2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aynen fundacım kadın sözü dinleyince erkekliklerinden ödün veriolar sanki. buarada geçmiş olsun cnm. aldıklarını da güle güle kullann inş.
sibelcim tıp bayramınız kutlu olsun cnm. neren ağrıo cnm benim bacağım çok fena bçyle giderse 32 den sonra ayrılabilirim malesef
güldenim inan duvara toslamal ii gelio he he. diyorum ya artık bana hiç bişey diyemio. çok ii oldu haklı çıktığımı gördü kedi gibi oldu.

bende memur olsam hiç düşünmüyecem ama benim burdan gitmem demek işimi bırakmam demek pöffff pöffff

biraz daha iyiyim cnm şükür
defne de öksürük var ama iyi şükür

sağol cnm benim
daha iyileri sizlerin olsun

güldenim sende haklısın seni çok çok ii anlıyorum inan. ben 3 yıl eşim laf anlatmaya çalıştım ama anlamadı. şu 2 ay benim anlatamadıklarımı anlatmaya yetti. üstelik ben hiç yorulmadım. memleketteyken ha bişy olcak ve suölu benn olcam diye diken üstündeydim. üstelik zeynebin herşey, ben,m üstümdeydi götür getir herşey. yorulan bendim. şimdi o derdim de yok oh kafam raat. hatta eşime diyorum ben burda daha rahatım gerçekten de. ama çoğu şey zorluo bizi madden de. eee bunları da förünce vazgeçio. burda olmamız demek benim 2 yıl ücretsiz kullanmm demek eee bu bile 50000 kayıp demek. bi de ücretsiz sonrası durum var bu çockların her daim bakıcıya ihtiyacı var. var da var yani...

aynen yaseminim benim burdan gitmem demek işten ayrılmam demek ee ozaman ben evde olacaksam nil kıreşede gitmesine gerek yok ee orda çalışıcam desem nnasıl hemen ş bulucam ama ahh ahhh gelde anlat... ama gelde anlat:.
malesef başlarına gelmeden anlayamıyolar bizim gibi ince düşğnmyolar.

Gunaydın kızlar
Kocalarmı cekıstırılıyo ne
Hak verıyorum sıze
Funda guke gule kullan cnm esyalarını
Kv de cıldırmasın
Bızım kızlarda baba delısı nıdayı babaya benzetıyo herkes bıkacta huyu aynı babası esım dort kose oluyo tabı
Ama en son annedeler tabı baba bıyere kadar

ne yaptı yine kv cnm. bu arada sibelcim inş birşey çıkmaz...
sorma cnm ya herşeye karışmaya kalkıyor,eşim yokken aklınca bana laf sokuyor gerçi eşim varken de laf sokuyor ve en önemlisi defne kendi zararına bişey yapmak istediğinde ben olmaz dediğimde hemen defneye sahip çıkıp istediğini yapıyor.bu da defneye zarar veriyor

eşimin ev konusunu açmasının sebebi olarak beni görüyor (dile getirmiyor ama ima ve davranışları ile belli ediyor) ki allah şahidim ben hiçbir şekilde bu konu hakkında konuşmadım.ve eşim mal yüzünden ailesini kırmasın diye eşimi yumuşatmak için elimden geleni yaptım

kendine acındırarak sürekli eşimden bişeyler istiyor.ki eşimin de benim de durumumuz müsait değil istekleri için
mesela dün akşam otururken bi arkadaşından bahsetti.eve temizlik için kadın alıyormuş.ve kv ye de sen de al canından önemli mi diyormuş.alttan alta eşimden temizlikçi istiyor.eşim de temizlikçiye karşı olduğunu, onların herşeyi yüzeysel yaptıklarını anlattı.eşim karşı çıktığı için bu sefer de ya evet doğru söylüyorsun demeye başladı.e bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

canım yaşayıp görmesi daha iyi
ben artık eşime hiçbir şey için diretmiyorum
bak ben böyle düşünüyorum diyorum.sonra eşim bildiğini yapıyor ve en sonunda sen haklıymışsın diyor

sağol cnm daha iyileri senin olsun

Karnim agriyo yasemin ozellikle sag tarafim.ve aktiviteden sobra daha cok oluyo.sabh evden ciktum 100metre yutuneden agru girdi zar zor yürüyüp geldm servise.adim atamiyorum resmen...ssafra kesesi olma ihtimali yuksek gibime geliyo. Idrar yollari temz cikti bebek iyi baska ne olabilir bilmiyorum

beniii nere kayboldun hemen gel braya:) hayırlı cumalar cnm. benim kızda babac ama son nokta hep anneeeeeeeeeeee:)

cnm ilk aylarda bnde de karn ğısı olmuştu amailk aylarda. ne aktivitesi kız:) napıon sen bkim

ha ha ha benim kız hep anneci he heh e:
fundacım kv diyecek söz yok artık boşver allah biliyor.
benicim 2 muhabet edelim şekerimya nereye kaçıyon hemennnn kolay gelsin bari:):)

Amann fundacm çok iyi niyetli olmaya gerek yok bence bazen kotu gelin olmakda fayda var..bbnm kv m iyidir saolsun ama bazen inan yeter diyesim geliyor.dun yemkten sonra kahve yaptim ictiler cayda koymustum esim ikisinide istiyo cunku .mutfağa cay doldurmaya gittum saat 9.30daha.iyi geceler dedi kalkti.seslendim anne cay dolduruyorum tatli var diye yook yemiycm dedi gecti.yarim saat kadar sonra esim cay doldurdu tatli koydu tabaga odasina goturdu o zaman kalkip geldi sinir oldum illa ozel ilgimi gerekiyo yani...dofrada da tabaginin yarısını bosaltiyo sevmedinmi diyorm guzrl olmus diyo ama yemiyor geriliyorum bende boyle olunca

hmmm anldım cnm. vallayürümeye korkar oldum ben de. dün hastane filan derken eşimle baya yürüdük ama akşama ağrı canıma okudu bi taraftan da zeynep le uğraşmak baya yordu beni. malum akşamları eşim dersanede olduğu için geç gelio. onu oyalama da bana kalıo. bazen çok zorluo beni. ama ona da kıyamıyorum arada olan bana oluo. buarada biz atllatık derken başa döndük kıyafet krizeirmiz geri döndü. giydiğini çıkarmıo çıkardığını giymio. yelek giymek istemio çorapla başımız dertte. bin dereden su getiriyorm giyindirmek için pufff

Bizm hic gitmedi o krizimiz malesef. Banyoya popo yikamaya giriyoruz ordan en iyi ihtimalle yirmi dakikada cikiyoruz aglatmayayim derdersem.bazen dayanamiyirum tutup kolundan geliyorum iceri hu kezdevaglama krizi tutuyor bende cok zorlaniyorum

2 yaş sendromu vurdu sizi diyosunyani canımmm:
bu arada sibelim takılma kv boşverrr.. aman yemezse yemesin kendi bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…