2012 kasım bebekleri büyüyor..

Neyi hatirliyor muyum canim anlayamadım

katre cnm okumustum yorumu sağolasın... berramda daha iyiymiş çok sevindim. adem güneşin üç kitabını aldım cnm inş çabuk gelir okuyasım var ne ara okuycaksam:)
beni ayşegül ii gezmeler kızlar ohhh keyif yapın . burası buz gibi ev de olsam burnumu dışarı çıkarmazdım yani:)

Okursun inşallah canim. Aynen ben de burnumu cikaramiyorum:)

Merhaba kızlar
geçmiş olsun guldenim eve gidince bal ile karabiberi öneririm sana ye ve yat sabaha iyilesmis olarak kalkarsin ins çok terletiyir ve böylece mikrobu artırıyor ama üstünü değiştir terleyince
Katreinur hangilerini aldın canim bizimkilerin e hangileri daha uygun bende almak istiyorum berra da daha iyiymiş sevindim
sibelcim sende portakal suyu falan iç her gün

Berraya aldigim kitaplar fon yayinciliktan canim 10 tane kitap. Kampanya var demistim ya hatirlarsan. Istersen isimlerini de yazabilirim tek tek
hangileri bizim için uygun olur sen daha iyi bilirsin onları yazarsan iyi olur cnm..
nurayım sağol cnm ayyy karabübermi yaaaaaaa:::: nasıl yiyecem ben onu balla tadı nasıldır ama nurayımyaaaa:
elifim nasıl bu arada?

hangileri bizim için uygun olur sen daha iyi bilirsin onları yazarsan iyi olur cnm..
nurayım sağol cnm ayyy karabübermi yaaaaaaa:::: nasıl yiyecem ben onu balla tadı nasıldır ama nurayımyaaaa:
elifim nasıl bu arada?
Harika diyemem canim tadına bogazini yakıyor yutarken ama çabuk kaldırıyor ayağa ins şifa olur canim
elif iyi masallah uyuyor simdi bende katreinur aldıktan sonra almaya karar verdim kitap seciyorum simdi

Kizlar ya kusura bakmayin tam yazarken komşu geldi kahve ictik gitti şimdi.
Orada 3 yas uzeri yazanlar uygun bence bizimkiler icin. pasakli kaz elma seven keçi dalgin koyun mesela.Yazilari az resimleri cok. Tavuklar karanlikta goremez i unutmuşum en cok onu istiyordum nasil böyle bi hata yaptim bilmem. 4 yas uzeri yazanlarin biraz daha yazisi cok. Face de biri tonton serisini begenmemis cocugu korkmus ayidan. Ama berra korkmadi. Burada bi arkadas 4 yasinda ogku icin almıştı. En cok onlari sevdik cok gülüyor tontona dedi. Biraz daha gecince daha iyi anlarlar sanırım. Ama soyle söyliyim kalite olarak cok güzeller de hikayeleri bana o kadar güzel gelmedi. Resimleri güzel olunca berra sevdi sanırım. Mesela cok cok buyuk dinozor gereksiz bence. Bir yelkenlimiz olsaydi yi da begenmemis cogu kisi o yüzden almamistim. Hayvanat bahcedi kackinlarini da begenmemisler.

çok çok büyük dinazor secmiştim bıraktım bende Sağol katreinur

ay ev kitap kaynıo napcaz bilmem. kuzum bile artık sayıo bunlar babanınnn bunlar anneninnn bunlarda benimmm:)

Ben kaçıyorum canlarrr yavastan.iyi aksamlar hepinize hasta olanlara(ben dahil)acil sifalar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…