- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.921
allah hepımızın yavrularını korusun
Lojmanda arkadaslarımızdan bırının esı hamıleydı ve benden ıkı ay gerıden gelıyodu. Bı gun esım aradı ben 8. Ayımdayım onun dogum yaptıgını soyledı. 6 aylıkken dogum yaptı ıkızlerdı bırı kız bırı oğlan. Bunu öğrenen ben 8. ayımda nerdeyse her gece ruyamda doğum yaptıgımı görüyodum kafan takıldı ya ona. neyse Erkek olan yasamadı öldü. Kız olanda bu zamana kadar hep hastanede kaldı yavrum bı türlü düzelemedi. Bu sabah esim işten geldi ve kötü haberi verdi.
Kız olan bebek gece mamadan boğulmuş hastaneye olay var dıye esımler gıtmısler ve arkadasımızın bebegı oldugunu öğrenmişler.gece mamayı yedırmısler galıba çocugun soluk borusuna kacmıs uykuda boğulmus. Çok kötü oldum. Şimdi ceydayı uyuttum basımdan ayrılamıyorum ya
çok üzüldüm yaaben de bi kaç ay önce beş aylık bi bebeğin uykuda öldüğünü duymuştum günlerce etkisindn kurtulamamıştım. Sürekli kontrol ediyordum uykudayken. çok zor bişey allah sabır versin arkadaşına canım
günaydın canlarım geçmiş anneler gününüz kutlu olsun hepinizin ve anneciklerinizin ben dün tüm gün annecimleydim o yüzden gelip kutlayamadım sizi bebişlerinizi ve sizi öpüyorum inşallah herkes iyidir yoğunum geçmişi okuyamadım öpüldünüz
ben çok korkuorum yaaa dun ılk kez oldu adetım taktırsam olcak bebek ıstemıorum tabıkı suan 1tane bana yeter onunla ılgılenmek ıstıorum doyasıya ama çok korkuorum kımısı çok acıo demıs napsam bılemedım doğum kontrl hapı kullanan varmı o nasıl memnunmusunuz
*
*
hedıyede annelerımızı aradık denızlıdeler bız ankaradayız gecen sene ıkısınede mutfak robatu alıp gndermıstıum ama bu sene bısey almadım gecen hafta yanlarındaydık aklıma gelse alırdım sadece aradık artık ama eşım bana epılasyon aletı almıs benımkı eskımıstıde ıstıodum çoktandır süprz yapmıs kızım da anneler gunu hedıyemı verdı artık sallanmadan uyuo oturup besıgınde yerde kendı kendıne 1saate yakın oyuncak oynuo bende rahatca ısımı yapıorum emeklıcem dıe uğrasıo ohhh çok rahatladım en guzel hedıye oldu bana kucagımdan ınmıodu çok yoruluodum
kızlarr hepınıze kocaman gunaydınlarrrrrr
arası soranlar olmussss canöarım aksam surubunu verdım sıkısınca kullanmam gereken malese kortızonu ılacımızı surduk oglumun pamuk tenı yerıne geldı
yaren sabah 6 da kapıya dıkıldı kulagom agrıyo bogazım agrıyo dıye acıl servıs sayın babamız kaptı goturdu hastaneye 4 adet surubumuz var neysekı atesı yok bal bocugumun
anam bırı dogruluyo bırı yamuluyo sımdı yaren ıyılesır hafta sonuna dogru aras atak yapar
gulden cnm hedıye sormussun esı ıkısı ıcınde alms ayakkabı ve canta
bak 3 taneo olaydı bıde kap alırdım ustune dedı
sızın nasıl gectı varmı bı aktıvıte
okumanız nasıldı
bakıcı ablanızla nasılsı durumlar
ay ozluyoruz 3 gun olamyınca he
kızlar ben dalan roxy zeytınyaglı sabuntozu kullanıyorum hıc leke kalmıyo
dusunun esımın ıs unıformalarını bıle onunla yıkıyorum hıc leke kalmıyo
artık kendımızede kullanıyoruz cunku arasın yuzu falan sureklı kıyefetlerımıze degıyo
hem yumusatıcı gıbı cokta faydası olmayan bı urunde kullanmıyoruz mıs gıbı kokuyo
çok üzüldüm yaaben de bi kaç ay önce beş aylık bi bebeğin uykuda öldüğünü duymuştum günlerce etkisindn kurtulamamıştım. Sürekli kontrol ediyordum uykudayken. çok zor bişey allah sabır versin arkadaşına canım
günaydın canlarım geçmiş anneler gününüz kutlu olsun hepinizin ve anneciklerinizin ben dün tüm gün annecimleydim o yüzden gelip kutlayamadım sizi bebişlerinizi ve sizi öpüyorum inşallah herkes iyidir yoğunum geçmişi okuyamadım öpüldünüz
aras a da yarene de gecmıs olsun songulcum çok zor dedığın gbı bırı ıylesıo bırı hastalanıo allh kolaylık versın sana ben 1taneyle basedemıom bazen :)oyuzden 2.olmasın dıe korunma yöntemı soruom:)hap kullananlar memnunmu spral taktırsam mı korkuom falan dıe :)
alışır canım daha biz 3 sene oldu evleneli bu sene huyumu öğrendi iyice alışıncada iyi olmuyo sallamıyo sonra alışmasın daha iyi
önceden noldu bişey mi oldu bişey mi yaptım ben diyip duruyo du şimdi sen yine triplerdesin geçince haber ver diyo uyuzzzz
ben yaren uyuyunca uyuyorum
evi b.k götürüyo sonra eşimle temizliyoruz ilk zamanlar herkes böyle olur diyo bende sallamıyorum elbet bigün düzene sokarız dimi
canım ben emzirmediğim için yasmin kullanıyorum memnunum.
