- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.081
iyiyim cnm işte.eşim annesiyle çatışıyor sonra kv bana patlıyorgünaydın fundacım nasılsın. valla cnm dr mle görüştüm fiziğe git diycem ama yapılabilecek çokta bişey yok dedi. röntgen çekemio e ilaç da veremiycek. verebileceği parol. puffff köşeye sıkıştım valla dinlenmeye çalışarak geçircem bu zamanı. rabbim yardım eder inş.
günaydın cnmGunaydin millet..hasta kuzucuklar geçmiş olsun. Ayy bana da gecmis olsun artik yaa çok sıkıldım su gripten..bassm agriyo kulagm ugulduyor.pofff
Yasemn gecmis olsun cnm sana da ya fun bnm de cok agridi bacagm ama beni karnim mahvediyo.resmen yuruyemiyorum artik...
Grip icin yeni bisry duydum bir tane küp sekere iki uc damla ardic yagi damlatmak gribi onluyormus.yillarca lenfomayla mucadele edip yenen birisi soyledi..ddenemeye deger gibi geldi
Zor cnm gercekten benım son zamanlar oluyodu yataktan kalkamıyodum o derece ama magnezyumu hep ıctım..kullanıyorum benicim ama unutuyorumm arada. netten bakıyorum sabahtan beri bel oyuntusu fazla olanlarda ve normaldn ince olanlarda daha çok görülürmüş. göbek öne doğru çektiği içine bel kaldıramazmış ağırlığı. eşime diyorum dalga geçio gıcık ,ince belli olmanın cezasını çekion yani dio pis:) ama çok canımı acıtıo yaaa... bi geçseydi hayırlısıyla... bi de bizim maaş bankamız değişti kartımı almaya gidemedim hala bugün gitmem lazım. yürüme mesafe var tramwaya kadar filan gözümde büyüo vala nasıl olcak bilmem...sen de ne var ne yok cnm kuzular nasıl .
La havle gercektenherkese günaydın kızlar
yoğun bir haftasonu geçirdik
cumartesi kargo ile eşyalar geldi, sonra servis geldi,en son da eşyaları aldığımız bayi geldi
makinaların kurulumu, çalıştırılması,dikkat edilmesi gerekenler derken baya uğraştık.bu arada bir de şofbenin servisini çağırdık bakım için.içinde bi parçası eskimiş.adamın yanında yokmuş bu haftasonu tekrar gelecek.
bu arada eski bulaşık makinası kv nin binaya gitti,çamaşır makinası da eşimin teyzesinin oğluna gitti.
yalvar yakar bayideki adamlara göderdik.eşim de gitti.adama makina gönderiyoruz adam evde yok.kv ve ablası,eniştesi foçaya gitti onlar yardım etmedi.kp yardım edecekti o camiye gitmiş o yardım etmedi.eşim tek başına uğraştı.kuzeninin evine makinayı kurmuşlar.eve geldi.beli falan ağryor
akşam kv aradı makina çalışmıyormuş diye.eşim sinirlendi.bi teşekkür edeceğiniz yerde ne laflar ediyorsunuz diye.akşam servisi ayarladık gittik.adamlar çalıştırdı.gayet çalışıyor bu makina bişeyi yok dediler.servisin parasını da biz verdik.eve döndük
pazar da temizlik vs akşam yemeğini de dışarıda yedik.tam biz yemeği yedik kalkmamıza yakın kv aradı.eşime bir sürü sitem etti."tansiyonum çıktı,kalbim tuttu senin yüzünden" dedi eşime.eşim de sinirlendi."biz hasta halimşzle uğraştık.kimse yardım etmedi.nasıl oldunuz diye soracağınıza bir de laf söylüyorsun" dedi.sinirlendi baya
neyse kalktık.eşim hadi annemlere gidiyoruz,iki çift lafım var dedi.bende yapma boşver dedim ama beni dinlemedi gittik.biraz oturduk laf yine açıldı.kv her zamanki duygu sömürüsünü yapacaktı ki eşim "benim yüzümden değil, ablana çatıya çıkıp yardım ettin yorgunluktandır. ben makinayı veririm dedim siz tutturdunuz evine götür diye.benim canım çıktı.bundan sonra kimseye yardım etmeyeceğim" dedi
kv deçıldırdı. ankaradan taşınırken eşimin bekarlık buzdolabını benim kuzenime vermiştik.onu dile getirdi."başkasının evine kadar buzdolabı götürürken sesin çıkmıyordu" dedi.eşim de lafın altında kalmadı.sonra kv "senin evini taşırken de benim yanımda kimse yoktu benim canım çıktı.ben aç aç ankaradan geldim" dedi.yani eşime kızdı bana sardı.
