- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.161
ay yaseminimya sorma çok zordu ama yaaaa: öyle alışmışımki kuzumla uyumaya bütüngece uyandım durdum he hehe:fundacım günaydın cnm nasılsın.
benicim sağol şekerim sen nasılsın kızlar nasıl
gülden buarada ilk kez kuzundan ayrı yatmışsın cnm hayırlı olsun desem mi bilemedim
günaydın benicim sağol cnm sen nasılsın.
kızlar nasıl?
ay sanki heryerim ağrıyo ya pöffff:
fundacım günaydın cnm nasılsın.
gülden buarada ilk kez kuzundan ayrı yatmışsın cnm hayırlı olsun desem mi bilemedim
Nıl zaten coktaaaannn alısacakta:))ay yaseminimya sorma çok zordu ama yaaaa: öyle alışmışımki kuzumla uyumaya bütüngece uyandım durdum he hehe:
vardır herşeyde bir hayır diyelim belki böylelikle nilde alışır uyumaya artık..
CNM ZOR OLMAZ MI BEN ZEYNEBİN ODASINI AYIRINCA ONN GÜN HİÇ UYUMADIM DESEM YALAN OLMAZ. Bİ O TARAFA Bİ BU TARAFA DÖNDÜM DURDUM.ay yaseminimya sorma çok zordu ama yaaaa: öyle alışmışımki kuzumla uyumaya bütüngece uyandım durdum he hehe:
vardır herşeyde bir hayır diyelim belki böylelikle nilde alışır uyumaya artık..
Oh ıns ogunlerde gelıcek 2 aylık kucagında:))geçmiş olsun benicim. ben bu hamileliğimde aşı olmadım çok şükür. son doz aşım ağustosta olcak inş. o zamana da paşa 2 aylık oluo inş.
çok şükür yolunda canımGunaydın kızlar
Sıbel gecmıs olsun cnm atlatamadı kuzucuk bıturlu ya
Guldencım sanada gecmıs olsun ılerlemeden atlatırsın ıns.
Songul aldınmı ehlıyetı
Katre berra daha ıyıdır ıns..
Yasemın gule gule gıyın cıcılerınızı
Fundacım sende de gec kalmak dısında hersey yolundadır ıns
günaydın cnm iyiyim şükürfundacım günaydın cnm nasılsın.
canım şükür guatr çıkmamışSagolun kızlar bızde ıyıyız hava cok guzel evde durmak ıstemıyo ınsan
Dun ası oldum yıne hamılelık passıma baktı dr olurda ucuncu bebek olursa ( allah ısteyenlere versın bu arada:) bı mıkrop bıseyı engellemek ıcınmıs tam anlamadım
Guatrı da cıkmadı cok sukur:)
ay kızlar ayrı yatırmaya nasıl alıştınız?ben de defneyi ayırmayı düşünüyorum ama kendimi hazır hissetmiyorumCNM ZOR OLMAZ MI BEN ZEYNEBİN ODASINI AYIRINCA ONN GÜN HİÇ UYUMADIM DESEM YALAN OLMAZ. Bİ O TARAFA Bİ BU TARAFA DÖNDÜM DURDUM.
Hamılelıgın baslangıcından sonuna kadar herseyı yazdıkları bı kıtapcık cnm yapılan tahlıller kılo alımı hersey yazılıyo kontrollerdeçok şükür yolunda canım
günaydın cnm iyiyim şükür
bu arada siz zeynebin yatak bariyerini nereden almıştınızz?ve ne kadara almıştınız?
canım şükür guatr çıkmamış
hamilelik passı ne?
ay kızlar ayrı yatırmaya nasıl alıştınız?ben de defneyi ayırmayı düşünüyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum
çünkü defne beşiğinde bile yattığında gece uyanıp yanına al diye ağlıyor
birde uyurken defne bana sarılıp uyuyor
ay inş cnm yaa vallahi hailelik iyicegözümde büyür oldu. hayırlısıyla bi atlatsaydık kalan haftaları. sağlıklaOh ıns ogunlerde gelıcek 2 aylık kucagında:))
Bende olmadım ama bız bı chekupp a gırdık dıdıklıyo dr:) bıde trde eskıden ası kartı falan yoktu kı en son asıyı 14 yaslarında oldum herhalde yanlıs hatırlamıyosam:)
cnm sanıyorum hepsiburadaydı. 70 lira civarı indirimdeydi. eşim dün yine söylüyordu indirimde hala diye. ben memnunum cnm sıkıntı yok şimdilik. nasıl alıştı ya gelince önce odasında gündüz uykularını uyuttum odasını benimsedi. hatta artık sizin odanız benim odam diye ayırıo bişeyin yerini anlatmaya çalışırken. ama tabi uyurken birlikte uyuyoruz yine sonra ben kendi odamıza geçiyorum. yalnız zeynepte bilio uyuduğunda yanından kalktığımı. sabahları keyifliyse kendi uyanıp gelio yanımıza günaydın diye. yoksa çağırıo yanına anneeee diye:)çok şükür yolunda canım
günaydın cnm iyiyim şükür
bu arada siz zeynebin yatak bariyerini nereden almıştınızz?ve ne kadara almıştınız?
canım şükür guatr çıkmamış
hamilelik passı ne?
ay kızlar ayrı yatırmaya nasıl alıştınız?ben de defneyi ayırmayı düşünüyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum
çünkü defne beşiğinde bile yattığında gece uyanıp yanına al diye ağlıyor
birde uyurken defne bana sarılıp uyuyor
ben de eşime diyordum beni kaldır diye cnm bananne uyuma diyo akşam kendiside uyumuş ay doğru söylüyormuşsun uyuluyormuş diyo ya gördünmü dedimmm işte bir haklılık payımız daha ama anlayana tabi..güldenim ilk zamanlar öyle oluodu ama artık haftada bir iki gün uyanmadan uyuduğu oluo buna şükür. daha da düzelir inş. cnm ben eşime diyorum gel beni kaldır diye yoksa bende orda uyuyup kalıyorum . tabi biz uyuyup kaldıkça çocuğun alışma süreci uzuo malesef. bana daçok zor gelio artık bi o tarafa bi bu tarafa ama yapacak bişey yok alışacak inş
ben de eşime diyordum beni kaldır diye cnm bananne uyuma diyo akşam kendiside uyumuş ay doğru söylüyormuşsun uyuluyormuş diyo ya gördünmü dedimmm işte bir haklılık payımız daha ama anlayana tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?