2012 kasım bebekleri büyüyor..

tamam canım bende yazarım sana
mertur başınız sağolsun cnm..
Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin..

ayy çok üzuldum yaaa allhım korusun mınıklerımızı yaa ne dıyecegımı bılemedım dondum kaldım yaaa

Böyle bir acı yoktur ya..

çok üzüldüm cnm yaaaaa allah sabır versin

Amın Allah kımseyı evladıyka sınamasın hepımızın yavrusunu da korusun sabahtan berı ceydanın yanındayım valla ayrılamıyorum yanından yemek bıle yapmadım daha esım uyansın oyle yapcam

amın allah kımseyı evladıyka sınamasın hepımızın yavrusunu da korusun sabahtan berı ceydanın yanındayım valla ayrılamıyorum yanından yemek bıle yapmadım daha esım uyansın oyle yapcam

bencede boşver yemek olur benimde aklım kızımda hep ya offf:
Allahım hepsini korusun..

off Allah kimsenin başına vermesin ama melek olarak gittiler annelerini orda bekleyecekler.. bunun üstüne yargılama olabilir maalesef canım bi olay biliyorum kız babasının silahıyla kendini vurmuştu ama anne de baba da yargılanmıştı hoş beraat ettiler ama duruşmada resmen ağladılar ikisi de çok zor rabbim kimseye evlat acısı vrmesin inşallah

Son düzenleme:
rana hanımla pazara gittik pazarda bağıranları duyunca korktu kızım ve kucağımda gezdi sürekli arabasını da pazar çantası olarak kullandık şapka aldık kızıma çok tatlı oldu yaa :)) şeftali aldım eve geldik suyunu verdim hepsini içti inşallah bişi olmaz bi de meyve sebze emziğine yarım armut koydum verdim eline gittim mutfağa bitirmiş hepsini ağlıyo onunla ilgineyim derken süt taştı bana bi temizlik daha neyse rana hanımın canı sağolsun:) karnı iyice doydu altını açtık bi de keyif yaptık attaaa tetteee:)) mersine gider ayak çenesi düştü benim kız maskot olacak valla :)) şimdi de uykusu var ama uyumuyo sallıyorum ama yok tamam bi insanın çocuğunun olmasından daha güzeli yok ama yoruyor bazen yahu :)

evet insanın çocuğu olması gerçekten çok güzel
ohhohh aferin ranaya .
yerim ben onuya
ya şu meyveli emzikler nasıl bişey ben onları hiç anlamadım içine koyuyosun kapaklı emdikçe suyumu geliyo cnm ayyy nekadar cahil yaptım kendimi nebileyim biz almadıkta burda okumuştum birkaç arkadaşımızdan okadar..
bu arada şeftalinin gerçeyi çıkmışmı cnm diyecekitim yani hormonsuzu ama sizin çanakkalede daha çabuk çıkar herhalde..

hormonsuz olduğu belliydi ama bilemiyorum ki canım aldım gitti valla sert ve ekşiydi zaten suratını ekşitse de verdim hepsini içti bu da emziğimiz iyi ki almışım

ranaaaaaaaaaaaaaaaa:
seni yerim bebekkkkkkk:

sağol teyzesi:)
biz de nil için çorba araştırdık bak farklı bişi buldum keşke bugün pazardan pırasa alsaydım

pırasa çorbası(6. aydan itibaren)

1 adet pırasa
1 adet patetes
1 adet havuç
yarım çay bardağı pirinç
yarım limonun suyu
1 çorba kaiığı tereyağı

tereyağını eritin..
içine küçük doğradığınız pırasa havuç ve patetesi ekleyin..
sebzelri 1-2 defa çevirin..
güzelce yıkanmış pirinci ekleyin..
bütün malzemenin üstünü 1-2 parmak geçecek sıcak su ekleyin
sebzeler pişince altını kapatıp limon suyunu ekleyin..
blendırdan geçirin

