- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.001
evet kesinlikle kötü niyetli olacaksınAmann fundacm çok iyi niyetli olmaya gerek yok bence bazen kotu gelin olmakda fayda var..bbnm kv m iyidir saolsun ama bazen inan yeter diyesim geliyor.dun yemkten sonra kahve yaptim ictiler cayda koymustum esim ikisinide istiyo cunku .mutfağa cay doldurmaya gittum saat 9.30daha.iyi geceler dedi kalkti.seslendim anne cay dolduruyorum tatli var diye yook yemiycm dedi gecti.yarim saat kadar sonra esim cay doldurdu tatli koydu tabaga odasina goturdu o zaman kalkip geldi sinir oldum illa ozel ilgimi gerekiyo yani...dofrada da tabaginin yarısını bosaltiyo sevmedinmi diyorm guzrl olmus diyo ama yemiyor geriliyorum bende boyle olunca
haklısın cnmOyle guldenim de hem ben su halimle aksam isten gidip yemk yapiyorum hemde oyle olunca canm sıkılıyor. Cekiniyorsa neden cekiniyor yani hem diyo grlnm degil kizimsin hemde misafir gibi elini jicbiseye sürmuyo amaan dert ediyorum kendime iste
aa o da ilginçmişha ha ha bende zeynebin sütünü içiriyorum her akşam fiks mutfağı tamamen toplarım. sabah bi kalkarım ki ya tatlı tabkları var ya çay bardakları yada çerez yenmiş hem kalanlar ağzı açık bırakılmış hemde mutfak darmadağın. bende buna deliriyorum alışmamışım çünkü. ama biliyorum ki kv evinde de böyle . sabhkalkar halleder. bana özel değil yani.ama ben alışamıyorum. sorn çıkmasın diye susuyorum ama olmuo işte insanın içi şişio pufff...
la havle çek cnm senin annenin de düzeleceği yokşeytan diyo al nili ver bakıcıya baksın ozaman sadece onlara pöffffffff
kesin laf olur ben sana diyeyim cnm eskitip getirip geri verdi diyekızlar bu arada ben mutfaktaki kavanozların hemen hemen hepsini değiştirdim.
2 tane bi,3 tane bi model bir sürü kavanoz vardı.hep kv getirmişti. yeni kavanoz aldım.hepsi bir model oldu
çıkan kavanozları da yıkayıp, poşetlere doldurup kv ye götürdüm
20 tane kavanoz götürdüm
farklı modellerde,büyüklü küçüklü kavanozlar
kızlar kimseden sizin gibi olmasdsını beklemeyin. eylül hasta ablam evde şuanda ateşini düşürmeye çalışıyo annemve nilde onlarınyanında ya senin onların yanında işinne gitsene bize.
birde bana kargo gelecek bize git dedim gitmiş sağolsun nili orda bırakmış zaten kendiside hasta hadi nili kendisinden korumaya çalışırsında onlar 2 çocuk sarılıyolar bir birlerine yani şuan itibariyle nil kesin hasta
bunu yapan kv değil benim annem nediyeyim
birde telefon açık kaldı ben uyarınca nili almaya gitti ablama diyonili alayım hastalık geçmesinmiş sanki o hapşurmuyada şimdi ben ne yapayım sizce. sanki ben gelinim ablam kız.
yani ben çocuğumun iyiliğini düşünüyorum sonuçta pööffffffff pöfffff
canım ya üzüldüm.zaten tepki kv olmasına değil ki yapılanaşeytan diyo al nili ver bakıcıya baksın ozaman sadece onlara pöffffffff
anlamıyorumya gerçekten anlamıyorumla havle çek cnm senin annenin de düzeleceği yok
valla istediği kadar laf etsinkesin laf olur ben sana diyeyim cnm eskitip getirip geri verdi diye
aynen sen böyle sustuğun herşeyi kabullandiğin için laf söylüy zaten deyiştir ve lafları söyle çaktırmadan bak senden iyisi yok göreceksin ..valla istediği kadar laf etsin
bu zamana kadar sabrettim
ama artık evimde kv ye ait hiçbir şey istemiyorum
5 yıl oldu aman kırılmasın diye bişey değiştirmedim
düşünsene ne kadar düzensizdi kavanozlar.artık kendi düzenim olsun yeter
bana sen benim eskilerimi kullanıyorsun,sen onlara layıksın diye demediği laf kalmadı
bense ekstra masraf çıkmasın, idare edeyim diye didindim durdum.düşün makinaları bile yeni aldım sırf eşim borç altına girmesin, idare edilir ne olacak dedim.ben yeni gelindim,yeni eşyalar hakkım değilmiydi?
onunla idareederim, bununla idare ederim derken benden asili yoktu.ama defnenin doğum gününde pasta kesilmeden fotoğraf için onlara teklif etmeyi unuttuğum için(annemlere de teklif etmeyi unuttum) ne görgüsüzlüğüm ne düşüncesizliğim ne de ahlaksızlığım kalmadı.
artık kaldıramıyorum.sabrediyorum ama bi yere kadar
düşünsenize beyaz koltuklarım var.bana sormadan (en azından kumaş rengi ya da desenini sorabilirdi) leoparlı kumaştan taşlı falan yastık dikip getirmiş koltukların üstüne. hiç bana hitap etmemesine rağmen aman kırmayım,aman heves etmiş o da bizim için didiniyor diye o yastıklar duruyor evde salonda
taaa fi devrinden kalma kendisine diye alıp ama sonra beğenmeyip kullanmadığı bibloları benim evime doldurdu. yine bişey demedim ama artık yeter
yavaş yavaş her şeyi değiştireceğim
canım ya sabret az kaldı kreşe başlamasınaah be fundam kaçkere anlattım hep anlatıyorum birde nilin havaleden dolayı çokdaha hassas olduğumuda biliyo hasta olsun ama bu çocuk havale geçirdi korkuyorum diorum.
ama deyişen hiç birşey yok
dediğini yapma gerekirse ağlasın dirum ama kime pföfffff:
bu arada bende biri tekir biri bekir sevmem ama evet senin kv beğenmediklerini bana getiriyo diye bilir..
ben de sırf kırılmasın, aman kızı yok ben kızı gibi oluyum,kırmayım diye diye sevmediğim, kv nin eski eşyalarıyla 5 yıl idare ettim.aynen sen böyle sustuğun herşeyi kabullandiğin için laf söylüy zaten deyiştir ve lafları söyle çaktırmadan bak senden iyisi yok göreceksin ..
istemediğim birşeyi kullanmam bende kesinlikle..
ayyy yaaman fundam yaaa sorma koyduğum koyduğum yerde kalmıo benim annem müdahale etmez kv edio işte. çaycyı kaldırmış demliği çıkarmış. yaına da kettle çıkarmış. neymiş çaycının çayını sevmiomuş. eşimde dedi ki sbah bize kolaylık oluo anne çaycı. kv de hemen çözüm buldu kettle da kaynatıp koyarsınız oğlum. hiç sesimi çıkarmm ama bilio tabi sinir olduğumu. ama yapacak bişey yok sonuçta benim çocuğuma bakmak için çıkmış gelmiş. ses çıkarma hakkımız yokkkk
güldenim geçmez inş. ne diyim cnm yaaa... yeğninin de ateşi düşr inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?