- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.701
:18:kuzum telefondan mechul ismini değiştiremiyorsan
yanında parantez açıp kocam yaz
sana bişi olsa mechulu asla aramazlar Allah muhafaza:18:bunlarıda düşünmek lazım
oh sevindim benden uzun değil saçınsağlık olsun 1 seney kadar eski haline gelir saçım haklısın
:120::120::120:Kiz gittin mi kv ne sarildin mi annecigim iyikibenim.annemdin diye sarkilar soledonmi kulagina
kızlar çoook mutluyum kızımı yürütece koydum ve yürüdü. daha önce koyuyordum dengesini sağlayıp duramıyordu. ayakları yere değmiyordu. ama bugün yürüdü. onu öyle görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamamdaha dün doğmamış mıydı bunlar yaa ne çabuk büyüyorlar böyle.. bu da bana çok güzel bi anneler günü hediyesi oldu
kızlar gündüz uykularınız ikiye düştümü ?
birde sebze çorbasına pişirirken ayçiçek yağı katıyormusunuz?
ben pişirirken hiç yağ katmıyorum piştikten sonra sızma zeytinyağı katıyorum.
ben şimdi 1,5 bebe bisküvivi ile kahvaltı hazırlıyorum
mevyeyi yarım veriyorum,
yoğurt yarım çaybardağı,
hani şu reçel kaselerinin yarısı kadarda sebze çorbsı veriyorum.
Iki anneler gunu hediyesi de cocuklarimdan geldi yaren sabah istifra etti bogazlari aciyormus babanneye gidemedik
Arasinda egzama iki kolunubsardi ayni yuzindeki gibi
Guzek surprizlerrrr
4 yemek kaşığı verdik hepsini yedi kızım obur yedi maşallah suphanallah o konuda üzmüyor annesini üzerine de suluğuyla suyunu içti teyzzesi verdim eline kendi içmeye çalışıo :)) neyse biz çkıyoruz dışarı bi dolaşıp gelelim öptük seni görşürüz
bizim uykularımız 2ye düştüü
normalmi:26::26::26::26::26::26::26::26:
bu arada songül çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kuzucuklarına.
sprint senin ve bebişinin iyi olmanıza çok sevindim canım.
özcanan maşallah ranaya ne güzel ek gıda konusunda üzmeyecek seni. bugün benim kızım kahvaltıyı çok zor yedi. korkuyorum yemek istemezse naparım. bazen böyle öğürüyo falan. bilmiyorum zor bi süreç mi bekliyo bizi
sen kahvaltıya başladınmı tatlım
erken değilmi
biz yeni başlıcaz
normal canım 6. ayda ikiye düşüyor.ben eğer sabah ve öğleni az uyuduysa 3. uykuyada yatırıyorum eğer yatırmazsam geceye kadar sabredemiyor.
C nasil gidiyo eklerdeki tepki nasil
Bende pisince 1 t kasik zaytinyagi koyuyorum sebze reddediyorsa yogurtla ver cnm dr o sekilde soyledi
Bizim uykular uzun ise iki kisa ise 3
canım 19 unda 6 ayımızı dolduruyoruz. ama benim kızım çok az kilo alıyo o yüzden biraz erken başladım.
çok geçmiş olsun canım. boğaz ağrısı ve balgam varsa mide bulantısı yapar zencefili bala karıştırıp versene iyi gelir inşallah. aras ın yediklerine karşı oluyor galiba tam ölçülerdemi veriyorsun ekleri.
:120::120::120:
sen dalga geç
maaşalah nazar değmesin inşallah
işte hayat bu
canım umursamıyorum ya artık eke başladık diye sütler nasıl coştugörmelisin.demekki ara ara azalması sütü takip etmemizdenmiş.
eklerden canım armut püresine bayıldı.
sebze püresinde yüzünü ekşitti birde dediğin gibi yapayım.
kahvaltıyıda sevdi. ama çok az veriyorum 1,5 cici bebeyel yaptım.karnı tam doymasın anne sütü alsın diye. yoksa bu sütleri ne yapıcaz.ekler, tamamlayıcı besin olarak yani .
dün yoğurt ile elma püresini karıştırıp verdim , onuda sevdi.
ay canım sorma bugün vermek için geceden yoğurt mayalamıştım olmamış.
çocuk yoğurtsuz kaldı bugün.
sende hergünmü mayalıyorsun.ne zor ya
Ah cnm yese
Kahvalti 1 cay bardak devam sutune muhallebude 1.5 cay bardaguna yapiyorum
Sebze yarim cay bardakla basladi simdi 1 cay bardagayakin
evet aynen
bide oğlum artık 4saat boyunca uyumadan durabiliyor , 4 saat boyunca bebekle oynamak çok yorucu oluyor
oyuncaklarla oynuyoruz, onlardan sıkılıp balkona çıkıyoruz, ordan sıkılıp pc başına geçiyoruz, ordan sıkılıp pcnin tekerlekli koltuğuna oturup geziyporuz, ordan sıkılıp banyoyu geziyoruz vs vs
merak ediyorum siz neler yapıyorsunuz bebeği oyalamk için:26::26:26::
canım bende öyle yapcaktım 2-3 günlük ama doktora sordum olmaz dedi. 9. aydan sonra öyle yapabilrisin dedi.Benim sutlerde ayni durumda ben de olculeri az tutuyorum
Zamanla oturur duzen neydi 16 kez denucez demusti uzman
Yogurduna uzuldum ben 2 gunluk mayaliyorum cmm bugun ve yarin yiyo
Masalla simdulik iyi gidiyo dimi cnm
Aras en cok elma ile yogurt seviyi
evet aynen
bide oğlum artık 4saat boyunca uyumadan durabiliyor , 4 saat boyunca bebekle oynamak çok yorucu oluyor
oyuncaklarla oynuyoruz, onlardan sıkılıp balkona çıkıyoruz, ordan sıkılıp pc başına geçiyoruz, ordan sıkılıp pcnin tekerlekli koltuğuna oturup geziyporuz, ordan sıkılıp banyoyu geziyoruz vs vs
evet aynen
canım bende öyle yapcaktım 2-3 günlük ama doktora sordum olmaz dedi. 9. aydan sonra öyle yapabilrisin dedi.
içinde saatler geçtikçe üreyen bir asit varmış böbreklerine zarar veriyormuş hatta saatler önemli dedi.12 saat içinde verilmeliymiş.
canım muhallebiyi hangi öğüne koyuyorsun ben ona yer bulamadım.
sen anlatırken gözümde canlandı canımama inan bizde anlattığın gbiyiz. balkon, salıncak, mama sandalyesi, arada reklamlar kuşağı biraz dinleniyorum .bazen gezmeye çıkıyruz, ama akşama pertim çıkmış oluyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?