2012 kasım bebekleri büyüyor..

bıran once ıylesırsın ıns güldencım grıp cayı ıcıyordun sen o ıyı gelır bol bol ıc tylolda öyle
ins ıylesırsın hemencık

yasemınn mıde bulantısı cok kotu yaa arabada bana da olur genelde arabanın o kokusunu sevmem hiç
buarada 10gunudr mıdem agrıyor yanıyor arada bulanıyrdu tırstıydım ilaç ıcıyorum ama bellı mı olur hamıleyımdır dıye :)
sukur dun adetım oldu olması gereken günde hıc geckmeden yoksa catlardım meraktan :)
ama hala mıdem yanıyor bu nıyeki acaba baş agrımda var mıgrenden mı ki
mıgren coktan var bende ama mıde eşlik etmıyordu hiç doktor soruyordu hep
10gundur bı tuhaf mıdem

Ay tedırgın olur ınsan sıze yakın galıba kızılay keyıflı gezmeler sıze
Bende sabahtan yemegı halledıcem beyzayı alınca carsıya %90:) ustada 4 ten sonra gelıcekmıs zaten gezelım bıraz
Gelınce enerjım devam ederse kv kp yemege davet etmek ıstıyorum bakalım...

:) ohhh afıyet olsunnnn ıstedıklerınde nasılda yıyorlar dımı ama :)
bende bugun masala alıcam soz verdım gezmeye gıdıcez alayım dedım suan hadı gıdelım dıyor başımda ama ögle yemegınden sonra gıdelım dedım beklıyor kuzucum

evet tedırgınım ama gıdesımız var hıc gıtmedık uzun zamandır yakın canım metroyla 15dakıka cok uzak degıl yanı
bıtmez senın enerjın bıtmez alısıksınıdr sen yogun tempoya malum 2tane sende :)

inş sorunsuz gezersiniz ayşegülcüm kızlay güzel ama çok garip geldi bana oralarya ..
nilde petito istiyo mesela yemeyini ye vericem diyorum hemen bitirip petitoyu kapıyo sıpa ama çok ağlayıp yemeden kalktığımız petitoyu vermediğimde oldu .
bu arada afiyet olsun kuzumaaaa...

Aynen ama nası agladı anne azcık yıcem dıye az kalsın dayanamayıp verıcektım:) neysekı kahvaltıyı bıtırdı arada dondurma odulu yapmam lazım yazda gelıyo ıyı olur:)

Gıdın cnm yakınmıs zaten bısey olmaz Allahın ıznıyle..
Ikı cocukla carsıya gıtmek enerjımın sonu oluyo:)
Neysekı mutfak alısverısı falan yapmıycam ondan rahatım bakınırız bıraz

Evet caymak yok kural neyse o dımı bendede oyle:) ama ınsan kıyamıyo kız aglarken
Ah cnm ben hıc oyle hıssetmıyorum ıkı cocuklunun dogal temposu ıste:)

çç
Evet caymak yok kural neyse o dımı bendede oyle:) ama ınsan kıyamıyo kız aglarken
Ah cnm ben hıc oyle hıssetmıyorum ıkı cocuklunun dogal temposu ıste:)
yok şekerim vallaha ortada gerçek var belli yani ayrıca herkes benimle aynı fikirde..
zor olmazmı elinden çakolatayı elinden aldığımı biliyorum ağlamamak için kendimi zor tuttum ama onlar bizi deniyolar cnm sınırlarımızı..
bu arada katre yazmadın merak ettim nasıl oldu berra.songül alındımı ehliyet şekerim artık ben gelince ıslarız..

Aynen cnm tavız verınce gerısı gelıyo cunku
Duygusala baglanmamak mumkun degıl tabı

Katre cnm asagıdasın berra ıyıdır ıns

Merhaba kizlar

Biz daha iyuyiz cok şükür. Bu geceyi de atlattik ya bjraz daha kolaylariz artik inşallah. Gece en fazla 39 oldu atesi. 2 kere şurup verdim. Saat basi da alarm kurup kontrol ettim ateşini. Şükür atlattik.

Komsunun kizi geldi onunla oynuyorlar şimdi.

Guldencim cookk gecmis olsun canim kolayca atlatirsin inşallah.

Yasemincim benim en sevdigim pedagoglardan biri adem güneş. 4 kitabi var bende de. Tekrar okumak istiyorum cocuk egitim kitaplarimi cok oldu okumayali. Bu arada gecen merak ettim mehmet hoca sana cevap yazdi mi ki diye sorulara baktim biseyler yazmış gormus müydün sen.

Benicim guldene katılıyorum bende canim maşallah hic bitmiyor enerjin. Aman nazar degmesin

Ayşegülcum iyi gezmwler canim burada hava cok soguk gece kar yagdi

Kizlar bu arada bizim kitaplarimiz dün geldi. Kalite olarak cok superler. Berra bazilarini daha cok sevdi. Bazilari biraz daha büyük yaşlara göre. Ama dunden beri hepsini kac kere okuduk bilmiyorum

Katrecm cnm gecmis olsin berrams yyaa.poff bende anlamiyorm daha gecen hafta gittik tertemz hicbiseyi yok dediler bu ne simdi.alerjk mi acaba diyorum test yaptralum istyorum bklim kuzucgm bnm yaa

Iki aydir gecmeyen bir gribim var c.biraz hafifliyo sonra yine yenyeniluyo.bu arads hergun bir limon kesin yerim ben ici kabugu heryerini:) ama ise yaramiyo bende pek.

Yarin tiyatroya gidicemz esimle cok heyecanlıyım birlikte basbasa vakit gecrmeyeli oldu baya...

Yasemncm kv bizde ama ne zamaba kadar kalacagi belli degildi meryem de hazır krese alusmisjen eve tekrar alissin istemedim kisa vadede geri dönüş tapicak cunku mutlaka.bi de kaydını sildrmedgin sürece cocuk hic gitmesede ucreti aluyorlar oyle olunca gonderiyorum..Arada astigmz oluyo tabii de hergun evde degil.hem etkinlik anlamindada guzel oluyo biseyler ogreniyor surekli.memnunum yani.tek ptoblem hastaliklar.e yirmi cocuk biri iyilesse biri hasta o da olmasa keyfimz super:)

Katrecm cnm gecmis olsin berrams yyaa.poff bende anlamiyorm daha gecen hafta gittik tertemz hicbiseyi yok dediler bu ne simdi.alerjk mi acaba diyorum test yaptralum istyorum bklim kuzucgm bnm yaa
Sagol canim. Size de Gecmis olsun canım ya bi caresi bulunur inşallah

katre tekrar geçmiş olsun sevindim cnm
bu arada güle güle kullanın kitaplarınızı.
hangilerini aldın sen hatırlıyormusun.
ben yemekteydm şimdi geldim.
sibelim 3 yaş öncesi detaylı alerji testi yapmıyolar cnm sadece kanda bakıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…