- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.721
Cnm ben gece mayalayorum genelde sabaha olmus oluyo o gun bide ertesi gun yiyo 1.5 gun oluyo
Ay hergunde zor is kuzuk.ben 7 kg sutu ne edeyim
Annelerimiz haftada bi mayalardi sapsaglam bibrek falan sukur
Abarttilar artik hepten
Muhallebi yatmadan 1 saat once falan cnm
Bazen bende saat tutturamiyor aksam ustu yogurduni sebze ilw veriyorum tamam oluyo
Ay siz nasil yemek yediriyorsunuz kizlar ayak agizda kasigi tututyo tabagini istiyo onluk takinca isyan cikartiyo ve yuzunun silinmesinsen hoslanmiyo istahh yerindede atmisfer cok yorucuher yemek sonrasi ustu degisiyi
He coraplar cikiyi yemekten once gunde5 kez giydirmektense
Ay siz nasil yemek yediriyorsunuz kizlar ayak agizda kasigi tututyo tabagini istiyo onluk takinca isyan cikartiyo ve yuzunun silinmesinsen hoslanmiyo istahh yerindede atmisfer cok yorucuher yemek sonrasi ustu degisiyi
aynen canım biliyorsun bende çalıştığım için her gece zor ya.7 kk mu alıyosun çok mu canım sütleç filanda yaparsın.
benim annemde diyo özel hiç hir beş yapmazdık bizim yaptığımız çorbalardan yerdiniz diyo yuzlu yağlı .
muhallebi gece tok tutuyo diyemi canım.
ay şimdi baktım saat 1 de mayaladığım yoğurt olmuş şimdi versemmki gaz yaparmı.
Iki anneler gunu hediyesi de cocuklarimdan geldi yaren sabah istifra etti bogazlari aciyormus babanneye gidemedik
Arasinda egzama iki kolunubsardi ayni yuzindeki gibi
Guzek surprizlerrrr
Canim benim gecmis olsun
Aaaa basakkk kadin dag gibi oglunu vwrmis sana aaa olnuuo bak
sana katılıyorum canım ya anneme günlük yoğurt mayalama işinden bahsettim saçmalama dedi yoğurt bi kaç gün içinde asıl yoğurt oluyo dedi be ned 1,5 kilo alıyorum rana 3 gün yiyo zaten biz de yiyince 3 günde bitiyo bu hafta 3 kilo alacam hepsini mayalayacam günlük süt mayalarsam çalışmaya başlayınca yapamam böyle yapmak benim için de kızım için de daha sağlıklıCnm ben gece mayalayorum genelde sabaha olmus oluyo o gun bide ertesi gun yiyo 1.5 gun oluyo
Ay hergunde zor is kuzuk.ben 7 kg sutu ne edeyim
Annelerimiz haftada bi mayalardi sapsaglam bibrek falan sukur
Abarttilar artik hepten
Muhallebi yatmadan 1 saat once falan cnm
Bazen bende saat tutturamiyor aksam ustu yogurduni sebze ilw veriyorum tamam oluyo
ana kucağında yediyorum söyleniyo sürekli yerken önlük takılırken ağlıyo sonra önlüğü kemirmeye başlıyo ağzını silerken de ağlıyo kaşık mamasını ağzında toparlayamıyorum her yere bulaşıyo ama çorbanın hepsini yaladı yuttu çok temiz bi yedirme işlemi olduAy siz nasil yemek yediriyorsunuz kizlar ayak agizda kasigi tututyo tabagini istiyo onluk takinca isyan cikartiyo ve yuzunun silinmesinsen hoslanmiyo istahh yerindede atmisfer cok yorucuher yemek sonrasi ustu degisiyi
kızlar biz emzik wee kullanıyoruz. bu sefer aldığımızı 2 numara almıştık ama çok büyük ağzında çiğneyip çıkarıyo. napsak 1 e devam etsek ne olur ki acaba?
Slm kızlar cumletten anneler gününüz kutlu olsun..
Yarencim kuzulara çok grcmis olsun...
Bizimde boynumuz ve gidimizda kırmızı Benekler oluyor alerjimi isilikmi kararsız kaldim..
