2012 kasım bebekleri büyüyor..

çok stres yapma bence sen haklısın her yönden

geçmiş olsun cnm benim ya
ilaçsız dare edebildiğin kadar et bence
ben defneyi dr a götürmemek için direniyorum
çok şükür dün gece ateşi yoktu
ama öksürük bizde de var

inip çıkan ateş olunca mecbur gidiosun fundacım işte. yoksa bende zeynebe hiç grip ilacı filan kullanmadım çok şükr. ama ateş inip çıkıosa malesef bi enfeksiyon oluo altında yatan.keşke hç ilaç vermek zorunda kamasak ama işte

haklıyım di mi nurayım yaaa...
ama alışmamışım böyle diyaloglara hiç içim rahat değil. kv büyüklüğünü yapabilsedi biz hiç yüz göz olmıycaktık. kaynım arayınca oğlum eşinin izni yok mu alsa,bak yasemin kullandı iki gün çocuk toparlayana kadar. şimdi ben iki hasta çocuğa nasıl bakayım dese hiç böyle şeyler olamayacaktı.canımız sıkıldı durduk yere.

esın senın yanında canım ki zaten haklısında oyuzden en bastna bu durumlarda bı sınırın oldugunu bılsınler ıyı olmus
esının doldurup ustune salmadıktan sonra kım ne dusunurse dusunsun bosver e esınde sıkma canını dıye yazmıs sana oyuzden uzulma canım bısey olmaz o krese gıdıyor sık sık hastalanıyordur muhakkak artık kv orda dıye sureklı tekrar ederdı bu durum onun onune gecılmıs oldu bosver canım

haklısın canım üzülme dıorum ya esın arkanda durduktan sonra bısey olmaz
bu olay bı daha tekrara etmez en azından o kesın
ama kv ye kızma canım o da torunu hasta deyınce napsın kıyamaz reddedemz dıgerıne geccek dıye akıl edemez canım

Evet canım çok haklisin kv demesi lazım di ama bence de tekrarlanmasini da önlemiş oldun sen böyle yaparak daha iyu oldu

nuray gecmıs olsun canım ıns atlatırsınız gerek kalamdan ılaca
Sağol canim Ama mecburen başladım ilaca üç gündür bir sürü şey yaptım kara turp a bal koyup İçirdim keciboynuzuna tereyag koyup İçirdim portakal suyu bal limon falan hiç etkisi olmadı mecbur başladım bende yoksa ateş hiç gitmicek çok korktum aksam

geçmiş olsun cnm benim ya
ilaçsız dare edebildiğin kadar et bence
ben defneyi dr a götürmemek için direniyorum
çok şükür dün gece ateşi yoktu
ama öksürük bizde de var
Canim çocuğa eziyet oluyorsa götür bence ama oyle arada kuru oksuruk varsa bisey diyemem tabi elif öksürürk en balgam yüzüne kusuyor üç gündür gözleri söndü yavrumun

Nuraycim gecmis olsun canim rabbim sifa versin bir an önce elifcige.

Yasemin rahat olmaya çalış canim iyi oldu bence. Esin yaninda olduktan sonra hic stres yapma. Gerci kv yle de beraber olacaksiniz sık sık bi sorun cikmadan halledilir inşallah

Ayşegül nuray tuvalet egitimine nasil başladınız kizlar anlatsaniza tecrubelerinizden faydalanayim ben havalarin isinmasini bekliyorum ama gecen berra bezini baglatmak istemedi. Lazimliga yapti bi kac kez. Yalniz hic geldigini söylemiyor. Otutturdum yapti bi kere yarim saat sonra tekrar götürürüm diye düşündüm. 10 dk sonra bi baktim altina yapmış. Bunu bi kaç kez yasayip baştan asagi üstünü degistirmek gerekince esim de boşver havalar isininca öğret dedi usutecek diye tedirgin oldu o yüzden bıraktık. Tekrar başladığım da nasil yapayım bilgi verin biraz:)

http://www.fonyayincilik.com/KULTUR...=&type=catalog&searchalpha=&searchprice=&tp=1
kızlar bu kitaplara bi bakin isterseniz cok güzel bi inditim var. Ben esimi ikna edemedim ama çalışanlar alir belki alanlar cok beğenmis hikayelerini karton kapakli cok güzel kitaplar 15 liradan 3 liraya düşmüş. Kampanya bitmezse ay başında tekrar şansımı deniycem:)

