2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bazı ınsanlar ıcın arac bazı ınsanlar ıcınde sadece amac para dedıklerı malesef
Ins arkadasın hakkında hayırlısı olsun..

Günaydın kızlar biz dr a gittik geldik Boğazı cok kötüymüs antibiyotik başladık. Guldencim ben iciremedim corekotu yağını ama bize imunol cok iyi geldi canim. Ocak ayinda 3 kere hasta olmuştu şubati ve martin yarısını hastaliksiz gecirdik maşallah. Daha ne isteriz. Ama gece cok kötüydü. Ben bire dogru uyudum atesi dusuyordu 2 de bi uyandim 41 derece olmuş. Inşallah bi daha yukselmez o kadar

canım işte insanlar çeşit çeşit
benim kv için para çok önemlidir.mesela kaynım bi kızla konuşuyordu.kız üniversitede öğrenci,ailesi zengin değil diye ayırdı çocuğu.kız zengin olmalıymış.e ben de zengin değilim dediğimde senin de işin var demişti.kv için paran varsa değerlisin yoksa yüzüne bakmaz
yani anlayacağın böyle insanlar var

geçmiş olsun cnm

cnm çok geçmiş olsun. iminol iyi gelmiş sevindim inş boazda toparlanır biran önce.. kıyamam offfff 41 derece ateşmi çok kötü çokkk:

Sağolun kızlar. Cok kötüydü gerçekten guldenim her hastalikta öyle kabus gibi bir gece geciriyoruz. Sen önüne su koyuyorum demistin ya o geldi aklıma. Oyun oynayalim mi dedim o kadar ateste bile evet diyo kuzum. Bi kaba su doldurdum ördek yuzdurduk bu arada her yerini islattim yoksa degdirmiyor bile islak bezleri falan

Günaydın kizlar
katreinur geçmiş olsun canım imunol Şurubun resmini atarmisin buraya bende bi arkadasta görmüştüm aldirdim ama daha baslamadim acaba aynı mı
guldencim nilinde ilerlemez ins sen çörek otu yağını nasıl ve ne kadar veriyorsun geçen gittiğimiz dr bize de önerdi çörek otu yağını ama sormayı unuttum ne kadar verecegimi

Gülden gelmedi mi çadır canim cok merak ediyorum nasıl begenecekmi nil almak için senin yorumunu bekliyorum
beni canim ins kontrolün iyi geçer canim ben Elifi iki defa kaldiriyorum gece çok çiz yapiyir diye ama dün gece çisim yok uyucam diye kızdı bana artık kalkmak istemiyir bence sabaha kadar tutuyor sa kaldırma bizde tutabiliyoruz Sonuçta
Sibel ve yasemincim Rabbim bu sıkıntılarınızim mükafatı ni size kat kat verecek ins sabır edin
fundacim Allah sabır versin canim ama eşinin annesinin yaptıklarının farkında olmasi bence çok güzel doldurusa gelmez annesi anlatırsa Bişey
Aysegulcum bende üzüldüm o kıza ama memur olan erkekler genelde aynı şeyleri düşünüyor burda da var Eşimin arkadaşı bekar bi kaç kişi onlarda öyle konuşuyor mutlaka eşi çalışan biri olmaliymis hatta memur olmaliymis ondan evlenmemeisler bu kadar zaman

hoşgeldin cnm
amin inşallah cnm

ay kafam bugün çok fena sanki kulaklarım uğulduyor pardon nurayımya geldi çadır cnm.
y pardon ev çadır deyince çok bozuluyor bizimki çok güzel ala bilirsin bnce.
yani bence okadar para etmez ama verdiği mutluluğu görünce eder diyorsun..
bu arada ben çörek otu yağını 1 çay kaşığı veriyorum yanımızda suda bulunduruyorum çünkü tadı çok kötü gerçekten hemen su veriyorum ardından..
ay katre iyi yapmışsın cnm ama 41 ateş çok fena gerçekten yinede iyi dayanıyor kuzummmm:
nurayım engelsiz annede paylaştım fotoları tatlım bu arada...

kızlar bu arada eşlerinize çok güzel bir kitap tavsiyesi baba baba dr de var bakmak isterseniz yine engelsiz annede ayşe armanın yazısını paylaştım çok hoşuma gitti.
benim eşim çok sitemkardı bu konuda alınıp eşime hediye edilecek nil adına yapıcam bunu içine birkaç notla...

ayyyy benim kuzularımın gülden teyzesi hediye göndermişşşşşşşşşş çooookkkk teşekkür ederim gülden teyzesi bayıldımmmm rabbim giydirmeyi giydirip foto paylaşmayı nasip etsin inş. cnm benim çok çok teşekkür ederim.

aminnn nurayıööö az kaldı geçecek inş. elifim nasıllll
katre kıyamam kuzuma yaa çok çok geçmiş olsun....
bi de kızlar bu çörekotu yağını niye veriosunuz bağışıklık için mi sabahlarımı devamlı mı ne kadar veriosunuz. ay ne çok sordum:)

güle güle giyisinler yaseminim iyigünler güzel günlerde inşşş:
evet bağaşıklık için veriyorum günde 1 çay kaşığı veriyorum ben yaseminim kendisini veremedim yemeklerde farketti yememeye başladı yağ daha iyi tadı biraz kötü hemen arkasından su veriyorum.
songül söylemişti.
evde eylül ve annem hasta bende işe gelince hastalığım coştu resmen eve gidince ne olacak bilmiyorum ama nil şuanda çok hafif burubn akıntısıyla atlatıyor gibi.
ay ne çokk yazdım ama benim için ateş çok önemli tabi herkesiçin öyle ama bizimiçin biraz daha önem arzediyor bildiğiniz gibi.
ben yağ bağladım bilmiyorum tavsiye ederim.

çörekotu herderde deva cnm dinen de sabit bu. inş afiyet şifa olsun kuzuma... tekrar teşekkür ederim cnm benim gerçekten hiç gerek yoktu düşünmen yeterdi çok sağolasın çok güzeller gerçekten

herkeze merhaba canlarim nasilsiniz
aysegil adam cok densizmis herkezin tercihi farklidir ama saygu duymak lasim
katre beni kizlar yarismadw basarikae dilerik sizlere
cok gecmiw yapamadim kizlar bir selam vereyim dedim
esimi bekliyorum.bugun ehliyetimi cikarttiricaz:)

cok gecmus olsun canim benim bir arada olunca hastalik kacinilmaz olmus

ooo songül hanımcım hoşgeldiniz efendim şimdiden haırlı olsun ehiyeiniz kazasız belasız inş. araba sürmek zevk gerçekten. özledim bende kullanmayı....
ayşegül cnm o konu çok göreceli eşim bazen benim halimi gördükçe istifa et gitsin dio. ama gerçekler de var bi tarafta. rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.

aaa ne kadae buyuk bir incelik:)cok duygusal bencr
au foto isterim

Sağol guldencim çok guzelmis çadır eviniz
yasemincim Güle güle kullanin cicilerinizi bende resim istiyorum ona göre
Songulcum hadi hayirli olsun tekrar ehliyetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…