2012 kasım bebekleri büyüyor..

öyle deme güldenim bence kuzuna yazık tek başına kalır hayatta . sen bi an önce düşünmeye başla bence:) Ben 28 yaşındayım 30 da 2.yi doğururum diorum şakayla eşime, o da diyo ki; 35 e kadar 3.yü de aradan çıkarda zamanlaması sana kalmış:) oooooooooldu dedim:)

merhaba aysegul bende nuray
32 yasindayim istanbulda oturyyorun ilk cpcugum
ins ikinciside olur ogr. yapuypum seni tanidigima memnun oldum

bızde 6ayına yarın grıoz bızde de yok diş aksam 8-9 gbı yatr sabh 7ye kadar 2kez kalkar emer uyur daha diş sıkıntımız yok uykumuz ıyı ondan sanırım

ayşegül cnm ben de yasemin memnun oldum:) kızına maşalh 2 kez uyanıyo benim kuzum da artık sekiz gibi uyuyo 12 ye kadar 2 kez kesin kalkar uyanıncaya kadar da 3 kez daha uyanır en geç 5 de ayakta ezan saati uyanık kesinlikle:) bizim bebişlerin arasında 1 gün var sanırm. benim bal böcüğüm de 16 kasım doğumlu ömrümün en güzel günü:) KAsım benim ayım zaten ; eşim benim haytıma kasım ayında girdi, ben kasım ayında memur oldum veeeeee en önemlisi bal böcüğüm kasım ayında bize katıldı şükürler olsun:) eşi de işi de bebişi de kasım da buldum:)

yok cnm zaten 2sini birden çok zorlanırım sonuçta çalışıyorumda
ben çok iyi 1 çocuk yetiştirmek istiyorum allahın izniyle 2 tane zor benim için.

aaa çok guzel çokk ankarda yanlızım kımsem yok dıodum bakın ankaraya gelırsenız beklerım gercekten

inşallah cnm uramayı bende çok isterim..

merhaba aysegul bende nuray
32 yasindayim istanbulda oturyyorun ilk cpcugum
ins ikinciside olur ogr. yapuypum seni tanidigima memnun oldum

canım bende 33 yaşındayım çorludayım yağmur biz yakınız...
hangi semntesin sen cnm.

bızde 6ayına yarın grıoz bızde de yok diş aksam 8-9 gbı yatr sabh 7ye kadar 2kez kalkar emer uyur daha diş sıkıntımız yok uykumuz ıyı ondan sanırım

kızlar biz 6. ayımız bitti hala tık yok bekliyos..

masallah ranaya
ozcanan senin kızın yiyen bebeklerden olocak seni ileridede hic zorlamayacak insallah
sanslısın bence kız
yemeyen bebek çok zor çünkü kardeslerimden biliyorum
sağol canım benim valla şimdiden alıştırmaya çalışıyorum çünkü aklı erince emmeyi daha çok isteyip ek gıdayı istemiyomuş ben de paso veriyorum:))
Gunaydin canimm benim bizle nezaman bulusacaksin
sen gel hele bi türkiyeye görüşürüz beklerim bu taraflara :)
sağol cnm gerçekten çok zor çok
bu arada maşallah fıstığa :
günaydın canım
yaaaa trakyada oturan yokmu çok kıskandım bennn çokkkkk:=::):)
o taraflara gelme ihtimalim olsa direk arayacam seni haberin ola guldenim :)
oooh ne güzel kıskandınız dimiiii :) hadi bakalım buluşun fıstıklar :)

gülden sen nerede oturuyordun biz bir ara ablama gelicez edirne uzunköprüye :)
kıskandık napalım beysal sakarya yakın olsa görüşürdük sorup duruyorum zaten sakarya uzak mı izmir uzak mı ankara uzak mı diye sanki bilmiyor musun ne ima ediyon sen diye gülüyo :))
senin gibi mükemmel bi annesi olacak daha ne :) bir sürü kardeşi olup da ilgi görmeyen görmeye fırsatı kalmayan çocukları biliyorum ben hayırlı olsun bi tane olsun ben öyle diyorum canım 27 yaşındayım 2. istiyorum ama eşim istemiyo yaşlanınca kafan kaldırmaz dio :) ama en doğru söylenmesi gereken şey hayırsız olacaksa olmasın.. rabbim 1 tane nasip etmiş elhamdülillah:)

bu arada rana hanım mızıkçılık yapıyo kucağımda temizlik yapıyorum ve çok yoruldum yahu ikinci uykumuza geçtik :) ha bi de dua edin havalar ısınsın ya yoksa bebişlerle eve tıkılıp kalacaz

aynen benim icinde oyle biliyomusun kasim ayi ugurlu geldi
kasimda evkendim kasimda kizim oldu
cok sukur Allahima

evet bencede ısınsınnnn:
nil hanımda çok seviyo gezmeyi..
ranayı yiyorum şuanda:

umraniyede oturuyorum csnim
evet yakiniz biz
bi organizasyon yapsak ortak bi yer belirlesek hep bersber
gorussek ne huzel olur dimi

ben kuzuma gideyim kızlar öğleden sonra görüşürüz inş. ii bakın kendinize ve bebişlerinize

umraniyede oturuyorum csnim
evet yakiniz biz
bi organizasyon yapsak ortak bi yer belirlesek hep bersber
gorussek ne huzel olur dimi

vallaha bencede çok güzel olur
biz karşıya geliyoruz cnm ama ordan gebzeye geçiyoruz daha doğrusu benim eşimin anneleri gebzede oturuyo.

songülümya bu dalan roxsi dediğimiz çek çeşit değilmi
içinde bitkisel yazan yani senin kulandığında değilmi?
peki çözünrülük nasıl yani kaç derecede yıkıyosun tozlar kalmıyo değilmi çamaşırlarda..

Gunaydın kızlar bu nasıl bı hava ya redmen gök delindi. Elazıgda yagmur var!!!!

o yağmur dün çanakkalede vardı anca elazığa gelmiştir canım eşim de yoktu dün akşam korkutucuydu yahu sen yine gündüz gözüylesin gece bide beni düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…