2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben hazrdan ilk bi yapayimda bunu sonra yaparim canim:)

Iyı aksamlar kızlar
Hafta sonu bos buralar
Bız hafta sonu eve tıkıldık usta calısıyor yarında gelıcekler ıns bıtırırler yarın

Katre
Bak bakalım olmusmu

Tadı harıkaydı tesekkurler
Sabah erken kalktım usta gelıcek dıye( hava yagmurlu gelmedıler o ayrı) caya yetıstırdım bıraz zahmetlı ama tat super:)
Esımde calısıyo bugun gelınce begenır kesın ona peynırlı yaptım hashaslıya pek alısık degıl
Bırde sadece mercımeklı yaptım gecen yarısmada bı arkadasın mercımeklı boregını denemek ıstıyodum el acması yufkayla denemıs oldum hepsı cok guzel oldu mercımek cok yakısıyomus borege
Kalan mercımegıde corba yaptım eskısehırlı bı tanıdık yapardı (yalnız onlarınkı yesıl mercımegın cok kucuk bı turu kum mercımegı dıyolar) yayla corbasının mercımeklı halı ıcıne bır dıste sarımsak var..ogleye kadar yemek ısı bıttı bugun

Sagol canim. Bi dahaki yarışmaya görcez artık bağımlı olur muyum:))

Becerebilmis miyim bilmiyorum. Sizinkiler kadar olmadı sanki
Olmazmı en anlasılır bıcımde atlatıp fotolamıssın ıste daha ne olsun:)
Guzel yorumlar geldıkce mutlu oluyo ınsan:)
Bıde yenı seyler ogrenıyoruz mesala ben bunu bılmıyordum:)

Kizlar biz ateşle mücadele ettik gece boyunca. Dahs yeni düştü. Sabah dr a gitcez. Dua edin berrama.

günaydın kızlar .
katre ellerine sağlık veee çok geçmiş olsun cnm ne olduki berrama.
bizim evde sölemiştim herkes gırip annem eylül ve şimdide ben evet nilin burnuda aktı ama şükür ateşimiz çıkmadı.
ama ben yaklaşık 15 günden berri songülün dediği çörek otuyağını veriyorum canım.
annem hasta olduktansonrada uncaya başladım şimdilik hafif atlatıyoruz gibi tabi inş ilerlemez...
beni oy maşallah ay utanıyorum vallahaya sizi görünce ..
yine geçmiş yok ama ya inş herkes iyidir kızlar arada yazın iyiyiz diye ..

herkese günaydınnnn... nasılsınız kızlar... katre geçmiş olsun cnm çabucak iileşşin kuzum inş. gülden sana da ailecek geçmiş olsun cnm. nilim ilerlemeden atlatır inş. katre ellerie sağlık buarada cnm tarife bakmadım henüz ama mercimek filan denince aklıma kütahyada ki tosunum böreği geldi:) ayyy bayılırdık valla sanırım bu da ondan. bakıcam ilk fırsatta... başarılr dilerim...

günaydın yaseminim nasılsın bakalım
zeynebimve ömerim nasıl?
sağol cnm inş niloşumum ilerlemeden böyle atlatırız..

iyiyiz cnm çok şükür gecede sabah da baya hapşurup durdu bakalım grip gelmiodur inş. kv ye tavuk çorbası yapar mısın anne dedim yapacaktı sağolsun. pekmez filan destekliycez artık . felaket salgın var. idrar yollarından dolayı 1 kg verdi zaten bi de onun üstüne grip olmaz inş.

buarada benim bacak ağrım coştu ne yapcam bilmem dün biraz yürüdüm diye arabadan inemedim ağlıycaktım nerdeys. biraz dinlendim hafifledi. bu şekilde ne olcak nasıl gidecek bilmiyorum vallahi. daha da çook var doğuma pufff...

Gunaydın kızlar guneslı bır gunden
Berraya zeynebe nılosa gecmıs olsun ılerlemez ıns..
Yaz gelıyo artık hasta olmasın kuzular
Benımde bugun aksama kontrolum var bakslım ne dıycek dr guatr bakılacaktı

Cnm magnezyum kullanıyomusun sen?
O hafıfletıyodu bıraz

kullanıyorum benicim ama unutuyorumm arada. netten bakıyorum sabahtan beri bel oyuntusu fazla olanlarda ve normaldn ince olanlarda daha çok görülürmüş. göbek öne doğru çektiği içine bel kaldıramazmış ağırlığı. eşime diyorum dalga geçio gıcık ,ince belli olmanın cezasını çekion yani dio pis:) ama çok canımı acıtıo yaaa... bi geçseydi hayırlısıyla... bi de bizim maaş bankamız değişti kartımı almaya gidemedim hala bugün gitmem lazım. yürüme mesafe var tramwaya kadar filan gözümde büyüo vala nasıl olcak bilmem...sen de ne var ne yok cnm kuzular nasıl .

Senınkı senı mumla arıycak o zaman ıns..
Esyalarını gule gule kullan cnm...
inşallah cnm
sağol cnm daha iyileri senin olsun

Kizlar biz ateşle mücadele ettik gece boyunca. Dahs yeni düştü. Sabah dr a gitcez. Dua edin berrama.
geçmiş olsun cnm
dr dan gelince mutlaka yaz
nesi var acaba

günaydın cnm
geçmiş olsun size de

günaydın cnm

geçmiş olsun cnm
yok mu bi çaresi bunun
Gunaydın kızlar guneslı bır gunden
Berraya zeynebe nılosa gecmıs olsun ılerlemez ıns..
Yaz gelıyo artık hasta olmasın kuzular
Benımde bugun aksama kontrolum var bakslım ne dıycek dr guatr bakılacaktı
günaydın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…