2012 kasım bebekleri büyüyor..

• çörek otunun faydaları.
  • Soluk borusunun genişlemesine ve daha rahat nefes alınmasına yardımcı olmaktadır.
  • Öksürüğe iyi gelir.
  • İltihap oluşumunu önleyicidir.
  • İdrar söktürücü bir etkisi bulunmaktadır.
  • İçerisinde yer alan vitaminler yardımıyla birçok enzimin üretilmesine katkıda bulunur.
  • İçeriğinde yer alan selen maddesi sayesinde vücuttaki zararlı maddelerin atılmasına yardımcı olur.
  • Mikroplara ve virüslere karşı güçlü savunma mekanizması oluşturur.
  • Kan şekerinin düşmesine yardımcı olur.
  • Damar tıkanıklıklarının oluşumuna engel olur.
  • Yaraların daha kolay iyileşmesini ve hücrelerin daha hızlı bir şekilde yenilenmesini sağlar.
  • Alerji oluşumuna da engel olmaktadır.
  • Hormonlar üzerinde olumlu etkileri vardır.
  • Çocuklarda deri, astım ve alerji sorunlarına olumlu etkisi olur.
  • Romatizma, şeker ve kolesterol hastalıklarına da iyi gelmektedir.
  • Deri hastalıkları üzerinde mikrop öldürücü bir etkisi vardır ve bu hastalıkların hızla iyileşmesine yardımcı olur.
Çörek Otunun Zararları
  • Hamileler tarafından kullanılması uygun görülmez.
  • Ağrı kesici ve antibiyotik alan insanlar için uzak durulması gereken bir bitkidir.
  • Günde 1 kaşıktan fazla tüketilmemesi gerekir.
  • Çörek otu yağı kullanılıyorsa kullanım sınırı 1 çay kaşığıdır.

Yok.guldencim ben.masala icirmedim hic
ama yuzune kullndik 10gun kadar yanik.izi icin ama killanma yapti biraktik hatta benfe gogus icin kullndim toparlanmisti gerckten ise yariyor demistim ama gogsumde tuyler olustu biraktim bunlar hep hormanl etkinin sebebleri canim faydalidir bagisikliga oksureuge kesinlikle ama hergun degil hastalik doneminde kullnin bence

bak hatırlamışım demekki ordan birşey konuştuk gib hatırlıyorum çünkü.
ozaman bzde evde biri hastalandığında kullanalım en azından önlüyor çünkü ben bugün fenayım akşamdahada mkötüydüm evde maskeyle dolaştım..

günaydın kızlar.
inş herkes iyidir ben fenayım akşam çok kötüydüm eve gidimp yemek yedim tayol aldım uytsun toparlayayım diye tabi pek mümkün olmadı uyumak ama yinede 10 buçuk gibi uyudum.

ay busite bana yanlışyapıyo yineya yazıyorum yazıyorum siliniyo pöfff.
nil ilkdefa benden ayrı uyudu akşam annne maske takma dedi önce ama annecim sa hastalık geçmesin diye takmak zorundayımdedim tamam tak ama yanıma gelme dedi.
sonra alıştı ama ben babamla uyuyacam dedi ve ilkdefa babamızla uyudu.
inş devamıgelir belki iyi olmuştur bu babamız içinde ama ben nili akşam hiç öpmedim ona sarılıp uyumadım gece çok sık uyandım pöffff
allahım dermansız dert vermesin kimseye beterinden korusun..

herkese günaydınnnn ay servis çok fena yaptı beni bu sabah midem çok fenaaaaaaaaaa...geçmiş olsun güldenimmm.. buarada pantolnumuz çok güzel oldu teyzesi sağolasın tekrar. ama benim sıpa fotoğraf çekmeye izin vermedi. haftasonu yakalarım ben onu he he:)

günaydın cnm çok sevindim ama bak büyük yada küçük gelmedi dimiküçükse deyiştire bilirim ..güle güle giyisin..

yok cnm benim çok güzel oldu hatta seneye bile rahat olur he he:) dar paça olduğu için kestirmeme gerek yok çok hoş durdu sağol teyzesi. sen nasıl oldun cnm limon filan iç bolbol ihmal etme.

bende şimdi pedagok adem güneşin 3 tane kiabını aldım hepsiburadada indirimde. çabucak gelsin istiyorummmm

sevindim ozaman cnm.
ay sorma sabah daha iyidim sanki ama yine kötü oluyorumgalibaya benim iyileşmem aslında dinlenmek evde bugünyatsam toparlardım bol bol meyve yesem unutmuşum yanıma meyve almayı pöffff:
limonu nasıl yapıyosunsen bakalım.
ay bende adem güneşin kitaplarını okumak istiyorum bakalım nezaman olacak bazıyazıları çok güzel ama her yazısını beğenmiyorum ben paylaşıyorumda zaten zaman zaman genel itibariyle uyguladığımız güzel şeylerden bahsediyo..

henüz beğenmediğim bi yazısına rastlamadım cnm ama vardır illa ki.bakalım kitaplar gelsin bi okuyayım da yorum yaparım o zaman. cnm limonu imkan varsa karabiberle az bişey pul biberle tüketmek ii. kaynar suya ekliyorum hepsini. nane de koyuyorum. ii gelio. hararet yapıo biraz o da gribi attırıo. ama işrindeysem kaynarsuya bir limonu sıkp içiyorum. benim tansiyon düşük olduğu için tuz da atıyorum hepten düşmesin diye. malum limon tansiyon düşürüo

Gunaydin kizlarrr..gulden gecmis olsun cnm bende fenayim...dun herkes cok yorgundu diye erkrnden yattık ailecek..kuzum yine oksurmeye basladi iki gundr bi grlip gidiyodu zatende takviyelerlre engelliyordum dun kreste yine kapmis pufff yaz gelsede bitse artık su hastaliklar..10.30da yatti 1e kadar ara ara öksürup durdu.bdurdu.bizden haberler boyle

of yaseminimya nebileyim dur bakayım limon bulabilecekmiyim inş bulurum unutmuşjum almayı.
sibelim geçmiş olsunçok inş ilerlemez..

günaydın kızlar.
inş herkes iyidir ben fenayım akşam çok kötüydüm eve gidimp yemek yedim tayol aldım uytsun toparlayayım diye tabi pek mümkün olmadı uyumak ama yinede 10 buçuk gibi uyudum.
günaydın cnm
geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inşallah

günaydın cnm

günaydın cnm geçmiş olsun

günaydın kızlar
dün akşam ben eve geç gittim bölge yöneticisi geldi şubeye
7,5 ta şubeden çıktım 8,5 ta kv deye ancak gittim
kuzum çok özlemiş beni bacaklarımdan öptü sıpam
dün akşam ben de defneyle uyudum
sabah da uyuyakalmışım işe geç kaldım

sibelcim geçmiş olsun cnm yaaa... kuzular çok yıpranıolar malesef. kv sende miydi cnm o varkende gidio mu meryem kreşe.
güldenim bulursun inş. cnm yaa valla ben limonun içini bile yemiştim en son baktım grip olcam malum başka şansım yok hamileyken. çok şükür olmadan da atlattım

Gunaydın kızlar
Sıbel gecmıs olsun cnm atlatamadı kuzucuk bıturlu ya

Guldencım sanada gecmıs olsun ılerlemeden atlatırsın ıns.

Songul aldınmı ehlıyetı

Katre berra daha ıyıdır ıns..

Yasemın gule gule gıyın cıcılerınızı

Fundacım sende de gec kalmak dısında hersey yolundadır ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…