2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy çok üzuldum yaaa allhım korusun mınıklerımızı yaa ne dıyecegımı bılemedım dondum kaldım yaaa

ohhh aferin prensese..

canım tekrar çok geçmiş olsun.
bu dalan roxy ben hiçbir yerde bulamadım sen hangi marketten alıyorsun

aras a da yarene de gecmıs olsun songulcum çok zor dedığın gbı bırı ıylesıo bırı hastalanıo allh kolaylık versın sana ben 1taneyle basedemıom bazen :)oyuzden 2.olmasın dıe korunma yöntemı soruom:)hap kullananlar memnunmu spral taktırsam mı korkuom falan dıe :)

canım ben emzirmediğim için yasmin kullanıyorum memnunum.
Cnm

ben masalı bebek arabasına koyuorum önune boş yaprak verıorum defter filan onlarla oynamaya bayılıo o onlarla arabasında oynarken ben evımın seklını degıstırdım temızlık yaptım komple yani 1,5saat oturdu oynadı benı ızledı arada sebeklık yaptım ona bıyandan koltukları ıterken falan kıkırdarken:) benımde ısım bıttı artık uykusu geldı onu uyuttum sonra yemek yaptım bak sızınleyım sımdı yaa oyalanıo allahtan kı normal temızlık degıl komple ev degıstırdım yani ben çok takıntılıyım o kucagımdayken bıle bıyandan toz alırdım yaa duramıorum orda toz görursem bıde ev guneş göruo çok bellı oluo tozlar ayy allhtan kızım izin verıo iş yapmama

Kizlar bu hafta bahar temizligi yapiyim diyorum kizim uyudukca yavas yavas yaparim pencereleride esim silecek sozu aldim:) bide buralar hala cok soguk dogru duzgun disari cikamiyoruz kizimla bi isinamadi hava yaaa turkiye yaniyodur kesin

ohh aferin ona ben pek mümkün olmuyo malesef bizimki sıkılıyo hemen oturup bğirlikte oynuyacaz oyuncaklarla anca öyle seviniyo ve oynnuyo.

bende gunduz çok az emıo bazen hıç emmıo ama gece kesın emıo 2kere hıç emzırmemen mı gerekıo acaba emzırırken kulalanılan hap yokmu ki bılıomusunuz

var cnm bi hap ama galiba songül kullanıyodu onu yanlış hatırlamıyosam gelince sorarız unutturma.

bende gunduz çok az emıo bazen hıç emmıo ama gece kesın emıo 2kere hıç emzırmemen mı gerekıo acaba emzırırken kulalanılan hap yokmu ki bılıomusunuz

Var canim ben kullaniyorum ablamda kullanmisti cok memnundu ismi cerezza ama turkiyede varmi bilmiyorum hic bir zarari yok emziren anneler icin ozel

tmm cnm sorayım onada ayy benımkı benı otururken görmesın alerjısı var gbı aglar:)ılla iş yapcam izlıcek benı ananı oturtma mı dedı kaynanam kulagına bilemedımki:)

Böyle bir acı yoktur ya..

çok üzüldüm cnm yaaaaa allah sabır versin

evet cnm sana dedim gültennnnnnn mi yazmışım:)

canım özelden sana
biz geçende konuşuyduk kızlarla bende dedim birbirimizde telefonumuz ve mail adreslerimiz olsun dedim böylelikle bebişlerin büyüdüklerinidede görüşelim yine paylaşımda bulunalım kimler isterse ben mailimi ve telimi yazarım demiştim onu yazmıştım
yine sorayım kızlar
görüşmeye devam etmek için isterseniz telefon ve mailllerimizi vere biliriz.
Hem böylelikle birimiz giremediğimizdede merak etmeyiz böylelikle haberleşe biliriz

dedem vefat etmiş ....

başın sağolsun canm allah size uzun ömür versin

Kizkar icime fenakik basti cocuga hergun ayni seyi yedirmektn sebze pure olayindan bigun gurme bebeden tarif aldun princli havuc onubyapiyorum.6 ay icinmis

songül cnm benim bal böcüğü tavuk çorbasına bayıldı:) aslında erken ama tattırmak için vermiştim ağzını bi açtı kapatmak bilmedi ilk defa böyle iştahlı yediğini gördüm :) ağır gelir diye de korktum vermeye devamını. babaya çekip etçi olacak benim kız:)

bıkac gundur arasta enerjı patlaması var azonce yerde bıduz bı ters ne yapacagını sasırdı ama emekleöe nıyetı hıc yok sadece yuzustu sırt ustu durmadan donuyı
yaaaaaa benim kız niye dönmüo balık gibi çırpınızp duruyo:)

olur cnm ama ben tel özürlüyüm ailem bile şikayteçi bakmıorum diye:) mailimi göndereyim cnm

mrb arkadaslar
nasilsiniz
songul kuzularina gecmis olsun en kisa zamanda sifa bulsunlar ins
mertur basiniz sagolsun mekani cennet olsun
mdrcn cok uzuldum bebise evlatlarimizin uzerinden gozumuzu ayirmamaliyiz
Allah korusun onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…