- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.641
KIZLAR HEPIMIZIN ANNELER GUNU KUTLU OLSUN
YARENIMIN YAPTIGI GOSTERIDE AGLADDIGIM SARKI BENDEN SIZLERE GELSIN
Çocuk Şarkıları - GÜNEŞ'in alası çok, her evin çilesi çok ( Annemize çiçek verelim ) - YouTube[/QU
SENINDE ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN CANIM.SAĞOL SARKIN ICIN GUZEL VE DUYGULU.BENIM ILK ANNELER GUNUM OLACAK.ALLAHIM A BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUNKI BIZLERE ANNELIĞI TATTIRDI.ISTEYEN HERKESE NASIP EDER INSALLAH.TUM ANNELERIMIZIN ANNELER GUNU KUTLU OLSUN.UMARIM HERKES GUZEL BIR GUN GECIRIR...KUZUCUKLARIMIZ BIZLERE EN BUYUK HEDIYE
cnmmmm bende tesekkur ederm senın ılk anneler gunun dımı benımde ıkıcocuklu anne olarak
rabbım hepımızın evlatlarını hayırlı eylesın her annelr gununde evlatlarımız yanımızda olsun ınsallla
cnmmmm bende tesekkur ederm senın ılk anneler gunun dımı benımde ıkıcocuklu anne olarak
rabbım hepımızın evlatlarını hayırlı eylesın her annelr gununde evlatlarımız yanımızda olsun ınsallla
evet canım ılk anneler gunum.amın canım evlatlarımızla bırlıkte oluruz ınsallah
Cennet kokulu, cennetin ayaklarinin altinda oldugu essiz anneler..
Anneler gununuz kutlu olsun..
Sizler seviyoruz
Çocuk Şarkıları - GÜNEŞ'in alası çok, her evin çilesi çok ( Annemize çiçek verelim ) - YouTube
ranacık uyutmadı saat başı kalktık ama şimdi songülün linkteki şarkıyı dinliyo şaşkın bi şekile :)))hosbuldum canım.gecmısı okuyorum gırdğımden berı hala bıtıremedım dunden berı gırmemıstımde sayfalar bırıkmıs.ıyıyım canım oğlumda ıyı uyuyo sımdı.bugun bebek gormeye gıttık oğlumla,sen nasılsın canım rana cık nasıl
Çocuk Şarkıları - GÜNEŞ'in alası çok, her evin çilesi çok ( Annemize çiçek verelim ) - YouTube
sen annesin artık daha bi anlam katıyorsun o şarkıya ondan gözlerin dolu dolu aynı benim gibi ağladım ağlıcam yaniranacık uyutmadı saat başı kalktık ama şimdi songülün linkteki şarkıyı dinliyo şaşkın bi şekile :)))
anneler güünü.. ben anneyim... vay beee .. bu şarkıyı okuldayken koroda söylemiştik.. biliyorum şarkıyı ama niye şimdi gözlerim doldu... bildiğim bi şarkı anne olduktan sonra niye ağlatsın ki beni... kızım da hipnoz oldu :)) anladı herhal şarkıyı dinliyo hoppalada hop hop zıplayan kız durdu dinliyo bense hem gözlerimde yaş hem de gülüyorum ranaya :))) sabah sabah uykumu açtın songül..
anneler gününüz kutlu olsun..
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
sen annesin artık daha bi anlam katıyorsun o şarkıya ondan gözlerin dolu dolu aynı benim gibi ağladım ağlıcam yani
rana iyi mi canım neden sabaha kadar kalktı ki
seninde canım anneler günün kutlu olsun
valla bilmiyorum ki sabaha kadar saat başı ağladı emzik verdim sustu hiç kaldırmadım iki kere de emdi şimdi de ayaktayız pepe izledik bilgisayardan birazdan ikinci uykuya geçiş yaparız bakalım artık sen nasılsın yaren napıyo ben sabah kahvaltısı verecektim ama akşamdan peyniri suya koymayı unuttum artık yarına kaldı:) ama sebze çorbasını yapacam inşallah
biz iyiyiz canım yarende gece 12.30 zorla uyudu uyutana kadar anam ağladı sonra yarım saatte bir mızmızladı bizim derdimiz belli dişten yapıyor ama rananın nesi varki diş mi çıkartacak yoksa bizde birazdan geçeriz ikinci uykuya bakalım uyuyacak mı valla uykusuzluktan ölüyorumbiraz uyusada bende uyusam
kızlarr anneler günümüz kutlu olsunnbu da güzel annelerimize benden gelsin
Minik Dualar Grubu - Anneme Dua - YouTube
Cnk kacta kalktiki fistik
Dismi slklnti yspiyo acabs
Ay ben su an yataktan yaziyorum aras yataginda babasi keloglan almis onka oynuyo o kadae komikki gulup duriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?