- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.041
HOŞGELDİN WAVSUM NE HABER BAKALIM OFFF OFFF YAPACAK BİRŞEY YOK CNM ABLAMLAR BELKİ BU YAZ SONU BELKİDE KDİĞER YAZ BAŞI TAŞINACAKLAR CNM AMA DEYİŞEN PEK BİRŞEY OLMAYACAK ÇOCUKLAR YİNE ANNEME GELECEKLER.
KATRE TABİ CANIM TEK SENİNKİ DEĞİL
AY YANLIZ HEPİMİZ NE DERTLİYMİŞİZ BEEEEEE.
ALLAHIM BAŞKA DERT VERMESİN BUNLAR GEÇİCİ KIZLAR..
SENNİNKİ 2. GELİN GELİNCE GEÇECEK ŞEKERİMMMM:
evet cnm sağolsun o da kabul etti benim durumumuIyiyiz canim sagol alistk saylir ama buranin insani bi tuhaf bi soguklar cozemedk yani
Gerci sende haklisn canm surekli evde durmayinca kyllanmk mantkli gibi geldi ama simdi evdesin iyi yapmissin gule gule kyllan canim aldklarni
Esinde guzel bi laf etmis yani kullandn sonucta
Allahim buyuk bakalim diger gelin nasl olack senin kiymetni anlar insallah
hoşgeldin cnmKızlar sabır edin hersey geçecek Rabbim sağlık versin yeterki
Senınkı senı mumla arıycak o zaman ıns..ne güzel işte
ilgi biraz da ona kayar sen rahatlarsın
keşke bana da gelse
Yok wavssim buyuk ihtimalle ispartada oturacaklar. Gerci daha tayini cikmadi ama cikar diye düşünüyorlar. Uzagiz yani:)
İNŞ HASTA OLMAZ CNM BAKALIM YARIN MEHMETİMİZMN YANİ CİCİANNEMİZİN TORUNUNUN DOĞUM GÜNÜ VAR NİLOŞ HASTA OLMAZSA ORAYA GİDCEZ BAKALIM... EYLENCE BİZİ BEKLERRRRR...Bencede sabır kızlar ıns gelıp gecıcı olsun
Benım kv de den gormedıgım ıcın uzaktan davulun sesı hos da gelebılır tabı
Gulden nıl hasta olmaz ıns cnm
Sabah yazıp kactım yoksa ıslerı bıtıremezdım
Hergun evı toparla et bıde haftada bı temızlıklık gunubızım ısımız bıtmeezz
Neyse bugunluk bıtırdım ustune bıde beytı kebap yaptım
Kızlar ogle uykusunda bugunyarın hafta sonu ıstedıklerı saatte kalkabılırler:) banada dınlenme saatı sımdı:)
Bencede sabır kızlar ıns gelıp gecıcı olsun
Benım kv de den gormedıgım ıcın uzaktan davulun sesı hos da gelebılır tabı
Gulden nıl hasta olmaz ıns cnm
Sabah yazıp kactım yoksa ıslerı bıtıremezdım
Hergun evı toparla et bıde haftada bı temızlıklık gunubızım ısımız bıtmeezz
Neyse bugunluk bıtırdım ustune bıde beytı kebap yaptım
Kızlar ogle uykusunda bugunyarın hafta sonu ıstedıklerı saatte kalkabılırler:) banada dınlenme saatı sımdı:)
Sagol cnm ben bıtırdım sanada mutfakta kolaylıklar:)Benicim dun gormemsm canim yazdgni kusuruma bakma iyiyim canim bende mutfaga giricem birazdan sanada kolay gelsin
Fatma cadiri cikaricam canim ama su temzlgim bi bitsin oyuncaklarni ordan oraya tasnmaktan yoruldum begenrse sende alrsn erene
Yasemncim dun corbayi yaptim canim guzel oldu esimde begendi iskembe gibi diyo
Yogurt yogun oluyo dimi
Alpdun icti bi kase ama zorla oda sevmiyo boyle corbalari bugun de icireyim dedim icmedi
Ben ictim bugun daha biguzeldi sanki
Nuraycim alp icti iste zorla babasi araba almis surpriz vericez diye diye icti
Guldencm insallah nilim hasta olmaz ben seni cok iyi anlyorum canim ablanlar nezmn tasnyo
Sagol cnm ben bıtırdım sanada mutfakta kolaylıklar:)
Tavuk corbasının bu seklını bız cok sevıyoruz
Kızlarda severek ıcıyo
Alpte bır ıkı ıcer alısır ıns
Canım benımde ıkıncı yapısım:)Hamarat hatun seni
Masallah diyimde nazar degmesin
Gule gule kirletin canim
Afiyt olsun bi ben yapmadm beytyi ya yapamam diye hic girismyorum sen sibelin tarifnimi yapyosun canm
Oh ıyı eglenceler sımdıden nılosla sıze:)İNŞ HASTA OLMAZ CNM BAKALIM YARIN MEHMETİMİZMN YANİ CİCİANNEMİZİN TORUNUNUN DOĞUM GÜNÜ VAR NİLOŞ HASTA OLMAZSA ORAYA GİDCEZ BAKALIM... EYLENCE BİZİ BEKLERRRRR...
SAĞOL CNMMMM:Oh ıyı eglenceler sımdıden nılosla sıze:)
KATIL BENCE ŞEKERİM EMİNİM SENİN YEMEKTE SÜPER OLACAK..Haşhaş bulabilirsem yarışmaya katilcam ama hic ugrasmasam mi ki cok iddiali tarifler var
Kız sende yapsana bı tarıf bıze:)Ben de yaseminin tarife benzer yapiyorum sehriye ve sarimsak yok benimkinde berranin en sevdigi corbalardan biri.
Benicim beyti tarifi ni gördüm de cok canim cekti ben de denemek istiyorum
Gule gule cnm ıyı hafta sonları..SAĞOL CNMMMM:
BENİ YA BU NE HAMARATLIK AY MAŞALLAH NAZAR DEYMESİN KUZUMA...
KIZLAR BEN KAÇAR GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜM HEPİNİZİ...
Ay bulursun ıns oyle deme ılk bende katılsammı dıye dusundum durdum bırıncılıkten zıyade eglenmek stres atmak super:)Haşhaş bulabilirsem yarışmaya katilcam ama hic ugrasmasam mi ki cok iddiali tarifler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?