- 14 Şubat 2012
- 1.468
- 1
- 116
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.141
rica ederim canım ne demekoldu :)))))))))))) canım çok sağol
olabilir canım normalmiş bazı bebeklerde ilk başta azılar çıkabiliyomuş bende merak ettim bak şimdi bizimde elini arkalara sokuyo bazen
normalmı ohh yaa çok sasırdım yaa ama hep sag tarafaa taa arkalara sokuodu yıcek gbı ugrasıodu hep hıç ön tarflarını kasımıodu ayy sok oldum görunce :)bı bak bakalım sende ben telın ısıgıyla baktım
baktım yok diş falan yaa artık çıksın şu diş ya kızım 1 aydır ellerini kemiriyooo
Valla disler ciksa da eller agizdan cikmiyor. Elif Mina dis cikarali 2 ay oldu ama hala ne bulsa hemen agzina goturuyor..
aynen kuzenınım bebegı 9aylık 7dişi var ama hala hep eli agzında o refleksmıs zaten sadece dısten dgılmıs boşver kemırsın elını:)emzik al fileli olandan meyve sebze koy içine onu kemırsın çok ıse yarıo
kızlar ben kacar bugun eşimde nöbette bebısde uyudu bende yatayım artık dinlenırım 6da kalkar bzım pilli bebek:)
benim daha 6 ay dolmadı ya biraz emziriyorum önce valla napim korkuyorum emmeyecek beni diye ondan herhal sebze çorbasını sıvıı ver biraz ben püre verdim bugün kakası çooo katıydı ve çok az yaptı ama rahatsız değildi anlamadım niye öyle yaptı püreden herhalde benim kız emdikten 1 saat sonra falan istemiyo ama ben verince emiyo su niyetine midir nedir anlamadım off zor bu işler zor sebze çorbasına sonra birazda prinç koy istersen tarif:)ama doktorumuz emzirmeden önce aç vereceksin herşeyi dedi canım.ay bende bilemedim yarın yarenin gibi yapıcam sebze çorbası + yoğurt vericem üstüne 2-3 saat geçsin. anca hazmeder herhalde birde benim oğluma yoğrt gaz yaptı canım
Allahım bu ne guzellıktır boyle masallah nazar değmesın canım kuzuna cok tatlı yaaa,bayıldım kızına valla
alıcam burdaki eczanede yokmuş çarşıya çıkmam lazım havaların ısınması bekliyorum
meyve sebze emziğini verdiğin zaman da dikkat et etrafı batırabiliyor canım benim kız emziği dizine oraya buraya vurdu armut vardı içinde batırdı heryeri armut da yumuşaktı bitirmiş ağlıyo elma verdim sert geldi başladı ağlamaya her türlü yoruyor bu bebekler yaaa
ozcanan hoşgeldin canım nasılsın
bugün rana neler yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?