2012 kasım bebekleri büyüyor..

AY YOĞUNUM BİRAZ.
BENİ AFİYET OLSUNŞEKERİM BİRAZ GEÇ OLDU AMA ANCA..
KATRE HAKLISIN CNM TERZİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKEMEZ DİMİ.
FATMA BİZİ ÇOK MERAKTA BIRAKTIN ŞEKERİM AŞK OLSUNYA NEYSE SORUNYOKMUŞ.SEVİNDİM
YASEMİNİM MAŞALLAH PAŞAMAAAA:
WAVSUM MUTLAKA ÇIKART ÇOK EYLENCEKTİR BİLMİORUM NİL ANNE EV YAPALIM DİYO HER AKŞAM YAPIYORUZ..OFOTODA ONLARDAN BİRİ..

Tamam canim cok sagol denicem tavugu koydum dudukluye
Peki su koyuyomusun sadece tavuk suyumu
cnm ben sadece tavuk suyuyla yapıyorum. ama koyduğun su yetmezse kaynar su ekleyebilirsin sıkıntı olmaz bence. güzel olur inş. cnm. ben bunu misafirlerime filan da çok yaparım beğenirler :)

Merhabalar
Hava cok guzel burda bugun
Kv deye gıttık geldık beyzayı aldım kızlar sımdı dondurma keyfı yapıyo
Ogle yemegını orda hallettık aksama bıseyler dusunurum artık once utulerımı yapmam lazım
Fatma cok merak ettık kız sukur bısey yokmus
Yasemın hersey yolundaymıs masallah cnm

Sagol cnm ben kımse yoktur dıyodum doluydu ıkı eltımle eslerıde gelmısler:)

yasemin kız benyazdımya aşk olsunnnn:
benicim negüzel olmuş.
wavsum dene cnm bence ne kaybedersinki ikiniz girersiniz işte size etkinlik .. arada çadırda piknik falan yaparız diorum..

oy güldenim ben yazdım gittim gelim kimse yazmamış diye dedim cnm benim. oh çadır keyfi devam edecek anlaşılan niloşumun piknikler filan.
beni cnm ne güzel yaa burda gök delindi maşallah sabahtan beri yağıo
wavs yaz cnm sonucu... güzel olur inş yarasın alpime

takıldım yaseminim haydı ben kaçar öptüm sizi..

Merhaba kızlar
Bizde dr geldik elif tamamen iyilesmis çok sukur Zaditen diye bi surup verdi onu kullanacağız bitene kadar alerji kaynaklı olabilir dedi hastalığı
yasemin pasaya bundan sonra Tosun pasa dicem izninle masallah Kendine dikkat et canim bulduğun her fırsatta dinlen daha çok var doğuma daha da artmaz inş
Güldencim bizimde iki gündür yemek masamiz elifin evi oldu üstüne her tarafı kapatacak şekilde bi örtü Orttum altına da battaniye yastıklar falan ben evime gidicem diye girip ayiciklarini uyutiyor
sibelcim oh çok sukur bosey yokmuş
benicim dondurma yicek kadar sıcak mi hava
wavs afiyet olsun canim yarasın alpe

Huuu gülden hanım nereyee..bu saatte ancak ben kaçarım ha ha:)
nurayım çok sevindim cnm benim elifimin iileşmiş olmasına maşallah... de teyzesi de de ,tosun paşa kadar varr mı bilmiorum. zeynepte önde gitti gitti erken doğdu allah korusun:) akşam bakıcam bakalım zeynep bu haftalarda ne kadarmış

Herkes gitmiis.bizde gezdik geldik pasayla ama pazarbuyumusadi beni cok ya bebek arabasini sadece pazara giderken aliyodum erenle gezilmiyce icin bugun yuruyerek gittik ama pek durmadi.bide a101e sesli direksiyon gelmis 4liraydi erene aldim eve gelince oynamaya basladi cok hosuna gitti ama benimde kafami sisirdi surekli basiyo duuut duut uyanincada baslar yine.

Kizlar sizide yazamayip merakta biraktim farkindaydim ama net bitince imkanim yokki nerden yazayim esiminde bitmisti neti kaldim oyle.

Yasemin bebis iyiymis cok sevimdim masallah neguzel buyumus.sekerde iyi cikmis rahatlamissindir artik.dogumda git gide yaklasiyo ya cogu gitti azi kaldi bile zaman cabuk geciyo.

ha ha ha yasemmin hanımcım hepsenmi kaçıcan yok habersiz gitmeyeyimdedim buralardayız biz şekerim memur değiliz malum ha ha ha ha:):):)
nurayım elifime çok sevindim cnm.
ee ozaman sizinde çadır alma zamanınız gelmiş cnm..

Bu arada erenin kilosu 13.1di ama montu falanda vardi ustunde.boyuda 91cm.

Benicim keske burdada hava oyle olsa yaa cok ozledim havalarin guzel olmasini.kizlarda dondurmaya baslamis afiyet olsun size.

Elif ve meryemede gecmis olsun ins.dahada iyi olurlar.

Wawscim cadiri cikarinca alp sevicekmi bakalim yazarsin severse erene bende alabilirim.

Guldencim nilinde bilmedigi yok masallah hemen cadirda istermis nerden gordu eylulde falanmi var herseyide bilirmis.

Fundada yoktu bugun izinlimiydi acaba.songulde aysegulde yok.
Bende yemek yapicam kaciyorum kizlar iyi aksamlar.

Hayırlı geceler kizlar

Sabah yazdım bi daha yazamadim. Oruc başıma vuruyor:) kendime gelemiyorum

Fatmacim sevindim canim erenin iyu olmasina.

Yasemincim maşallah paşaya haberler güzel cok sevindim tatlim.

Nuray elif de iyi olmus cok şükür canim.

Sibel meryemin de en kisa zamanda öksürüğü gecer inşallah. Meryem de zayifmis canim. Ama bizden zayif degil. Benin kuzu dogumundan beri topigin en zayifi olma özelliğini koruyor:) formumuzu koruyiruz yani. En fazla 10.500 evdeki tartiya göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…