- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.981
Ooo masall size anne kiz cok bi tatlisiniz
yok ben anlıyorum ama anlamazsam soracam haberin ola :))
sonunda görebildik seni deee çok tatlı çıkmışınız maşallah yaaa ama sana benzemiyor yahu bu kasım bebeklerinin çoğunluğu babaya benziyo gıcık oluyorum insan azıcık anaya benzer demi
evet bizim kızın önleri uzadı ama sadece sağa yatıyo sola yatmıyor ya inat işte babası kılıklı :)) arkada da var saç ama en aşğıda bugün babası zahmet edip eve gelirse ki sanmıyorum merkeze halı saha maçına gitti yetişemez kesecektik hafif kaldı çarşambaya
Benimde cocuklarim ayni baba
Kadin dogum uzmaniz bile sizin uretim bu sekilde on digursan umut yok dedi
Ay cok ozledim yaringorucem kendisini
Ay illa ucuncuyu dogurttircak bana cok anacmisim haha
Slm kuzlar nasilsiniz?bugun vok yogun bi gun gecirdim.dun gece bakimsizliktan konusulmustu.sabah cok sinirli kalktim cunku tuyamda kocamin beni terkettigini ve ustelik bi tanidikla beni aldattigini,o tanidikla yasamaya basladigini gorerek uyandim.ruyanin etkisindeen bi turlu cikamaddim.esim yanimda olsa tartisabilirdim.o derece yani.neyse sonra defneye kahvaltisini yaptirdiktan sonra uyutup babaannesine biiraktim.dogruca kuafore gittim.sacima amerikan balyaji yaptirdim.baya bi drgisiklik oldubrnim icin.sonra kostur kostur eve gidip kizima sebze puresi verdim.sonra tekrara kostur kostur spora gittim.baya kosturmacali gecti.
Kizlar farkli tarif istrmissiniz.etsuyuna enginar ve havuc haslayip verebilirsiniz.gecende 20gr kiyma biraz semizotunu haslayip blendetda cekip verdim.semizotlu tarifin icine 1tanede ortaboy patates atmayi unutmayin.
Benden haberler simdilik bu kadar.
sağol canım arkadaşım.işte anlatım bozuklukları de da yı çok kullandım.boşver rananın saçları çıkmaya başlamış maaşallah.bizim önce azıcık gerisi yok Eki Görüntüle 710460
bu da kızımla ben.
hormonsuz olduğu belliydi ama bilemiyorum ki canım aldım gitti valla sert ve ekşiydi zaten suratını ekşitse de verdim hepsini içti Eki Görüntüle 710390 bu da emziğimiz iyi ki almışım
sağol canım arkadaşım.işte anlatım bozuklukları de da yı çok kullandım.boşver rananın saçları çıkmaya başlamış maaşallah.bizim önce azıcık gerisi yok Eki Görüntüle 710460
bu da kızımla ben.
oğluşuna ba yıl dııım attım ece denizin pabucunu oğluşun çoook tatlı ya tipe bak :))) yesinler senin yüzünü emiEki Görüntüle 710574
bu da oğlum ve babamız.2 yıl kadar önce kuzum burda 5 yaşında falan.yeni resimleri babamız cdye kopyalamış bunu aralardan buldum.
tebrik ediyorum reces azme bak valla ben de görmüştüm baya oluyo ama karşı komşumuzla aldatıyo oluyodu eşim uyandım baktım eşim yanımda yapıştırdım bi tane göbüşüne noluyo yaa dedi ben de seviyorum canım dedim sırıttı döndü:)) şeytan musallat oluyo rüyalara rabbim korusun ailemizi kem gözlerden bu arada sprint haklı bi de seni göreydik iyiydi defneyle ama :)Slm kuzlar nasilsiniz?bugun vok yogun bi gun gecirdim.dun gece bakimsizliktan konusulmustu.sabah cok sinirli kalktim cunku tuyamda kocamin beni terkettigini ve ustelik bi tanidikla beni aldattigini,o tanidikla yasamaya basladigini gorerek uyandim.ruyanin etkisindeen bi turlu cikamaddim.esim yanimda olsa tartisabilirdim.o derece yani.neyse sonra defneye kahvaltisini yaptirdiktan sonra uyutup babaannesine biiraktim.dogruca kuafore gittim.sacima amerikan balyaji yaptirdim.baya bi drgisiklik oldubrnim icin.sonra kostur kostur eve gidip kizima sebze puresi verdim.sonra tekrara kostur kostur spora gittim.baya kosturmacali gecti.
Kizlar farkli tarif istrmissiniz.etsuyuna enginar ve havuc haslayip verebilirsiniz.gecende 20gr kiyma biraz semizotunu haslayip blendetda cekip verdim.semizotlu tarifin icine 1tanede ortaboy patates atmayi unutmayin.
