- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.221
oku oku geçmişteyim hep bir türlü yetişemiyorum size ahhh kızım ahhh diyorum bazen.olsun cimcime çok bekledim ben herşeye değer bitanem içinnnn.
YARENNNNNN İMDATTTT
1 haftadır eklere başlamıştım elma suyu 3 gün sonra havuç suyu 3 gün (o dönemde domateste yalattırdım ondanmı havuçtanmı pişik olduk maalesef kestim havucu vw domates yalatmayı) sonra ishal olduk gibi 2 kez yapıyor ama sulu bayağı sulu diye muza başladık 2 gün muzu ezdim iyice çatalla yedirdim.
bugün elmayı rendeleyeyim dedim hala cam alamadım gerçi metal rende en küçük tarafı ile üstüne bıçakla pıt pıt yaptım iyice ezildiler kaşığın ucuyla yedirdim az az tam bu son lokma kızım dedim kız boğulur gibi oldu yutamadı sankii çok korktum hemen 1 kaşık su verdimmm.
ya soracağım şu elmayı blendırdanmı geçirmem lazımdı pütürlü yiyemiyecekmi zamanı gelmedimi yani.çokmu erken girdim püre kısmına YARDIMMMMMMMMMMMM KIZLARRRR.
bide domates salatalık verilecekmi bu dönemde ezip verme gibi.
merhaba canım:) ay haklısın yapsa suç yapmasa suçbeklersin gelmez aşağıdan sesler bende yapsa suç yapmasa :))) dün 3 kere yaptı mübarek ondan önceki gnü sadece 1 kere yaptı değişiyo her gün huyları da kakaları da :)
kocaman bir maşallahhhh sana arkadaşım valla ben tezgahtaki bulaşığı makineye koymaktan acizim:)ne hızlıyım yahu ama zaman ne çabuk geçmiş sırf öğlden sonra dışarı çıkacam diye yemeği yapayım dedim bir tencere yaprak sardım pişiyo ama eşimin gelmesine de az kaldı inşallah pişer ayy sabah sabah çok yoruldum yaaa
teşekkürler teyzesi tombikini öperiz:)senin yanaklarini yerim ben fistik,benim oglusumda boyle ayni tombis tombis yanaklar
Carmenares masallah kizina.kizinin ustundeki badiden benim kizimdada vardi.
QUOTE]
teşekkürler canım senin minike de maşallah, çok cici seviyorum bu takımını:)
canım benim bak şu bakıcı işini takma kafana ben bu işi üstleniyorum, kuzuya kendim bakmak isterdim ama onun yerine sana başka bişey teklif edicem izin verirsen sana paludan güvenilir bir bakıcı bulayım palunun tanınan ailelerinden çok iyi dostlarımız var buluruz bir kız, tanıdık vasıtasıyla olursa kendiliğinden bir kontrol mekanizması olur iyi bakar kızına biz de denetleriz bir şekilde bilirsin küçük yerde bu tür itibarlar önemlidir bakıcı hiçbişey olmasa rezil olmamak için işini iyi yapmak zorunda kalır sen bir düşün.hangi köyse orda bile buluruz tanıdık birini.Köyden sehıre ınersem haber verırım canım keske paluda olsaydın ben seneye okula baslıcam benım kuzuya da bakardın be güzel olur du
havada kapalı tam bunalıma girdim.herkes harıl harıl ev işi yaparken ben hiç birşey yapamıyorum moralim bozuluyor yaa. sadece ben iş yapamıyormuşum gibi hissediyorum. her yer darmadağınık şuan , evin derin temizliğe ihtiyacı varken ben normalini bile yapamıyorum . elimden iş mi çıkmıyor beceriksiz miyim anlayamadım
canım bak tembel filen değilsin kuzuna bakarak dünyanın en önemli işini yapıyorsun yukarda canana da yazdım tezgahta kiri alınmış bulaşığı yerleştirmeye üşeniyorum ve şöyle düşünüyorum "burda yazışarak stres atıyorum ve mutlu oluyorum hiçbir ev işi benim moralimden önemli değil" tamam dağınık pis evde de oturulmuyor temizlik insanı ferahlatıyor ama bir dağı bir hamlede yıkamazsın parça parça yap ve naçizane tavsiyem sor soruştur iyi bir kadın bul cam duvar halı gibi şeyleri o yapsın ince işler sana ait.