Cnm
ben masalı bebek arabasına koyuorum önune boş yaprak verıorum defter filan onlarla oynamaya bayılıo o onlarla arabasında oynarken ben evımın seklını degıstırdım temızlık yaptım komple yani 1,5saat oturdu oynadı benı ızledı arada sebeklık yaptım ona bıyandan koltukları ıterken falan kıkırdarken:) benımde ısım bıttı artık uykusu geldı onu uyuttum sonra yemek yaptım bak sızınleyım sımdı yaa oyalanıo allahtan kı normal temızlık degıl komple ev degıstırdım yani ben çok takıntılıyım o kucagımdayken bıle bıyandan toz alırdım yaa duramıorum orda toz görursem bıde ev guneş göruo çok bellı oluo tozlar ayy allhtan kızım izin verıo iş yapmama
bende gunduz çok az emıo bazen hıç emmıo ama gece kesın emıo 2kere hıç emzırmemen mı gerekıo acaba emzırırken kulalanılan hap yokmu ki bılıomusunuz
bende gunduz çok az emıo bazen hıç emmıo ama gece kesın emıo 2kere hıç emzırmemen mı gerekıo acaba emzırırken kulalanılan hap yokmu ki bılıomusunuz
ohh aferin ona ben pek mümkün olmuyo malesef bizimki sıkılıyo hemen oturup bğirlikte oynuyacaz oyuncaklarla anca öyle seviniyo ve oynnuyo.
var cnm bi hap ama galiba songül kullanıyodu onu yanlış hatırlamıyosam gelince sorarız unutturma.
Var canim ben kullaniyorum ablamda kullanmisti cok memnundu ismi cerezza ama turkiyede varmi bilmiyorum hic bir zarari yok emziren anneler icin ozel
Lojmanda arkadaslarımızdan bırının esı hamıleydı ve benden ıkı ay gerıden gelıyodu. Bı gun esım aradı ben 8. Ayımdayım onun dogum yaptıgını soyledı. 6 aylıkken dogum yaptı ıkızlerdı bırı kız bırı oğlan. Bunu öğrenen ben 8. ayımda nerdeyse her gece ruyamda doğum yaptıgımı görüyodum kafan takıldı ya ona. neyse Erkek olan yasamadı öldü. Kız olanda bu zamana kadar hep hastanede kaldı yavrum bı türlü düzelemedi. Bu sabah esim işten geldi ve kötü haberi verdi.
Kız olan bebek gece mamadan boğulmuş hastaneye olay var dıye esımler gıtmısler ve arkadasımızın bebegı oldugunu öğrenmişler.gece mamayı yedırmısler galıba çocugun soluk borusuna kacmıs uykuda boğulmus. Çok kötü oldum. Şimdi ceydayı uyuttum basımdan ayrılamıyorum ya
evet cnm sana dedim gültennnnnnn mi yazmışım:)
dedem vefat etmiş ....
Kizkar icime fenakik basti cocuga hergun ayni seyi yedirmektn sebze pure olayindan bigun gurme bebeden tarif aldun princli havuc onubyapiyorum.6 ay icinmis
yaaaaaa benim kız niye dönmüo balık gibi çırpınızp duruyo:)bıkac gundur arasta enerjı patlaması var azonce yerde bıduz bı ters ne yapacagını sasırdı ama emekleöe nıyetı hıc yok sadece yuzustu sırt ustu durmadan donuyı
canım özelden sana
biz geçende konuşuyduk kızlarla bende dedim birbirimizde telefonumuz ve mail adreslerimiz olsun dedim böylelikle bebişlerin büyüdüklerinidede görüşelim yine paylaşımda bulunalım kimler isterse ben mailimi ve telimi yazarım demiştim onu yazmıştım
yine sorayım kızlar
görüşmeye devam etmek için isterseniz telefon ve mailllerimizi vere biliriz.
Hem böylelikle birimiz giremediğimizdede merak etmeyiz böylelikle haberleşe biliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?