2012 kasım bebekleri büyüyor..

:18:kuzum telefondan mechul ismini değiştiremiyorsan
yanında parantez açıp kocam yaz
sana bişi olsa mechulu asla aramazlar Allah muhafaza:18:bunlarıda düşünmek lazım

Uzundu canim evet amq bende kestirdim saç kendini yenilemesi gerekiyor üzülme kökü sende yine uzar
ı

oh sevindim benden uzun değil saçınsağlık olsun 1 seney kadar eski haline gelir saçım haklısın

Son düzenleme:
Daha iyi arkadasim
Aras malum cnm insaalla aliscak gece surubunu vericem gece verilmeliymis alerji suruplari uyutir ya sanirim ondsn
Siz ne yaptiniz ciktinizmi

yok canım ya çıkmadık eşimle ranaya sebze çorbası yapıyoduk uyuyo bizim cadı birazdan uyanır çünkü dışardaki kızlar yine bağırıyolar.. kabak patates havucu koyduk düdüklüye düdüklü de vitamin ve diğer değerlerini kaybbetmiyomuş kız kardeşim onda yapın demişti.. onda pişirdik tel süzgeçten geçirdik çok güzel oldu ama tadına bakmadık eşimle :)) uyanınca verecem bakalım yiyecekmi başka tariflere de bakıyorum dolaşıyorum nette tarif çoğaltmaya çalışıyorum güzel olan bulursam paylaşırım sen de denersin

Ay hadi bakalim.minnos ne yapacak o obur onuda yer annesi
Bende dun prini havuc yaptim yogurtla verdim iykklkk cok kotuydu dudukli bende kullaniyorum dolmada bike
Ay bu mahalle kizlari ne olckkk

bence tadına bakmayın canım ben baktım hiç beğenmedim valla nasıl yiyolar bebişler bilmiyorum

kızlar tekrar merhabalar.
herkes gezmelerde herhalde.neyse ben bugün baya iyileştim.sarma bile sardım oğluşum yiyor şimdi.düdüklüde çok pratikmiş gerçekten lokum gibi oldu.
yarencim sağolasın tam 8 dk da pişti.bu arada kızımın gözü de iyileşti ona kendimden daha çok sevindi.hergün elimizi yüzümüzü yıkıyoruz artık.çarşafını da sık sık değiştirdim sabah baktım sıfır çapak.valla iyiki varsınız.

çok geçmş olsun cnm aman onlara bişi olmasın yaa kıyamam
biz hasta oluruz onların yerine

aman bizde hasta olmayalım kimse olmasın
hastayken annelik dahada zor oluyo

Ay hadi bakalim.minnos ne yapacak o obur onuda yer annesi
Bende dun prini havuc yaptim yogurtla verdim iykklkk cok kotuydu dudukli bende kullaniyorum dolmada bike
Ay bu mahalle kizlari ne olckkk

4 yemek kaşığı verdik hepsini yedi kızım obur yedi maşallah suphanallah o konuda üzmüyor annesini üzerine de suluğuyla suyunu içti teyzzesi verdim eline kendi içmeye çalışıo :)) neyse biz çkıyoruz dışarı bi dolaşıp gelelim öptük seni görşürüz

kızlar çoook mutluyum kızımı yürütece koydum ve yürüdü. daha önce koyuyordum dengesini sağlayıp duramıyordu. ayakları yere değmiyordu. ama bugün yürüdü. onu öyle görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam daha dün doğmamış mıydı bunlar yaa ne çabuk büyüyorlar böyle.. bu da bana çok güzel bi anneler günü hediyesi oldu

Aaa cok sevindim iyi olmana afiyet olsun arkadasim gercekten cok pratik
Bebisinin gozubun iyi olmasinada ayri sevindim
Ay cok guzel hediye olmus annesi yuritecte cok mutlu oluuolar dimi
hepinizin anneler günü kutlu olsun en gzüel hediye evlatlarımız

Bencede cnm boyle guzel gunde kucaklarinoz doluya ne isteriz
Rabbim.isteyen herkeze nasip etsib

kızlar gündüz uykularınız ikiye düştümü ?

birde sebze çorbasına pişirirken ayçiçek yağı katıyormusunuz?

ben pişirirken hiç yağ katmıyorum piştikten sonra sızma zeytinyağı katıyorum.

ben şimdi 1,5 bebe bisküvivi ile kahvaltı hazırlıyorum

mevyeyi yarım veriyorum,

yoğurt yarım çaybardağı,

hani şu reçel kaselerinin yarısı kadarda sebze çorbsı veriyorum.

çok sevindim canım ne güzel kızın sana annler günü hediyesi vermiş.
ah bende şu yürüteçe çok özeniyorum anne içinde çok kolaylık oluyor ama bir sürü söylenti var yok ayaklarını tam basamaz içe doğru basar felan filan.

evet canım yaa çok mutluydu. boş bi odamız var halı yoktu yerde orada döndü durdu. bişeyleri karıştırmak istedi ama yetişemedi garibim

oh afiyet olsun yarasın prensese.benim oğlum biraz yüzünü buruşturdu sebze çorbasında içine irmikte katmıştım ama ilk diye olabilir.çünkü dün verdiğimde öyle yapmamıştı.

oh afiyet olsun yarasın prensese.benim oğlum biraz yüzünü buruşturdu sebze çorbasında içine irmikte katmıştım ama ilk diye olabilir.çünkü dün verdiğimde öyle yapmamıştı.

C nasil gidiyo eklerdeki tepki nasil
Bende pisince 1 t kasik zaytinyagi koyuyorum sebze reddediyorsa yogurtla ver cnm dr o sekilde soyledi
Bizim uykular uzun ise iki kisa ise 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…