kızlar selamlar
haftasonu sizlerle birlikte olamadım bilgisayarımda sorun vardı neyse ki hallettim. çok pis bir c.tesi geçirdim. uyandım sol göğsüm nasıl ağrıyor bir kez daha olmuştu süt kanalı tıkanmış sanırım. sağma emzirme sıcak duş sıcak kompres sonrası göğüs ağrısı geçti de böyle bi kırgınlık halsizlik üşüme... babaanne çoraplarımı giydim üstüme de kalın bişeyler, yatıp uyumak istiyorum ama bücürük bırakmıyor ki... eve hapsoldum çünkü sineklik takmaya geleceklerdi o halde sürüne sürüne evi topladım ne gelen var ne giden... üstelik yapacak olanlar çok yakın tanıdık. k.biraderimin eski ortağı, bir güzel geçiştirdiler bizi, onların yüzünden kaldım evde, gelmeyeceklerini bilsem anneme gider dinlenirdim. bir de üstüne pc bozuldu sizinle de dertleşemedim ay unutmadan eşim de yürürken arabanın anahtarını kaybetmiş yedeği de yoktu üç saat aramış bulamamış sonra aldığımız yerden yedeği çıktı da neyse... eve geldi gece konuşuyoruz işte ne kötü bi gündü diye "hayret kavga etmedik biz böyle olunca birbirimize çok sarardık" dedi ben de dedim ki "sen yarın sınava (ales) gir çık o zaman göreceksin"
şaka tabi:)
neyse velhasıl geçirdik h.sonunu ama şimdiki sıkıntım sanki biraz sütüm azaldı minikim doymuyor gibi abartmıyorum dün bütün gece meme ağzındaydı daha önce tıkanıklık olduğunda da sütüm böyle azalmıştı bir iki hafta içinde düzelmişti acaba beyine yanlış mesaj mı gidiyor sütten kesme zamanı diye çünkü öncesinde baya doluluk vardı bizim cadı randımanlı emmedi diye tıkandı. aman neyse ki ek gıda dönemi geldi kesilse de kısmet ne yapayım...
ozcanancıma derken benim de başıma geldi Türkiz en son prş. kaka yaptı kızlar 5 gün oluyor ne huzursuzluk var ne gaz, aksine çok keyifli gece uykusu da uzadı. benim aklıma şöyle bişey geliyor bu konuda bir teorim var: annem biz bebek büyüdükçe kaka yapmaz diye bilirdik dedi bu da şu bilgiyle örtüşüyor: anne sütünün hazmı çok kolay bebek büyüdükçe daha iyi hazmediyor ve geriye kalıntı çok fazla kalmıyor
ben iki üç gündür elma armut suyu da vermiyordum kakanın gecikmesini ilk kez farklı besin almasına bağlamıştım ama blmiyorum şimdi neyse ki bir haftaya kadar yolu var:)
benden doğru düzgün süt çıkmayınca anneme mama yap dedim daha önce hero babynin pirinç ununu beğenmemişti ama sizden gördüğüm üzere anneme pekmezle yap dedim neyse ki onu beğenmiş yarım biberon içmiş:) sağolun kızlar sayenizde sevdirdik:))

canım parmak emmeyi emzikten daha sağlıklı bulan doktorlar var keşke bizim kızda da olsaydı müdahale etmezdim ama o normal bebekler gibi başparmak emeceği yerde arada bir işaret parmağını ağzına sokuyordu
ayy canııım o günleri de beraber görelim beraber paylaşalım inşallah:))

canım dün çarşıya çıktık kızım slingte üzerinde pembe battaniye var sadece kel diye erkek tipli görünür şapka takınca tam bir kızçe olur başında pembe beyaz bir şapka vardı üstünde de kocaman pespembe bir fiyonk veeeee ben de senin gibi "kız mı erkek mi" sorusunu duydum soranın yanındaki bile dönüp garip garip arkadaşına baktı "görmüyo musun kız işte" dedi
bazı insanlar otomatiğe bağlıyor sen takma gayet delikanlı bir oğlun var maşaallah

birazdan işten çıkıcam kızlar bir dahaki girişte geçmişi bitirmem lazım aklım kaldı
hepinzi öperim

ohhh teşekkür ederiz teyzesi
bak bu çok iyi oldu ben zaten pırasa, havuç, ve patatezi veriyodum ama limon suyu ve pirinç tere yağı koymuyodum hemen yarınkki çorbamız bu olsun..
teşekkürler...

