- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.681
:18:kuzum telefondan mechul ismini değiştiremiyorsanhaha oh ne guzel asmıssın cnm kndını ay ben bı assa kendımı ılk adamcagızın ısını degıstr
ırcem basıma bı hal gelse asla mechul dıye ayıtlı bırını aramazlar
ay bu avatar super kuzum benım
Uzundu canim evet amq bende kestirdim saç kendini yenilemesi gerekiyor üzülme kökü sende yine uzar
ı
Eki Görüntüle 709157 Eki Görüntüle 709156 E=kullanilmayannick;30323028]
SUKRU CNM AMA BU ZAMANA KADAR YETMIS DIMI AMA
CNM BIRAZ DAHA GECSIN BASŞARSIN DIYETE SUT ICINBESLENMEDE ONEMLI TABI
BAK BUDA BENIM MINNAK OGLUM ARAS
inşallah bizlerede nasb olur böyle sevinç gözyaşlarıKIZLAR HEPIMIZIN ANNELER GUNU KUTLU OLSUN
YARENIMIN YAPTIGI GOSTERIDE AGLADDIGIM SARKI BENDEN SIZLERE GELSIN
Çocuk Şarkıları - GÜNEŞ'in alası çok, her evin çilesi çok ( Annemize çiçek verelim ) - YouTube
keşke bizde arada babaannemize gitsekkk:106:bugun babannemıze gııcez gunduz gıremeyebılırım hepınıze hayırlı pazarlar
Daha iyi arkadasim
Aras malum cnm insaalla aliscak gece surubunu vericem gece verilmeliymis alerji suruplari uyutir ya sanirim ondsn
Siz ne yaptiniz ciktinizmi
yok canım ya çıkmadık eşimle ranaya sebze çorbası yapıyoduk uyuyo bizim cadı birazdan uyanır çünkü dışardaki kızlar yine bağırıyolar.. kabak patates havucu koyduk düdüklüye düdüklü de vitamin ve diğer değerlerini kaybbetmiyomuş kız kardeşim onda yapın demişti.. onda pişirdik tel süzgeçten geçirdik çok güzel oldu ama tadına bakmadık eşimle :)) uyanınca verecem bakalım yiyecekmi başka tariflere de bakıyorum dolaşıyorum nette tarif çoğaltmaya çalışıyorum güzel olan bulursam paylaşırım sen de denersin
yok canım ya çıkmadık eşimle ranaya sebze çorbası yapıyoduk uyuyo bizim cadı birazdan uyanır çünkü dışardaki kızlar yine bağırıyolar.. kabak patates havucu koyduk düdüklüye düdüklü de vitamin ve diğer değerlerini kaybbetmiyomuş kız kardeşim onda yapın demişti.. onda pişirdik tel süzgeçten geçirdik çok güzel oldu ama tadına bakmadık eşimle :)) uyanınca verecem bakalım yiyecekmi başka tariflere de bakıyorum dolaşıyorum nette tarif çoğaltmaya çalışıyorum güzel olan bulursam paylaşırım sen de denersin
kızlar tekrar merhabalar.
herkes gezmelerde herhalde.neyse ben bugün baya iyileştim.sarma bile sardım oğluşum yiyor şimdi.düdüklüde çok pratikmiş gerçekten lokum gibi oldu.
yarencim sağolasın tam 8 dk da pişti.bu arada kızımın gözü de iyileşti ona kendimden daha çok sevindi.hergün elimizi yüzümüzü yıkıyoruz artık.çarşafını da sık sık değiştirdim sabah baktım sıfır çapak.valla iyiki varsınız.
Ay hadi bakalim.minnos ne yapacak o obur onuda yer annesi
Bende dun prini havuc yaptim yogurtla verdim iykklkk cok kotuydu dudukli bende kullaniyorum dolmada bike
Ay bu mahalle kizlari ne olckkk
Aaa cok sevindim iyi olmana afiyet olsun arkadasim gercekten cok pratikkızlar tekrar merhabalar.
herkes gezmelerde herhalde.neyse ben bugün baya iyileştim.sarma bile sardım oğluşum yiyor şimdi.düdüklüde çok pratikmiş gerçekten lokum gibi oldu.
yarencim sağolasın tam 8 dk da pişti.bu arada kızımın gözü de iyileşti ona kendimden daha çok sevindi.hergün elimizi yüzümüzü yıkıyoruz artık.çarşafını da sık sık değiştirdim sabah baktım sıfır çapak.valla iyiki varsınız.
Ay cok guzel hediye olmus annesi yuritecte cok mutlu oluuolar dimikızlar çoook mutluyum kızımı yürütece koydum ve yürüdü. daha önce koyuyordum dengesini sağlayıp duramıyordu. ayakları yere değmiyordu. ama bugün yürüdü. onu öyle görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamamdaha dün doğmamış mıydı bunlar yaa ne çabuk büyüyorlar böyle.. bu da bana çok güzel bi anneler günü hediyesi oldu
hepinizin anneler günü kutlu olsun en gzüel hediye evlatlarımız
kızlar çoook mutluyum kızımı yürütece koydum ve yürüdü. daha önce koyuyordum dengesini sağlayıp duramıyordu. ayakları yere değmiyordu. ama bugün yürüdü. onu öyle görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamamdaha dün doğmamış mıydı bunlar yaa ne çabuk büyüyorlar böyle.. bu da bana çok güzel bi anneler günü hediyesi oldu
Aaa cok sevindim iyi olmana afiyet olsun arkadasim gercekten cok pratik
Bebisinin gozubun iyi olmasinada ayri sevindim
Ay cok guzel hediye olmus annesi yuritecte cok mutlu oluuolar dimi
Bencede cnm boyle guzel gunde kucaklarinoz doluya ne isteriz
Rabbim.isteyen herkeze nasip etsib
4 yemek kaşığı verdik hepsini yedi kızım obur yedi maşallah suphanallah o konuda üzmüyor annesini üzerine de suluğuyla suyunu içti teyzzesi verdim eline kendi içmeye çalışıo :)) neyse biz çkıyoruz dışarı bi dolaşıp gelelim öptük seni görşürüz
oh afiyet olsun yarasın prensese.benim oğlum biraz yüzünü buruşturdu sebze çorbasında içine irmikte katmıştım ama ilk diye olabilir.çünkü dün verdiğimde öyle yapmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?