- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.201
havada kapalı tam bunalıma girdim.herkes harıl harıl ev işi yaparken ben hiç birşey yapamıyorum moralim bozuluyor yaa. sadece ben iş yapamıyormuşum gibi hissediyorum. her yer darmadağınık şuan , evin derin temizliğe ihtiyacı varken ben normalini bile yapamıyorum . elimden iş mi çıkmıyor beceriksiz miyim anlayamadım
üşün cnme aya yapacak bişey yokki offf:
cnm bizde cumartesi duva var ama o ben süt iznimi cuma kullanıyorum ya bildiğin gibi yarında keşana gidecekmiş
aöma herhafta cuma günleri mutlaka bişey buluyo..
çok üzülüyorum ben buduruma akraba olduğumuz için bişeyde diyemiyorum bide ben doğum yaptığımda annem acılıktaydı benim 10 gün boyunca yanımızda akşamlarıda kaldı yani en zor anımda yanımdaydı oyüzdende fazla bişey diyemiyorum ama sıkıldım artık..
yazdım cnm zor bu işler ya..
hoşgeldin cnm bekleriz fotoları bak atamayan ben bile attım::)
haklısın cnm ama işte bana daha önce yardımlarından dolayıda yapamıyorum ama arrtık her hafta her hafta olmuyo böyle..
ayy kızlar bana akşam akşam sarma sardırtcaksınız ya valla canım istedi yareni uyuttuktan sonra hemen başlıcam sarmaya:1
buyrun gelin gece 12 de sarma yiyelim
songülcüm bu clipso tarzı olanlaradn mı.kısaca anlatsana su ne kadar koyuyorsun?ben bir türlü cesaret edemiyorum o kadar uğraşırım sonra yanarsa diye:18:
biraz önce oğluma armut suyu verdiim
Oh afiyet olsun cnm bende gecen hafta persembe gece 1 de sardim edimin cani cekmisti bu aksamda kuntakinte yapicam cnm duduklude yapiyorum ben doolmayi 8 dk da 1 su bardagi su ile
afiyet olsun.tepkisi ne oldu canım.biz daha başlamadık çok merak ediyorum ne yapacak
biraz önce oğluma armut suyu verdiim
canım sayfa 1003 de özcanan resimli bir şekilde anlattıMerhaba canimm benim bende eklemesini bilmiyorum yardimci olursun ozaman bana sen öğrendiysen cnm
afiyet olsun canım nasıl beğendi mi
afiyet olsun selim 'e :) bizde sofrada kavga ettik resmen ranayla o da yiyecekmiş yoğurt vardı mayaladığım biraz sulu yapmıştım sarmanın yanında sulu seviyo eşim benim yemek kaşığımla höp höp götürdü kaşığı sürekli ağzında tutacakmışım çekince basıyo bağlıyı bütün yoğurdu o yedibeğendi bende mutlu oldum çok tatlıydı yerken =)
afiyet olsun selim 'e :) bizde sofrada kavga ettik resmen ranayla o da yiyecekmiş yoğurt vardı mayaladığım biraz sulu yapmıştım sarmanın yanında sulu seviyo eşim benim yemek kaşığımla höp höp götürdü kaşığı sürekli ağzında tutacakmışım çekince basıyo bağlıyı bütün yoğurdu o yedi
iyi akşamlar kızlar.
mızmız kızımı zor uyuttum bugün. ninni açtım şimdi kapattı gözlerini. gece sohbetine gelecektim ama ölüyorum uykusuzluktan. hepinizi kocaman öpüyorum
oku oku geçmişteyim hep bir türlü yetişemiyorum size ahhh kızım ahhh diyorum bazen.olsun cimcime çok bekledim ben herşeye değer bitanem içinnnn.
YARENNNNNN İMDATTTT
1 haftadır eklere başlamıştım elma suyu 3 gün sonra havuç suyu 3 gün (o dönemde domateste yalattırdım ondanmı havuçtanmı pişik olduk maalesef kestim havucu vw domates yalatmayı) sonra ishal olduk gibi 2 kez yapıyor ama sulu bayağı sulu diye muza başladık 2 gün muzu ezdim iyice çatalla yedirdim.
bugün elmayı rendeleyeyim dedim hala cam alamadım gerçi metal rende en küçük tarafı ile üstüne bıçakla pıt pıt yaptım iyice ezildiler kaşığın ucuyla yedirdim az az tam bu son lokma kızım dedim kız boğulur gibi oldu yutamadı sankii çok korktum hemen 1 kaşık su verdimmm.
ya soracağım şu elmayı blendırdanmı geçirmem lazımdı pütürlü yiyemiyecekmi zamanı gelmedimi yani.çokmu erken girdim püre kısmına YARDIMMMMMMMMMMMM KIZLARRRR.
bide domates salatalık verilecekmi bu dönemde ezip verme gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?