- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.581
cnm kalmıs 5 gun 6 ay dolmasına bence basla zateb 8 de 1 verııyo
ay annenın lafıda tam ıyı gelmıs ustune bende cok fazla takılırım bu tarz seylere ay su rahat ınsan hallerı banada gelse
ah zaten biraz rahat olabilsek çok mutlu oluruz canım. inan çok moralim bozuldu ama elimden bişey gelmiyo napiim yani büyümüyo çocuk
çatlak kiremit onun adı teyzesi saat 9 da uyudu salla salla sonra emziği düşürmüş ben çıkmıştım odadan yanağının yanına düşünce acımış ağlamış duymadım ben babası girmiş hemen bakmış ki bizim kızın gözleri açık bakıyo parmaklarıyla oynuyo hani kalem açacaklarıyla kalem açarsın ya işaret parmağı kalem sanki diğer eli de açacak çok komik yapıyo bunu yapar oldu şimdileri neyse ben girmedim hiç çay yaptım babası da uyuttu. 10 dakika önce uyandı gittim emzirdim yine uyudu artık saat 3 e kadar uyanmaz bi aksilik olmazsa.. aras banyoyu banyo da mı yoksa odada mı yapıyo.. bi de küvetine oyuncak koyuyomusun bizim kocaman bi ördeğimiz var 3 tane de yavrusu:)) yavruları ilgilendirmiyo bizi ana kraliçeyi yakalayıp bi ağzımıza alsaydık bişi istemiyouruzKucuk pitircik rana uyidumu annesi sen diyince cnm cekti araasi yikadim uyudu kendileei
ay canım gerçekten öyle.çok sağol. bi de gurbet elde kimsen olmayınca.arada düşünüyorum şöyle zorsunmadan kime kızımı 1-2 saatliğine verebilirim diyorum yok 1 kişi bile bulamıyorum. tamam sağolsun arkadaşlarım komşularım çok iyi ama herkesin kendi çocuğu işi ne bileyim akraban gibi olmuyor.ah anacım 1 ay olmadı yanından geleli ne çok arıyorum seni
zaten azkaldı cnm okul kapanmasınada bı sekılde ıdare edılır ama ıs ev sartları cok guzelmıs
ay su anda senınle sohpet ettıgımı dusununce tuha oldum benım ogretmen fobım var atamıyorum ıcımden
o bılıyorum su an cok anlamsız gelıcek ama cocukluga ınmek lazım mazım karanlık
ah zaten biraz rahat olabilsek çok mutlu oluruz canım. inan çok moralim bozuldu ama elimden bişey gelmiyo napiim yani büyümüyo çocuk
çatlak kiremit onun adı teyzesi saat 9 da uyudu salla salla sonra emziği düşürmüş ben çıkmıştım odadan yanağının yanına düşünce acımış ağlamış duymadım ben babası girmiş hemen bakmış ki bizim kızın gözleri açık bakıyo parmaklarıyla oynuyo hani kalem açacaklarıyla kalem açarsın ya işaret parmağı kalem sanki diğer eli de açacak çok komik yapıyo bunu yapar oldu şimdileri neyse ben girmedim hiç çay yaptım babası da uyuttu. 10 dakika önce uyandı gittim emzirdim yine uyudu artık saat 3 e kadar uyanmaz bi aksilik olmazsa.. aras banyoyu banyo da mı yoksa odada mı yapıyo.. bi de küvetine oyuncak koyuyomusun bizim kocaman bi ördeğimiz var 3 tane de yavrusu:)) yavruları ilgilendirmiyo bizi ana kraliçeyi yakalayıp bi ağzımıza alsaydık bişi istemiyouruz
anacın 1 ay seninle mi kaldı tabi ararsın benim yerimde olsan napardın.. kv doğuma geldi 15 gün sonra kaçar gibi gitti. annem rana 2 aylıkken anca gelebildi ve sadece BİR HAFTA kaldı ranayı ben büyüttüm sadece konu komşu yok iyi mi kötü mü bilmiyorum.. burdan başka arkadaşım yok yani sizden başka kimsem yok.. aralık anneleri isyana geçmiş niye kasıma geldik diye.. ben tek başıma yazıp dursam ne anlamı var ki değil mi
songül yumurta veriyim vermesine ama ben çoook korkuyorum yumurtadan. çocukluğumdan beri yumurta yemiyorum. kokusundan midem bulanıyo. napcam ben nasıl yedircem bilmiyorumbi de sekizde bir ne kadar eder ki acaba 1 çay kaşığı falan mı?
songül yumurta veriyim vermesine ama ben çoook korkuyorum yumurtadan. çocukluğumdan beri yumurta yemiyorum. kokusundan midem bulanıyo. napcam ben nasıl yedircem bilmiyorumbi de sekizde bir ne kadar eder ki acaba 1 çay kaşığı falan mı?
