- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.101
Bazı ınsanlar ıcın arac bazı ınsanlar ıcınde sadece amac para dedıklerı malesefPara kpnusuna gelince arkadasin.yasadgi bir olaydi cok etkilendim cok uzuldum yakin arkadasimdi evleniyor eylulde ama ne kizin kendi annesi (babasi.oldu zaten) ne oglanin ailesi destek olmuyor ama tuhqf olan bu degil bizede olmadilar kendimeiz yaptik onlarda kendi yapmaya calisio zeten ama kizin annesi taki istiom dugun salonu istiom.kinada su kiyqfeti istiom gbi hep abarti seyler istemis olmazsa vermem.kizini demis iyide sen hic eljni.surmuosun nasil.beklersin dmattan.bunu cok kizdim para yoksa olmaz evlilik falan diomus arkadasim annesiyle kusmua konusmuomus nasil bukadar paraci oldu annem.anlamiorum dior
bide dun esimin kuzeni diyorki meslek.sahibi kadin bulcam.kendime parasi olsun ev hanimi olmasin.sirtima yuk olmasin diyor ornekler verior kendisi uzman cavus bi arkadasinda karisi polis ev aldi bi arkadasin karisi hemsire kizini.kolejde okutor faln dedi ay cok sinir oldum hersey parami yusuf dedim evet dedi.peki 2yildir ciktigin.kizin universtde okumasina engel ildun yani o.kiz senin istedgin.meselk sahibi.kadin.olamicak e nedemk.yani sen o kizla dalga mi gecion niye engel oldun ciddi susunmuosan dedim bisey diemedi ay kiza acidim bu salkatan ne bekler
canım işte insanlar çeşit çeşitPara kpnusuna gelince arkadasin.yasadgi bir olaydi cok etkilendim cok uzuldum yakin arkadasimdi evleniyor eylulde ama ne kizin kendi annesi (babasi.oldu zaten) ne oglanin ailesi destek olmuyor ama tuhqf olan bu degil bizede olmadilar kendimeiz yaptik onlarda kendi yapmaya calisio zeten ama kizin annesi taki istiom dugun salonu istiom.kinada su kiyqfeti istiom gbi hep abarti seyler istemis olmazsa vermem.kizini demis iyide sen hic eljni.surmuosun nasil.beklersin dmattan.bunu cok kizdim para yoksa olmaz evlilik falan diomus arkadasim annesiyle kusmua konusmuomus nasil bukadar paraci oldu annem.anlamiorum dior
bide dun esimin kuzeni diyorki meslek.sahibi kadin bulcam.kendime parasi olsun ev hanimi olmasin.sirtima yuk olmasin diyor ornekler verior kendisi uzman cavus bi arkadasinda karisi polis ev aldi bi arkadasin karisi hemsire kizini.kolejde okutor faln dedi ay cok sinir oldum hersey parami yusuf dedim evet dedi.peki 2yildir ciktigin.kizin universtde okumasina engel ildun yani o.kiz senin istedgin.meselk sahibi.kadin.olamicak e nedemk.yani sen o kizla dalga mi gecion niye engel oldun ciddi susunmuosan dedim bisey diemedi ay kiza acidim bu salkatan ne bekler
geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar biz dr a gittik geldik Boğazı cok kötüymüs antibiyotik başladık. Guldencim ben iciremedim corekotu yağını ama bize imunol cok iyi geldi canim. Ocak ayinda 3 kere hasta olmuştu şubati ve martin yarısını hastaliksiz gecirdik maşallah. Daha ne isteriz. Ama gece cok kötüydü. Ben bire dogru uyudum atesi dusuyordu 2 de bi uyandim 41 derece olmuş. Inşallah bi daha yukselmez o kadar
cnm çok geçmiş olsun. iminol iyi gelmiş sevindim inş boazda toparlanır biran önce.. kıyamam offfff 41 derece ateşmi çok kötü çokkk:Günaydın kızlar biz dr a gittik geldik Boğazı cok kötüymüs antibiyotik başladık. Guldencim ben iciremedim corekotu yağını ama bize imunol cok iyi geldi canim. Ocak ayinda 3 kere hasta olmuştu şubati ve martin yarısını hastaliksiz gecirdik maşallah. Daha ne isteriz. Ama gece cok kötüydü. Ben bire dogru uyudum atesi dusuyordu 2 de bi uyandim 41 derece olmuş. Inşallah bi daha yukselmez o kadar
hoşgeldin cnmGülden gelmedi mi çadır canim cok merak ediyorum nasıl begenecekmi nil almak için senin yorumunu bekliyorum
beni canim ins kontrolün iyi geçer canim ben Elifi iki defa kaldiriyorum gece çok çiz yapiyir diye ama dün gece çisim yok uyucam diye kızdı bana artık kalkmak istemiyir bence sabaha kadar tutuyor sa kaldırma bizde tutabiliyoruz Sonuçta
Sibel ve yasemincim Rabbim bu sıkıntılarınızim mükafatı ni size kat kat verecek ins sabır edin
fundacim Allah sabır versin canim ama eşinin annesinin yaptıklarının farkında olmasi bence çok güzel doldurusa gelmez annesi anlatırsa Bişey
Aysegulcum bende üzüldüm o kıza ama memur olan erkekler genelde aynı şeyleri düşünüyor burda da var Eşimin arkadaşı bekar bi kaç kişi onlarda öyle konuşuyor mutlaka eşi çalışan biri olmaliymis hatta memur olmaliymis ondan evlenmemeisler bu kadar zaman
güle güle giyisinler yaseminim iyigünler güzel günlerde inşşş:aminnn nurayıööö az kaldı geçecek inş. elifim nasıllll
katre kıyamam kuzuma yaa çok çok geçmiş olsun....
bi de kızlar bu çörekotu yağını niye veriosunuz bağışıklık için mi sabahlarımı devamlı mı ne kadar veriosunuz. ay ne çok sordum:)
cok gecmus olsun canim benim bir arada olunca hastalik kacinilmaz olmusgüle güle giyisinler yaseminim iyigünler güzel günlerde inşşş:
evet bağaşıklık için veriyorum günde 1 çay kaşığı veriyorum ben yaseminim kendisini veremedim yemeklerde farketti yememeye başladı yağ daha iyi tadı biraz kötü hemen arkasından su veriyorum.
songül söylemişti.
evde eylül ve annem hasta bende işe gelince hastalığım coştu resmen eve gidince ne olacak bilmiyorum ama nil şuanda çok hafif burubn akıntısıyla atlatıyor gibi.
ay ne çokk yazdım ama benim için ateş çok önemli tabi herkesiçin öyle ama bizimiçin biraz daha önem arzediyor bildiğiniz gibi.
ben yağ bağladım bilmiyorum tavsiye ederim.
aaa ne kadae buyuk bir incelik:)cok duygusal bencrayyyy benim kuzularımın gülden teyzesi hediye göndermişşşşşşşşşş çooookkkk teşekkür ederim gülden teyzesi bayıldımmmm rabbim giydirmeyi giydirip foto paylaşmayı nasip etsin inş. cnm benim çok çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?