2012 kasım bebekleri büyüyor..

aman canım ya boşver takma hiç erkek milleti işte öyle şeylere hiiiç önem vermiyorlar. yine sen trip atabiliyosun anlıyo demekki biz de o da yok

ben o kadar trip atıyorum aldığım cevap ne biliyo musun ben sana naaptım boşverdim yaa ne hali varsa görsün.. bu arada rana uyandı yaa rekor 2 saat uyudu şimdi oyuncağını yemeye çalışıyo keşke uyusaydım onunla yaa ama uyuyamadım ki sinirden

Kizlar ya benim kiz bugun cok huysuz disimi cikiyo ne sabahtan beri eli agzindan hic gitmiyot hatta bir kac gundur boyle birde sabah 6 bucukta uyandik salla malla yedibucuga kadar uyuttum sonra tekrar uyandi 15 dk sonr auyudu yarim saat sonra uyandi bi duzensizlik var bugun bu kizcede hadi hayirlisi sma o sicacij gulusu yokmu hicbiseye degismem yavrumub

benimki çok uyudu da noldu insan bi uyku mahmuru olur demi yok hemen mız mız bu dönemde oluyor herhalde ya da bizimkiler çok yaramaz olacak

özcanan benim kız uyudu ben gidiyom yaprak sarmaya. senin kadar hamarat değilim ancak yetiştiririm.

sen de bu kadar takma canım yaa. geçer birazdan sinirin inşallah. çok fazla şey beklemiyceksin canım onu anladım ben o aramıyorsa sen arayacaksın meraktan kurtulmak için. ne kadar beklentin olursa o kadar mutsuz oluyosun çünkü.

hadi git git tam uyutmuşken sararsın işte kolay gelsin ben de takmıyorum yaa kendime olan oluyo

kızlar bnm eymen emerken sürekli boynumu yanaklarımı mıncıklıyo
eller hiç durmuyo denk getirirse saçlarımı tututp bırakıyo gözleri kapanıyo ama elleri durmuyo ne zmn o el duruyo anlıyorum ki uyudu daldı artık sizinkilerde var mı böle alışkanlıklar

oyyy harika bi duygu ooo
evet olmazmııı benim oğlanda emzirirken çıkarıp kenara koyduğum göğüs pedini tutup atıyo falan neler neler

bugün niyeyse memleket hasretiyle yanıyorum. çok özledim memleketimi canım yaa. sen nasıl alıştın mı ne kadar zamandır oradasın

herkes kendi memleketine hasret duyuyo bnde sivaslıyım ah bi gitsem diyorum hergün
bn 3 sbuçuk sene oldu geleli
atandım afyona hemen tayin istiycm gidicem derken eşimle tanıştım kaldım burda
ilk başlarda hiç sevmedim alışamadım ama eşimle tanıştıktan sonra elmahkum sevmeye başladım
sen nerdesin cnm peki ?

arkadaşlar benim gibi aşırı şekilde saç dökülmesi yaşayan vardıor muhakkak aranızda

ben elevit kullanmaya başladım saç dökülmem büyük ölçüde azaldı

keşke bilseydimde baştan beri kullansaydım

nerdeyse saç kalmadı kafamda

yeni öğrendim elevitin dökülmeyi engellediğini

bizim burda sivas suşehirli o kadar çokkiiii

oyyy harika bi duygu ooo
evet olmazmııı benim oğlanda emzirirken çıkarıp kenara koyduğum göğüs pedini tutup atıyo falan neler neler

boynum yüzüm hep çizik çizik oldu mıncıklanmaktan transa geçiyo bazen memeyide çıkarıyo sadece mıncıklamakla uğraşıyo
annelik işte gittikçe güzelleşiyo

afyonlu değilim ama afyonda oturuyorum cnm

bugün niyeyse memleket hasretiyle yanıyorum. çok özledim memleketimi canım yaa. sen nasıl alıştın mı ne kadar zamandır oradasın

afyon afyon bükmesi lokumu ooy ooy ne zamandır gelemedim benimde annemin memleketi afyon teyzem ananem annemin akrabalrı hep orada düğündü çocuktu gidemedim çok özledim inşallah bu yaz en geç sonbahar gelicem afyona neresindesin tatlım ananem merkezde oturuyo kalenin orada

bn harbiş tarafındayım cnm
bükmeside gerçekten güzel ama kayınvalidemde yapıyo

ben de senin memlekete yakınmışım canım yozgattayım. öyle gerçekten herkesin memleketi. ama sev benim memleketimi yaa ben çok özledim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…