bak sana kendimden örnek vereyim: çalışan bir annenin düzenli kızıydım benim için ev işi odamın düzeni ortalık toplamaya yardım ve mutfak işlerinden ibaretti evimize kadın gelirdi ince işleri de annem yapardı meğer hayat böyle değilmiş ben de düzenli filan değilmişim evlendim br panik bir panik hiçbirşeye yetişemiyorum birşeyi yapsam diğeri kalıyor zaten bir de çalışma hayatı...
ilk sene bir halt yedim o benim milatım oldu bir gün akşamüstü baktım etrafıma dağınık bir giriştim sabah ezan okunurken yatmışım halı, koltuk dolap içi mutfak dolapları Allah ne verdiyse... bünye kaldırmadı 7 de bir uyandım kollarımın ağrısından duramıyorum soğuk suyla yıkadım yok ilaç krem fayda etmiyor resmen ellerim tutmuyor eşimi uyandırdım üstümü başımı bile o giydirdi hiçbirşeyi kavrayamıyorum sabah sabah nörolojide sinir sıkışması testi yaptılar bişey çıkmadı dr "yumuşak dokuları çok zedelemişsin" dedi inanır mısın verdiği ilacı öğlen 1 de içebildim eşim işe dönmek zorundaydı ancak o saatte bardağı kavrayıp suyu içtim o derece.
sonra dedim lanet olsun hemen bir kadın buldum Allah için çok iyi iş yapar kendimi paralasam o kadar iyi yapamam pırıl pırıl eder iki haftada bir alıyorum
kadın konusundaki tereddütlerini anlıyorum herkes aynı olmuyor bir örnek daha vereyim: doğuma iki hafta kala benim ablanın babası rahatsızdı gelemedi başka kadın almak zorunda kaldım ya o neydi hiç o kadar kötü bir temizlik olabilir mi? halılara bastı suyu bastı köpüğü iki gün yürüdükçe culp culp ses geliyordu sonra bir hav yaptı halılar ben hav çoktan bitti sanıyordum meğer benm abla çok güzel siliyormuş camlar lekeli salonu silmiş süpürmüş bir baktım ki tozları almamış, yatak odası da öyle silinip bitmiş yerde sonradan toz almak zorunda kaldım ve en bombası kadın gitti bir banyoya girdim ki yeri bile süpürmemiş kirli bezler kovalar... o karnımla küvet lavabo ovmak zorunda kaldım
of ne çok yazdım:) velhasıl bul iyi bir kadın bak keyfine kızlar bu hepimiz için geçerli onlar hergün bu işleri yapmaktan alışmışlar vücutları tepki vermiyor ama biz alışkın değiliz sonra yaşlanınca gelsin bel fıtığı sinir sıkışması... biliyorum işin maddi yönü var her hafta her hafta demiyorum en azından bahar temizlikleri için bir bütçe ayrılır. bu arada yanlış anlaşılmasın onlara sonsuz saygı duyuyorum bence emekleri ödenmez
kırk yılda bir sarıyorum napiim nefret ediyorum akşama ne pişirsem demekten haftalık rutin yemek var bende bi gün börek bi gün makarna bi gün sarma bi gün kızartma bi gün çorba salata pilav öle öle geçiyo bazen çok nadir hamur açarım tabi ranaya şarkı söyleye söyleye o uyuyuynca başlıyorum uyanıp usanıncaya kadar da yapmış oluyorum 40 dk da pişti yemedim daha gulden gel birlikte yiyelim :)
çok sevindim valla bugün misafirliğe gittim bebek görmeye biraz önce geldim.. meyve suyu ikram etti arkadaşım illa ben de içecem diye yırttı ortalığı vermek zorunda kaldım azıcıkama ben rananın bu halini çok seviyorum o bebek daha çok küçük.. gazı var ağzı pamukçuk olmuş geceleri uyumuyo ve ciyyak bi sesi var.. gidince benim kızın çenesi açıldı zaten uyumayan bebeği konuşmaktan hiç uyutmadı.. 4 yaşında bi çocuğu daha var erkek onla oynacakmış nasıl çenesi açıldı anlatamam kalkmak zorunda kaldık artık çünkü bizim kız susmuyodu yine de sevindim çünkü yabancılık çekmedi köşeye oturttuk.. bi süre baktı etrafa ilk defa başkasının evine çıktık bu arada o otururken ben de sevdim osman yektayı neyse geldik böylelikle benim kızın şaftı kaydı hoppalada uyutayım geleyim yine
mertur bu hafta geçsin sen belirle bi gün temizlik yapalım sen evini ben evimi taam mı
canım ben de bu sabah verdim bayıldı höpür höpür içti:)biraz önce oğluma armut suyu verdiim
afiyet olsun selim 'e :) bizde sofrada kavga ettik resmen ranayla o da yiyecekmiş yoğurt vardı mayaladığım biraz sulu yapmıştım sarmanın yanında sulu seviyo eşim benim yemek kaşığımla höp höp götürdü kaşığı sürekli ağzında tutacakmışım çekince basıyo bağlıyı bütün yoğurdu o yedi
canancım ben bu Ranaya bayılıyorum maşallahhh Allah nazardan saklasın ne güzel tepkileri var tam bir yemelik bebiş, öpüyorum onu:)
geçmişi okuma sevdasına sizleri kaçırdım yalnız kaldım iyi mi?
