- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.061
Gunaydın kızlar bu nasıl bı hava ya redmen gök delindi. Elazıgda yagmur var!!!!
o yağmur dün çanakkalede vardı anca elazığa gelmiştir canım eşim de yoktu dün akşam korkutucuydu yahu sen yine gündüz gözüylesin gece bide beni düşün
günaydıncnmburdada fena yağmur var
Yaz gelmedı gıttı kı kuzuları dısarı cıkaralım kedı gıbı camdan dısarıyı ızledık kızımla..
merhaba aysegul bende nuray
32 yasindayim istanbulda oturyyorun ilk cpcugum
ins ikinciside olur ogr. yapuypum seni tanidigima memnun oldum
günaydın kızlaarr
özcanan çok heycanlı bişi bu yaasen nasıl heycanlı mısın canım
kızlarr songül yok bugün. geçmişi okurken atladım mı acaba merak ettim şimdi
günaydın cnm
songülüm bu arada eşime roksinin tek olduğunu söylemişler cnnm bizimki toz yani.
bu arada bilgisayarımda sorunvar yazamıyorumya 1 saatir atıyo beni sinir oldum..
valla çoook heyecanlıyım inşallah bi aksilik olmazsa gelecek mertur ama hava çok soğuk bilmiyorum bakalım kesin öğleden sonra belli olacak gelip gelmeyeceği ama ikimiz de çok istiyoruz merturla ya çok güzel olacak inşallah sabaha kadar rüyamda gördüm zaten bize geliyolardı :))günaydın kızlaarr
özcanan çok heycanlı bişi bu yaasen nasıl heycanlı mısın canım
kızlarr songül yok bugün. geçmişi okurken atladım mı acaba merak ettim şimdi
Kizlae hepinize gunaydin
Ay bugun aras bana kiyak gecti 11 i grciyordu kalktigimda rahatsizdim iyi geldi bakiyorum sizlerde iyisiniz gecmisw dalamiyorummm
Gulden cim ben zeytinyagi icerikli olan roxy kullanoyorum civilden aliyorum
ayşegül cnm ben de yasemin memnun oldum:) kızına maşalh 2 kez uyanıyo benim kuzum da artık sekiz gibi uyuyo 12 ye kadar 2 kez kesin kalkar uyanıncaya kadar da 3 kez daha uyanır en geç 5 de ayaktaezan saati uyanık kesinlikle:) bizim bebişlerin arasında 1 gün var sanırm. benim bal böcüğüm de 16 kasım doğumlu ömrümün en güzel günü:) KAsım benim ayım zaten ; eşim benim haytıma kasım ayında girdi, ben kasım ayında memur oldum veeeeee en önemlisi bal böcüğüm kasım ayında bize katıldı şükürler olsun:) eşi de işi de bebişi de kasım da buldum:)
günaydın kızlar bebegımın resmını paylastım albüm ekledım yani peki burda sayfada nasıl paylaşılıo kızımı sizde tanıyın istedımmmm teyzeleri
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=30496
Maşallah barekallah..
Allah nazarlardan korusun..
Linki attım canım resimlerin..
günaydın herkese... Yağmurlu soğuk ama benim sevdiğim bi hava var dışarda rana hanım engel oluyor bu havayı teneffüs etmeme :) bugün yoğun bir gün ben ve rana için çünkü yarın misafir geliyo bize mertur ve oğlusu selim eymen çok heyecanlıyız bu songul ve beysal buluşmasından sonra ikinci kk buluşması olacakneyse sonra görüşürüz hanımlar öptük ranamla
negüzel hem küçük anne olman hemde çocuğunu kendin büyüyüyo olman gerçekten çok güzel.
benim gibi 33 yaşında anne olunca 2. düşünemiyosun en azından böyle çokrahat 2. bebek düşünülür bence.
büyük konuşmak istemem ama malesef çok büyük 1 ihtimalle benim kızım tek çocuk olacak..
mrb yasemın memnun oldum ewt bızım de 15kasım kasım senın için uğurlu gelmıs gercekten yeri baskadır o ayın senın için tum kutlamalar kasımda sızın ozamn:)senın bebiş çok kalkıo ozmn belkı dişiniz gelıodur sık uyanır dıolarya benımkı8de yatar 6-7gbı klkar ozmana kadar 2kez bazen 1kez kalkar hep duzenlıdır uykusu yemesı banyosu doğustan böle uykucu allhıma sukur nazar degmesın kuzuyaaa
mrb yasemın memnun oldum ewt bızım de 15kasım kasım senın için uğurlu gelmıs gercekten yeri baskadır o ayın senın için tum kutlamalar kasımda sızın ozamn:)senın bebiş çok kalkıo ozmn belkı dişiniz gelıodur sık uyanır dıolarya benımkı8de yatar 6-7gbı klkar ozmana kadar 2kez bazen 1kez kalkar hep duzenlıdır uykusu yemesı banyosu doğustan böle uykucu allhıma sukur nazar degmesın kuzuyaaa
evet canım Kasım kutlamaları var bizim evde:) hep de çift yılların kasımı denk geldi 2008 2010 2012 :) şimdi de eşim dio ki ikinci bebiş de 2014 kasım a:)
ne güzel denk gelmiş öyle:) yasemincim senin doğumun kolaydı heralde canım ben 2. çocuk diyince aklıma önce kızım(daha çok küçük kardeş gelirse pabucu dama atılır diye kıyamıyorum) sonra da doğum geliyo. şimdilik cesaretim yok anlayacağın:)
Gunaydın kızlar bu nasıl bı hava ya redmen gök delindi. Elazıgda yagmur var!!!!
evet canım Kasım kutlamaları var bizim evde:) hep de çift yılların kasımı denk geldi 2008 2010 2012 :) şimdi de eşim dio ki ikinci bebiş de 2014 kasım a:)
sezaryen:) aslında 13 saat sancının ardından üstelikde 3 hafta erken sezaryenle dünyaya geldi kızım mecburen, yani aslında çokta kolay değildi doğumum cnm ama çok şükür yine de çünkü hem benim hemde bal böcüğümün hayati tehlikesi varmış ki biz bunu doğum sırasında öğrendik iç kanama başlamışneyse velhasıl şuan 2. yi düşünmüorum rabbim olmayanlara nasip etsin kızım biraz daha evin tek çocuğu olmanın keyfini sürsün bence de:) ama eninde sonunda rabbim nasip ederse 2 . olmalı çünkü kızım tek kalsın istemiorum bir dayanağı olsun hayatta inş. tabi eşime kalsa 3. nün bile planı hazır eeeeeee o nasıl olsa işin sevme kısmında daha çok cnm:)
ayşegülcüm bayıldım kızına maaşallah çok tatlı
ay bir aksilik çıkmaz umarım buluşursunuz.çok sevindim
canım öyle deme artık anne olma yaşı eskiye göre biraz daha ileri gitti. içinde küçücük de olsa isteğin varsa fazla erteleme.
kızlar bısey sorcam bebek ve evlılık çızelgesı yapmak ıstıom bende ama yapıom panoda paylas kodu dıo nerde nasıl paylascagımı bulamadım bırı bana anlatabılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?