- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.101
canım biz daha 6 ayı doldurmadık ya zrlanmasın diye az az vreyorum
herkese ii günler ben kaçtımmm
güle canım yarın grüşürüz
aaaa neden
gelemiyomuşki çok üzüldüm
nazarmı deydirdik acabayaaa:
kızlar mertur gelemiyo yaa çok üzüldüm yaza kaldı bizim görüşmemiz artık nasip
kızlar ben de çıkıyorum rana hanım uyanmadan gidiyim birazcık mutfağa gideyim
canım ben sebze puresıne havuc patates pırınc ve bezelye koydum ben az yapıyorum bı oğunluk yanı.bende bıraz sulu yapıyorum catalla ezıyorum .muzu bende oyle yapabılırsem yapıyım bakalım.gece yatmadan bende tahıllı kasık maması verıyorum 3 tatlı kasığı falan.iyiyim canım benim sağol:) merturla inşallah hava yarın güzel olursa buluşacağız sonuçta selim eymenin sağlığı daha önemli hasta olmasın yavrucak ama çok buluşmak istiyorum onunla ya tabi inşallah hepinzi tanımayı çook isterim:))
sebze pürenin içinde ne vardı senin ?? bu arada laf aramızda sebze püresi aslında benim sebze çorbası olacaktı ama suyunu çekmiş yanıyomuş nerdeyse zor kurtardım su gittiği için ben de süzgeçten süzdüm ezdim işice havuç kabak patates ve 1 yemek kaşığı prinç vardı neyse işte yoğurt sulu olmuş benim yoğurdu sade verdin mi diye hiç sormuştu mertur ben de sade bi yedirdim sıkıntı çıkmadı.. püreyi tek verdim çok püre kuru olduğu için boğazına gidermiş gibi oldu ama yuttu çiğner gibi yapıyo anlamadım:)) neyse püreyi yoğurdun içinde özedim biraz karıştırm sulak gibi oldu yedi sen de öyle yedir
muzu tek vermeyecem zaten çok da vermeyecem kabız meselesinden korkuyorum hoş ben 2 gündür muzu dışarda bekletiyorum olgunlaştı iyice :)) prinç unundan yapacam muzu da cam rende den geçirecem ekleyecem 1 tatlı kaşığı prinç ununa 1 çay bardağı su kaynat içine muzu da at miss:))
akşam yatmadan önce de kaşık maması vrecem irmikli ballı sütlü 1 yemek kaşığı alıyorum üzerine ılık su özüyorum onu da yiyo
havuç kabak patates pırınç yaptım bugun bılerek yoğun yatım çok ezmedım cıgnesın puturlu yede alıssın dıe zorlandı ama yedı 2kepçe den az bısey kalıo bızımkı yıyo sewıo yogurtta sewıo ama muhallebı gece verdığımde uyuyamıo hazmedemıo gaz oluo 3kez denedım hep öyle oldu
masallah canım kuzuna benımkı yıyemıyo oyle bende ezıyorum bayağ.elmayı pure olarak verdım pek yıyemedı bende suyunu verıyorum armutla karıstırıp.ağır gelıyo demekkı muhallebı ben kasık maması verıyorum bı sıkntı olmadı hıc[/QU
alıssın dıe pure yedrırorum çok ezmıom sonra yedrıemzsın dedı doktorumuz gercekten ılk zorlandı sonra alıstı aynen muhallebı agır geldı galıba oysa herseyı yıo ama 15gundur denemıom tekrar bı deneyeyım bakalım artık daha ıyı cunku o ara corbayı bıle hazmedemıodu çok gazlı bı bebektı çok kusan bı bebektı daha 15gundur ıyıyız mıdesı alıstı galıba tekrar deneyeyım muhallebıyı kasık maması dedığın nasıl cnm
masallah canım kuzuna benımkı yıyemıyo oyle bende ezıyorum bayağ.elmayı pure olarak verdım pek yıyemedı bende suyunu verıyorum armutla karıstırıp.ağır gelıyo demekkı muhallebı ben kasık maması verıyorum bı sıkntı olmadı hıc[/QU
alıssın dıe pure yedrırorum çok ezmıom sonra yedrıemzsın dedı doktorumuz gercekten ılk zorlandı sonra alıstı aynen muhallebı agır geldı galıba oysa herseyı yıo ama 15gundur denemıom tekrar bı deneyeyım bakalım artık daha ıyı cunku o ara corbayı bıle hazmedemıodu çok gazlı bı bebektı çok kusan bı bebektı daha 15gundur ıyıyız mıdesı alıstı galıba tekrar deneyeyım muhallebıyı kasık maması dedığın nasıl cnm
aslında benımde yavas yavas alıstırmam lazım cok ezmemem lazım sonra cok zorlanrım dedğın gıbı.kasık maması ben aptamıl ın aldım gece ıcın sutlu tahıl karısımı onu verıyorum aslında bebelac alıcaktm ama ıstedğmı bulamadm bende bunu aldm sımdılık
cok gecmıs olsun canım yaa ıns kısa zamnda atlatrsın bebıslerlede nekadr zor oluyo hasta olmak Allahım sıfa versn sana canmKizlar yaaya bile dermanim yok inanin dahada kotuyum
Bude arkadasima siz vermistom onu de goturdum pugf
Sprint cnm yaz bana mutlak iki ginde nasil toparlandin
Suzkeri i
Ozledim cocul uuyurkeb yaticam bye
merhaba tatlı annişler
bu aralar pek yazamıyorum ama yokluğum pek farkedilmiyor sanırım
alıntı yapamadan bir özet geçmek isterim:
sprintcim miniklere bayıldımmmm maşallah Allah nazarlardan saklasın, sen de çok güzelsin arkadaşım ayrıca seni önceden görseydim kocaman oğlun olduğuna inanmazdım maşallah:)
başka bebiş resmleri de gördüm hepsine kocaman birer maşallahhh:)
ozcananım ben o ranişi yerim yerim yerim!
güldencim anne sütü konusunda yazmışsın nolur öyle düşünme bazen patavatsızlık yapıyorum annem de beni bir ay besleyebilmiş sonra sütü kesilmiş ama aslan gibiyim:)
mdrcnn canım bakıcı meselesi hakkında bişey yazmıştım görmedin sanırım bunu da görmezsen mesaj atıcam:)
songülcüm çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım
hepinizi ve pamuk bebişlerinizi çok öptüm
kızlar telfn giriyom ama inanılmaz ağır.olsun en azından arada haberdar ederim sizi. Tabi ağırlıktan teli kımazsam.
Kizlar yaaya bile dermanim yok inanin dahada kotuyum
Bude arkadasima siz vermistom onu de goturdum pugf
Sprint cnm yaz bana mutlak iki ginde nasil toparlandin
Suzkeri i
Ozledim cocul uuyurkeb yaticam bye
Kizlar telden yaziyorum ayni zamanda oglumu salliyorum acil bir sey sorucam; mesela yarim cay bardagi yogurt yedi kac saat sonra anne sutu verebilirim.yada sebze+yogurt u toplam bir kucuk kase yediyse yine ne kadar sonra anne sutu verilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?