Bu arada Ayşegül tavsiye ettigin seriyi aldik gelir gelmez okuttu berra hepsini cok sevdi Teşekkürler canim

nurayım çok geçmiş olsun cnm inş toparlar birkaç arkadaşımın daha çocukları hasta oldu sanıyorum çok citi bir salgınvar ayyy çok korkuyorum bendeyaaaaa: inş sorunsuz atlatırız bu dönemi haftaya konturole gidecez doktor amcamıza inşsadece konturol için gitmiş oluruz..
yasemin yazdığından kimse birşey anlayamaz tab eltin hariç yani yarası olan gocunur şekerim boşver kim nederse desin sen çocuğunu düşündün sonuçta..

çok güzel gerçekten 1 2 kitabına baktık yanlız 6 yaş diyo iyice incelemek lazım..

Canim çocuğa eziyet oluyorsa götür bence ama oyle arada kuru oksuruk varsa bisey diyemem tabi elif öksürürk en balgam yüzüne kusuyor üç gündür gözleri söndü yavrumun
canım defne sadece gece ateşleniyor du
bir de kuru öksürük var hafif balgam var ama o sadece yatınca ve sabahları oluyordu
bu gece ateşlenmedi
ama öksürük devam
ama defnenin neşesi vs yerinde

Hayirli Cumalar kizlar nasilsiniz bakalim giremiyorum k.bakmayin eren pencereden cocuklari gorur gormez hemen abi abi demeye basliyo ciktik yine disari kosturdu biraz bisiklete bindi iste yeni yatirdim uykuya.bende bi kahve yapip firsat bulmusken gireyim dedim ins.iyidir herkes.

funda burnunu açıktut cnm dr dediki burnu tıkalı olursa oda öksürük yaparmış bilgin olsun sıktırıyosa okyanus suyuyla temizle burnunu yatmadan..
fatma hoşgeldin neler yapıyosun bakalım..

sağolun kızlar içimi rahatlattınız ii ki varsınız. hayırlısı artık olan oldu. yapacak bişey yok akşamı bekleyip görcez

canım masal 20aylıktı daha tam konusmuyordu bıle derdını anlatamz dıye erken demıstım ama o bezını sık sık cıkardı ıstemedı bende denedım 1hafta ıcınde gece gunduz tamamen bıraktık masallh dıyeyımmm
kakasından korkmustu onu bahsetmıstım hatta 15.gunde kakaya by by yap derkn aglamdan korkmadan yaptı ödül cıkolata falan ıse yaramaıstı kendılıgınden alıstı

altına kacırıyor dısarı cıkcaz altına yaparsa falan dıye bez takmamalısın bence basladıktan sonra cunku uzmanlar oyle dıyor kafasını karıustırmayın bezı attık dedıysenız artık bıdaha takmayın kı oda karralı olsun dıyorlar

sık sık wc ye goturdum olmasada oturttum
sonra tahmın edıyosun zaten yapcagı saatlerı ogrnıyosun ozmanlar goturdum
bız cok az kazayla bır haftada öğrendık
oyuna dalınca olsada yok dıyordu masal kandırıp goturuyordum aaaa varmış gordunmu dıyordum yapıyordu :)

geceleri 2saat arayla saat kurdum kaldırdım agladı yok dedı falan ama zamnla kendı gelınce kalktı
saatı kurmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…