- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.941
min cnm aminn.
Siz nerede oturuyorsunuz şehir olarak yanni?
başın sağolsun canm allah size uzun ömür versin
songül cnm benim bal böcüğü tavuk çorbasına bayıldı:) aslında erken ama tattırmak için vermiştim ağzını bi açtı kapatmak bilmedi ilk defa böyle iştahlı yediğini gördüm :) ağır gelir diye de korktum vermeye devamını. Babaya çekip etçi olacak benim kız:)
yaaaaaa benim kız niye dönmüo balık gibi çırpınızp duruyo:)
olur cnm ama ben tel özürlüyüm ailem bile şikayteçi bakmıorum diye:) mailimi göndereyim cnm
ayy çok üzuldum yaaa allhım korusun mınıklerımızı yaa ne dıyecegımı bılemedım dondum kaldım yaaa
Böyle bir acı yoktur ya..
çok üzüldüm cnm yaaaaa allah sabır versin
amın allah kımseyı evladıyka sınamasın hepımızın yavrusunu da korusun sabahtan berı ceydanın yanındayım valla ayrılamıyorum yanındanyemek bıle yapmadım daha esım uyansın oyle yapcam
Lojmanda arkadaslarımızdan bırının esı hamıleydı ve benden ıkı ay gerıden gelıyodu. Bı gun esım aradı ben 8. Ayımdayım onun dogum yaptıgını soyledı. 6 aylıkken dogum yaptı ıkızlerdı bırı kız bırı oğlan. Bunu öğrenen ben 8. ayımda nerdeyse her gece ruyamda doğum yaptıgımı görüyodum kafan takıldı ya ona. neyse Erkek olan yasamadı öldü. Kız olanda bu zamana kadar hep hastanede kaldı yavrum bı türlü düzelemedi. Bu sabah esim işten geldi ve kötü haberi verdi.
Kız olan bebek gece mamadan boğulmuş hastaneye olay var dıye esımler gıtmısler ve arkadasımızın bebegı oldugunu öğrenmişler.gece mamayı yedırmısler galıba çocugun soluk borusuna kacmıs uykuda boğulmus. Çok kötü oldum. Şimdi ceydayı uyuttum basımdan ayrılamıyorum ya
rana hanımla pazara gittik pazarda bağıranları duyunca korktu kızım ve kucağımda gezdi sürekli arabasını da pazar çantası olarak kullandık şapka aldık kızıma çok tatlı oldu yaa :)) şeftali aldım eve geldik suyunu verdim hepsini içti inşallah bişi olmaz bi de meyve sebze emziğine yarım armut koydum verdim eline gittim mutfağa bitirmiş hepsini ağlıyo onunla ilgineyim derken süt taştı bana bi temizlik daha neyse rana hanımın canı sağolsun:) karnı iyice doydu altını açtık bi de keyif yaptık attaaa tetteee:)) mersine gider ayak çenesi düştü benim kız maskot olacak valla :)) şimdi de uykusu var ama uyumuyo sallıyorum ama yok tamam bi insanın çocuğunun olmasından daha güzeli yok ama yoruyor bazen yahu :)
evet insanın çocuğu olması gerçekten çok güzel
ohhohh aferin ranaya .
yerim ben onuya
ya şu meyveli emzikler nasıl bişey ben onları hiç anlamadım içine koyuyosun kapaklı emdikçe suyumu geliyo cnm ayyy nekadar cahil yaptım kendimi nebileyim biz almadıkta burda okumuştum birkaç arkadaşımızdan okadar..
bu arada şeftalinin gerçeyi çıkmışmı cnm diyecekitim yani hormonsuzu ama sizin çanakkalede daha çabuk çıkar herhalde..
hormonsuz olduğu belliydi ama bilemiyorum ki canım aldım gitti valla sert ve ekşiydi zaten suratını ekşitse de verdim hepsini içti Eki Görüntüle 710390 bu da emziğimiz iyi ki almışım
ranaaaaaaaaaaaaaaaa:
seni yerim bebekkkkkkk:
canım ben oğlumda emzik kullanmamaıştım.parmağıyla idare etti kuzum sonra 17 aylıkken kendiliğnden bıraktı.memeyi de biz 2.5 yaşına kadar emdik.azaltarak bıraktık.mesela son 1 ay sadece geceleri emzirdim.annemin yanına gidince de 1-2 günde bıraktık çok rahat oldu.şimdiden takma kafana o zaman gelince birlikte hallederiz
ayy benm bebeğimin arabası mavii olduğu halde
üzeriideki kıyafetler mavili olduğu halde
çarşıda pazarda görenler kızmı erkekmi diye soruyorlar
deli oluyorum yaa
oğlum kızamı benziyor:26::26::26::26::26:
sağol teyzesi:)
biz de nil için çorba araştırdık bak farklı bişi buldum keşke bugün pazardan pırasa alsaydım
pırasa çorbası(6. aydan itibaren)
1 adet pırasa
1 adet patetes
1 adet havuç
yarım çay bardağı pirinç
yarım limonun suyu
1 çorba kaiığı tereyağı
tereyağını eritin..
