2012 kasım bebekleri büyüyor..

Allah razi olsun canim benim..
Melek bu sipalarin hepsi..
Allah korusun hepsini

şimdide batırıyoruz canım mama saatinden sonra kıyafet değiştiriyoruz koltuk siliyoruz ama meyve lekeleri nasıl çıkar bilmiyorum artık sen niye ranama sert elma veriyon bakim yiyemiyo prensesim onu

ayy kızlar bugün yaren yürütecle odayı turladı artık ileri gidiyoruz geri geri gitmekten sıkıldık odanın halısını kaldırdım parkenin üstünde bi gidişi var sırıta sırıta

elma hariçleri çıkıyor herhalde elmayla başımız dertte:)) elmayı sert vermiyoruz teyzesi sadece ona armuttan sonra elma sert geliyor onun da hoşuna gitmiyor:)

yerim ben yareni yaa:)) artık iyice geliştirdi desene:)

Yaramaz pıtırcık
Nasilda istediklerini yaptiriyorlar ama..

bayılıyorum size hergününüz ayrı keyifli
maşallah maşallah rana ya yarende rana gibi yemeklerde bende istiyorum diye ağlamaya başladı artık tatmayı geçtik doyana kadar yicekmişiz birde vermeyince avazı çıktığı kadar çığlık atıyo sallamayınca da sinirli sinirli ağlıyo rana ya özendi bizimkiside galiba yakında bende anlatırım senin gibi

Yaramaz pıtırcık
Nasilda istediklerini yaptiriyorlar ama..

valla kızlar her ay huyu değişse gam yemeyecem ama her hafta huy değiştirir mi bi bebeek zorluyo şartları bugün yatırdım yarım saat salladım uyumadı kıpır kıpır en sonunda beni görmeyeceği yere geçtim kızdım bayaişte sen beni sevmiyosun söz dinlemiyosun sanki anlıyoda:))) kaldırdım başımı beni görünce bastı kahkahayı bebek işte naparsın:)))

hiç iyi bi özenti değil ama kuzum yaa:))) yesin yesin ama bizim kız yararlı şeyler dğil zararlı şeyler yiyecekmiş

elma hariçleri çıkıyor herhalde elmayla başımız dertte:)) elmayı sert vermiyoruz teyzesi sadece ona armuttan sonra elma sert geliyor onun da hoşuna gitmiyor:)

yerim ben yareni yaa:)) artık iyice geliştirdi desene:)
anladım canım o zaman ilk önce elmayı ver sonra armutu yazık ağlamasın kıyamam ben onaa
geçen gün kaynanam kiraz tattırmış tabi her tarafı kiraz lekesi olmuş en sevdiğim elbisesinin bakalım nasıl çıkcak
geliştirdi canım baya kendini yakında peşimden ayrılmıcak herhalde

Her halleri, her saniyeleri ayri bir guzel..
Hic umarmiydik bu kadar cok seye sasiracagimizi..
onlarla beraber cocuguz bizde, biz onlari buyutuyoruz onlar bizi..
Dusunmek bile huzur veriyor insana onlarin bir gulusunu..
Rabbim bize bagislasin, yokluklarini gostermesin insallah.,

kiraz lekesini bilmiyorum ama çıkmıyor herhal ya kiraz nar elma.. ben alıştım lekelerle yaşamaya :)) ha bi de yaren yürüteçle mutfağa gelecek çekmecelerin hepsini boşaltacaaaak :))) o konu sıkıntılı söliim arkadaşım yorulmuştu çocuğnun arkasını toplamaktan :)))) biz hoppaladayız ama tehlikeli hareketler yapmaya başladık kenardaki demirlere atlar gibi yapıyo başını vurucak die korkuyorum bugün şallarımı bağladım iki tarafa baktım şalları aşağı itmeye başladı yapma dedikçe kikirdiyo

