- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.961
Merhaba sprint ekran basinda kapaurdunmi bakim iki omzuma kulce oturdu bogazlarim agriyo
Elim kolun kalkmiyo reamen klima actim
Bu arada guzel bi gunde 35 yasindako esin nedeb uzdu bakim
nesi var cümlelerin bşi yok bence gayet de düzgün
geçmiş olsun canım ya salgın mı var acaba duydgum herkes hasta
sağol canım arkadaşım.işte anlatım bozuklukları de da yı çok kullandım.boşver rananın saçları çıkmaya başlamış maaşallah.bizim önce azıcık gerisi yok Eki Görüntüle 710460
bu da kızımla ben.
yok ben anlıyorum ama anlamazsam soracam haberin ola :))Heele benim telde yazdiklarimi yaninda bic bisey herkese bravo diyorum ben bile anlayamiyorum ne yaazdigimi bazen
sağol canım arkadaşım.işte anlatım bozuklukları de da yı çok kullandım.boşver rananın saçları çıkmaya başlamış maaşallah.bizim önce azıcık gerisi yok Eki Görüntüle 710460
bu da kızımla ben.
heele benim telde yazdiklarimi yaninda bic bisey herkese bravo diyorum ben bile anlayamiyorum ne yaazdigimi bazen
bu da kızımla ben.
yok ben anlıyorum ama anlamazsam soracam haberin ola :))
Sonunda görebildik seni deee çok tatlı çıkmışınız maşallah yaaa ama sana benzemiyor yahu bu kasım bebeklerinin çoğunluğu babaya benziyo gıcık oluyorum insan azıcık anaya benzer demi
evet bizim kızın önleri uzadı ama sadece sağa yatıyo sola yatmıyor ya inat işte babası kılıklı :)) arkada da var saç ama en aşğıda bugün babası zahmet edip eve gelirse ki sanmıyorum merkeze halı saha maçına gitti yetişemez kesecektik hafif kaldı çarşambaya
bende bende
çok fena cümleler kuruyorum bezen..
tüh maşallah sizeee:
evet ya aynen bu nasıl bi baba benzerliği bide bizimki babanın haricindede tıpkı babaannesi
bu arada songülüm çok geçmiş olsun cnm
aman dikkat et kendine
yaren nasıl oldu bide aras paşa..
Songülüm evet ya görüşemedik tatlım
B
ben 6da çıkıyorum cnm
bu arada bugün nilin çorbası
tazefasülye , bezelye, patatezden oluştu teyzesi bilgine..
benimde cocuklarim ayni baba
kadin dogum uzmaniz bile sizin uretim bu sekilde on digursan umut yok dedi
ay cok ozledim yaringorucem kendisini
ay illa ucuncuyu dogurttircak bana cok anacmisim haha
oh ne guzel cnm ay bizimde hep o sekilde oluyi du bide kabak tabi ama yeni taruf olaylarina girdim yazik bebeme varsa farkli tarifler paylaalim
ben pc acayin
benimde cocuklarim ayni baba
kadin dogum uzmaniz bile sizin uretim bu sekilde on digursan umut yok dedi
ay cok ozledim yaringorucem kendisini
ay illa ucuncuyu dogurttircak bana cok anacmisim haha
oh ne guzel cnm ay bizimde hep o sekilde oluyi du bide kabak tabi ama yeni taruf olaylarina girdim yazik bebeme varsa farkli tarifler paylaalim
ben pc acayin
heheh eşin nerde tatlım..
paylaşalım cnm
sen arasa tarhana verdinmi hiç?
kızlar ben kaçar ama benim şu teldeki sorunu çözmem lazımya
ben sizden uzak kalmak istemiyom en azından nili uyuturken falan girerim bari..
songül üzüldüm canım yaa çok geçmiş olsun.
kızlar kızım bugün yarım çay bardağı çorbayı zorla da olsa yedi. artık günlük yarım çay bardağı yedirmeyi düşünüyorum. daha ne olsun canım aras bile o kadar yiyo biz arasın yarısı sayılırız midemiz de ona göre küçüktür di mi ama songül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?