını anlatamz dıye erken demıstım ama o bezını sık sık cıkardı ıstemedı bende denedım 1hafta ıcınde gece gunduz tamamen bıraktık masallh dıyeyımmmAyşegül nuray tuvalet egitimine nasil başladınız kizlar anlatsaniza tecrubelerinizden faydalanayimben havalarin isinmasini bekliyorum ama gecen berra bezini baglatmak istemedi. Lazimliga yapti bi kac kez. Yalniz hic geldigini söylemiyor. Otutturdum yapti bi kere yarim saat sonra tekrar götürürüm diye düşündüm. 10 dk sonra bi baktim altina yapmış. Bunu bi kaç kez yasayip baştan asagi üstünü degistirmek gerekince esim de boşver havalar isininca öğret dedi usutecek diye tedirgin oldu o yüzden bıraktık. Tekrar başladığım da nasil yapayım bilgi verin biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?