2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın canimm benimmm seninde anneler günü kutlu olsun

cnm ya sııntı var demek ama anlattıgın seylerı bızde dıs donemınde yasadım damakları ıle hep ezdı gogsumu cnn cok yandı
ama dıs huzursuz uykuda bıttı meme ucu sıkıstırmada
bence jel kullan arkadasım bıde yatmadan bı cay kasık kalpol esraıncı ı sekılde soylemıstı

herkese günaydın.hepimizin anneler günü kutlu olsun. kuzucuklarımızla nice anneler günlerine kavuşuruz inşaallah

Hepimizin anneler günü kutlu olsun

Cennet kokulu, cennetin ayaklarinin altinda oldugu essiz anneler..
Anneler gununuz kutlu olsun..
Sizler seviyoruz

günaydın kızlar
hepimizin anneler günü kutlu olsun
evlatlarımızla beraber nice anneler gününe

kızlarr anneler günümüz kutlu olsunn bu da güzel annelerimize benden gelsin
Minik Dualar Grubu - Anneme Dua - YouTube

Günaydın canimm benimmm seninde anneler günü kutlu olsun

sızlerınde anneler gunu kutlu olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

İlk kundağın
Ben oldum, yavrum;
İlk oyuncağın
Ben oldum.

Acı nedir
Tatlı nedir... bilmezdin
Dilin damağın
Ben oldum.
Elinin ermediği
Dilinin dönmediği
Çağlarda, yavrum
Kolun kanadın
Ben oldum
Dilin dudağın
Ben oldum.

Belki kıskanırlar diye
Gördüklerini
Sakladım gözlerden
Gülücüklerini...
Tülün duvağın
Ben oldum!

Artık isterlerse adımı
Söylemesinler bana
'Onun Annesi' diyorlar...
Bu yeter sevgilim bu yeter bana!

Bir dediğini
İki etmiyeyim diye
Öyle çırpındım ki
Ve seni öyle sevdim sana
O kadar ısındım ki
Usanmadım, yorulmadım, çekinmedim
Gün oldu kırdın...
İncinmedim;
İlk oyuncağın
Ben oldum.. Yavrum
Son oyuncağın
Ben oldum...

Layık değildim
Layık gördüler
Annen oldum yavrum
Annen oldum!

Anneciğim
Ne sevimli bir annesin!
Ne tatlıdır senin sesin!
Benim canım mısın nesin
Sen olmazsan yapamam ben!

Senden yakın kim var bana?
Kalbim, canım bağlı sana!..
Üzüntüm yok ondan yana
Seviyorsun beni de sen.

Gülsem güler yüzün
Ağlamamdan alır hüzün...
Senin gecen ve gündüzün
Işık alır sanki benden!

Artık bende annemıyım ınanılmaz bısey bu... Küçük meleğim kollarımda.. Allah a şükürler olsun ve ol ayan herkese nasip etsin....

Kızlar anneler günümüz kutlu olsun !!!!

Gunaydinlar... hepimizin anneler gunu kutlu olsun
Dedem icin yaptiginiz hayir dualar icin Allah razi olsun...
Dun apar topar canakkale ye geldik.oglumla ilk yolculugumuzu yapmis olduk.
OZcanan arayacagim seni gorusuruz insallH...

Gunaydinlar... hepimizin anneler gunu kutlu olsun
Dedem icin yaptiginiz hayir dualar icin Allah razi olsun...
Dun apar topar canakkale ye geldik.oglumla ilk yolculugumuzu yapmis olduk.
OZcanan arayacagim seni gorusuruz insallH...

hoşgeldin canım tamam konuşuruz

Iki anneler gunu hediyesi de cocuklarimdan geldi yaren sabah istifra etti bogazlari aciyormus babanneye gidemedik
Arasinda egzama iki kolunubsardi ayni yuzindeki gibi
Guzek surprizlerrrr

Iki anneler gunu hediyesi de cocuklarimdan geldi yaren sabah istifra etti bogazlari aciyormus babanneye gidemedik
Guzek surprizlerrrr

of canım yaa geçmiş olsun arasın niye öyle oldu birden ( yaren nasıl oldu sabahtan bu zamana düzeldi mi biraz

jel sürdüm dün akşam calpol vermedim ama şu diş bi çıksa artık yaa 1 ay olacak neredyse belirtileri başlayalı kızım da rahatlasa bende

oh ne guzel bızım cocuk sakın sevmıyo pek

bizim cadı sessizliği ve sakinliği seviyo sesli ortamda uyuyamıyoruz misafirliğe gittiğimde uyumadan geri geliyoruz nasıl alıştırcam sese bilmiyorum yanında televizyon açıyorum radyo açıyorum uyuyo ama insan sesleri farklı geldiğinden uyumuyo herhalde ne yapayım sence hergün gezmeye mi gitsek

Guzek surprizlerrrr

canım çok geçmiş olsun yaa kıyamam ikisinede
yarene ıhlamur içirsen boğazlarına iyi gelir canım gerçi sen daha iyi biliyosundur
arasda egzamamı var keşke onlar sıkıntı çekmesede biz çeksek dün geceden beri dua ediyorum allahım yarenin çektiği ağrıyı bana ver kızım rahat uyusun diye

Ah tatlim icmiyoki sindi daha iyi sukur ana bisey yemefi babasiyka disari cikti naz yapicak zilli
Arasta egzama var cnm 4 aydir biseyi yoktu eklere gectik nuksetti yine dr zamanla aliscak gida olan alerjiye diyo rabbim dermansuz vermesin

Biz 1.5 ay slklnti cektik cnm ama jel cok rahatlatiyodu dencol bence yakinda patlatir simdi kalmadi slklntlsl cok sukur
Ses olayi yapi arkadasim elinde degil
Gezmkte uyumayonca huysuZluk ediyomu

Son düzenleme:
Ah tatlim icmiyoki sindi daha iyi sukur ana bisey yemefi babasiyka disari cikti naz yapicak zilli
Arasta egzama var cnm 4 aydir biseyi yoktu eklere gectik nuksetti yine dr zamanla aliscak gida olan alerjiye diyo rabbim dermansuz vermesin
nazlı işini biliyo valla yer canım dışarda kesin
inşallah en yakın zaman arasın bünyesi alışır gıdalara alerji yapmaz
Biz 1.5 ay slklnti cektik cnm ama jel cok rahatlatiyodu dencol bence yakinda patlatir simdi kalmadi slklntlsl cok sukur
Ses olayi yapi arkadasim elinde degil
Gezmkte uyumayonca huysuZluk ediyomu

eşimi arayıp dencol aldırtcam canım şimdi birde onu kullanayım bakalım iyi gelecekmi
sinirim bozuluyo iyice her gören çocuğu sessizliğe alıştırmışsın uyumaz tabi televizyonda mı açmıyonuz diyo
bebek arabasıyla dışarı dolaşırken huysuz olmuyo her tarafa gülücükler saçıyo arabasında uyuyo onda sıkıntımız yok ama başka bi eve girince etrafa bakıp bakıp ağlıyo anlıyo herhalde burası benim evim değil götürün beni evime diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…