- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.121
aynen cnm düşünmen yeter dedim o kadar ama düşünmekle kalmamış güldenim sağolsun :) cnm inş akşam zeynebe giydirip çekerim olmadı ikisini yanyana koyar çekerim. bi şekilde atarım. :)aaa ne kadae buyuk bir incelik:)cok duygusal bencr
au foto isterim
sağol cnm benim allah razı olsunSağol guldencim çok guzelmis çadır eviniz
yasemincim Güle güle kullanin cicilerinizi bende resim istiyorum ona göre
Songulcum hadi hayirli olsun tekrar ehliyetin
nurayım tok veriyorum ben sonuçta amaç bağaşıklıkPeki guldencim bu corekotu yağını bişeyi içine karıştırıp vermek olur mu ki benim kiz kesin kusar tadı kötü ise bide aç tok farkeder mi
Tamam canim sağolasın çikolata iyi fikir onunla deneyeyimnurayım tok veriyorum ben sonuçta amaç bağaşıklık
birşeyin içine karıştırsan olur belki ama tadını boza bilir yani çörek otunu karıştırdık biz annem yemedi dedi oyüzden istersen dene bikere ama elinde suyu hazır tut derimben yada mesela çukulata veriyosan miniklerden ver eline önce yağı versonra çukulatasını yesin hemen..
canım benim neden ağrıdı acaba?Selam kızlar Nasılsıniz ben bugun pek iyi degilim gece boyu burnum başım çok ağrıdı uyuyamadim keyfim hic yok biraz bunalım gibi oldum carsamba is başı nasipse oglumdan ayrılmak cok zor gelecek sevmiyorum çalışmayı
Amin insallah canım. Ay cok doldum cok gerildim agliycam inan.ay kıyamam katrecim yaaa sende kuzuma perişan oluosunuz. rabbim tez vakitte şifasını versin inş.
Evet canim haklısın olumlu düşünmek lazim ama geriliyorum işte. 2 saat geçti hâlâ 39 ateşipöffff katrem kıyamam kuzumaya düştümü şimdi peki of çok zor gerçektenyaaaaa..neyseki ateşe direncivar berramın cnm birde ordan bak..
Sağol canom benimde adı imunol ama bundan değil Rabbim şifa versin inş berraciga ins düşer atesiNurayım bizim kullandigimiz bu canim
Eki Görüntüle 1456957
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?