2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben de katılıyorum
ama sabır çok önemli hatunlar
sabreden derviş muradına erermiş

Meraba kızlar

Amann herkes kv den dertliymis benim kv gelip gittikten sonra ben haftalarca mutfagi duzene sokamiyorum. Hersey alt üst olmus herseyin yeri degismis oluyor. Begenmiyor heralde benim duzenimi. Yılda bi kere geliyor diye sesimi çıkarmıyorum ama ayni sehirde falan olsa ne olurdu bilmem.

katrecim kendi düzenlerini kurmak istiolar oğullarının evi ya bence ondan. valla benim de mutfak da düzen kalmadı. en kullnmadğım tencere nerde o çıkıo ortaya. hiç birinin kapağı diğerinin ütünde değil. eşim bile gülüo nasıl becerio diye. aman napıyım yemeğimi yapıo çocuğuma bakıo o kadara da susuyorum artık. gidince toparlarım artık.

ha ha ha katrem sen daha önce düzenlerini anlatmıştın hatırlıyorum seni beğenmiyoda onu kim beğensin yani ha ha hah aÇ:
benim kvde öyle daha yeni evliydim geldi 1 hafta kaldı neyse o gitti dolabı bir açtım tava alıcaktım tavayı yağ içinde buldum şok olmuştum ozaman ha ha hah a:

seninki yine 1 hafta kalmış
1 aylık evliydim,eşim şehir dışındaydı
kv bi geldi 1 ay kaldı gitti
bende baş beyin kalmadı
her akşam sürekli ablasından dert yanıyordu
1 ay boyunca çektim
daha ben eve alışammamıştım kv şoku yaşadım

harbiden bizim düzenimizi benimsemek bu kadar zor mu?
herkesin bi düzeni var
aslında her gittiğimiz de biz de onların eşyalarının yerini değiştirsek ne olur acaba?

buarada bu sabah cezvenin birinin sapı yapılacaktı.yaptırsın diye kp e verecektim.kv tutturdu 3 cezveyi de getir hepsi bir değişsin diye
yahu diğerleri sağlam sadece birinin sapı kırılacak gibi niye diğerlerini değiştireyim? yok olmaz 3ü bir olsun diye tutturdu

Ay hepsi bi alem ya. Ben de duzenimi degistiren bi benimki saniyordum meğer hepsi ayniymis haha.

Bi de bu yaz düğün var kizlar ne yapcaz bilmem. Elti geliyo bana:)

Ay hepsi bi alem ya. Ben de duzenimi degistiren bi benimki saniyordum meğer hepsi ayniymis haha.

Bi de bu yaz düğün var kizlar ne yapcaz bilmem. Elti geliyo bana:)
ne güzel işte
ilgi biraz da ona kayar sen rahatlarsın
keşke bana da gelse

Benicim dun gormemsm canim yazdgni kusuruma bakma iyiyim canim bende mutfaga giricem birazdan sanada kolay gelsin

Fatma cadiri cikaricam canim ama su temzlgim bi bitsin oyuncaklarni ordan oraya tasnmaktan yoruldum begenrse sende alrsn erene

Yasemncim dun corbayi yaptim canim guzel oldu esimde begendi iskembe gibi diyo
Yogurt yogun oluyo dimi
Alpdun icti bi kase ama zorla oda sevmiyo boyle corbalari bugun de icireyim dedim icmedi
Ben ictim bugun daha biguzeldi sanki

Nuraycim alp icti iste zorla babasi araba almis surpriz vericez diye diye icti

Guldencm insallah nilim hasta olmaz ben seni cok iyi anlyorum canim ablanlar nezmn tasnyo

Funda naslsin canim
Gercektwn helal olsun sana o makinalri kullanmssin ben kullanmazdm valla ikinzde calisyodnz evlenrken ben oyle bisey olsa yeni alrdm
Degistr canm herseyi bosver yeni olsun senin olsun simdiye kadr kullandinda kiymetnmi bildi

Katre eltin sana yakin olcakmi

şükür daha iyiyim cnm
siz nasılsınız, alıştınız mı beypazarına
kullandım cnm hem de hiç itiraz etmeden
çünkü ben de eşim de sürekli şehir dışındaydık. evde zaten doğru düzgün durmuyorduk.yeni alıp boşuna masraf olmasın, nasıl olsa bunlar çalışıyor diye idare ettim.çünkü düğünü eşimle ben yaptık.kimse yardım etmedi.eşim de sağolsun annesinin gazına gelip en pahalı eşyaları aldı.deli gibi taksit ödedik 1 yıl boyunca.bu kadar darlığın içinde bir de beyaz eşya masrafı ettirmeyim dedim.
ben hep en oluruna gittim işin.hiçbir zaman şunu alacaksın,bunu takacaksın,şöyle yapacaksın demedim.gelinliğime kadar kendim aldım.çok şükür
kaldı ki geçen konuşurken eşim de "allah razı olsun şimdiye kadar idare ettin" dedi
ama kv sağolsun benim bu iyi niyetimi bile eziklik sandı.sen benim eskilerime geldin,sen onlara layıksın dedi.
allah büyüktür bir bekarı daha var.beni beğenmiyor ama bakalım diğer gelin nasıl olacak?

HOŞGELDİN WAVSUM NE HABER BAKALIM OFFF OFFF YAPACAK BİRŞEY YOK CNM ABLAMLAR BELKİ BU YAZ SONU BELKİDE KDİĞER YAZ BAŞI TAŞINACAKLAR CNM AMA DEYİŞEN PEK BİRŞEY OLMAYACAK ÇOCUKLAR YİNE ANNEME GELECEKLER.
KATRE TABİ CANIM TEK SENİNKİ DEĞİL
AY YANLIZ HEPİMİZ NE DERTLİYMİŞİZ BEEEEEE.
ALLAHIM BAŞKA DERT VERMESİN BUNLAR GEÇİCİ KIZLAR..

amiiinnn cnm
gerçi benimki kabus gibi geçmek bilmiyor

Iyiyiz canim sagol alistk saylir ama buranin insani bi tuhaf bi soguklar cozemedk yani

Gerci sende haklisn canm surekli evde durmayinca kyllanmk mantkli gibi geldi ama simdi evdesin iyi yapmissin gule gule kyllan canim aldklarni
Esinde guzel bi laf etmis yani kullandn sonucta
Allahim buyuk bakalim diger gelin nasl olack senin kiymetni anlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…