- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.601
a öylemiymiş bi bakıyim aralığa.aramızda kalsın ben yazmıştım kasımdayız diye:44:
songül yumurta veriyim vermesine ama ben çoook korkuyorum yumurtadan. çocukluğumdan beri yumurta yemiyorum. kokusundan midem bulanıyo. napcam ben nasıl yedircem bilmiyorumbi de sekizde bir ne kadar eder ki acaba 1 çay kaşığı falan mı?
sen benim ranaya söylediklerimi bi duysan :))
ben de yatak odasında yıkıyorum iki yıkamadır ufoyu yakıyorum canım ya soğuk öncesine yakmadan yıkıyordum ama hiç banyoda hiç yıkamadım bizim kız ödlek tavuk girmiyo banyoya niyeysebiz de yakmıyoz doğalgazı daha doğrusu kendisi yanmıyo ısı düşünce yanar ama bugün nerdeyse yanacaktı evin içi 21.5 oldu 21 olsa yanacak... niye sizin ördeğiniz yok bakem valla al ya hoşuna gidiyo ben önce küvetini dolduruyorum tabi banyo sonuna kadar iyice doluyo bizim kız da hafif olunca su kaldırıyo güzel oluyo yani ama mersin dönüşü banyoda yapacaz artık eşyaları odaya getir odadan götür zor oluyo
ben lıse mevzunuyum meslek lısesı muhasebe
cnm ben ılkokulda tam 5 sene sıddete maruz kaldım korkudan aıleme soyleyemedım omrumun en kotu 5 senesıydı cocuklugumun en guzel zamanları korkuyla gectı
ondan dolayı bı ogretmen fobısı var
oh ne guzel eglenceloı bı banyo nuz var bende bıkac zamandır bugun yaktı usumesın bebm dedım ama zor oluyo tasımak gercekten
ay ben neden ordek almamısım cocukumA
üzüldüm canım yaa niye söyleyemedin diyemiyorum ben de çoğu şeyi söyleyememiştim.. Hiç unutmayacaksın biliyorum ben de 12 yaşında çıktı babamın tayini vana konyadan gittik ilk gün okula gittim beni okuldan kovdular seni istemiyoruz diye 4 ay gitmedim okula diyebilirim nefret ettim resmen ama allahtan 8. Sınftı eğer daha önce olsaydı okulu bırakırdım herhalde
hadı ya senınkıde cok kotuy olmus gercektn sanslısın kı 8. Sınımıs
ay ben aralık anelerıne gıdıyorum tutmayın benı
basakk [B .!.:benm oğlumda da icraat yok
mızmızlığıda yok, hiç diş çıkaacak gibi durmuyo
---------
hayatım yanlş hatırrlamıyorsam senin saçların uzun dimi
bende hamileliğim boyunca saçlarımı kestirmedim
doğmdan sonra da çok dediler kestir diye ama ben uzun saçlı annelere çok özenirdim
bu yüzden saçlrımı inatla kestirmedim, saçlarım çok uzundu
oğlum 3 aylık olduktan sonra birden aşırı şekilde dökülmeye başladı
bu dökülmeyi görmeye dayanamayıp bi gün aynanın karşısına geçip 30cm kadar kestim saçlarımı
dökülme duracak sandım ama bişi değişmedi
keşke kıymasaydım saçlarıma
bence anne uzun saçlı olmalı[/B]
Olabilir canim. Huzursuzluklari cok o zaman. Dilerim cok sıkıntı cekmez efecik
cnm merhaba resılerınızı gordum masalla ıınızde pek sekersınız
ay o saclar ne ole benımkının 4 katı
ay canım çok üzüldüm.ne zor olmuştur küçücük çocuk için.Allah herkese vicdan versin.benim ilkokul öğretmenimse o kadar iyiydi ki bu mesleği onun sayesinde seçtim ve çok mutluyum.İnşaallah çocuklarımız iyi öğretmenlere denk gelirler.
kızlar selaaammmm uzun bı aradan sonra:) nasılsınız bebişleriniz nasıl özlemişim valla ya.biz ıyıyız herhangı bı yaramazlık yok cok sukur.6. aymız doluyo neler yapıosunuz ek gıdaya baslayanlar nasıl basladılar ayy okadar cok merak ettıgım seyler var kıııı. işte buda benım yahya cığım:))Eki Görüntüle 709076
inşallah senni gibi bi öğretmeni olur benim kızımın :)))
kızlar selaaammmm uzun bı aradan sonra:) nasılsınız bebişleriniz nasıl özlemişim valla ya.biz ıyıyız herhangı bı yaramazlık yok cok sukur.6. aymız doluyo neler yapıosunuz ek gıdaya baslayanlar nasıl basladılar ayy okadar cok merak ettıgım seyler var kıııı. işte buda benım yahya cığım:))Eki Görüntüle 709076
ay canım çok üzüldüm.ne zor olmuştur küçücük çocuk için.Allah herkese vicdan versin.benim ilkokul öğretmenimse o kadar iyiydi ki bu mesleği onun sayesinde seçtim ve çok mutluyum.İnşaallah çocuklarımız iyi öğretmenlere denk gelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?