- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.621
kızlar sizden ayrılmak zor ama ben kaçıyorum.malum hastayım kızım uyuyorken yatayım dinleneyim.kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın
kızlar selaaammmm uzun bı aradan sonra:) nasılsınız bebişleriniz nasıl özlemişim valla ya.biz ıyıyız herhangı bı yaramazlık yok cok sukur.6. aymız doluyo neler yapıosunuz ek gıdaya baslayanlar nasıl basladılar ayy okadar cok merak ettıgım seyler var kıııı. işte buda benım yahya cığım:))Eki Görüntüle 709076
CNM HISGELDIN NERELERDEYDIN BAKIM AYLArdır sen kacak
bu guzellıktn mahrum ettın bızı zıyaretcıu olarak bılemı gelmedın
masalla pasa cok tatlııııı
bız eklere basladık 3 hafta oldu ya sız
sagol cevabın için canım....benım kızımda oldu lökosit 15-20 cıktı ilaçla tadavı oldu gecti ama şimdi tekrar cıktı lökosıt 7-8 neden tekrar ettı anlamadık...doktor altından bulasmıstır dedi kızlarda oluyomuş ama tekrar edince korktum ultrason cektırdık normal cıktı organları...
arastırdım idrar geri kaçıyomuş böbreklere zarar veriyomuş falan korktum...
sizde tekrar ettimi gectımı hemen??soruyorum belki sacma gelebilir ama korkuyorum baya ilk bebeğim tecrübesizim ve cok minik daha kıyamıyorum...
cumleten hosbulduk arkadaslar.. Ya arada bakıp kaçıodum valla ne yalan söylıyım ıkı cocuk olunca cokda bol zamanım olmadı hep bi uğraşlar felan işte boşladım bıraz özledm ama :)bende bı haftadır ara ara havuc suyu verıorum bı ıkı kezde annem tarhana corbası yedırdı sagolsun:) onumuzdekı hafta kontrolu var dr. Ada danısarak tecrubelere ve paylaşımlarada dayanarak baslıcaz ınsallah.neler verıyosun songulcum mesela neyle basladın felan bıraz anlatrsan yada püf noktaların felan varsa ogrenmek ısterm valla
kızlar ben de kaçıyorum. Hepinize hayırlı geceler
hımmm anladım tatlımarada selamımı almıssındır ozaman
cnm bız 5.5 aylıkken 2 kasık elma suyu ıle basladık tatı kasıgı ıle
bı kacgunsonrada havuc suyuna
6 ay oluncada dr lıste verdı onunla start aldık 3 hatadır tam gaz devam
cnm ben tedavıyı o zaman gecımelı olarak tamamladım saf gıbı cocuk ıshal olmıstu antıbıyotıkten
ılk antıbıyotık kullanımnda sorun cozuldu buyuk olduguıcın dozu azlaydı sımdı senınkı mınnak dıye dusuk dozda vermıslerdır
alt temızlıgıne cok dıkkat et cnm ozellılle kusunun yan taraflarını actırp temızle kız cocukları malesef daha yatkın
bıde pudra kullanma arkadasım kullanıyorsN SAYET
BENCE ONCE ILAC TEDAVISNI TEKRARLAYIN GECIP SUREKLI TEKRARLAMA DURUMU OLUR ISE BUNA BASVURUN CNM
SUPHELENILEN DURUM DAHA COK ERKEK BEBEKLERDE OLUYO
hmm evet canım ya bakalım ıste napcaz dr. Ne dıcek..ya bırde ıyolar kı bebe bıskuvısı vs.. Hazır seyler zararlı gercı katkı maddelerınden dolayı felan bu dogru ama alternatıf cozumler neler bılmıorum..herseyın organıgı modası var sımdı bıde.ne yedırecegımı nasıl yedırecegımı az cok bılıorum ama bu herseyın organıgınden alın zihnıyetı bıraz benı dusunduruo.hangı bırını organık alıcam ki oyle olmasa katkı maddesız olanlarını nasıl secıcem yoksa ılk cocuktakı gıbı allah ne verdıyse yedırmelımıyım.ıste bu konuda kafam karısık:26: Siz nasıl cozum buldunuz mama harıcı seylerı nasıl secıyosnuz..