Allahim yaa..
Rana seftaliyi yese, ben ranayi yesem
ayy çok tşk ederim canım benim. evet asslan parçası delikanlı bi oğlum var ama dediğin gibi otomatiğe bağlıyo demekki insanlarcanım dün çarşıya çıktık kızım slingte üzerinde pembe battaniye var sadece kel diye erkek tipli görünür şapka takınca tam bir kızçe olur başında pembe beyaz bir şapka vardı üstünde de kocaman pespembe bir fiyonk veeeee ben de senin gibi "kız mı erkek mi" sorusunu duydum soranın yanındaki bile dönüp garip garip arkadaşına baktı "görmüyo musun kız işte" dedi
bazı insanlar otomatiğe bağlıyor sen takma gayet delikanlı bir oğlun var maşaallah
birazdan işten çıkıcam kızlar bir dahaki girişte geçmişi bitirmem lazım aklım kaldı
hepinzi öperim
Kizlar tarifmlwri paylasalim bencce bizim cocukta fix yemege alisti 2 dir farkli sey yapiyorum ifade degisiyo yogurt yardima kosuyo bikac kasik sonrasi alisiyi
Gecen princli havuc corba yaptim
Bugunde kabak corba hatta ben ilk tattim ve sevdim
Tesekkur ederim canim darisi basiniza ama brnim kizim baya zor cikardi.ates ve huysuzluk hatsafhadaydi.insallah seninki kolay cikarir
ay kıyamam ya bu kocalar neden böyle anlayışsızyok kız yaşlla ilgisi.bizimki de 35 ama yok valla hele dün beni sinir etti.bütün gün ağladım.fırsat bulunca yazıcam
kızlarr hepınıze kocaman gunaydınlarrrrrr
arası soranlar olmussss canöarım aksam surubunu verdım sıkısınca kullanmam gereken malese kortızonu ılacımızı surduk oglumun pamuk tenı yerıne geldı
yaren sabah 6 da kapıya dıkıldı kulagom agrıyo bogazım agrıyo dıye acıl servıs sayın babamız kaptı goturdu hastaneye 4 adet surubumuz var neysekı atesı yok bal bocugumun
anam bırı dogruluyo bırı yamuluyo sımdı yaren ıyılesır hafta sonuna dogru aras atak yapar
yeni saçını güle güle kullan .ben boya işinden pek anlamam canım amerikan balyaj nasıl oluyor.sakıncası yoksa bi resim paylaş da görelim güzelliğini.bu cahilde yeni bir şey öğrensin
oğluşuna ba yıl dııım attım ece denizin pabucunu oğluşun çoook tatlı ya tipe bak :))) yesinler senin yüzünü emi
tebrik ediyorum reces azme bak valla ben de görmüştüm baya oluyo ama karşı komşumuzla aldatıyo oluyodu eşim uyandım baktım eşim yanımda yapıştırdım bi tane göbüşüne noluyo yaa dedi ben de seviyorum canım dedim sırıttı döndü:)) şeytan musallat oluyo rüyalara rabbim korusun ailemizi kem gözlerden bu arada sprint haklı bi de seni göreydik iyiydi defneyle ama :)
olur teyzesi ama minayı da bana bırakçan :))
verdım teysezı ıkı kere sevdı yedı nılımız yedımı
tamam cnm arkadasım benım ay ozluyoruz senı bılıyosun dımı
coz cnm problemı heeee
Eki Görüntüle 710574
bu da oğlum ve babamız.2 yıl kadar önce kuzum burda 5 yaşında falan.yeni resimleri babamız cdye kopyalamış bunu aralardan buldum.
Slm kuzlar nasilsiniz?bugun vok yogun bi gun gecirdim.dun gece bakimsizliktan konusulmustu.sabah cok sinirli kalktim cunku tuyamda kocamin beni terkettigini ve ustelik bi tanidikla beni aldattigini,o tanidikla yasamaya basladigini gorerek uyandim.ruyanin etkisindeen bi turlu cikamaddim.esim yanimda olsa tartisabilirdim.o derece yani.neyse sonra defneye kahvaltisini yaptirdiktan sonra uyutup babaannesine biiraktim.dogruca kuafore gittim.sacima amerikan balyaji yaptirdim.baya bi drgisiklik oldubrnim icin.sonra kostur kostur eve gidip kizima sebze puresi verdim.sonra tekrara kostur kostur spora gittim.baya kosturmacali gecti.
günaydın kızlar bebegımın resmını paylastım albüm ekledım yani peki burda sayfada nasıl paylaşılıo kızımı sizde tanıyın istedımmmm teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?