- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.181
Ay tedırgın olur ınsangunaydın herkese bız kızımla bugun kızılay a gezmeye gıdıcez ıns eylem fılan yoktur :)
ankara kızılay demek eylem demek malum
ki hatta masal6 aylıkken gaz bombalaına maruz kalmıstık metronun ıcıne kadar atmıslardı orda yakalandık
korkar oldum kızılaya gıtmeye ama hava guzel gezelım dedık bır cesaret:)
:) ohhh afıyet olsunnnn ıstedıklerınde nasılda yıyorlar dımı ama :)Net gıttı geldı sıte benı atmıstır dedım ama atmamıs:)
Nıdanın dondurma grızı tuttu sabah sabah
Dondurucudan domates alırken gordu yıktı ortalıgı ben kahvaltıdan sonra dedıkce kıyametı kopardı neyse zar zor tabagını bıtırmesıne ıkna ettımyalnız tabaktakılerı bıtsın dıye agzına bı doldurması vardı yemeyen cocugun:) sımdı dondurma yıyo:)
evet tedırgınım ama gıdesımız var hıc gıtmedık uzun zamandır yakın canım metroyla 15dakıka cok uzak degıl yanıAy tedırgın olur ınsansıze yakın galıba kızılay keyıflı gezmeler sıze
Bende sabahtan yemegı halledıcem beyzayı alınca carsıya %90:) ustada 4 ten sonra gelıcekmıs zaten gezelım bıraz
Gelınce enerjım devam ederse kv kp yemege davet etmek ıstıyorum bakalım...
Aynen ama nası agladı anne azcık yıcem dıye az kalsın dayanamayıp verıcektım:) neysekı kahvaltıyı bıtırdı arada dondurma odulu yapmam lazım yazda gelıyo ıyı olur:):) ohhh afıyet olsunnnn ıstedıklerınde nasılda yıyorlar dımı ama :)
bende bugun masala alıcam soz verdım gezmeye gıdıcez alayım dedım suan hadı gıdelım dıyor başımda ama ögle yemegınden sonra gıdelım dedım beklıyor kuzucum
Gıdın cnm yakınmıs zaten bısey olmaz Allahın ıznıyle..evet tedırgınım ama gıdesımız var hıc gıtmedık uzun zamandır yakın canım metroyla 15dakıka cok uzak degıl yanı
bıtmez senın enerjın bıtmez alısıksınıdr sen yogun tempoya malum 2tane sende :)
Evet caymak yok kural neyse o dımı bendede oyle:) ama ınsan kıyamıyo kız aglarkeninş sorunsuz gezersiniz ayşegülcüm kızlay güzel ama çok garip geldi bana oralarya ..
nilde petito istiyo mesela yemeyini ye vericem diyorum hemen bitirip petitoyu kapıyo sıpa ama çok ağlayıp yemeden kalktığımız petitoyu vermediğimde oldu .
bu arada afiyet olsun kuzumaaaa...
yok şekerim vallaha ortada gerçek var belli yani ayrıca herkes benimle aynı fikirde..Evet caymak yok kural neyse o dımı bendede oyle:) ama ınsan kıyamıyo kız aglarken
Ah cnm ben hıc oyle hıssetmıyorum ıkı cocuklunun dogal temposu ıste:)
Aynen cnm tavız verınce gerısı gelıyo cunkuçç
yok şekerim vallaha ortada gerçek var belli yani ayrıca herkes benimle aynı fikirde..
zor olmazmı elinden çakolatayı elinden aldığımı biliyorum ağlamamak için kendimi zor tuttum ama onlar bizi deniyolar cnm sınırlarımızı..
bu arada katre yazmadın merak ettim nasıl oldu berra.songül alındımı ehliyet şekerim artık ben gelince ıslarız..
Hasta misin canim kacirdim mi. Allah sifa versin inşallahOff basim catliyorrrrr..
Sagol canim. Size de Gecmis olsun canım ya bi caresi bulunur inşallahKatrecm cnm gecmis olsin berrams yyaa.poff bende anlamiyorm daha gecen hafta gittik tertemz hicbiseyi yok dediler bu ne simdi.alerjk mi acaba diyorum test yaptralum istyorum bklim kuzucgm bnm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?