2012 kasım bebekleri büyüyor..

domatesten olabılır canım.bende elma ve armut suyu verıyorum pure olarak verdım pek yıyemedı oyuzden su olarak verıyorum

merhaba kızlaaaaar:)
sprintcim online görünüyorsun selamlar öpüyorum seni:)
bugün minikim çoook huzurluydu kızlar maşallah diyeyim kendi nazarım çok değiyor:) sebepleri sıralıyorum 1-bugün hava serindi. 2-karnı güzelce doymuştu 3-teyzesiyle çok oynadı 4- iki defa altını doldurdu hatta taşırdı. 5- ve en önemlisi 60 cc su içmiş hem de hiç durmadan! kendimi çok suçluyorum ben su manyağı biri olduğum için doktorlara kulak asmadan doğduğundan beri farklı ısılarda farklı şekillerde su vermeye çalıştım ama başaramayınca istemediğini düşündüm meğer sütten biraz daha sıcak istiyormuş suyu annem içirmiş vicdan azabı çekiyorum kavurmuşum kuzumu

beklersin gelmez aşağıdan sesler bende yapsa suç yapmasa :))) dün 3 kere yaptı mübarek ondan önceki gnü sadece 1 kere yaptı değişiyo her gün huyları da kakaları da :)
merhaba canım:) ay haklısın yapsa suç yapmasa suç eskiden günde 3-4 kez yapardı şimdi araya gün girince yadırgıyorum ama artık büyüyorlar değşiyorlar dediğin gibi...

kocaman bir maşallahhhh sana arkadaşım valla ben tezgahtaki bulaşığı makineye koymaktan acizim:)

senin yanaklarini yerim ben fistik,benim oglusumda boyle ayni tombis tombis yanaklar
teşekkürler teyzesi tombikini öperiz:)

Son düzenleme:
geçmişi okuma sevdasına sizleri kaçırdım yalnız kaldım iyi mi?

geldım cnm nasılsın bu aksam esım evde ondan yoktum bı bakayım dedı
ay bızım sıpada suyu sıcaga yakın ılık ıcıyomus meger dun farkettım bezımızde dolmayaa basladı gercı dr sorun etmıyo yaz geldıgınden ama olsun yınede
bıboronda damaklı sevdııı

eee bızım mınnosun keyfı yerındeymıs cok sevındım onlarında ruh halu var bızıkıde pek mutlu
yarın cuma hıslerınızı alabılırmıyımm

hoşgeldin canım ne iyi ettin:)
aman içsinler de kaynar içsinler bugün bezinde hep azar azar çiş vardı susuz kalmaması gerek bi de bizimkinin kafacığı çok terlyor:) demek Arascık da keyifliydi çok sevindim atlattınız alerjiyi o zaman, belki de sıcaktandı ne dersin?
cuma geldi çok mutluyum ama pazar günü çöküyor bir hüzün.. inanır mısın bizim kızda bile bir pazartesi sendromu durumu var p.tesileri bi huysuz:))

ay damaklı biberon demişsin iyi ki nuk var sadece onun emziklerini ve biberon ucunu alıyor kuzum, ama kauçuk olacak oldu bitti silikona karşı, bazen çok açsa aventi de kabul ediyor zilloş ama çok nadir:)

cnm su olayına takmamak lazımmıs ne kadar ıhtıyacı varsa bebek devamın ıstermıs ıhtıyacı yoksa reddedermıs emdıklerı ıcın cogunu alırlarmıs beyın ıle bıg bag kurulurmus falan falan ıste
he bıde terlıyosada vucuttakı suyu o sekılde atıyo demek cnm
cnm alerjı olayı bızde sabıt arada gelıyo ama ınsalla alısıcak havucc verdıgımdede kabarmıstı sımdı kabarmıyo

cnm sen uzuluyosun ya kızınada yansıyo hemen stresın huznun oda huzursuz oluyo bende yasıyorum aynı seylerı
bugun esıme bıraktım 2 saat kacamak yaptım ama cok ozlemısım sızı cok ıyı anladım
yarın anneler gunu gosterısı var teyzemıze bırakıcaz mecbur hatta o bıze gelıcek

ay damaklı biberon demişsin iyi ki nuk var sadece onun emziklerini ve biberon ucunu alıyor kuzum, ama kauçuk olacak oldu bitti silikona karşı, bazen çok açsa aventi de kabul ediyor zilloş ama çok nadir:)

he bızımkıde bambıno emıyo cnm emzık bıberon ucu ne emzıkler aldın 4 tl lık emzık sevıyo cın malı degılmıs dr ole dedı ona sukur ettım

su an emzık kullanıyo dımı cnm kızın

haklısın ama işte ben susuzluğunu da anlamamışım:)) neyse anne sütü de sulu sonuçta, her konuda tecrübe ettiğim gibi bunu da öğrencem tabi senin gibi tecrübeli annelerin yardımlarıyla:) hassas kuzucuk... üzülme canım geçer daha dünyayı yeni tanıyorlar alışacak her şeye her tada...
gerginliğimin yansımasını anne karnındayken bile bebğimde hissederdim hele şimdi o kadar anlıyor ki... ama her zaman da sevgi kelebeği olamıyoruz napalım
işte canım ben 2-3 saat gitsem de aklım hep kızımda dakikaları sayıyorum hiçbişey yapamıyorum resmen mesai doldurmaya gidiyorum yani... bugün iş çıkışı annemlere gittiğimde beni gördü bir kahkahalar bir bakışlar çırpınıyor aldım kucağıma nasıl kafasını gömdü göğsüme:)
geçenlerde iki çocuklu bir abla demişti "bi de bunun anneee gitmee faslı var" diye