hoşgeldin canım ne iyi ettin:)
aman içsinler de kaynar içsinler bugün bezinde hep azar azar çiş vardı susuz kalmaması gerek bi de bizimkinin kafacığı çok terlyor:) demek Arascık da keyifliydi çok sevindim atlattınız alerjiyi o zaman, belki de sıcaktandı ne dersin?
cuma geldi çok mutluyum ama pazar günü çöküyor bir hüzün.. inanır mısın bizim kızda bile bir pazartesi sendromu durumu var p.tesileri bi huysuz:))
ay damaklı biberon demişsin iyi ki nuk var sadece onun emziklerini ve biberon ucunu alıyor kuzum, ama kauçuk olacak oldu bitti silikona karşı, bazen çok açsa aventi de kabul ediyor zilloş ama çok nadir:)
cnm su olayına takmamak lazımmıs ne kadar ıhtıyacı varsa bebek devamın ıstermıs ıhtıyacı yoksa reddedermıs emdıklerı ıcın cogunu alırlarmıs beyın ıle bıg bag kurulurmus falan falan ıste
he bıde terlıyosada vucuttakı suyu o sekılde atıyo demek cnm
cnm alerjı olayı bızde sabıt arada gelıyo ama ınsalla alısıcak havucc verdıgımdede kabarmıstı sımdı kabarmıyo
cnm sen uzuluyosun ya kızınada yansıyo hemen stresın huznun oda huzursuz oluyo bende yasıyorum aynı seylerı
bugun esıme bıraktım 2 saat kacamak yaptım ama cok ozlemısım sızı cok ıyı anladım
yarın anneler gunu gosterısı var teyzemıze bırakıcaz mecbur hatta o bıze gelıcek
he bızımkıde bambıno emıyo cnm emzık bıberon ucu ne emzıkler aldın 4 tl lık emzık sevıyo cın malı degılmıs dr ole dedı ona sukur ettım
su an emzık kullanıyo dımı cnm kızın
haklısın ama işte ben susuzluğunu da anlamamışım:)) neyse anne sütü de sulu sonuçta, her konuda tecrübe ettiğim gibi bunu da öğrencem tabi senin gibi tecrübeli annelerin yardımlarıyla:) hassas kuzucuk... üzülme canım geçer daha dünyayı yeni tanıyorlar alışacak her şeye her tada...
gerginliğimin yansımasını anne karnındayken bile bebğimde hissederdim hele şimdi o kadar anlıyor ki... ama her zaman da sevgi kelebeği olamıyoruz napalım
işte canım ben 2-3 saat gitsem de aklım hep kızımda dakikaları sayıyorum hiçbişey yapamıyorum resmen mesai doldurmaya gidiyorum yani... bugün iş çıkışı annemlere gittiğimde beni gördü bir kahkahalar bir bakışlar çırpınıyor aldım kucağıma nasıl kafasını gömdü göğsüme:)
geçenlerde iki çocuklu bir abla demişti "bi de bunun anneee gitmee faslı var" diye
şimdiden seçici bizim minikler:)) canım emziği uykusu çok gelince memeyi çekip süt yutmaya takati olmayınca veriyorum öyle alıştı aslında işime de geliyor etraftan görüyorum bıraktırma süreci çok sıkıntılı çok da alışmasın uykuya geçişte kulllansın istiyorum ama bakalım... bugüne kadar benim kız beni çok yalanladı ne desem tersni yapıyor
canım bana müsaade uyku bastırdı, kızçem uyurken ben de yatayım çok öpüyorum seni ve kuzucukları iyi geceler:)
domatesten olabılır canım.bende elma ve armut suyu verıyorum pure olarak verdım pek yıyemedı oyuzden su olarak verıyorum
günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrr hayırlı cumalar herkese
Günaydın..
