2012 kasım bebekleri büyüyor..

hormonsuz olduğu belliydi ama bilemiyorum ki canım aldım gitti valla sert ve ekşiydi zaten suratını ekşitse de verdim hepsini içti Eki Görüntüle 710390 bu da emziğimiz iyi ki almışım

masallah ranaya
ozcanan senin kızın yiyen bebeklerden olocak seni ileridede hic zorlamayacak insallah
sanslısın bence kız
yemeyen bebek çok zor çünkü kardeslerimden biliyorum

Gunaydin canimm benim bizle nezaman bulusacaksin

sağol cnm gerçekten çok zor çok
bu arada maşallah fıstığa :

günaydın canım
yaaaa trakyada oturan yokmu çok kıskandım bennn çokkkkk:=::):)

oooh ne güzel kıskandınız dimiiii :) hadi bakalım buluşun fıstıklar :)

gülden sen nerede oturuyordun biz bir ara ablama gelicez edirne uzunköprüye :)

masalece sen bursadamıydın
bursalımıydın
yanlısmı hatırlıyorum
ben bursalıyım da

yok cnm denızlılıyım ankarda oturuyoruz eşim uzman çavuş tayın sebebıyle ankaradayız 22 yasındayım küçük anneyım eşimin tabırıyle :)moda tasarım okudum çalısodum bebişden dolayı artık ara verdım kendım buyutmek ıstıorum bbegımı evdeyım artık işim MASAL...bu rada kendımı tanıtayım dedım adımda ayşegül

negüzel hem küçük anne olman hemde çocuğunu kendin büyüyüyo olman gerçekten çok güzel.
benim gibi 33 yaşında anne olunca 2. düşünemiyosun en azından böyle çokrahat 2. bebek düşünülür bence.
büyük konuşmak istemem ama malesef çok büyük 1 ihtimalle benim kızım tek çocuk olacak..

Günaydıınnnnn kızlar nasılsınız?bebekler iyinhasta olanlara acil şifalar bizim diş sıkıntı yaratıyor ins bi patlatırda rahatlarız.bu arada buluşmalar gerçekleşiyor kıskandık :))) havalar güzellesti bi organizasyon bizde mi yapsak :)))????

offf ya aynı sorun bizdede var olura olmaza ağlıyoz ne yapıcağımızı bilmiyoz çıksa dişlerimizde rahatlasak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…