2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyiyiz canim alp uyuyo bende yemek yapyorum
Ozaman dedgn gibi pek fark olmayacak allahim sana kolaylik versin canim kabullenmekten baska care yok malesef

SENNİNKİ 2. GELİN GELİNCE GEÇECEK ŞEKERİMMMM:

hadi inşallah cnm

evet cnm sağolsun o da kabul etti benim durumumu
inşallah anlar canım

Kızlar sabır edin hersey geçecek Rabbim sağlık versin yeterki
hoşgeldin cnm
sabır önemli gerçekteb

ALLAHIM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ÇOCUKLARIMIZA BAKIYOLAR SONUÇTA MADEM KENDİMİZ BAKAMIYORUZ KONUŞMAYADA HAKKIMIZ YOK DİYOR VE BU KONUYU KAPATIYORUM HE HEH E:

Yok wavssim buyuk ihtimalle ispartada oturacaklar. Gerci daha tayini cikmadi ama cikar diye düşünüyorlar. Uzagiz yani:)

Bencede sabır kızlar ıns gelıp gecıcı olsun
Benım kv de den gormedıgım ıcın uzaktan davulun sesı hos da gelebılır tabı
Gulden nıl hasta olmaz ıns cnm
Sabah yazıp kactım yoksa ıslerı bıtıremezdım
Hergun evı toparla et bıde haftada bı temızlıklık gunubızım ısımız bıtmeezz
Neyse bugunluk bıtırdım ustune bıde beytı kebap yaptım
Kızlar ogle uykusunda bugun yarın hafta sonu ıstedıklerı saatte kalkabılırler:) banada dınlenme saatı sımdı:)

İNŞ HASTA OLMAZ CNM BAKALIM YARIN MEHMETİMİZMN YANİ CİCİANNEMİZİN TORUNUNUN DOĞUM GÜNÜ VAR NİLOŞ HASTA OLMAZSA ORAYA GİDCEZ BAKALIM... EYLENCE BİZİ BEKLERRRRR...

Hamarat hatun seni
Masallah diyimde nazar degmesin
Gule gule kirletin canim
Afiyt olsun bi ben yapmadm beytyi ya yapamam diye hic girismyorum sen sibelin tarifnimi yapyosun canm

Sagol cnm ben bıtırdım sanada mutfakta kolaylıklar:)
Tavuk corbasının bu seklını bız cok sevıyoruz
Kızlarda severek ıcıyo
Alpte bır ıkı ıcer alısır ıns

Hamarat hatun seni
Masallah diyimde nazar degmesin
Gule gule kirletin canim
Afiyt olsun bi ben yapmadm beytyi ya yapamam diye hic girismyorum sen sibelin tarifnimi yapyosun canm
Canım benımde ıkıncı yapısım:)
Bu sefer yarısmadan bı arkadas yapmıs yufkası el acması ve cıgden konuyo koftesı ondan yaptım
Yalnız o sarıp kesmeden pısırmıs ben kesıp pısırdım cok guzel oldu hazır yufkaya gore elde acmanın tadı daha baska:)

Ben de yaseminin tarife benzer yapiyorum sehriye ve sarimsak yok benimkinde berranin en sevdigi corbalardan biri.

Benicim beyti tarifi ni gördüm de cok canim cekti ben de denemek istiyorum

Ben de yaseminin tarife benzer yapiyorum sehriye ve sarimsak yok benimkinde berranin en sevdigi corbalardan biri.

Benicim beyti tarifi ni gördüm de cok canim cekti ben de denemek istiyorum
Kız sende yapsana bı tarıf bıze:)
Benım tarıflerı gordukce yapasım gelıyor bugun kıyma cıkarmıstım yemek yaparım dıye beytıyı gorunce dayanamadım:) cokta cabuk oldu 6 lavas actım zaten 2 bos yendı kızlar tarafından kalanı sarıp attım fırına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…