- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.201
Neyi hatirliyor muyum canim anlayamadımkatre tekrar geçmiş olsun sevindim cnm
bu arada güle güle kullanın kitaplarınızı.
hangilerini aldın sen hatırlıyormusun.
ben yemekteydm şimdi geldim.
sibelim 3 yaş öncesi detaylı alerji testi yapmıyolar cnm sadece kanda bakıyolar
Okursun inşallah canim. Aynen ben de burnumu cikaramiyorum:)katre cnm okumustum yorumu sağolasın... berramda daha iyiymiş çok sevindim. adem güneşin üç kitabını aldım cnm inş çabuk gelir okuyasım var ne ara okuycaksam:)
beni ayşegül ii gezmeler kızlar ohhh keyif yapın . burası buz gibi ev de olsam burnumu dışarı çıkarmazdım yani:)
Berraya aldigim kitaplar fon yayinciliktan canim 10 tane kitap. Kampanya var demistim ya hatirlarsan. Istersen isimlerini de yazabilirim tek tekkitapların isimlerini sormuştum katrecim...
hangileri bizim için uygun olur sen daha iyi bilirsin onları yazarsan iyi olur cnm..Berraya aldigim kitaplar fon yayinciliktan canim 10 tane kitap. Kampanya var demistim ya hatirlarsan. Istersen isimlerini de yazabilirim tek tek
Harika diyemem canim tadına bogazini yakıyor yutarken ama çabuk kaldırıyor ayağa ins şifa olur canimhangileri bizim için uygun olur sen daha iyi bilirsin onları yazarsan iyi olur cnm..
nurayım sağol cnm ayyy karabübermi yaaaaaaa::::nasıl yiyecem ben onu balla tadı nasıldır ama nurayımyaaaa:
elifim nasıl bu arada?
Bende istiyorum hangileri uygun canim bi yazsan sana zahmetBerraya aldigim kitaplar fon yayinciliktan canim 10 tane kitap. Kampanya var demistim ya hatirlarsan. Istersen isimlerini de yazabilirim tek tek
Küçük bi kase balın icine bi cay kasigi kadar koy yeter canimnurayım peki ama nekadar bala nekadar karabüber koyucaz onuda söyle bari pöffff yaaaa
ama hepsini yemiyecem dimi sadece 1 kaşık ay ne çok sordum ama ben hiç sevmem daha öncede hiç yemedim pöffffKüçük bi kase balın icine bi cay kasigi kadar koy yeter canim
çok çok büyük dinazor secmiştim bıraktım bende Sağol katreinurKizlar ya kusura bakmayin tam yazarken komşu geldi kahve ictik gitti şimdi.
Orada 3 yas uzeri yazanlar uygun bence bizimkiler icin. pasakli kaz elma seven keçi dalgin koyun mesela.Yazilari az resimleri cok. Tavuklar karanlikta goremez i unutmuşum en cok onu istiyordum nasil böyle bi hata yaptim bilmem. 4 yas uzeri yazanlarin biraz daha yazisi cok. Face de biri tonton serisini begenmemis cocugu korkmus ayidan. Ama berra korkmadi. Burada bi arkadas 4 yasinda ogku icin almıştı. En cok onlari sevdik cok gülüyor tontona dedi. Biraz daha gecince daha iyi anlarlar sanırım. Ama soyle söyliyim kalite olarak cok güzeller de hikayeleri bana o kadar güzel gelmedi. Resimleri güzel olunca berra sevdi sanırım. Mesela cok cok buyuk dinozor gereksiz bence. Bir yelkenlimiz olsaydi yi da begenmemis cogu kisi o yüzden almamistim. Hayvanat bahcedi kackinlarini da begenmemisler.
Rica ederim canimçok çok büyük dinazor secmiştim bıraktım bende Sağol katreinur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?