- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.021
Günaydınn
Herkes iyidir umarım kuzucuklarınla..
gülden, beysal nasılsınız kızlarrrr
gunaydın arkadaşlar
hormonsuz olduğu belliydi ama bilemiyorum ki canım aldım gitti valla sert ve ekşiydi zaten suratını ekşitse de verdim hepsini içti Eki Görüntüle 710390 bu da emziğimiz iyi ki almışım
günaydın herkese... Yağmurlu soğuk ama benim sevdiğim bi hava var dışarda rana hanım engel oluyor bu havayı teneffüs etmeme :) bugün yoğun bir gün ben ve rana için çünkü yarın misafir geliyo bize mertur ve oğlusu selim eymen çok heyecanlıyız bu songul ve beysal buluşmasından sonra ikinci kk buluşması olacakneyse sonra görüşürüz hanımlar öptük ranamla
Gunaydinn cnmm nasılsin
kıyamam yaaa off çok üzülüom bebeklere de sızede çok zor ben çalısmıorum gecen annem geldı çık gez dedı bi işim vardı gdıp geldım1saat içinde ama nasıl gttım bı allh bılıo yaa alışmısım ayrılamıom annemde olduğu halde allhım sıze güç versın yaaa çok zorr
günaydın herkese... Yağmurlu soğuk ama benim sevdiğim bi hava var dışarda rana hanım engel oluyor bu havayı teneffüs etmeme :) bugün yoğun bir gün ben ve rana için çünkü yarın misafir geliyo bize mertur ve oğlusu selim eymen çok heyecanlıyız bu songul ve beysal buluşmasından sonra ikinci kk buluşması olacakneyse sonra görüşürüz hanımlar öptük ranamla
günaydın canım sen nasılsın
nasıl orda hava bugun
burda dunden beri kapalı
yavrularımız uyusada bizde uyusak
bu havalarda çok tatalı oluyo uyumak
masalece sen bursadamıydın
bursalımıydın
yanlısmı hatırlıyorum
ben bursalıyım da
oooh ne güzel kıskandınız dimiiii :) hadi bakalım buluşun fıstıklar :)
gülden sen nerede oturuyordun biz bir ara ablama gelicez edirne uzunköprüye :)
Gunaydin canimm benim bizle nezaman bulusacaksin
yok cnm denızlılıyım ankarda oturuyoruz eşim uzman çavuş tayın sebebıyle ankaradayız 22 yasındayım küçük anneyım eşimin tabırıyle :)moda tasarım okudum çalısodum bebişden dolayı artık ara verdım kendım buyutmek ıstıorum bbegımı evdeyım artık işim MASAL...bu rada kendımı tanıtayım dedım adımda ayşegül
çok heycanlı çok guzel bu buluşmalar yaaa nekadr guzel ankarda olan yok mu kızlar içinızde bızde tanısalımmmmm beklerım banaaaa
çok heycanlı çok guzel bu buluşmalar yaaa nekadr guzel ankarda olan yok mu kızlar içinızde bızde tanısalımmmmm beklerım banaaaa
Oyyyyyy yesin teyzesi onu maasallah yaaa ne tatlı
tsk edrım cnm yaaa yeee tabıkı yee ama ınsan doyamıo kıııı dımı tum bebekler tatlı yaaa hele kokuları
Günaydıınnnnn kızlar nasılsınız?bebekler iyinhasta olanlara acil şifalar bizim diş sıkıntı yaratıyor ins bi patlatırda rahatlarız.bu arada buluşmalar gerçekleşiyor kıskandık :))) havalar güzellesti bi organizasyon bizde mi yapsak :)))????
negüzel hem küçük anne olman hemde çocuğunu kendin büyüyüyo olman gerçekten çok güzel.
benim gibi 33 yaşında anne olunca 2. düşünemiyosun en azından böyle çokrahat 2. bebek düşünülür bence.
büyük konuşmak istemem ama malesef çok büyük 1 ihtimalle benim kızım tek çocuk olacak.
ya ben bebek ruhluyum onunla delı gbı oynuyorum hıperaktıf dencek kadar enerjık bı yapım var sabah aksam onunla oynuyorum onunla çamur oynamak yerlerde yuvarlanmak top oynamak hanı annemızın bızımle yapmadığı yaptırmadığı herseyı onunla yapmak ıstıyorum kısaca ben kzımla buyumek ıstıyom ona anneden çok arkdas olmak ıstıom uzerı batsın evı dagıtsın hiç önmelı degıl onunla eglenmek ıstıom buyuzden erken anne oldum ilerde çalısmak ısterım çoçuga vakıt ayıramam die çoçukluk gecıcı bı süre ama ömrun boyunca ızını tasıyosun oyuzden ıyı degerlendırmek ıstıorum inş sızınde 2. bebegınız olmasada sız ona o eksıklıgı tattırmasınz sefkatınızle
offf ya aynı sorun bizdede var olura olmaza ağlıyoz ne yapıcağımızı bilmiyoz çıksa dişlerimizde rahatlasak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?