he bızımkıde bambıno emıyo cnm emzık bıberon ucu ne emzıkler aldın 4 tl lık emzık sevıyo cın malı degılmıs dr ole dedı ona sukur ettım

su an emzık kullanıyo dımı cnm kızın

şimdiden seçici bizim minikler:)) canım emziği uykusu çok gelince memeyi çekip süt yutmaya takati olmayınca veriyorum öyle alıştı aslında işime de geliyor etraftan görüyorum bıraktırma süreci çok sıkıntılı çok da alışmasın uykuya geçişte kulllansın istiyorum ama bakalım... bugüne kadar benim kız beni çok yalanladı ne desem tersni yapıyor

canım bana müsaade uyku bastırdı, kızçem uyurken ben de yatayım çok öpüyorum seni ve kuzucukları iyi geceler:)

cnm bebnım arasta ılk basta havuctan kabardı ama dr ustune gıdıcez dedı vucut bı daha aynı tepkıyı vermedı ama domates 1 yastan once yok tatlıım bıde bızım bebekler alerjık bunyelı dıkkat etmek lazım
cnm rendenın en ufak yerıyle rendele yada cam rende edınmeye bak cok rahat yıyeblecegı bı kıvamda oluyo olduda yemezse son care blender cnm

ah tamda adamı cnm ya her fırsatta dr kapısındayım bende anlamadım gıttı
cnm annesını ozluyo demekkı kımbılır ne kadar hosuna gdıyo dımı bıse goguse yattımmı ne buyuk keyıf
emzık rahatlı hıc korkma arkadasım dusun bızım drmuzda ıtıraf ettı tıp olarak ıstemıyoruz ama annesı basa cıkamadı bızde verdık emzıgı dedı bende daha rahat kullandım
emzık bıraktırma olayı benden sorulur ıste yarene bı gunde hem gece heö gunduz bıraktırdım 2.5 yasında
neyse cnm ıyı geceler bende kactım bu aksam esım evde aıle sadetı durumu bende kacamak yaptım

domatesten olabılır canım.bende elma ve armut suyu verıyorum pure olarak verdım pek yıyemedı oyuzden su olarak verıyorum

merhabalar benim kızımda püreleri pek yemezdi sonradan başka bir yöntem denedim meyveleri küçük küçük doğrayıp 5 dakika buharda pişiriyorum yumuşamış oluyorlar tabi sonrada mikserden geçiriyorum bazen içine birkaç bisküvide koyuyorum afiyetle yiyo vala

günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrr hayırlı cumalar herkese

Günaydın..
Cumanız mübarek, dualarınız kabul, herşey gönlünüzce olsun..

Günaydınlar.cumanız mübarek olsun

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlar.....

kızım dün sadece bi kere kaka yaptı o da yatarken.. sırf kaka yapsın diye yatma saatini ileri aldık saat 9 buçukta yattı.. banyo da yaptı kakası katı ve sessiz olduğu için anlamadım bu kızın herşeyi çok güzel ama kakasıyla anlaşamıyoruz.. muhallebi yapayım dedim irmikli yaptım acaba yanlış mı yaptım 60 cc suya 1 tatlı kaşığı irmik ve 1 tatlı kaşığı pekmezi koydum pişirdim versem hepsini yiyecekti ama ilk oludğu için vermedim.. sonra biz yemek yerken yoğurdumuza göz dikti cadı onu da yedi acaba irmik sindirim sisteminde sıkıntı mı yaptı diye düşünüp durdum gece çünkü sabaha kadar mızıldadı dırtladı.. yanii bu mızıldama saatleri saat başı değil tabi 4 saatte bir mi hatırlamıyorum ilk defa kalktığım zaman saate bakmadım çok uykum vardı velhasıl kızın sıkıntısı yoksa problem yok diyosunuz demii...
bugün eşim gitti diğer ilçeye yolda şimdi hava çok kapalı kızceğizimle yapayalnız kaldım burlarda.. babaları aradım konyaya gitmişler kız kardeşimin yanına bütün aile birlikte ben hariç çok kıskandııımmm öff sabah sabah keyfim yok :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: görüşmek üzere kızlar.. pc açık zaten online görünüyorum

Canım benim yalnız değilsin biz buradayız..
Gönüllerimiz bir olsun..

belki de ondan olabilir ama rahatsız değil yani şimdi bi sıkıntısı yok yoğurda da engel olamadım sulandırılmıştı çorba niyetine götürdü.. emzireyim diyorum beğenmiyo haspa uykusu geldi şmdi de mızıldıyo vermeyecem bugün ek falan

selnec canım zaten iyi ki siz varsınız yoksa halim haraptı

günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrr hayırlı cumalar herkese

Günaydınlar.cumanız mübarek olsun

Günaydın..
Cumanız mübarek, dualarınız kabul, herşey gönlünüzce olsun..

günaydın arkadaşlar

canımm yaa öyle çok kötü oluyo herkes bi arada sen uzakta olunca. bak şimdi ben de çok özledim annemleri ne güzel de teselli veriyorum ama di mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…