içine küçük doğradığınız pırasa havuç ve patetesi ekleyin..
sebzelri 1-2 defa çevirin..
güzelce yıkanmış pirinci ekleyin..
bütün malzemenin üstünü 1-2 parmak geçecek sıcak su ekleyin
sebzeler pişince altını kapatıp limon suyunu ekleyin..
blendırdan geçirin
hormonsuz olduğu belliydi ama bilemiyorum ki canım aldım gitti valla sert ve ekşiydi zaten suratını ekşitse de verdim hepsini içti Eki Görüntüle 710390 bu da emziğimiz iyi ki almışım
kızlar selamlar
haftasonu sizlerle birlikte olamadım bilgisayarımda sorun vardı neyse ki hallettim. çok pis bir c.tesi geçirdim. uyandım sol göğsüm nasıl ağrıyor bir kez daha olmuştu süt kanalı tıkanmış sanırım. sağma emzirme sıcak duş sıcak kompres sonrası göğüs ağrısı geçti de böyle bi kırgınlık halsizlik üşüme... babaanne çoraplarımı giydim üstüme de kalın bişeyler, yatıp uyumak istiyorum ama bücürük bırakmıyor ki... eve hapsoldum çünkü sineklik takmaya geleceklerdi o halde sürüne sürüne evi topladım ne gelen var ne giden... üstelik yapacak olanlar çok yakın tanıdık. k.biraderimin eski ortağı, bir güzel geçiştirdiler bizi, onların yüzünden kaldım evde, gelmeyeceklerini bilsem anneme gider dinlenirdim. bir de üstüne pc bozuldu sizinle de dertleşemedimay unutmadan eşim de yürürken arabanın anahtarını kaybetmiş yedeği de yoktu üç saat aramış bulamamış sonra aldığımız yerden yedeği çıktı da neyse... eve geldi gece konuşuyoruz işte ne kötü bi gündü diye "hayret kavga etmedik biz böyle olunca birbirimize çok sarardık" dedi ben de dedim ki "sen yarın sınava (ales) gir çık o zaman göreceksin"
şaka tabi:)
neyse velhasıl geçirdik h.sonunu ama şimdiki sıkıntım sanki biraz sütüm azaldı minikim doymuyor gibi abartmıyorum dün bütün gece meme ağzındaydı daha önce tıkanıklık olduğunda da sütüm böyle azalmıştı bir iki hafta içinde düzelmişti acaba beyine yanlış mesaj mı gidiyor sütten kesme zamanı diye çünkü öncesinde baya doluluk vardı bizim cadı randımanlı emmedi diye tıkandı. aman neyse ki ek gıda dönemi geldi kesilse de kısmet ne yapayım...
ozcanancıma derken benim de başıma geldi Türkiz en son prş. kaka yaptı kızlar 5 gün oluyor ne huzursuzluk var ne gaz, aksine çok keyifli gece uykusu da uzadı. benim aklıma şöyle bişey geliyor bu konuda bir teorim var: annem biz bebek büyüdükçe kaka yapmaz diye bilirdik dedi bu da şu bilgiyle örtüşüyor: anne sütünün hazmı çok kolay bebek büyüdükçe daha iyi hazmediyor ve geriye kalıntı çok fazla kalmıyor
ben iki üç gündür elma armut suyu da vermiyordum kakanın gecikmesini ilk kez farklı besin almasına bağlamıştım ama blmiyorum şimdi neyse ki bir haftaya kadar yolu var:)
benden doğru düzgün süt çıkmayınca anneme mama yap dedim daha önce hero babynin pirinç ununu beğenmemişti ama sizden gördüğüm üzere anneme pekmezle yap dedim neyse ki onu beğenmiş yarım biberon içmiş:) sağolun kızlar sayenizde sevdirdik:))
canım parmak emmeyi emzikten daha sağlıklı bulan doktorlar var keşke bizim kızda da olsaydı müdahale etmezdim ama o normal bebekler gibi başparmak emeceği yerde arada bir işaret parmağını ağzına sokuyordu
ayy canııım o günleri de beraber görelim beraber paylaşalım inşallah:))
canım dün çarşıya çıktık kızım slingte üzerinde pembe battaniye var sadece kel diye erkek tipli görünür şapka takınca tam bir kızçe olur başında pembe beyaz bir şapka vardı üstünde de kocaman pespembe bir fiyonk veeeee ben de senin gibi "kız mı erkek mi" sorusunu duydum soranın yanındaki bile dönüp garip garip arkadaşına baktı "görmüyo musun kız işte" dedi
bazı insanlar otomatiğe bağlıyor sen takma gayet delikanlı bir oğlun var maşaallah
birazdan işten çıkıcam kızlar bir dahaki girişte geçmişi bitirmem lazım aklım kaldı
hepinzi öperim
kızlar selamlar
