- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.061
Canım benımde ıkıncı yapısım:)
Bu sefer yarısmadan bı arkadas yapmıs yufkası el acması ve cıgden konuyo koftesı ondan yaptım
Yalnız o sarıp kesmeden pısırmıs ben kesıp pısırdım cok guzel oldu hazır yufkaya gore elde acmanın tadı daha baska:)
SAĞOL CNMMMM:
BENİ YA BU NE HAMARATLIK AY MAŞALLAH NAZAR DEYMESİN KUZUMA...
KIZLAR BEN KAÇAR GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜM HEPİNİZİ...
Hadı hayırlı ugurlu olsun cnmKizlaarr katıldım yarışmaya. Bi bakın bakalım beğenecek misiniz:)
Sagol canim. Bi dahaki yarışmaya görcez artık bağımlı olur muyum:))Hadı hayırlı ugurlu olsun cnm
Hersey cok guzel gorunuyor tekrar basarılar
Bak bagımlılık yapıyor soylım
Olmazmı en anlasılır bıcımde atlatıp fotolamıssın ıste daha ne olsun:)Sagol canim. Bi dahaki yarışmaya görcez artık bağımlı olur muyum:))
Becerebilmis miyim bilmiyorum. Sizinkiler kadar olmadı sanki
günaydın yaseminim nasılsın bakalımherkese günaydınnnn... nasılsınız kızlar... katre geçmiş olsun cnm çabucak iileşşin kuzum inş. gülden sana da ailecek geçmiş olsun cnm. nilim ilerlemeden atlatır inş. katre ellerie sağlık buarada cnm tarife bakmadım henüz ama mercimek filan denince aklıma kütahyada ki tosunum böreği geldi:) ayyy bayılırdık valla sanırım bu da ondan. bakıcam ilk fırsatta... başarılr dilerim...
Cnm magnezyum kullanıyomusun sen?buarada benim bacak ağrım coştu ne yapcam bilmem dün biraz yürüdüm diye arabadan inemedim ağlıycaktım nerdeys. biraz dinlendim hafifledi. bu şekilde ne olcak nasıl gidecek bilmiyorum vallahi. daha da çook var doğuma pufff...
inşallah cnmSenınkı senı mumla arıycak o zaman ıns..
Esyalarını gule gule kullan cnm...
geçmiş olsun cnmKizlar biz ateşle mücadele ettik gece boyunca. Dahs yeni düştü. Sabah dr a gitcez. Dua edin berrama.
günaydın cnmgünaydın kızlar .
katre ellerine sağlık veee çok geçmiş olsun cnm ne olduki berrama.
bizim evde sölemiştim herkes gırip annem eylül ve şimdide ben evet nilin burnuda aktı ama şükür ateşimiz çıkmadı.
ama ben yaklaşık 15 günden berri songülün dediği çörek otuyağını veriyorum canım.
annem hasta olduktansonrada uncaya başladım şimdilik hafif atlatıyoruz gibi tabi inş ilerlemez...
beni oy maşallah ay utanıyorum vallahaya sizi görünce ..
yine geçmiş yok ama ya inş herkes iyidir kızlar arada yazın iyiyiz diye ..
günaydın cnmherkese günaydınnnn... nasılsınız kızlar... katre geçmiş olsun cnm çabucak iileşşin kuzum inş. gülden sana da ailecek geçmiş olsun cnm. nilim ilerlemeden atlatır inş. katre ellerie sağlık buarada cnm tarife bakmadım henüz ama mercimek filan denince aklıma kütahyada ki tosunum böreği geldi:) ayyy bayılırdık valla sanırım bu da ondan. bakıcam ilk fırsatta... başarılr dilerim...
buarada benim bacak ağrım coştu ne yapcam bilmem dün biraz yürüdüm diye arabadan inemedim ağlıycaktım nerdeys. biraz dinlendim hafifledi. bu şekilde ne olcak nasıl gidecek bilmiyorum vallahi. daha da çook var doğuma pufff...
günaydın cnmGunaydın kızlar guneslı bır gunden
Berraya zeynebe nılosa gecmıs olsun ılerlemez ıns..
Yaz gelıyo artık hasta olmasın kuzular
Benımde bugun aksama kontrolum var bakslım ne dıycek dr guatr bakılacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?