2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım konu bebişin olunca verirsin merak etme.bir arkadaşım muz sevmezdi pazarda muz tezgahına bakamzdı o derece düşün şimdi kızı 10 aylık muzunu eksik etmiyor annelik böyle bir şey

oh ne guzel eglenceloı bı banyo nuz var bende bıkac zamandır bugun yaktı usumesın bebm dedım ama zor oluyo tasımak gercekten
ay ben neden ordek almamısım cocukumA

kızlar selaaammmm uzun bı aradan sonra:) nasılsınız bebişleriniz nasıl özlemişim valla ya.biz ıyıyız herhangı bı yaramazlık yok cok sukur.6. aymız doluyo neler yapıosunuz ek gıdaya baslayanlar nasıl basladılar ayy okadar cok merak ettıgım seyler var kıııı. işte buda benım yahya cığım:))

ay canım çok üzüldüm.ne zor olmuştur küçücük çocuk için.Allah herkese vicdan versin.benim ilkokul öğretmenimse o kadar iyiydi ki bu mesleği onun sayesinde seçtim ve çok mutluyum.İnşaallah çocuklarımız iyi öğretmenlere denk gelirler.

oh ne guzel eglenceloı bı banyo nuz var bende bıkac zamandır bugun yaktı usumesın bebm dedım ama zor oluyo tasımak gercekten
ay ben neden ordek almamısım cocukumA

bence al gerçekten çok hoşuna gidecek.. ördek meselesini erkek kardeşimden biliyorum ben büyüdükçe onlarla oynamayı daha da çok sevecek kardeşim içine su dolduruyodu çıkmak istemiyodu onlarla oynayacam diye :) rana ya alalı çok oldu önceden fark etmiyodu ama şimdilerde tutup ağzına götürme meraklısı :)

hadı ya senınkıde cok kotuy olmus gercektn sanslısın kı 8. Sınımıs
ay ben aralık anelerıne gıdıyorum tutmayın benı

Uzundu canim evet amq bende kestirdim saç kendini yenilemesi gerekiyor üzülme kökü sende yine uzar

Olabilir canim. Huzursuzluklari cok o zaman. Dilerim cok sıkıntı cekmez efecik

Inşallah cnnimm

cnm merhaba resılerınızı gordum masalla ıınızde pek sekersınız
ay o saclar ne ole benımkının 4 katı

Sağol canimm bende kestirdim ama saçlarımı

inşallah senni gibi bi öğretmeni olur benim kızımın :)))

oyy maşallah bu ne tatlılık yaa bu arada hoşgeldin canım.

meleğim benim çok tatlısın.
hoşgeldiniz

kartpostal gibi bi resim yaaa bayıldım maşallah subhanallah tebarekallah :) rabbim size bağışlasın yahya'yı

CNM HISGELDIN NERELERDEYDIN BAKIM AYLArdır sen kacak
bu guzellıktn mahrum ettın bızı zıyaretcıu olarak bılemı gelmedın
masalla pasa cok tatlııııı
bız eklere basladık 3 hafta oldu ya sız

kızlar sizden ayrılmak zor ama ben kaçıyorum.malum hastayım kızım uyuyorken yatayım dinleneyim.kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın

sagol cevabın için canım....benım kızımda oldu lökosit 15-20 cıktı ilaçla tadavı oldu gecti ama şimdi tekrar cıktı lökosıt 7-8 neden tekrar ettı anlamadık...doktor altından bulasmıstır dedi kızlarda oluyomuş ama tekrar edince korktum ultrason cektırdık normal cıktı organları...
arastırdım idrar geri kaçıyomuş böbreklere zarar veriyomuş falan korktum...
sizde tekrar ettimi gectımı hemen??soruyorum belki sacma gelebilir ama korkuyorum baya ilk bebeğim tecrübesizim ve cok minik daha kıyamıyorum...

hım cok zor bı donemdı daha cok dayak yerım dıye cocuk aklıyla aılemede dıyemedım
ay okul basladı gecekerı alyıma kacırmaya basladum okul bıttı oda bıttı dussunnn
rartık yok okullarda sıddet kımseden duymuyorum aqma yarenın agzını aramadan edemıyortum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…