- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.021
seninki yine 1 hafta kalmışha ha ha katrem sen daha önce düzenlerini anlatmıştın hatırlıyorum seni beğenmiyoda onu kim beğensin yani ha ha hah aÇ:
benim kvde öyle daha yeni evliydim geldi 1 hafta kaldı neyse o gitti dolabı bir açtım tava alıcaktım tavayı yağ içinde buldum şok olmuştum ozaman ha ha hah a:
ne güzel işteAy hepsi bi alem ya. Ben de duzenimi degistiren bi benimki saniyordum meğer hepsi ayniymis haha.
Bi de bu yaz düğün var kizlar ne yapcaz bilmem. Elti geliyo bana:)
şükür daha iyiyim cnmFunda naslsin canim
Gercektwn helal olsun sana o makinalri kullanmssin ben kullanmazdm valla ikinzde calisyodnz evlenrken ben oyle bisey olsa yeni alrdm
Degistr canm herseyi bosver yeni olsun senin olsun simdiye kadr kullandinda kiymetnmi bildi
Katre eltin sana yakin olcakmi
amiiinnn cnmHOŞGELDİN WAVSUM NE HABER BAKALIM OFFF OFFF YAPACAK BİRŞEY YOK CNM ABLAMLAR BELKİ BU YAZ SONU BELKİDE KDİĞER YAZ BAŞI TAŞINACAKLAR CNM AMA DEYİŞEN PEK BİRŞEY OLMAYACAK ÇOCUKLAR YİNE ANNEME GELECEKLER.
KATRE TABİ CANIM TEK SENİNKİ DEĞİL
AY YANLIZ HEPİMİZ NE DERTLİYMİŞİZ BEEEEEE.
ALLAHIM BAŞKA DERT VERMESİN BUNLAR GEÇİCİ KIZLAR..
SENNİNKİ 2. GELİN GELİNCE GEÇECEK ŞEKERİMMMM:amiiinnn cnm
gerçi benimki kabus gibi geçmek bilmiyor
şükür daha iyiyim cnm
siz nasılsınız, alıştınız mı beypazarına
kullandım cnm hem de hiç itiraz etmeden
çünkü ben de eşim de sürekli şehir dışındaydık. evde zaten doğru düzgün durmuyorduk.yeni alıp boşuna masraf olmasın, nasıl olsa bunlar çalışıyor diye idare ettim.çünkü düğünü eşimle ben yaptık.kimse yardım etmedi.eşim de sağolsun annesinin gazına gelip en pahalı eşyaları aldı.deli gibi taksit ödedik 1 yıl boyunca.bu kadar darlığın içinde bir de beyaz eşya masrafı ettirmeyim dedim.
ben hep en oluruna gittim işin.hiçbir zaman şunu alacaksın,bunu takacaksın,şöyle yapacaksın demedim.gelinliğime kadar kendim aldım.çok şükür
kaldı ki geçen konuşurken eşim de "allah razı olsun şimdiye kadar idare ettin" dedi
ama kv sağolsun benim bu iyi niyetimi bile eziklik sandı.sen benim eskilerime geldin,sen onlara layıksın dedi.
allah büyüktür bir bekarı daha var.beni beğenmiyor ama bakalım diğer gelin nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?