ElifMina emekleme calismalarinda..
Biraz emekliyo pat dusuyo sonra..
Cok komik ya. Ilk totosu kaldiriyo sonra zipliyo ileri dogru
Ve nerde zarar ziyan var dogru onlara gidiyo..
Cekecegimiz var bunlardan

amin canım valla kılına zarar gelse yakarım ortalığı.. kız kardeşimle konuştuk bugün tıp son sınıf oldu.. dedim forumdan bi arkadaşın (reces) bebeği viral enfeksiyon olmuş neden olmuş olabilir dedi hava değişikliği etken dedim peki çok öpmekten olur mu dedi olabilir.. o zaman haftaya bebeğime kimse dokunamaz fena yaparım dedim abartma abla senede 1 2 kere hasta olacaklar ki bağışıklık sistemleri gelişsin dedi kardeşim de olmak üzere bu doktorları anlamıyorum yahu hasta olsunlar mı olmasınlar mı

anlamış işte seni şebeklik yapıyoo
ben yararlı olanlardan vermeye çalışıyorum canım yoğurt varsa sofrada ondan veriyorum birde kaşıkla yemicekmiş parmağımı emcekmiş normalde püreleri falan kaşıkla yiyo ama ben yemek yerken parmağımla vercekmişim ağzını açmıyo kaşıkla verince benim aç kalmamı istiyo herhalde
aynı gün doğdular ya illa aynı hareketleri yapcaklar bizimki biraz geriden geliyo ama

ayy yerim ben onu yaaa hayal edebiliyorum:))) ama artık yavaş yavaş yandın sen daha dikkatli olmak gerekiyor en ufak hatayı kabul etmiyor zilliler

parmakla yeme huyumuz yok inşallah da olmaz yaa o parmağını ağzına alıyo ben çıkarıyorum nereye kadar sürecek bu savaş bilmiyorum aynı gün doğdular ondan bu kadar cadılar evet :)) yay burcu bizimkiler akrep değiller yaylar daha çılgın oluyolar

Anne olmak cok zormus valla..
Onlarin hasta olmasi bizim icin ne buyuk can acisi..
Anne harici herkeze kolay onlarla ilgili yasananlar...

zaten çekmecelrdeki zarar verecek şeyleri ben çok tan yukarılara kaldırdım canım sadece plastik şeyler var çekmecelerde
ay kız dikkat et aman ben hoppala almayayım o zaman yaa ben korkarım bindiremem bi daha
maşallah canım erken emeklicek demekki bizimkisi popoyu kaldırıyo ayaklarının arkasından desteklersek itiyo kendini daha göbişi kaldıramadık ama
canım biz bile yılda 2 kere hasta olmamız gerekiyo hasta olmamak da iyi değil 2-3 sene hasta olmayıp bi hastalanırsak 1-2 ay ayaga kalkamazmışız bünye alışkın olmadığı için yılda 1-2 kere hasta olsunlar ama hafif atlatsınlar inş.

Anne olmak cok zormus valla..
Onlarin hasta olmasi bizim icin ne buyuk can acisi..
Anne harici herkeze kolay onlarla ilgili yasananlar...

anne olmak zor ama değişik neden bilio musun? teyzemin kızı üniversite sınavına girdiğinde sadece konyayı yazacaksın demişti annesi ben de kızmıştım teyzeme niye kıza engel oluyosun diye en sonunda ikna ettik Kırşehiri kazandı ama teyzem de onunla gitti:) ben de anlıyorum şimdiden söylüyorum üniversite işini eğer Çanakkale de kalırsak Çanakkale bursa Balıkesir dışı bi yer yazmak yasak diyorum kız kardeşim de bana kızıyo :))

korkuyorum ben de yaa çünkü rana hiç hasta olmadı haftaya gidecez hasta olmasından korkuyorum neler götüreceğimi de bilmiyorum
liste yapmam lazım unutmamak için

Canlar,
Izninizle kaciyorum..
Daha ortalik toparlanacak, elif minanin yarin ki cantasi ve yemekleri hazirlanacak ve uyunacak..
Ve sabah 6 da kalkilacak
Allah hepimize guc, kuvvet ve can sagligi versin insallah..
Geceniz guzel gecsin..
Hepinizi bõcük kuzumla kocamannn optuk

daha dişlerde bi hareketlilik yokmu canım diş çıkarırken o savaşı eminim rana kazanacak hemde ne cadılar ya yandık kızım biz yandık çok akıllı oluyomuş yay bebeklerini kandırmak kolay değilmiş ne yaparız bilmiyorum artık

canım benim iyi geceler Allah rahatlık versin kokla Mina'mı benim yerime dikkat et kendine Allah'a emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…