hormonsuz olduğu belliydi ama bilemiyorum ki canım aldım gitti valla sert ve ekşiydi zaten suratını ekşitse de verdim hepsini içti Eki Görüntüle 710390 bu da emziğimiz iyi ki almışım

afiyet olsun fıstık.valla burda ranayı gördükçe benim de ek gıda veresim geldi aslında benim de canım şeftali çekti.yarın ben de pazara gideyim bari

hoşggeldin güle gülemi diyelim sana::):)
şaka yapıyorum tabi
bu arada evet en azından sen dua et şimdiye kadar emzire bilmişsin cnm
biz malesef onuda yapamadık 2 ay boyunca kavga kıyamet emdi oda çok azdı gerçekten
sonra kalbinde üfürümvar dediler ben yıkıldım tabi az olan sütümde tamamen gitti ve tamamen mamaya döndük
herşeyin hayırlısı.
bende çok isterdim ilk 6 ay anne sütü vermeyi ama malesef olmayınca omuyo
ama önemli olan sağlıklı olması
hhele bugünkü haberi duyunca dahaçok bunu söylüyorum artık.
çünkü sütüm olmadığı için hep kendimi suçluyodumben.

hormonsuz olduğu belliydi ama bilemiyorum ki canım aldım gitti valla sert ve ekşiydi zaten suratını ekşitse de verdim hepsini içti Eki Görüntüle 710390 bu da emziğimiz iyi ki almışım

afiyet olsun fıstık.valla burda ranayı gördükçe benim de ek gıda veresim geldi aslında benim de canım şeftali çekti.yarın ben de pazara gideyim bari

ay ne kötü cümleler kurmuşum tek elle ve yarım kafayla yazınca böyle oldu afedersiniz

ohhh teşekkür ederiz teyzesi
bak bu çok iyi oldu ben zaten pırasa, havuç, ve patatezi veriyodum ama limon suyu ve pirinç tere yağı koymuyodum hemen yarınkki çorbamız bu olsun..
teşekkürler...

canım benim yaa çok geçmiş olsun ama gelmiş ve geçmiş herhalde pc de bozulacak zamanı bulur zaten böyle durumlarda insanın daha çok yardıma ve paylaşmaya ihtiyacı olur ama aksilik de peşini bırakmaz.. o zaman da azalmıştı diyosun ama bak yine artıyor emmeye bağlı emin ol yine artacak ama sakın içinden azaldı mı ki die şüpheye düşme ben ne zaman acaba azaldı mı diyorum azalıyo artık takmıyorum emerse de kendine emmezse de :) zaten acıkınca beni görmüyor ki yanaklarıma falan ağzını açıyo kucağımdayken dönüyo ağzını açıyo zor bela çıkıyorum göğsümü ama kucakta emişmeyi sevmiyoruz ikimizde ben de o da yatakta yayıla yayıla emişiyoruz tutuyo göğsümü iki eliyle velhasıl yine gelir sütler bol bol:)) nasıl geçti eşinin ales sınavı inşallah bkleneni alır kaka olayına takılmıştım ama sabah bi koku evi sardı resmen operasyon yaptık kıza burnuma ıslak mendil bağladım ek gıdaları alınca günde 1 e düştü yapıyo artık ama senin teori doğru annem de öyle demişti çünkü
ben de parmak emmeye karşıyım niye biliyo musunuz emziği attım gitti yok artık diyebilirsiniz ama parmağı atamazsınız hoş ben ne kadar parmağı alma diye çekiştirsem de bütün parmakları ağzında

Merhaba sprint ekran basinda kapaurdunmi bakim iki omzuma kulce oturdu bogazlarim agriyo
Elim kolun kalkmiyo reamen klima actim

Bu arada guzel bi gunde 35 yasindako esin nedeb uzdu bakim

Kizlar tarifmlwri paylasalim bencce bizim cocukta fix yemege alisti 2 dir farkli sey yapiyorum ifade degisiyo yogurt yardima kosuyo bikac kasik sonrasi alisiyi
Gecen princli havuc corba yaptim
Bugunde kabak corba hatta ben ilk tattim ve sevdim

Merhaba sprint ekran basinda kapaurdunmi bakim iki omzuma kulce oturdu bogazlarim agriyo
Elim kolun kalkmiyo reamen klima actim

Bu arada guzel bi gunde 35 yasindako esin nedeb uzdu bakim

ay canım geçmiş olsun.çocuklarla uğraşırken kendimize dikkat etmiyoruz ben de 2 gün hasta yattım.dün bugün iyiydim onda da eşim moralimi bozdu.şimdi evde görmesin sonra anlatırım.

nesi var cümlelerin bşi yok bence gayet de düzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…