2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım ben sebze puresıne havuc patates pırınc ve bezelye koydum ben az yapıyorum bı oğunluk yanı.bende bıraz sulu yapıyorum catalla ezıyorum .muzu bende oyle yapabılırsem yapıyım bakalım.gece yatmadan bende tahıllı kasık maması verıyorum 3 tatlı kasığı falan.

havuç kabak patates pırınç yaptım bugun bılerek yoğun yatım çok ezmedım cıgnesın puturlu yede alıssın dıe zorlandı ama yedı 2kepçe den az bısey kalıo bızımkı yıyo sewıo yogurtta sewıo ama muhallebı gece verdığımde uyuyamıo hazmedemıo gaz oluo 3kez denedım hep öyle oldu

masallah canım kuzuna benımkı yıyemıyo oyle bende ezıyorum bayağ.elmayı pure olarak verdım pek yıyemedı bende suyunu verıyorum armutla karıstırıp.ağır gelıyo demekkı muhallebı ben kasık maması verıyorum bı sıkntı olmadı hıc

merhaba tatlı annişler
bu aralar pek yazamıyorum ama yokluğum pek farkedilmiyor sanırım
alıntı yapamadan bir özet geçmek isterim:
sprintcim miniklere bayıldımmmm maşallah Allah nazarlardan saklasın, sen de çok güzelsin arkadaşım ayrıca seni önceden görseydim kocaman oğlun olduğuna inanmazdım maşallah:)
başka bebiş resmleri de gördüm hepsine kocaman birer maşallahhh:)
ozcananım ben o ranişi yerim yerim yerim!
güldencim anne sütü konusunda yazmışsın nolur öyle düşünme bazen patavatsızlık yapıyorum annem de beni bir ay besleyebilmiş sonra sütü kesilmiş ama aslan gibiyim:)
mdrcnn canım bakıcı meselesi hakkında bişey yazmıştım görmedin sanırım bunu da görmezsen mesaj atıcam:)
songülcüm çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım

hepinizi ve pamuk bebişlerinizi çok öptüm

Kizlar yaaya bile dermanim yok inanin dahada kotuyum
Bude arkadasima siz vermistom onu de goturdum pugf

Sprint cnm yaz bana mutlak iki ginde nasil toparlandin
Suzkeri i
Ozledim cocul uuyurkeb yaticam bye

Suzkeri i
cok gecmıs olsun canım yaa ıns kısa zamnda atlatrsın bebıslerlede nekadr zor oluyo hasta olmak Allahım sıfa versn sana canm

okuyup okuyup gittiğinin frkındayım canım merak etme bakma sen sesimi çıkarmıyorum
kızlar telfn giriyom ama inanılmaz ağır.olsun en azından arada haberdar ederim sizi. Tabi ağırlıktan teli kımazsam.

canım benim girdiğim tel de ağır yaa deli ediyo beni ama ben de öbür telefondan giriyorum daha olmazsa eşiminkini yürütüyorum napalım bağlı kalmak adına herşey mübah:))

Suzkeri i

kıyamam sana yaa yat dınlen zencefıllı bal iç ben oyle yapıorum bogaz agrısına öksuruge halsızlge herseye çok ıyı gelıo bol bol papatya iç ben papatya içererk ayakta atlattım kaç kez bogaz agrısını kasınmaya baslayınca ben ıcerdım ıyı gelıo fırsat buldukca dınlen cnm gecmıs olsun öptum

Kizlar telden yaziyorum ayni zamanda oglumu salliyorum acil bir sey sorucam; mesela yarim cay bardagi yogurt yedi kac saat sonra anne sutu verebilirim.yada sebze+yogurt u toplam bir kucuk kase yediyse yine ne kadar sonra anne sutu verilebilir

Kizlar telden yaziyorum ayni zamanda oglumu salliyorum acil bir sey sorucam; mesela yarim cay bardagi yogurt yedi kac saat sonra anne sutu verebilirim.yada sebze+yogurt u toplam bir kucuk kase yediyse yine ne kadar sonra anne sutu verilebilir

canım ben yedıkten hemen sonrada emzırıyorum,aslında bebeğının ıstedığıne bağlı bu ıstıyosa hemen emzırebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…