haftasonu sizlerle birlikte olamadım bilgisayarımda sorun vardı neyse ki hallettim. çok pis bir c.tesi geçirdim. uyandım sol göğsüm nasıl ağrıyor bir kez daha olmuştu süt kanalı tıkanmış sanırım. sağma emzirme sıcak duş sıcak kompres sonrası göğüs ağrısı geçti de böyle bi kırgınlık halsizlik üşüme... babaanne çoraplarımı giydim üstüme de kalın bişeyler, yatıp uyumak istiyorum ama bücürük bırakmıyor ki... eve hapsoldum çünkü sineklik takmaya geleceklerdi o halde sürüne sürüne evi topladım ne gelen var ne giden... üstelik yapacak olanlar çok yakın tanıdık. k.biraderimin eski ortağı, bir güzel geçiştirdiler bizi, onların yüzünden kaldım evde, gelmeyeceklerini bilsem anneme gider dinlenirdim. bir de üstüne pc bozuldu sizinle de dertleşemedimay unutmadan eşim de yürürken arabanın anahtarını kaybetmiş yedeği de yoktu üç saat aramış bulamamış sonra aldığımız yerden yedeği çıktı da neyse... eve geldi gece konuşuyoruz işte ne kötü bi gündü diye "hayret kavga etmedik biz böyle olunca birbirimize çok sarardık" dedi ben de dedim ki "sen yarın sınava (ales) gir çık o zaman göreceksin"
şaka tabi:)
neyse velhasıl geçirdik h.sonunu ama şimdiki sıkıntım sanki biraz sütüm azaldı minikim doymuyor gibi abartmıyorum dün bütün gece meme ağzındaydı daha önce tıkanıklık olduğunda da sütüm böyle azalmıştı bir iki hafta içinde düzelmişti acaba beyine yanlış mesaj mı gidiyor sütten kesme zamanı diye çünkü öncesinde baya doluluk vardı bizim cadı randımanlı emmedi diye tıkandı. aman neyse ki ek gıda dönemi geldi kesilse de kısmet ne yapayım...
ozcanancıma derken benim de başıma geldi Türkiz en son prş. kaka yaptı kızlar 5 gün oluyor ne huzursuzluk var ne gaz, aksine çok keyifli gece uykusu da uzadı. benim aklıma şöyle bişey geliyor bu konuda bir teorim var: annem biz bebek büyüdükçe kaka yapmaz diye bilirdik dedi bu da şu bilgiyle örtüşüyor: anne sütünün hazmı çok kolay bebek büyüdükçe daha iyi hazmediyor ve geriye kalıntı çok fazla kalmıyor
ben iki üç gündür elma armut suyu da vermiyordum kakanın gecikmesini ilk kez farklı besin almasına bağlamıştım ama blmiyorum şimdi neyse ki bir haftaya kadar yolu var:)
benden doğru düzgün süt çıkmayınca anneme mama yap dedim daha önce hero babynin pirinç ununu beğenmemişti ama sizden gördüğüm üzere anneme pekmezle yap dedim neyse ki onu beğenmiş yarım biberon içmiş:) sağolun kızlar sayenizde sevdirdik:))
canım parmak emmeyi emzikten daha sağlıklı bulan doktorlar var keşke bizim kızda da olsaydı müdahale etmezdim ama o normal bebekler gibi başparmak emeceği yerde arada bir işaret parmağını ağzına sokuyordu
ayy canııım o günleri de beraber görelim beraber paylaşalım inşallah:))
canım dün çarşıya çıktık kızım slingte üzerinde pembe battaniye var sadece kel diye erkek tipli görünür şapka takınca tam bir kızçe olur başında pembe beyaz bir şapka vardı üstünde de kocaman pespembe bir fiyonk veeeee ben de senin gibi "kız mı erkek mi" sorusunu duydum soranın yanındaki bile dönüp garip garip arkadaşına baktı "görmüyo musun kız işte" dedi
bazı insanlar otomatiğe bağlıyor sen takma gayet delikanlı bir oğlun var maşaallah
birazdan işten çıkıcam kızlar bir dahaki girişte geçmişi bitirmem lazım aklım kaldı
hepinzi öperim
ohhh teşekkür ederiz teyzesi
bak bu çok iyi oldu ben zaten pırasa, havuç, ve patatezi veriyodum ama limon suyu ve pirinç tere yağı koymuyodum hemen yarınkki çorbamız bu olsun..
teşekkürler...
afiyet olsun fıstık.valla burda ranayı gördükçe benim de ek gıda veresim geldiaslında benim de canım şeftali çekti.yarın ben de pazara gideyim bari
ay ne kötü cümleler kurmuşum tek elle ve yarım kafayla yazınca böyle oldu afedersiniz
Merhaba sprint ekran basinda kapaurdunmi bakim iki omzuma kulce oturdu bogazlarim agriyo
Elim kolun kalkmiyo reamen klima actim
Bu arada guzel bi gunde 35 yasindako esin nedeb uzdu bakim
afiyet olsun fıstık.valla burda ranayı gördükçe benim de ek gıda veresim geldiaslında benim de canım şeftali çekti.yarın ben de pazara gideyim bari
ay ne kötü cümleler kurmuşum tek elle ve yarım kafayla yazınca böyle oldu afedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?