- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.961
günaydın cnm.kötü olmuş zennebimin sesini duyamaman ama dediğin gibi allah başka dert vermesinherkese gnaydın kızlar... telefonumu evde unutmuşum yaaa çok cnm sıkıldı kuzumun sesini de duyamıycam demektir bu bugün puffff.... neyse allah başka dert vermesin. yapacak bişey yok. güldenim inş niloş hasta olmaz cnm. benim kuzu geçen hasta olduğunda 1 kg vermiş 14 kg yiz dün itibariyle. üstüyle tabi ki. boyumuzu bilmiyorum merak ettim bakarım hafta sonu. katre cnm berranın yapısı minyon olcak sanırım aslına ilerki yaşları için daha ii hep genç kalır he he:)
yok cnm haftaya kadar bizdeler. haftaya birlikte gitcez aksilik olmazsa onları götürüp annemleri alıp döncez. hem bende belki doğumakadar bi daha gidemem. gidip bi dolanayım memleketimi di mi ama:)günaydın cnm.kötü olmuş zennebimin sesini duyamaman ama dediğin gibi allah başka dert vermesin
ee kv gidiyormu bugün annelermi gelecek cnmmm
he he he he bendemiştim demene gerek yok yani pişman eeeee çok istedide ne oldu benim eşimede öylebir ders vermek lazım aslında ha ha ha ha ha:yok güldenim dönüşümlü devam inş. bakalım yoksa sıkılırlar.
buarada eşim samsuna geldiğine bin pişman ... dönmenin yollarını arıo. çocukla zor olduğunu gördü. fırsat olsa bugün dönecek o derece. sibelcim kızlar babasını sevio ama bi yere kadar sonuç hep anne he he:)
cnm artık inan benim hiç bişey dememe gerek kalmıo. ne desem haklıyım hiç bişey demiyorum daha çok üzülüo. burası bana yaradı her anlamda haklı olduğumu gördü ben çok anlattım zamanında ama hep ben suçlu ailesinden ayrılamayan oldum. şimdi böyle olması çok çok ii oldu. ii ki gelmişim. gerçekten her işte bir hayır var:)yy
he he he he bendemiştim demene gerek yok yani pişman eeeee çok istedide ne oldu benim eşimede öylebir ders vermek lazım aslında ha ha ha ha ha:
Hakkinzda hayrlisi yasemncm bu erkekler boyle malesef biz bisey soyleyince hak vermiyolar kendilerince hakli olduklarını dusunuyorlar sma biz kadınlarn ongorusu cok yuksek bbence.bunu farkettiklerinde ise cok gec oluyo cogu sey icin.yok güldenim dönüşümlü devam inş. bakalım yoksa sıkılırlar.
buarada eşim samsuna geldiğine bin pişman ... dönmenin yollarını arıo. çocukla zor olduğunu gördü. fırsat olsa bugün dönecek o derece. sibelcim kızlar babasını sevio ama bi yere kadar sonuç hep anne he he:)
günaydın cnm hayırlı cumalargünaydın kızlar hayırlı cumalar..
ay haftalar nekadar çabuk geçiyo ya ömrümüz bitiyo.
fatmacım yok nil biryerden görmedi nerden aklına geldi bilmiyorum belki çizgi filimde falan görmüş ola bilir.
bakalım sevecekmi.
katrem inş sever berram yazarsın bize sonucu bu arada allah kabul etsin cnm..
fundam bugün dr gidecektin sonucu yaz bize cnm inş iyisindir.
songülümün akşam eşi evde olduğu için yazamamış ola bilir kız ses ver arada.
akşam birkaç kez nilde öksürdü sibelcim ama sonra birdaha olmadı bakalım.
yasemin, nuray, beni, wavs, ayşegülsizede günaydın kızlarrr.. betül sen neyaptın cnm...
ayyy dikkat edin cnm yabu arada dün sabah nil 6da benimle kalkmıştı sonra 10gibi yine uyumuş 2 saat kadar ve akşam ben gidince 8gibi uyudu ve 9buçuk gibi uyandı ve tabi tekrar 12yi geçiyodu uyuduğunda.
ve annanemiz gırip sanıyorum niloşada geçiyor okadar önlem alıyoruz ama bakalım bugün nasıl olacak..
işte bizden haberler böyle..
günaydın cnmherkese gnaydın kızlar... telefonumu evde unutmuşum yaaa çok cnm sıkıldı kuzumun sesini de duyamıycam demektir bu bugün puffff.... neyse allah başka dert vermesin. yapacak bişey yok. güldenim inş niloş hasta olmaz cnm. benim kuzu geçen hasta olduğunda 1 kg vermiş 14 kg yiz dün itibariyle. üstüyle tabi ki. boyumuzu bilmiyorum merak ettim bakarım hafta sonu. katre cnm berranın yapısı minyon olcak sanırım aslına ilerki yaşları için daha ii hep genç kalır he he:)
günaydın cnmGünaydın canlarrrr...meryem dun hic oksurmemisti bu gece bikac kez oksurdu.kreste salgin var yine saniyorum ordan kapiyo hemen.bklim takipteyim...babayi kovduk bugunde yatsktan.sabah benm yastığı gosterip soruyorum burasi kimin annenin.diyo.babasinin yastigini gösterdim burasi kimin dedim benin diyo.vaba nerde uyuyack diyorum icerde gitsin diyo.cook guldum..
Kv de diyo kizim babasını cok Seviyo:)hhic ses etmedjm bebende.oysa kizim bsna aşık tek kelimeyle
iyi olur cnm sen de memleketini görmüş olursunyok güldenim dönüşümlü devam inş. bakalım yoksa sıkılırlar.
zaten biz kadınların sözünü bi dinleselercnm artık inan benim hiç bişey dememe gerek kalmıo. ne desem haklıyım hiç bişey demiyorum daha çok üzülüo. burası bana yaradı her anlamda haklı olduğumu gördü ben çok anlattım zamanında ama hep ben suçlu ailesinden ayrılamayan oldum. şimdi böyle olması çok çok ii oldu. ii ki gelmişim. gerçekten her işte bir hayır var:)
Evet cnm yasayarak ogrenmeleri gerekiyor maleseff...Aynen sibelcim hep diorum erkekler duvara toslamadan algılayamıo kadınlar daha öngörülü ama malesef onlaı söylediklerine de pek kulak asmıolar. kendi bildiklerini okuolar. eee sonuç ortada haklı çıktım. onun içinde üzülüyorum çünkü üzülüo . neyse hayırlsı bakalım. meryem babadan beklediği ilgiyi göremio olabilir mi cnm. benim eim çok oynar ilgilenir mesela hakkını yiyemem. çok eğleniolar baba kız. o nadenle de çok sever zeynep. ama yine de yatarkenn babayı uyumaya yollar biz kalırız başbaşa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?