kız öyle deme annelerin gözünde hiç büyümüyo ki bu çocuklar bakıyorum netten 5.5 aylık çocuklara benim kız sanki 3,5 aylık anlamıyorum niye böyle diye.. sağlığı yerinde gelişimi gayet iyi o zaman :)) bazen anneliği abartıyorum ben sen de düşünme bu ay sonu gör bak alacak kilo.. benim de görümcem bi kaç bişi göndermişti kilo almadığı zamanlarda telefonda iki pantolondan biri olmaz diye göndermek istememedim falan dedi ama ol olmaz küçük gelir dediği pantolon ranaya o kadar büyük gelmişti ki hiç çaktırmadım :))
sarısını sekize böl ve miden bulanmaz çünkü söz konusu bebişin canım bence sen de ye ya sağlıklı ben çok severim yumurtayı safra kesemi iki sene önce safra kesesi ameliyatı oldum yumurta yasaklanmıştı bi süre ve çok üzülmüştüm.. şimdi iki tane yemek yasak mesela
ay canım niye ki.sen ne mezunusun?
haha cnm cocuk yutucak sen degıl korkma ah yaren benım sevmedıgım neler yıyo bılsen
catlak kremıt he koptum ınankı hahaha nerden de bulursun bak ay demek yavrucugun canı acımıs bıraz daha buyumus gozu kapalı elıyle emzıgı arıcak cok tatlı olıyo gozlerı acık gorunce ben yıkılıyorum aras babasını gorsun uyku falan kalmaz ıyı bak babanız uyutms
ben bugun oturdugum odada klımayı acıp yıkadım banyo soguk geldı artık dogalgazda yakmıyoruz pasa ılk fılede oturdu yanlarada tutundu cok hosuma gotttı
sız nerede yıkıyosun hava nasıl
ay ssenın mınnak ordekcıklede oynuyo he 1 bızım ordegımız bıle yok nerde cocuk secıcek
en iyisi çaktırmamak iyi yapmışsın canım
ah canım elimde değil işte eşim yerken bile zor dayanıyorum kokusunaama dediğin gibi söz konusu bebiş olunca bakacaz bi çaresine
sen benim ranaya söylediklerimi bi duysan :))
ben de yatak odasında yıkıyorum iki yıkamadır ufoyu yakıyorum canım ya soğuk öncesine yakmadan yıkıyordum ama hiç banyoda hiç yıkamadım bizim kız ödlek tavuk girmiyo banyoya niyeysebiz de yakmıyoz doğalgazı daha doğrusu kendisi yanmıyo ısı düşünce yanar ama bugün nerdeyse yanacaktı evin içi 21.5 oldu 21 olsa yanacak... niye sizin ördeğiniz yok bakem valla al ya hoşuna gidiyo ben önce küvetini dolduruyorum tabi banyo sonuna kadar iyice doluyo bizim kız da hafif olunca su kaldırıyo güzel oluyo yani ama mersin dönüşü banyoda yapacaz artık eşyaları odaya getir odadan götür zor oluyo
çatlak kiremit onun adı teyzesi saat 9 da uyudu salla salla sonra emziği düşürmüş ben çıkmıştım odadan yanağının yanına düşünce acımış ağlamış duymadım ben babası girmiş hemen bakmış ki bizim kızın gözleri açık bakıyo parmaklarıyla oynuyo hani kalem açacaklarıyla kalem açarsın ya işaret parmağı kalem sanki diğer eli de açacak çok komik yapıyo bunu yapar oldu şimdileri neyse ben girmedim hiç çay yaptım babası da uyuttu. 10 dakika önce uyandı gittim emzirdim yine uyudu artık saat 3 e kadar uyanmaz bi aksilik olmazsa.. aras banyoyu banyo da mı yoksa odada mı yapıyo.. bi de küvetine oyuncak koyuyomusun bizim kocaman bi ördeğimiz var 3 tane de yavrusu:)) yavruları ilgilendirmiyo bizi ana kraliçeyi yakalayıp bi ağzımıza alsaydık bişi istemiyouruz
anacın 1 ay seninle mi kaldı tabi ararsın benim yerimde olsan napardın.. kv doğuma geldi 15 gün sonra kaçar gibi gitti. annem rana 2 aylıkken anca gelebildi ve sadece BİR HAFTA kaldı ranayı ben büyüttüm sadece konu komşu yok iyi mi kötü mü bilmiyorum.. burdan başka arkadaşım yok yani sizden başka kimsem yok.. aralık anneleri isyana geçmiş niye kasıma geldik diye.. ben tek başıma yazıp dursam ne anlamı var ki değil mi
ben lıse mevzunuyum meslek lısesı muhasebe
cnm ben ılkokulda tam 5 sene sıddete maruz kaldım korkudan aıleme soyleyemedım omrumun en kotu 5 senesıydı cocuklugumun en guzel zamanları korkuyla gectı
ondan dolayı bı ogretmen fobısı var
biz de hiç banyo da yapmadık hep oda da ufoyu açıp öyle yaptırıyoruz. zor oluyo gerçekten bi banyoya geçebilsek artık. sen filesiz mi yıkıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?