- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.081
ayy zor anlar atlatmıssınız allhım bebeını ve snı bırbırınıze bagıslamıs nıce guzel yıllar gecırın belkı basaka kasıma 2.çoçuk dimi:)bencede hemn olmasın bıraz keyfını sürün tek çoçugun
evet evlilik çizelgesi profilinde ama diyerini bende bilmiyom yapamadımda zaten..
canım evlılık cızelgesı ıcın profılıne gır orda hakkımda yazıyo oraya tıkla altlarda evlılık cızelgesı var ordan yapıyosun,bebek ıcın nasıl yapldğını unuttum canım banada bırı tarıf etmıstı bılen vardır canm burda tarıf ederler sımdı sana.buarada bebısını gordum masallah cook tatlı nazar değmesın kuzuna
çok tsk edrım cnm bebegım adına da tsk edrım :)allhım hepımızın bebegını korusun ıns nazardan kazadan beladan tum kötuluklrden
bende yapamadım bal böcüğümün çizelgesini)
yapmısın evlılık cızelgesını:)bebek ıcınde yazdım canım ordan yapabılırsın.amın canım hepımızın bebıslerını korusun
2012 ekim bebekleri büyüyor sayfasına gırdığınızde ılk sayfada anlatıyo nasıl yapıldğını yapmak ısteyenler bakabılır
ayy ben anlamıyom onlardanya yabancı yabancı terimler
aram hiç iyi değil zaten..
sağol cnm oldu sanırım:)
cnm.e
güldencim bi dene istersen çok kolaymış:)
kızlaaaaar nerdesinizz hava da tam uyku havası bebişleri uyutup szide mi yattınız kimsecikler yokkkk
kızlaaaaar nerdesinizz hava da tam uyku havası bebişleri uyutup szide mi yattınız kimsecikler yokkkk
benim bünye alıştı valla canım ya illa sabah sekizde uyanıyorum bi daha da uyumuyorum rana hanım 3. uykusuna yattı ben de bişiler atıştırıyorum uyurken iş de yapamıyorum ki uyanıyo hemen bebek dediğin uyurken kucağına alsan da uyanmaz ama bizimki üzerine örtsen uyanıyo
bugün öğle menümüz sebze püresi ve yoğurt( yoğurdum sulu olmuş biraz ama güzel olmuş:) püreden attım yoğurdun içine yedi ama az yedi çünkü öncesinde baya emdi şimdi uyandığı zaman muzlu muhallebi verecem siz naptınız yeme içme işini
benim bünye alıştı valla canım ya illa sabah sekizde uyanıyorum bi daha da uyumuyorum rana hanım 3. uykusuna yattı ben de bişiler atıştırıyorum uyurken iş de yapamıyorum ki uyanıyo hemen bebek dediğin uyurken kucağına alsan da uyanmaz ama bizimki üzerine örtsen uyanıyo
bugün öğle menümüz sebze püresi ve yoğurt( yoğurdum sulu olmuş biraz ama güzel olmuş:) püreden attım yoğurdun içine yedi ama az yedi çünkü öncesinde baya emdi şimdi uyandığı zaman muzlu muhallebi verecem siz naptınız yeme içme işini
ben burdayımmmmmmmm:
ama kimse yokkk
songülüm hasta özcananım hazırlık yapıyo galiba:
beysalım yoğun çalışıyo
buggün merturda yok.
selmeçimde yoğun galibba..