Bugün bide güneşte kavrulduk biraz puset tek yönlü olunca çift yönlü olanı almak zor geldi..
Eve geldim ilk is puset güneşligi ve güneş koruyucu sipariş ettim...
Daha şimdiden böyleyse iyiden hava ısınınca yandık biz..
Sagol arkafasim isiliktir dicem ama isilikte seni beni bulmaz eminim boyle buyucekler dermandiz olmasin
Guneste zor olmustur arkadasim iyi eissin iyilestimincocuklar misafirlee gittim
hiç gülesim yoktu
sana katılıyorum canım ya anneme günlük yoğurt mayalama işinden bahsettim saçmalama dedi yoğurt bi kaç gün içinde asıl yoğurt oluyo dedi be ned 1,5 kilo alıyorum rana 3 gün yiyo zaten biz de yiyince 3 günde bitiyo bu hafta 3 kilo alacam hepsini mayalayacam günlük süt mayalarsam çalışmaya başlayınca yapamam böyle yapmak benim için de kızım için de daha sağlıklı
bu arada rana dışarda da beni deli etti bien kruvasan aldık eşimle parka gittik oturduk görmesin diye kucağıma oturttum sırtı bana dönük.. nerden anladın sen at emziği aç ağzını bende yemez diye tuttum verdim başladı kemirmeye çok komikti.. eşim diyo biri görse kızacak verme diye çektim başladı ağlamaya eve zor geldik
ana kucağında yediyorum söyleniyo sürekli yerken önlük takılırken ağlıyo sonra önlüğü kemirmeye başlıyo ağzını silerken de ağlıyo kaşık mamasını ağzında toparlayamıyorum her yere bulaşıyo ama çorbanın hepsini yaladı yuttu çok temiz bi yedirme işlemi oldu
canım biz doğduğundan beri bebedor kullandık hep öyle kullanıyoruz. 3 geçtik ama biraz büyük geldi bize de şimdilik kaldırdım onu zaten 6 ay dolunca verecem wee hiç almadım büyük geliyosa önceki kullandığının aynısını al yine biraz daha kullansın
Bilmiyorum Canim isiliksede kötü alerjiysede.. tam sicaklarda perim perişan olur isilikse...
Hala burunları akıyor canım ne gripmis anlamadim gitti 1 haftadır geçmiyor...
Yabi cnm cok takildik inanki ay hergun olcak is degil bife burda mandirafan 1 kg geliyo en az onca sutu napayim
Tam dikkat etcez pek cok seyede nereys kadar
Ay rana maceralarina bayiliyorum bizde yasiyoruz gecen resmen lahmacun vrrdim agzina bu sabahta kek gayet cigneyip yuttu yoksa cok edepsiLesiyo
Kahvaltida ekmek veriyorz kontrol altinda onu elinden almaya kalk kucuk bi piskopat oluyo
Demek sizde gayet pis yiyorsunuz bende ana kucakkta veriyorum
Rana parkta ne mutlu okuyo kimbilir
lahmacun verdin mii:)) keşke ben de vereyidm ağlaya ağlaya bi hal oldu yiyecekmiş illa.. ya yine arasın dişleri var rana da o da yok yalandan çiğniyor şap şap sonra löp yutuyor:)) edepsizlik bizde de hat safhada ve parkta hiç mutlu değil çünkü işi gücü benim başkasıyla ilgilenmiyor sevmiyor ve ben üzülüyorum bu duruma inşallah mersine gidince düzelir.. dün eczanede kadın sevdi o kadar tip baktı ki robot mu bu çocuk dedi kadın ben de insanları sevmiyor o kadar dedim
biz da aras abisi kadar büyüyelim ekmek falan götürürüz herhaL:)
Hadi ya kiyamam ikisi birden bide
Cnm sprint gecen isilik icin durulama suyuna tuz dedi cok iyi gelmis igluna
Yok canım bilmiyorum ikisinden biri ama hangisi artık bilmiyorum...
Onu bi deneyeyim gidisinda çünkü büyük ıhtimal isiliktir heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?