- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.241
günaydın arkadaşlar
canımm yaa öyle çok kötü oluyo herkes bi arada sen uzakta olunca. bak şimdi ben de çok özledim annemlerine güzel de teselli veriyorum ama di mi:)
tesellim 12 gün sonra ben de onların yanında olacam ama sadece 10 gün kalacam.. bunların olacağnı bile bile evlendik demi napalım
evet canım senin az kaldı. darısı bizim başımıza artık. biz de normalde yaz başında giderdik ama askerlik işi olunca zaten 6 ay oralarda olacağım o yüzden gitmeyi düşünmüyoruz.
yolculuktan korkuyosun ya canım hep söyleyecek oluyorum başka şeyler karışıyo. biz Berra(bu arada kızımın adı berra) 2 buçuk aylıkken 6 saatlik yola gittik annemlerin yanına gitmiştik. başlarda iyiydi ama son saat hiç durmadı. çok ağladı. o yüzden allah kolaylık versin canım çok zor yolculuk. keşke bi gece bi yerde yatma imkanınız olsa daha iyi olur
berra ismini çok severim çok güzel bi anlamı var.. 2,5 ay çok küçük belki ondan durmamıştır yani ben öyle ümit ediyorum ilk başta konyaya gidecez orda kalacaz bi gece sonra mersine geçecez ama konya çanakkale arası zaten 10 saat konya mersin(gülnar) arası 4 saat zor olacak biliyorum ama fitil falan yapacaz bişiler kızım ilk defa başka bi evde yatacak yobaz zaten napacam bilmiyorum
berra ismini çok severim çok güzel bi anlamı var.. 2,5 ay çok küçük belki ondan durmamıştır yani ben öyle ümit ediyorum ilk başta konyaya gidecez orda kalacaz bi gece sonra mersine geçecez ama konya çanakkale arası zaten 10 saat konya mersin(gülnar) arası 4 saat zor olacak biliyorum ama fitil falan yapacaz bişiler kızım ilk defa başka bi evde yatacak yobaz zaten napacam bilmiyorum
afiyet olsun selim 'e :) bizde sofrada kavga ettik resmen ranayla o da yiyecekmiş yoğurt vardı mayaladığım biraz sulu yapmıştım sarmanın yanında sulu seviyo eşim benim yemek kaşığımla höp höp götürdü kaşığı sürekli ağzında tutacakmışım çekince basıyo bağlıyı bütün yoğurdu o yedi
burdayım canım burda:)) valla kıymayı çıkar hemencecik ki erisin yada ben fırının buz çözme bölümü var oraya koyuyorum 15 dakikada çözünüyo sen de ya öyle yap ya da sıcak su doldur kaba üzerine tabağıa koyduğun kıymayı koy ki hemen çözünsün..özcanaaaaannnn burada mısın? şu sarmayı nasıl yaptın bi anlatsan. canımı çektirdin ben de yapıcam. annemin de işi var bugün arayıp sormiim şimdi. eşim 3 gibi gelecek o zamana kadar yetiştiririm herhal
biz kızımla 2 saat uçak ve araba yolculuğu dışında uzun yola gitmedik.ama oğlum 6 aylıkken 12 saat yola gitmiştik.mola vere vere gittik yol 15-16 saate çıktı ama oğlum sorun çıkarmamıştı.uykusu gelince uyudu mızırdanınca durduk.siz de öyle yaparsınız canım.sıkma canını.aslında mümkün olsa gece gitseniz daha iyi olur.bir seferinde iyice uykusunu getirip yine aynı yolu gece nerdeysehiç durmadan 10 saatte gitmiştik.
niye üzülüyorsun annesi ne güzel iştahı yerinde yemiş işte =)
burdayım canım burda:)) valla kıymayı çıkar hemencecik ki erisin yada ben fırının buz çözme bölümü var oraya koyuyorum 15 dakikada çözünüyo sen de ya öyle yap ya da sıcak su doldur kaba üzerine tabağıa koyduğun kıymayı koy ki hemen çözünsün..
benim kıymam bir avcum kadardı bir bardak prinç 1 yemek kaşığı salça az bişi ayçiçek yağı soğan maydonoz.. karabiber tuz.. yaprağın tuzluysa çok tuz katma.. ben hep az koyuyom tuz ayarım yok da :)) bunları yapmadan önce yaprağını da çıkar ılık suya koy
karışımı hazırla on dakika beklet ki kendine gelsin.. tencereye iki yemek kaşığı ayçicek yağı koy salça koy yine az bişi yani yarım yemek kaşığı gibi kavur sonra başla sarmaya yarım saat sana sarma süresi :)) ben yarım saatte sardım 40 dakikada pişti. sardıktan sonra üzerine kapak koy dağılmasın ılık su koy altını aç har har.. kaynamaya başlayınca kıs ki kısık ateşte güzel pişsin yavaş pişen yemek her zaman daha güzel ve sağlıklı olur saat 3 de 3 kere yaparsın sarmayı :))
bizde öyle yapacaz canım ama gündüz gitmek zorundayız çünkü arabayı yeni aldık eşim ilk defa uzun yola çıkacak ondan gündüz gitmemiz lazım hem akşama varınca vardığı yerde hemen yatsın ben de dinleneyim
çoook teşekkür ederim canımçıkardım hemen kıymayı. 3 e kadar yetişir deee benim kucağımda mızmız bi kız var onu napcaz
kadınlar kulübü kalplerimizden birer tane çalmış fark ettiniz mi ne güzel yeni 3 tane kalbim olmuştu.. yine ikiye düşürdüler yaaaa
kucaktan başka bi yerde durduğu yere al karşısına geç yere de otursan olur yerde sarıver nolacak şebeklik yapa yapa sararsın biraz fazla yorulacaksın o kadar
a o niye öyle olmuş
gönderiver.. benim kız ne olduysa 2 saattir uyuyo iyice yalnız kalmamı istiyolar baba kız herhal.. gönder seninkini de uyutuverem :)kızımı buraya koysam siz bi saat oyalasanız kızlar ben de gidip sarma sarsam ne güzel olurdu di mi
ya ben de 1 kalbe düşmüşüm bu niye böyle oldu ki?çok yazınca düşüyor herhalde
özcanaaaaannnn burada mısın? şu sarmayı nasıl yaptın bi anlatsan. canımı çektirdin ben de yapıcam. annemin de işi var bugün arayıp sormiim şimdi. eşim 3 gibi gelecek o zamana kadar yetiştiririm herhal
çook canım sıkkın ya
eşime dedim ki gidince mutlaka ara arayamazsan mesaj at geldim de yeter kaç kere dedim giderken merdivenlerden inerken düşünün o kadar pinpiriğm.. benim o kadar söylememe rağmen yenice çan arası 15 dakika ama adam 1,5 saat mesaj atmadı ki ben 1 saat sonra nerdesin dediğim halde cevap gelmedi en sonunda ben aradım geldim geldim dedi ben de suratına kapattım... ve telefonu kapattım.. yeni açtım annemler arar merak eder kadın noldu diye yoksa açmayacaktım.. ben içimde ne sıkıntılarla gönderiyorum o odun beni zerre kadar düşünmüyooo yapmaycam yemek falan ne hali varsa görsün....resmen birderdim var bölümüne döndü benim mesajda..
songül de cuma mesajı atmış yeni gördüm cevabı da yazdım kusura bakma canım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?