- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.661
kızlaaaaaarrrr hepinize günaydın
ben anneyim yaa
cok sukur bu sene anneliği tattırdı Rabbim bana
ne güzelmiş anne olmak
hepimizin anneler gunu kutlu olsun canlarım
benim gibi ilk anneler gunu olanlar saskınlık içerisindedir eminim
daha nice anneler gunu yasatsın Rabbim bize inş.
sizleri seviyorum
6.30 da uyandı canım uyutayım diyorum basıyo çığlığı
bilmiyorum canım diş mi sıkıntı yapıyo var bi derdi ama çözemedim biraz daha huysuzlanırsa fitil vercem dünden beri meme ucumu kopartacak gibi damaklarına sıkıştırıyo sonra çektiriyo
ayy yerim ben arası yaavalla bizim cadı yatağında durcak haa yıkar ortalığı
herkese günaydın.hepimizin anneler günü kutlu olsun. kuzucuklarımızla nice anneler günlerine kavuşuruz inşaallah
kızlaaaaaarrrr hepinize günaydın
ben anneyim yaa
cok sukur bu sene anneliği tattırdı Rabbim bana
ne güzelmiş anne olmak
hepimizin anneler gunu kutlu olsun canlarım
benim gibi ilk anneler gunu olanlar saskınlık içerisindedir eminim
daha nice anneler gunu yasatsın Rabbim bize inş.
sizleri seviyorum
Hepimizin anneler günü kutlu olsun
Cennet kokulu, cennetin ayaklarinin altinda oldugu essiz anneler..
Anneler gununuz kutlu olsun..
Sizler seviyoruz
günaydın kızlar
hepimizin anneler günü kutlu olsun
evlatlarımızla beraber nice anneler gününe
ranacık uyutmadı saat başı kalktık ama şimdi songülün linkteki şarkıyı dinliyo şaşkın bi şekile :)))
anneler güünü.. ben anneyim... vay beee .. bu şarkıyı okuldayken koroda söylemiştik.. biliyorum şarkıyı ama niye şimdi gözlerim doldu... bildiğim bi şarkı anne olduktan sonra niye ağlatsın ki beni... kızım da hipnoz oldu :)) anladı herhal şarkıyı dinliyo hoppalada hop hop zıplayan kız durdu dinliyo bense hem gözlerimde yaş hem de gülüyorum ranaya :))) sabah sabah uykumu açtın songül..
anneler gününüz kutlu olsun..
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kızlarr anneler günümüz kutlu olsunnbu da güzel annelerimize benden gelsin
Minik Dualar Grubu - Anneme Dua - YouTube
Günaydın canimm benimmm seninde anneler günü kutlu olsun
kızlar ben uyumaya gidiyorum yareni uyuttum sonunda bu muzik sayesinde bundan sonra bunu dinletcem kızıma uyurken kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi iyi pazarlar
Bebekler için uyutma müziği - YouTube
Gunaydinlar... hepimizin anneler gunu kutlu olsun
Dedem icin yaptiginiz hayir dualar icin Allah razi olsun...
Dun apar topar canakkale ye geldik.oglumla ilk yolculugumuzu yapmis olduk.
OZcanan arayacagim seni gorusuruz insallH...
Iki anneler gunu hediyesi de cocuklarimdan geldi yaren sabah istifra etti bogazlari aciyormus babanneye gidemedik
Arasinda egzama iki kolunubsardi ayni yuzindeki gibi
Guzek surprizlerrrr
of canım yaa geçmiş olsun arasın niye öyle oldu birden( yaren nasıl oldu sabahtan bu zamana düzeldi mi biraz
jel sürdüm dün akşam calpol vermedim ama şu diş bi çıksa artık yaa 1 ay olacak neredyse belirtileri başlayalı kızım da rahatlasa bendecnm ya sııntı var demek ama anlattıgın seylerı bızde dıs donemınde yasadım damakları ıle hep ezdı gogsumu cnn cok yandı
ama dıs huzursuz uykuda bıttı meme ucu sıkıstırmada
bence jel kullan arkadasım bıde yatmadan bı cay kasık kalpol esraıncı ı sekılde soylemıstı
oh ne guzel bızım cocuk sakın sevmıyo pek
Iki anneler gunu hediyesi de cocuklarimdan geldi yaren sabah istifra etti bogazlari aciyormus babanneye gidemedik
Arasinda egzama iki kolunubsardi ayni yuzindeki gibi
Guzek surprizlerrrr
canım çok geçmiş olsun yaa kıyamam ikisinede
yarene ıhlamur içirsen boğazlarına iyi gelir canım gerçi sen daha iyi biliyosundur
arasda egzamamı var keşke onlar sıkıntı çekmesede biz çeksek dün geceden beri dua ediyorum allahım yarenin çektiği ağrıyı bana ver kızım rahat uyusun diye
jel sürdüm dün akşam calpol vermedim ama şu diş bi çıksa artık yaa 1 ay olacak neredyse belirtileri başlayalı kızım da rahatlasa bende
bizim cadı sessizliği ve sakinliği seviyo sesli ortamda uyuyamıyoruz misafirliğe gittiğimde uyumadan geri geliyoruz nasıl alıştırcam sese bilmiyorum yanında televizyon açıyorum radyo açıyorum uyuyo ama insan sesleri farklı geldiğinden uyumuyo herhalde ne yapayım sence hergün gezmeye mi gitsek
nazlı işini biliyo valla yer canım dışarda kesinAh tatlim icmiyoki sindi daha iyi sukur ana bisey yemefi babasiyka disari cikti naz yapicak zilli
Arasta egzama var cnm 4 aydir biseyi yoktu eklere gectik nuksetti yine dr zamanla aliscak gida olan alerjiye diyo rabbim dermansuz vermesin
Biz 1.5 ay slklnti cektik cnm ama jel cok rahatlatiyodu dencol bence yakinda patlatir simdi kalmadi slklntlsl cok sukur
Ses olayi yapi arkadasim elinde degil
Gezmkte uyumayonca huysuZluk ediyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?