2012 kasım bebekleri büyüyor..

yok çok şükür bizim dişlerimizde hiiiiç bi belirti yok rahatız biz :))) evet yay bebeklerini kandırmak çok zormuş ama ben de aslanım kolay kolay yenilmem

korkuyorum ben de yaa çünkü rana hiç hasta olmadı haftaya gidecez hasta olmasından korkuyorum neler götüreceğimi de bilmiyorum
liste yapmam lazım unutmamak için

inşallah olmaz canım yaa bencede yap liste ben köye giderken bile 5 kere kontrol ediyorum çantayı bişey unuttum mu diye ama köyde eczane olmadığı için çok dikkat etmem gerek biraz ateşlendi mi direk bursaya döneriz çünkü

yapacak o kadar çok şey var ki pazartesiye kadar halletmem lazım annem de çok bişi getime burdan alırız diyo eşimde kimseye yük olmayalım diyo kaldım öyle :)) bu arada bizimkilere bursadan kestane şekeri alacaz var mı bildiğin ucuz bi yer bursada

canım ucuz yerleri pek bilmem ama kestane şekeri dedin mi kafkas pastanesinden alcan neden kestane şekeri canım yaa çanakkalede peynirli bi tatlı vardı ya ondan götürsenizee hatta geçerken burayada bi tane bırakın adını bilmiyorum ama çanakkaleden getirmişti bi arkadaş

haklısın ya niye aklıma gelmedi yaa sevselerde sevmeselerde çanakkaladen gidiyoz demi:)) mantıklı valla teşekkür ederim ben kestane şekerini çok severim de hediye alırken maksat ben de faydalanayım:))) sen adresi söyle ben göndereyim canım ya ayıpsın

çok sağol canım göndermiş kadar oldun adı ne o tatlının yaa
sen adresini yolla ben heykele çıkınca alayım yollim sana canım

çok sağol canım göndermiş kadar oldun adı ne o tatlının yaa
sen adresini yolla ben heykele çıkınca alayım yollim sana canım

sağol canım benim peynir helvası diyolar peynir tatlısı :))

şöyle yapalım biz bu yaz inşallah bi bursa gezisi yapmayı düşünüyoruz o zaman kestane şekeri ısmarlarsın sen de peynir helvanı yersin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…