2012 kasım bebekleri büyüyor..

o yağmur dün çanakkalede vardı anca elazığa gelmiştir canım eşim de yoktu dün akşam korkutucuydu yahu sen yine gündüz gözüylesin gece bide beni düşün

günaydıncnmburdada fena yağmur var

Yaz gelmedı gıttı kı kuzuları dısarı cıkaralım kedı gıbı camdan dısarıyı ızledık kızımla..

günaydın kızlaarr

özcanan çok heycanlı bişi bu yaa sen nasıl heycanlı mısın canım

kızlarr songül yok bugün. geçmişi okurken atladım mı acaba merak ettim şimdi

Kizlae hepinize gunaydin
Ay bugun aras bana kiyak gecti 11 i grciyordu kalktigimda rahatsizdim iyi geldi bakiyorum sizlerde iyisiniz gecmisw dalamiyorummm
Gulden cim ben zeytinyagi icerikli olan roxy kullanoyorum civilden aliyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlaarr

günaydın cnm

songülüm bu arada eşime roksinin tek olduğunu söylemişler cnnm bizimki toz yani.
bu arada bilgisayarımda sorunvar yazamıyorumya 1 saatir atıyo beni sinir oldum..

günaydın kızlaarr

valla çoook heyecanlıyım inşallah bi aksilik olmazsa gelecek mertur ama hava çok soğuk bilmiyorum bakalım kesin öğleden sonra belli olacak gelip gelmeyeceği ama ikimiz de çok istiyoruz merturla ya çok güzel olacak inşallah sabaha kadar rüyamda gördüm zaten bize geliyolardı :))
Kizlae hepinize gunaydin
Ay bugun aras bana kiyak gecti 11 i grciyordu kalktigimda rahatsizdim iyi geldi bakiyorum sizlerde iyisiniz gecmisw dalamiyorummm
Gulden cim ben zeytinyagi icerikli olan roxy kullanoyorum civilden aliyorum

ıhlamur iç cancağızım iyi gelir rahatlatır arasa da ver bence arada ben veriyordum ama rana hanım ilk dfa bişi sevmedi o da ıhlamur

mrb yasemın memnun oldum ewt bızım de 15kasım kasım senın için uğurlu gelmıs gercekten yeri baskadır o ayın senın için tum kutlamalar kasımda sızın ozamn:)senın bebiş çok kalkıo ozmn belkı dişiniz gelıodur sık uyanır dıolarya benımkı8de yatar 6-7gbı klkar ozmana kadar 2kez bazen 1kez kalkar hep duzenlıdır uykusu yemesı banyosu doğustan böle uykucu allhıma sukur nazar degmesın kuzuyaaa

günaydın kızlar bebegımın resmını paylastım albüm ekledım yani peki burda sayfada nasıl paylaşılıo kızımı sizde tanıyın istedımmmm teyzeleri

ayşegülcüm bayıldım kızına maaşallah çok tatlı

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=30496

Maşallah barekallah..
Allah nazarlardan korusun..
Linki attım canım resimlerin..

ay bir aksilik çıkmaz umarım buluşursunuz.çok sevindim

canım öyle deme artık anne olma yaşı eskiye göre biraz daha ileri gitti. içinde küçücük de olsa isteğin varsa fazla erteleme.

evet canım Kasım kutlamaları var bizim evde:) hep de çift yılların kasımı denk geldi 2008 2010 2012 :) şimdi de eşim dio ki ikinci bebiş de 2014 kasım a:)

evet canım Kasım kutlamaları var bizim evde:) hep de çift yılların kasımı denk geldi 2008 2010 2012 :) şimdi de eşim dio ki ikinci bebiş de 2014 kasım a:)

ne güzel denk gelmiş öyle:) yasemincim senin doğumun kolaydı heralde canım ben 2. çocuk diyince aklıma önce kızım(daha çok küçük kardeş gelirse pabucu dama atılır diye kıyamıyorum) sonra da doğum geliyo. şimdilik cesaretim yok anlayacağın:)

sezaryen:) aslında 13 saat sancının ardından üstelikde 3 hafta erken sezaryenle dünyaya geldi kızım mecburen, yani aslında çokta kolay değildi doğumum cnm ama çok şükür yine de çünkü hem benim hemde bal böcüğümün hayati tehlikesi varmış ki biz bunu doğum sırasında öğrendik iç kanama başlamış neyse velhasıl şuan 2. yi düşünmüorum rabbim olmayanlara nasip etsin kızım biraz daha evin tek çocuğu olmanın keyfini sürsün bence de:) ama eninde sonunda rabbim nasip ederse 2 . olmalı çünkü kızım tek kalsın istemiorum bir dayanağı olsun hayatta inş. tabi eşime kalsa 3. nün bile planı hazır eeeeeee o nasıl olsa işin sevme kısmında daha çok cnm:)

ayy zor anlar atlatmıssınız allhım bebeını ve snı bırbırınıze bagıslamıs nıce guzel yıllar gecırın belkı basaka kasıma 2.çoçuk dimi:)bencede hemn olmasın bıraz keyfını sürün tek çoçugun

kızlar bısey sorcam bebek ve evlılık çızelgesı yapmak ıstıom bende ama yapıom panoda paylas kodu dıo nerde nasıl paylascagımı bulamadım bırı bana anlatabılırmı

haklısın cnm ama yaş ilerleyince zor oluyo..

kızlar bısey sorcam bebek ve evlılık çızelgesı yapmak ıstıom bende ama yapıom panoda paylas kodu dıo nerde nasıl paylascagımı bulamadım bırı bana anlatabılırmı

canım evlılık cızelgesı ıcın profılıne gır orda hakkımda yazıyo oraya tıkla altlarda evlılık cızelgesı var ordan yapıyosun,bebek ıcın nasıl yapldğını unuttum canım banada bırı tarıf etmıstı bılen vardır canm burda tarıf ederler sımdı sana.buarada bebısını gordum masallah cook tatlı nazar değmesın kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…