Cumanız mübarek, dualarınız kabul, herşey gönlünüzce olsun..
Günaydınlar.cumanız mübarek olsun
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlar.....
kızım dün sadece bi kere kaka yaptı o da yatarken.. sırf kaka yapsın diye yatma saatini ileri aldık saat 9 buçukta yattı.. banyo da yaptı kakası katı ve sessiz olduğu için anlamadım bu kızın herşeyi çok güzel ama kakasıyla anlaşamıyoruz.. muhallebi yapayım dedim irmikli yaptım acaba yanlış mı yaptım 60 cc suya 1 tatlı kaşığı irmik ve 1 tatlı kaşığı pekmezi koydum pişirdim versem hepsini yiyecekti ama ilk oludğu için vermedim.. sonra biz yemek yerken yoğurdumuza göz dikti cadı onu da yedi acaba irmik sindirim sisteminde sıkıntı mı yaptı diye düşünüp durdum gece çünkü sabaha kadar mızıldadı dırtladı.. yanii bu mızıldama saatleri saat başı değil tabi 4 saatte bir mi hatırlamıyorum ilk defa kalktığım zaman saate bakmadım çok uykum vardı velhasıl kızın sıkıntısı yoksa problem yok diyosunuz demii...
bugün eşim gitti diğer ilçeye yolda şimdihava çok kapalı kızceğizimle yapayalnız kaldım burlarda.. babaları aradım konyaya gitmişler kız kardeşimin yanına bütün aile birlikte ben hariç çok kıskandııımmm öff sabah sabah keyfim yok :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: görüşmek üzere kızlar.. pc açık zaten online görünüyorum
kızım dün sadece bi kere kaka yaptı o da yatarken.. sırf kaka yapsın diye yatma saatini ileri aldık saat 9 buçukta yattı.. banyo da yaptı kakası katı ve sessiz olduğu için anlamadım bu kızın herşeyi çok güzel ama kakasıyla anlaşamıyoruz.. muhallebi yapayım dedim irmikli yaptım acaba yanlış mı yaptım 60 cc suya 1 tatlı kaşığı irmik ve 1 tatlı kaşığı pekmezi koydum pişirdim versem hepsini yiyecekti ama ilk oludğu için vermedim.. sonra biz yemek yerken yoğurdumuza göz dikti cadı onu da yedi acaba irmik sindirim sisteminde sıkıntı mı yaptı diye düşünüp durdum gece çünkü sabaha kadar mızıldadı dırtladı.. yanii bu mızıldama saatleri saat başı değil tabi 4 saatte bir mi hatırlamıyorum ilk defa kalktığım zaman saate bakmadım çok uykum vardı velhasıl kızın sıkıntısı yoksa problem yok diyosunuz demii...
bugün eşim gitti diğer ilçeye yolda şimdihava çok kapalı kızceğizimle yapayalnız kaldım burlarda.. babaları aradım konyaya gitmişler kız kardeşimin yanına bütün aile birlikte ben hariç çok kıskandııımmm öff sabah sabah keyfim yok :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: görüşmek üzere kızlar.. pc açık zaten online görünüyorum[/
cnm sen şükret bence benim kız iki günde bir yaparsa şükrediorum ben:) buarada cnm kurumda bi arkadaşımın da bebeği var 8 aylık. ona dr yoğurt kabız ve gaz yapabilir demiş bilgin olsun cnm belki o etkilemiştir hani akşam yemiş ya. buarada iştahına maşallah kuzunun cnm
cnm sen şükret bence benim kız iki günde bir yaparsa şükrediorum ben:) buarada cnm kurumda bi arkadaşımın da bebeği var 8 aylık. ona dr yoğurt kabız ve gaz yapabilir demiş bilgin olsun cnm belki o etkilemiştir hani akşam yemiş ya. buarada iştahına maşallah kuzunun cnm
günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrr hayırlı cumalar herkese
Günaydınlar.cumanız mübarek olsun
Günaydın..
Cumanız mübarek, dualarınız kabul, herşey gönlünüzce olsun..
bugün eşim gitti diğer ilçeye yolda şimdihava çok kapalı kızceğizimle yapayalnız kaldım burlarda.. babaları aradım konyaya gitmişler kız kardeşimin yanına bütün aile birlikte ben hariç çok kıskandııımmm öff sabah sabah keyfim yok :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: görüşmek üzere kızlar.. pc açık zaten online görünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?