mrb canım nasılsın?merturla bulusacakmısınız hadı hayrlısı bakalım.bende sebze puresı ve yoğurt yedrdım ayrı ayrı verdım ama ben.pureyı hıc yemek ıstemıyo verınce mızırdanıyo hemen yoğurt verıyorum onla bırlıkte zorla yıyo.bende muz verıcem canım bugun nasıl yapıcan sen muhallebıyı
bünye alışıo cnm bende 4 buçuk civarı uyanmaya alıştım sanırım 5i geçerek uyandığımda sanki 11 miş gibi sevinir oldum:) benim kızın uykusu o kadar hafif ki laminantın çıt sesine bile uyanıo üstelik sanki saatlerce uymuş gibi kalkıo şebeklik yapmaya başlıo:)
yeme işine biraz biraz alıştık gibi cnm bu hafta biraz daha ii çok şükür. ama hala bıraktığım sütleri boş içemio içine bebe büsküvisi ile bayılıo:) plastik kaşık vardı wee nin ona ağzını açmıo çay kaşığında anlaştık:) tavuk çorbası bile yedi erken ama bayıldı tadına bende verdim. sebze ve yoğurdu nazlanarak yio. yio dediklerim bir kaç çay kaşığından ibbaret cnm buarada
evet kimse yok cnm songülünn neyi var ben ona küstüm hiç beni sormuo diye neyse geçmiş olsun songülllll...umarım çabuk atlatırsın malum annelerin hasta olma hakkı bile yok.ben çıkınca yoğunlaşıo burası sonra geçmişi bile okumaya yetişemiorum
iyiyim canım benim sağol:) merturla inşallah hava yarın güzel olursa buluşacağız sonuçta selim eymenin sağlığı daha önemli hasta olmasın yavrucak ama çok buluşmak istiyorum onunla ya tabi inşallah hepinzi tanımayı çook isterim:))
sebze pürenin içinde ne vardı senin ?? bu arada laf aramızda sebze püresi aslında benim sebze çorbası olacaktı ama suyunu çekmiş yanıyomuş nerdeyse zor kurtardım su gittiği için ben de süzgeçten süzdüm ezdim işice havuç kabak patates ve 1 yemek kaşığı prinç vardı neyse işte yoğurt sulu olmuş benim yoğurdu sade verdin mi diye hiç sormuştu mertur ben de sade bi yedirdim sıkıntı çıkmadı.. püreyi tek verdim çok püre kuru olduğu için boğazına gidermiş gibi oldu ama yuttu çiğner gibi yapıyo anlamadım:)) neyse püreyi yoğurdun içinde özedim biraz karıştırm sulak gibi oldu yedi sen de öyle yedir
muzu tek vermeyecem zaten çok da vermeyecem kabız meselesinden korkuyorum hoş ben 2 gündür muzu dışarda bekletiyorum olgunlaştı iyice :)) prinç unundan yapacam muzu da cam rende den geçirecem ekleyecem 1 tatlı kaşığı prinç ununa 1 çay bardağı su kaynat içine muzu da at miss:))
akşam yatmadan önce de kaşık maması vrecem irmikli ballı sütlü 1 yemek kaşığı alıyorum üzerine ılık su özüyorum onu da yiyo
her çocuğun huyu değişik oluyo valla ya biz 3 aylıkken falan 5 te kalkıyoduk hele saatler alındı iyice rahatladık ama akşam zor yatıyo burda hava geç kararıyo o da iyice mız mız oluyo sabah kendi oynuyo konuşuyo ama akşam sen pohpohlayacaksın hanfendiyi tam 12 saat uyuyo yani akşam 5 te yatır sabah 5 te ayakta :)) kurulu saat mübarek şimdi de uyuyo uyunacak zaman uyumaz uyunmayacak zaman uyur babası geliyor yolda uyanması lazım markete gidecez uyuyo yaaa
vet cnm herkes ozaman toprlanıyo galiba ama bende çıkıyorum sabahları bakmaya çalışıyorum işte..
songülüm buazları acıyodu rahatsız biraz cnm yoksa seni sorarda denk gelemiyosunuz pek..
arada soruyo ama sen kaçırıyosun demekkki çünkü.
nee bikaşıkmı ben nil hanıma 5 kaşık sütlü pirinçli yada sütlü tahıllı kaşık maması yapıyorum hepsini temzliyoz dobiş kızım benimm::).)
12 saatmi daha hiç nilin 12 saat uyuduğuna şahit olmadım asla 8 saati geçmiyo bizim uykularımızyaa:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?