2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ooo masall size anne kiz cok bi tatlisiniz

Benimde cocuklarim ayni baba
Kadin dogum uzmaniz bile sizin uretim bu sekilde on digursan umut yok dedi
Ay cok ozledim yaringorucem kendisini
Ay illa ucuncuyu dogurttircak bana cok anacmisim haha

sağolun kızlar yorumlarınız için.evet kızım da oğlum da babaya benziyor.oğlum beyaz tenli durun onun da resmini koyayım.yarın bir gün teknoji belli olmaz anam benim resmimi neden koymamış demesin demi

bu da oğlum ve babamız.2 yıl kadar önce kuzum burda 5 yaşında falan.yeni resimleri babamız cdye kopyalamış bunu aralardan buldum.

Slm kuzlar nasilsiniz?bugun vok yogun bi gun gecirdim.dun gece bakimsizliktan konusulmustu.sabah cok sinirli kalktim cunku tuyamda kocamin beni terkettigini ve ustelik bi tanidikla beni aldattigini,o tanidikla yasamaya basladigini gorerek uyandim.ruyanin etkisindeen bi turlu cikamaddim.esim yanimda olsa tartisabilirdim.o derece yani.neyse sonra defneye kahvaltisini yaptirdiktan sonra uyutup babaannesine biiraktim.dogruca kuafore gittim.sacima amerikan balyaji yaptirdim.baya bi drgisiklik oldubrnim icin.sonra kostur kostur eve gidip kizima sebze puresi verdim.sonra tekrara kostur kostur spora gittim.baya kosturmacali gecti.
Kizlar farkli tarif istrmissiniz.etsuyuna enginar ve havuc haslayip verebilirsiniz.gecende 20gr kiyma biraz semizotunu haslayip blendetda cekip verdim.semizotlu tarifin icine 1tanede ortaboy patates atmayi unutmayin.
Benden haberler simdilik bu kadar.

yeni saçını güle güle kullan .ben boya işinden pek anlamam canım amerikan balyaj nasıl oluyor.sakıncası yoksa bi resim paylaş da görelim güzelliğini.bu cahilde yeni bir şey öğrensin

Eki Görüntüle 710574

bu da oğlum ve babamız.2 yıl kadar önce kuzum burda 5 yaşında falan.yeni resimleri babamız cdye kopyalamış bunu aralardan buldum.
oğluşuna ba yıl dııım attım ece denizin pabucunu oğluşun çoook tatlı ya tipe bak :))) yesinler senin yüzünü emi
tebrik ediyorum reces azme bak valla ben de görmüştüm baya oluyo ama karşı komşumuzla aldatıyo oluyodu eşim uyandım baktım eşim yanımda yapıştırdım bi tane göbüşüne noluyo yaa dedi ben de seviyorum canım dedim sırıttı döndü:)) şeytan musallat oluyo rüyalara rabbim korusun ailemizi kem gözlerden bu arada sprint haklı bi de seni göreydik iyiydi defneyle ama :)
Allahim yaa..
Rana seftaliyi yese, ben ranayi yesem

olur teyzesi ama minayı da bana bırakçan :))

ayy çok tşk ederim canım benim. evet asslan parçası delikanlı bi oğlum var ama dediğin gibi otomatiğe bağlıyo demekki insanlar
anladımki benm oğlumda bi tuhaflık yok
bu herkesiz başına geliyor, gerçekten insan lar ağızları boş durmasın diye konuşuyorlar
bunda sonra soranlara kız dicem bakalım nolcak

Kizlar tarifmlwri paylasalim bencce bizim cocukta fix yemege alisti 2 dir farkli sey yapiyorum ifade degisiyo yogurt yardima kosuyo bikac kasik sonrasi alisiyi
Gecen princli havuc corba yaptim
Bugunde kabak corba hatta ben ilk tattim ve sevdim

kabakı anlatırmısın kuzum:18::18::18::18:
Tesekkur ederim canim darisi basiniza ama brnim kizim baya zor cikardi.ates ve huysuzluk hatsafhadaydi.insallah seninki kolay cikarir

inşalllah cnm ama kolay çıkaran bebk varmı hiç duymadım
daha bu diş çıkarma olayı 2yaşına kadar devam etcek dimi

çok geçöş olsun aras a hayatım
Allah beterinden korusun çok şükür çabuk atlatmş
iki çock olunca daha zor tabii Allah yardımcın olsun cnm

yarencim bu arada sizin su bardakınızdan bizde aldık
wee nin su akıtmayan kulplu su bardakı
aras çok sevdi demiştin, ege de çoks evdi içi yanmş gibi su içip duruyor
bizimki mavii sizinki ne renkkkk

yeni saçını güle güle kullan .ben boya işinden pek anlamam canım amerikan balyaj nasıl oluyor.sakıncası yoksa bi resim paylaş da görelim güzelliğini.bu cahilde yeni bir şey öğrensin

Ah kizlar bu foto koyma isi benim icimde uhde.siz foto kpydukca bende koymak istiyorum ama malesef telden girdigim icin koyamiyorum.isyerinden verdikleri laptop var diye eve bilgisayar almadik.ama ben dogum iznine ayrilinca laptopu isyeri bllokeledi hicbir sekilde acilmiyor icindeki bilgiler kopyalanmasin diye.bende mecburen telden giriyorum ise baslayinca bol bol foto koyacagim.mart yada nisanda annemlere giddince foto koymusstum kardesimin bilgisayarindan.keske telden girildigindede foto koyabilsek.kazen bu duuma bi care bulur insallah.
Buarada aamerikan balyaj normal balyajdan daha dogal duruyor cunku boyarken farkli boyuyorlar.nasil anlatsam normal balyaj yapar gibi saclari aralikli alip sonra o aralikli aldiklari saci tarakla geriye dogru krape yapip krape yapilan uclari boyuyorlar.sacta isilti varmis gibi duruyor.

günaydın kızlar bebegımın resmını paylastım albüm ekledım yani peki burda sayfada nasıl paylaşılıo kızımı sizde tanıyın istedımmmm teyzeleri

verdım teysezı ıkı kere sevdı yedı nılımız yedımı

ya nilin yemek yemesi çok ilginç cnm
önce itiraz ediyo itiraz dediğimde karşsında şebeklik yaparsanağzını açıyo yoksa kilitliyo
ama ağzını açıncada çıkarmıyo afiyetle yiyo anlamadım ben onun yemek yemesini
ama tarhanayıda veriyorum..

tamam cnm arkadasım benım ay ozluyoruz senı bılıyosun dımı
coz cnm problemı heeee

inşallah cnm bende onu istiyorum bende ayrı kalmak istemiyom.

Eki Görüntüle 710574

oyyy maşallah oğlunada ya kıyamam ben onlara:

bak herşeyde bi hayır vardır sende bu rüyayı görmüşsün şöylebi silkelenmişsin nekadarda güzel omuş bence. deyişiklik herzaman iyidir..
güle güle kullan saçını..

kızlarrr günaydın burda hava hafif yağmurlu..
artık yaz gelsinnnnnn:

günaydın kızlar bebegımın resmını paylastım albüm ekledım yani peki burda sayfada nasıl paylaşılıo kızımı sizde tanıyın istedımmmm teyzeleri

günaydın cnm
bende bu foto konusunda çok cahilim mllesef bitane eklemiştim oda bi arkadaşın yardımıyla ama birazdan ekleyen kızlar gelir sana tarif ederler cnm:
albüm burdamı masal ecediyemi
bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…