- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.001
günaydın kızlar bebegımın resmını paylastım albüm ekledım yani peki burda sayfada nasıl paylaşılıo kızımı sizde tanıyın istedımmmm teyzeleri
Günaydınn
Herkes iyidir umarım kuzucuklarınla..
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=30496
Maşallah barekallah..
Allah nazarlardan korusun..
Linki attım canım resimlerin..
gunaydın cnm ıyıyız çok şukur kuzu 6da uyandıda8de tekrar uyudu sen nasılsın mina nasıl
Günaydınn
Herkes iyidir umarım kuzucuklarınla..
sana da günaydın cnm. kuzumu ilk kez bugün ağlarken bırakıp işe geldim içime oturdu resmen
günaydın kuzular
nasılsınız ben azcık okuyabildim geçmişi
songülüm geçmiş olsun kuzucum aras paşama yarenime ve sanaa
rana bebiş çok tatlısın sen şeftaliyi bende verdim sevdi erdem :)
sprint maşallah oğluşuna ve kızınaa ve de sana
güldenim benim minik prensesim ne yapıyor bakalım :)
masalce bayıldım kızına maşallah
sayamadığım diğer tüm arkadaşlar sizi ve meleklerinizi öpüyorum nasılsınızı
biz bu sabah uyuya kalmışız erdem paşamda uyumuş ucu ucuna yetiştik:)
tsk ederım cnm amin allh hpımız bebeklerını korusun bu arda link için çok saol acemıyım daha :)
sağol canım arkadaşım.işte anlatım bozuklukları de da yı çok kullandım.boşver rananın saçları çıkmaya başlamış maaşallah.bizim önce azıcık gerisi yok Eki Görüntüle 710460
bu da kızımla ben.
hormonsuz olduğu belliydi ama bilemiyorum ki canım aldım gitti valla sert ve ekşiydi zaten suratını ekşitse de verdim hepsini içti Eki Görüntüle 710390 bu da emziğimiz iyi ki almışım
çok zor dimi artık anlıyorlar ve tepki koyuyorlar çok zor kuzularıomızdan ayrı
kabakı anlatırmısın kuzum:18::18::18::18:
inşalllah cnm ama kolay çıkaran bebk varmı hiç duymadım
daha bu diş çıkarma olayı 2yaşına kadar devam etcek dimi
masallah boncuk kızına
Allah hayırlı ömürler sağlık versin inş.
günaydın kızlar bebegımın resmını paylastım albüm ekledım yani peki burda sayfada nasıl paylaşılıo kızımı sizde tanıyın istedımmmm teyzeleri
Ah kizlar bu foto koyma isi benim icimde uhde.siz foto kpydukca bende koymak istiyorum ama malesef telden girdigim icin koyamiyorum.isyerinden verdikleri laptop var diye eve bilgisayar almadik.ama ben dogum iznine ayrilinca laptopu isyeri bllokeledi hicbir sekilde acilmiyor icindeki bilgiler kopyalanmasin diye.bende mecburen telden giriyorumise baslayinca bol bol foto koyacagim.mart yada nisanda annemlere giddince foto koymusstum kardesimin bilgisayarindan.keske telden girildigindede foto koyabilsek.kazen bu duuma bi care bulur insallah.
Buarada aamerikan balyaj normal balyajdan daha dogal duruyor cunku boyarken farkli boyuyorlar.nasil anlatsam normal balyaj yapar gibi saclari aralikli alip sonra o aralikli aldiklari saci tarakla geriye dogru krape yapip krape yapilan uclari boyuyorlar.sacta isilti varmis gibi duruyor.
aminnn hepımzın bebegıne saglık versın rabbım boncuğum o benımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?