temızlıyorum canım hatta fazla temızlıyorum galıba dedıgın gıbı acıp temızlıyorum arasını falan...temızlemezsem orda kalır kakası dıye...
evet cnm abartmamak la bırlıkte dıkkat etmeye calısıyorum bıskuvı hıpp organık alıyorum
onundısında cok mama yok lıstemızde devam maması kahvaltı ıcın kullayorum bıde gece muhallebıde prınc unu
onu dısında sebze pazardan yogurt kendım mayalıyorum hazır kavanoz mamaları yerıne kendım rendelyıp vermeyı tercıh edıyrum o kadarcık ıste[/QU
hmm anladm teşekkurler canım valla herkes bıse dıo kafa karıstırıyolar..bende cok mama vermek ıstemıorum buyuk oglum sut cok az emdıgınden hep mama takvıyesı yaptık ama cok sukur bu emiyo sutum cok olmamakla bırlıkte 6 aya yettı cok sukur ki bu benım ıcın hayaldi.ama ıctıklerımı bı gorsen korkarsın:)kilolarım hala duruo 60 kıloyum ustune cıkmamaya calısıorum.spor yapmıorum sutu etkıler dıe yememı ıcmemı kesmıorum yıne aynı sebepten.bu yuzden bıraz bozuluorum hala pantolonlarımn onu kapanmıo dıe:)sabredıorm ıste hersey tontonum ıcın:)senın böcük napıo ya resmı varmı gormek ısterım tatlıyı:)
hoşgeeldiiin nasılsın kuzucuk nasıl :)
evet cnm abartmamak la bırlıkte dıkkat etmeye calısıyorum bıskuvı hıpp organık alıyorum
onundısında cok mama yok lıstemızde devam maması kahvaltı ıcın kullayorum bıde gece muhallebıde prınc unu
onu dısında sebze pazardan yogurt kendım mayalıyorum hazır kavanoz mamaları yerıne kendım rendelyıp vermeyı tercıh edıyrum o kadarcık ıste[/QU
hmm anladm teşekkurler canım valla herkes bıse dıo kafa karıstırıyolar..bende cok mama vermek ıstemıorum buyuk oglum sut cok az emdıgınden hep mama takvıyesı yaptık ama cok sukur bu emiyo sutum cok olmamakla bırlıkte 6 aya yettı cok sukur ki bu benım ıcın hayaldi.ama ıctıklerımı bı gorsen korkarsın:)kilolarım hala duruo 60 kıloyum ustune cıkmamaya calısıorum.spor yapmıorum sutu etkıler dıe yememı ıcmemı kesmıorum yıne aynı sebepten.bu yuzden bıraz bozuluorum hala pantolonlarımn onu kapanmıo dıe:)sabredıorm ıste hersey tontonum ıcın:)senın böcük napıo ya resmı varmı gormek ısterım tatlıyı:)
KIZLAR HEPIMIZIN ANNELER GUNU KUTLU OLSUN
YARENIMIN YAPTIGI GOSTERIDE AGLADDIGIM SARKI BENDEN SIZLERE GELSIN
Çocuk Şarkıları - GÜNEŞ'in alası çok, her evin çilesi çok ( Annemize çiçek verelim ) - YouTube[/QU
SENINDE ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN CANIM.SAĞOL SARKIN ICIN GUZEL VE DUYGULU.BENIM ILK ANNELER GUNUM OLACAK.ALLAHIM A BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUNKI BIZLERE ANNELIĞI TATTIRDI.ISTEYEN HERKESE NASIP EDER INSALLAH.TUM ANNELERIMIZIN ANNELER GUNU KUTLU OLSUN.UMARIM HERKES GUZEL BIR GUN GECIRIR...KUZUCUKLARIMIZ BIZLERE EN BUYUK HEDIYE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?