ben sinirlendim ama ağzımı açmadım.eşime hadi kalkalım dedim.eve gidince de eşime annen sana kızınca niye bana sarıyor dedim.taşınırken annem eve yemeğe davet etti biz ekmek arası hazırladık diye gelmedi şimdi de böyle diyor dedim.defnenin doğum gününden sonra yaptıklarını, ev yüzünden bana trip attığını söyledim.eşim de doğum günün sonrası olanları duyunca şaşırdı.annem senin söylettiğini sanıyor herhalde sen üzülme dedi.ben de ev konusunda en ufak bişey söylemedim,üstelik aranızı düzeltmek için elimden geleni yaptım ama böyle olunca ben çok üzülüyorum dedim.eşim de ben sana bişey demiyorum,sen haklısın ama annemin kaynanalığı da bu dedi.idare edeceğiz dedi.ben de onun bana yaptıklarına karşın sürekli alttan aldığımı,onun bana söylediği hiçbir şeyi eşime yansıtmadığımı ama artık dayanamadığımı söyledim.eşim benim gönlümü aldı
yani kızlar eşim bazı şeyleri gördükçe kv benim yaptırdığımı sanıyor
Gecmıs olsun sanada cnm hamıleyken hıc cekılmez bıdeGunaydin millet..hasta kuzucuklar geçmiş olsun. Ayy bana da gecmis olsun artik yaa çok sıkıldım su gripten..bassm agriyo kulagm ugulduyor.pofff
Yasemn gecmis olsun cnm sana da ya fun bnm de cok agridi bacagm ama beni karnim mahvediyo.resmen yuruyemiyorum artik...
Grip icin yeni bisry duydum bir tane küp sekere iki uc damla ardic yagi damlatmak gribi onluyormus.yillarca lenfomayla mucadele edip yenen birisi soyledi..ddenemeye deger gibi geldi
GÜNAYDIN CNMGunaydin herkeseee
biz kahvaltimizi ettik temizlik yapicam bide arkadasin siparisi vardi onun bi kismi kaldi onuda bitirip gondericem K
atre basarilar dilerim canim cok guzel gorunuyordu
evet cnmLa havle gercekten
Ne kadar yardım seversınız evıne kadar gotur tamırcı parası ver ustune bıde laf ye pes
Gunaydın cnm kolay gelsın sıparısler basladı demek ne guzel:)Gunaydin herkeseee
biz kahvaltimizi ettik temizlik yapicam bide arkadasin siparisi vardi onun bi kismi kaldi onuda bitirip gondericem K
atre basarilar dilerim canim cok guzel gorunuyordu
En ıyısı yapmada kotu ol dıyesı gelıyo ınsanın:)GÜNAYDIN CNM
face de paylaştığın para ile ilgili paylaşım neydi, kötü bişey yoktur inşallah?
evet cnm
bir sürü zahmete katlandık ama üstüne bir de bi ton laf işittik
aynen cnm yaEn ıyısı yapmada kotu ol dıyesı gelıyo ınsanın:)
Kıymet bılmeyene yapmıycan zaten
pöffff bu insanları anlamak çokzor ya benim eşimde keşke çalışmasaydında evde oturup hem nile baksaydın hemde ben akşam geldiğimde herşey hazır olsaydı diyor he he he: birdaha evlenirsem çalışmayan birini alırdım diyo takılıyo tabi ama para yaşamak için önemli ama herşey para değil kesinlikle..Para kpnusuna gelince arkadasin.yasadgi bir olaydi cok etkilendim cok uzuldum yakin arkadasimdi evleniyor eylulde ama ne kizin kendi annesi (babasi.oldu zaten) ne oglanin ailesi destek olmuyor ama tuhqf olan bu degil bizede olmadilar kendimeiz yaptik onlarda kendi yapmaya calisio zeten ama kizin annesi taki istiom dugun salonu istiom.kinada su kiyqfeti istiom gbi hep abarti seyler istemis olmazsa vermem.kizini demis iyide sen hic eljni.surmuosun nasil.beklersin dmattan.bunu cok kizdim para yoksa olmaz evlilik falan diomus arkadasim annesiyle kusmua konusmuomus nasil bukadar paraci oldu annem.anlamiorum dior
bide dun esimin kuzeni diyorki meslek.sahibi kadin bulcam.kendime parasi olsun ev hanimi olmasin.sirtima yuk olmasin diyor ornekler verior kendisi uzman cavus bi arkadasinda karisi polis ev aldi bi arkadasin karisi hemsire kizini.kolejde okutor faln dedi ay cok sinir oldum hersey parami yusuf dedim evet dedi.peki 2yildir ciktigin.kizin universtde okumasina engel ildun yani o.kiz senin istedgin.meselk sahibi.kadin.olamicak e nedemk.yani sen o kizla dalga mi gecion niye engel oldun ciddi susunmuosan dedim bisey diemedi ay kiza acidim bu salkatan ne bekler
Bende oyle yaptım ama bıkac saate kaldırınca bazen yapıyo bazen yapmıyo kaldırmazsam sabah yapıyoBeni.canim.ben.masali sadece ilk.ogrendgi haftalatda saat kurup kaldirdim kacirmadan.wc ye yapsin.diye 10gun kadar onun disinda ben hic kaldirmadim 1ay kadar o saatlerde kendiliginden.uyqndi agladi wc ye goturdum.cis yqpti sonra deliksiz uyudu yani ben kaldirmiorum.canim kalkmiosa kaldirma bisey olmaz uyku duzenini.bozarsin ci gelse kalkar zaten bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?