- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.141
Inşallah canim. Demek farkli olanlari da mi varmışSağol canom benimde adı imunol ama bundan değil Rabbim şifa versin inş berraciga ins düşer atesi
bak hatırlamışım demekki ordan birşey konuştuk gib hatırlıyorum çünkü.Yok.guldencim ben.masala icirmedim hic
ama yuzune kullndik 10gun kadar yanik.izi icin ama killanma yapti biraktik hatta benfe gogus icin kullndim toparlanmisti gerckten ise yariyor demistim ama gogsumde tuyler olustu biraktim bunlar hep hormanl etkinin sebebleri canim faydalidir bagisikliga oksureuge kesinlikle ama hergun degil hastalik doneminde kullnin bence
günaydın cnm çok sevindim ama bak büyük yada küçük gelmedi dimiküçükse deyiştire bilirim ..güle güle giyisin..herkese günaydınnnn ay servis çok fena yaptı beni bu sabah midem çok fenaaaaaaaaaa...geçmiş olsun güldenimmm.. buarada pantolnumuz çok güzel oldu teyzesi sağolasın tekrar. ama benim sıpa fotoğraf çekmeye izin vermedi. haftasonu yakalarım ben onu he he:)
günaydın cnmgünaydın kızlar.
inş herkes iyidir ben fenayım akşam çok kötüydüm eve gidimp yemek yedim tayol aldım uytsun toparlayayım diye tabi pek mümkün olmadı uyumak ama yinede 10 buçuk gibi uyudum.
günaydın cnmherkese günaydınnnn ay servis çok fena yaptı beni bu sabah midem çok fenaaaaaaaaaa...geçmiş olsun güldenimmm.. buarada pantolnumuz çok güzel oldu teyzesi sağolasın tekrar. ama benim sıpa fotoğraf çekmeye izin vermedi. haftasonu yakalarım ben onu he he:)
günaydın cnm geçmiş olsunGunaydin kizlarrr..gulden gecmis olsun cnm bende fenayim...dun herkes cok yorgundu diye erkrnden yattık ailecek..kuzum yine oksurmeye basladi iki gundr bi grlip gidiyodu zatende takviyelerlre engelliyordum dun kreste yine kapmis pufff yaz gelsede bitse artık su hastaliklar..10.30da yatti 1e kadar ara ara öksürup durdu.bdurdu.bizden haberler boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?