2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım ben yedıkten hemen sonrada emzırıyorum,aslında bebeğının ıstedığıne bağlı bu ıstıyosa hemen emzırebılırsın

canım ama yoğurdun üstüne anne sütü alınca kustu yani yoğurtla süt bir arada olmazmıki acaba .
doktorlar yoğurdu bir öğün olarak kabul ediyorlar bildiğim kadarıyla

Kizlar telden yaziyorum ayni zamanda oglumu salliyorum acil bir sey sorucam; mesela yarim cay bardagi yogurt yedi kac saat sonra anne sutu verebilirim.yada sebze+yogurt u toplam bir kucuk kase yediyse yine ne kadar sonra anne sutu verilebilir

yoğurttan sonra kustuysa yoğurt vermeden önce emzir ya da yarım saat geçsin süreleri sen ayarlayacaksın bence çünkü hiç zaman duymadım ben önce emzirdim bugün sonra yoğurt verdim çok emdiği için çok yemedi :26::26::26::26::26::26::26:

ama doktorumuz emzirmeden önce aç vereceksin herşeyi dedi canım.ay bende bilemedim yarın yarenin gibi yapıcam sebze çorbası + yoğurt vericem üstüne 2-3 saat geçsin. anca hazmeder herhalde birde benim oğluma yoğrt gaz yaptı canım

merhabaaa
nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
yaren2007 aras nasıl oldu kızarıkları geçti mi canım

canım ama yoğurdun üstüne anne sütü alınca kustu yani yoğurtla süt bir arada olmazmıki acaba .
doktorlar yoğurdu bir öğün olarak kabul ediyorlar bildiğim kadarıyla

kustuysa hemen emzırme canım,mesela benım oğlum yaklasık 2 saatte bır emmek ıstıyo bende ona gore ayarlıyorum yemeğını acken verıyorum tabı.

mrb bız ıyız sen nasılsın arasın kızarıklıgı gecmıs ama songul hastaymıs halım yok yazdı uyucam dedı yazık inş bıan önce toparlanır

iyiyiz bizde canım sadece diş sıkıntımız var bi türlü çıkaramnadık dişi
ayy geldi mi üst üste geliyo ya inşallah çabuk atlatır yaa herkes hasta valla dikkat etmek lazım dışarı çıkmaya korkuyorum hastalık kapcaz diye

slmmm cnm sanada :)))

görmedim canım ya çok sık nete giremediğime arada kayboluyooo

bızımde dısımız hıç yok daha ama garıp olan bısey bugun gördum altta en arkada 20lik diş gbı yani en arkada dısı görunuo zaten 1aydır hep elını taaa arkalara göturuodu falan dunde çok soktu elını merak ettım nıe hep arkaya göturuo dıe bı baktım dişi var arkada nasıl yaaaa çok saskınım nıe önde yok taaa arkada normal mı bu kızlar yaaa

iyi olur canım ya :)))

Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. tıkla canım
baby and kids birthdaya tıkla
bebeğinin doğum tarihi seç
ful size ticker nin altındaki next tıkla
sol taraftan arka planı seç ve next e tıkla
burdaki bebişlerden birini seç ve nexte tıkla
baby's age ye tıkla
kutucuklara istediği yaz next e tıkla
kod yazıyo altta orada http: ile başlayan .png ile biten tırnak içinde olan adresi kopyala
kullanıcı kontrol panelinde çizelge yazan yere yapıştır

olabilir canım normalmiş bazı bebeklerde ilk başta azılar çıkabiliyomuş bende merak ettim bak şimdi bizimde elini arkalara sokuyo bazen

yaptım galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…