2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar
hepimizin anneler günü kutlu olsun
evlatlarımızla beraber nice anneler gününe

ranacık uyutmadı saat başı kalktık ama şimdi songülün linkteki şarkıyı dinliyo şaşkın bi şekile :)))
KIZLAR HEPIMIZIN ANNELER GUNU KUTLU OLSUN
YARENIMIN YAPTIGI GOSTERIDE AGLADDIGIM SARKI BENDEN SIZLERE GELSIN
Çocuk Şarkıları - GÜNEŞ'in alası çok, her evin çilesi çok ( Annemize çiçek verelim ) - YouTube

anneler güünü.. ben anneyim... vay beee .. bu şarkıyı okuldayken koroda söylemiştik.. biliyorum şarkıyı ama niye şimdi gözlerim doldu... bildiğim bi şarkı anne olduktan sonra niye ağlatsın ki beni... kızım da hipnoz oldu :)) anladı herhal şarkıyı dinliyo hoppalada hop hop zıplayan kız durdu dinliyo bense hem gözlerimde yaş hem de gülüyorum ranaya :))) sabah sabah uykumu açtın songül..

anneler gününüz kutlu olsun..

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

sen annesin artık daha bi anlam katıyorsun o şarkıya ondan gözlerin dolu dolu aynı benim gibi ağladım ağlıcam yani
rana iyi mi canım neden sabaha kadar kalktı ki
seninde canım anneler günün kutlu olsun

sen annesin artık daha bi anlam katıyorsun o şarkıya ondan gözlerin dolu dolu aynı benim gibi ağladım ağlıcam yani
rana iyi mi canım neden sabaha kadar kalktı ki
seninde canım anneler günün kutlu olsun

valla bilmiyorum ki sabaha kadar saat başı ağladı emzik verdim sustu hiç kaldırmadım iki kere de emdi şimdi de ayaktayız pepe izledik bilgisayardan birazdan ikinci uykuya geçiş yaparız bakalım artık sen nasılsın yaren napıyo ben sabah kahvaltısı verecektim ama akşamdan peyniri suya koymayı unuttum artık yarına kaldı:) ama sebze çorbasını yapacam inşallah

Guzel annelerin mesaisi erken baslamis ya ne guzel anneler gunune annevolarsk baslamak dimi

Ozcanan cnmmm sende duygulandin dimi cnm ahh anne olmkk catlak kiremitte sevdimi sarkiyiii ay ne tatli pepe izliyo kimbilir

Bu arada gece 03.30 sa hediyeleerim geldi bu sefer hem oglum hem kizim icin ileeyen saatlerde paylasirim yeniden paket yaptik yaren hanim versin diye gormemis gibi yapicm

Son düzenleme:
herkese günaydın.hepimizin anneler günü kutlu olsun. kuzucuklarımızla nice anneler günlerine kavuşuruz inşaallah

biz iyiyiz canım yarende gece 12.30 zorla uyudu uyutana kadar anam ağladı sonra yarım saatte bir mızmızladı bizim derdimiz belli dişten yapıyor ama rananın nesi varki diş mi çıkartacak yoksa bizde birazdan geçeriz ikinci uykuya bakalım uyuyacak mı valla uykusuzluktan ölüyorum biraz uyusada bende uyusam

Cnk kacta kalktiki fistik
Dismi slklnti yspiyo acabs
Ay ben su an yataktan yaziyorum aras yataginda babasi keloglan almis onka oynuyo o kadae komikki gulup duriyo

benim kızım da maşallah bugün çok güzel uyudu. akşam 8 sabah 8 keşke hep böyle uyusa.

songülcüm kahvaltı hazırladım kızıma ama yumurtasız

Cnk kacta kalktiki fistik
Dismi slklnti yspiyo acabs
Ay ben su an yataktan yaziyorum aras yataginda babasi keloglan almis onka oynuyo o kadae komikki gulup duriyo

6.30 da uyandı canım uyutayım diyorum basıyo çığlığı
bilmiyorum canım diş mi sıkıntı yapıyo var bi derdi ama çözemedim biraz daha huysuzlanırsa fitil vercem dünden beri meme ucumu kopartacak gibi damaklarına sıkıştırıyo sonra çektiriyo
ayy yerim ben arası yaa valla bizim cadı yatağında durcak haa yıkar ortalığı

Son düzenleme:
kızlaaaaaarrrr hepinize günaydın
ben anneyim yaa
cok sukur bu sene anneliği tattırdı Rabbim bana
ne güzelmiş anne olmak

hepimizin anneler gunu kutlu olsun canlarım
benim gibi ilk anneler gunu olanlar saskınlık içerisindedir eminim
daha nice anneler gunu yasatsın Rabbim bize inş.
sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…