2012 kasım bebekleri büyüyor..

cok ıyı oldugum soylenemez cnm
arasa artık yumurta vermyorum kabarmıyo vucudu alıssın dıyo dr ama kıymamıyorum

boşver ya alışır ilerde illa ne gerek var bebişine yazık canım bi de ne çektiğini bilmiyosun ki canı acıyo mu kaşınıyo mu ben de hemen vermeyecem yumurta çok lazım değil yumurta da protein var peynirde de ilerde kıyma da vereceksin aynı protein onda da var hem önemli olan kalsiyum onu da yoğurtla veiyosun zaten canım

bi de yaren ne zaman çıkardı ilk dişini

ozcanan arasada ekmek verıyoruz cok sevıy oynamayı yumusayınca yenısını verıyoruz ay ne atıyo endını ordan oraya ne guluyoruz
ay ufak parclrı yıyo bıde keske vıdeo eklense

iyi akşamlar kızlar
okuyup çıkacaktım selam vermeden geçemedim:)
kızım uyuyalı iki saat oluyo ben de yorgunum yatsam iyi olacak ama aklım burda. boş kaldım mı hemen soluğu burada alıyorum:)

olur canım hatta süper olur tanışmış oluruz hem

aynen cnm cok kabarıyo kızarıyo ben emzırırkende yumurta yedıgımde kızarıyodu dr lrara demesı kolay ama ınsan evladı olunca ıcı yanıyo,
kızarsın ver surubu gecsın ne gerek var dımı cnm

yaren 5 ay bıtmıstı cnm bırden yemek yedırırken gordum tum dıslerı sıkıntısız atlttık en kotu ıstahı olmazdı

ozcanan arasada ekmek verıyoruz cok sevıy oynamayı yumusayınca yenısını verıyoruz ay ne atıyo endını ordan oraya ne guluyoruz
ay ufak parclrı yıyo bıde keske vıdeo eklense
canım benim yaaa:))) ama rana yumuşayınca yenisini kabul etmiyor daha küçük diye korkuyorum bende valla ya video konusunda yöneticinin bu işe el atması lazım sadece you tube den eklenebiliyor haksızlık :S
iyi akşamlar kızlar
okuyup çıkacaktım selam vermeden geçemedim:)
kızım uyuyalı iki saat oluyo ben de yorgunum yatsam iyi olacak ama aklım burda. boş kaldım mı hemen soluğu burada alıyorum:)
selam vermeyeydin o zaman ben diyecğimi biliyodum:))) aleyküm selam:))) ben de çok yorgunum son bikaç mesajım bırakamıyor insan burayı ama sabaha kadar da rüyamda forumla uğraşıyorum:)) ha bi de sabaha kadar pepe şarkıları söylüyorum iğrençççç:)
olur canım hatta süper olur tanışmış oluruz hem

inşallah canım bursaya geleceğimiz zaman haber veririm mutlaka :)

bence de hiç gerek yok herkes ver ilacı demesini iyi biliyo biraz daha büyüyünce yesin boşver

inşallah benim kız da yaren ablasına çeker :))

hıc sakarya bagı yokmu ya

o da güzelmiş seviyom ben pepeyi kıs:)) ben de bi ara ninni söylerdim sürekli rüyamda

inşallah canım haber bekliyorum :)

ayy kızlarr sohbete katılmak istiyorum ama gözüm kapanıyo temizlik yapmaya başladım bugün bakalım kaç gün sürer gözüm korktu valla hiç tek başıma büyük temizlik yapmamıştım. sanırım bitiremiycem

allah kolaylık versin canım ben başlamadan korkuyorum nasıl yapcam diye bakalım kimi çağırcam yardıma

hıc sakarya bagı yokmu ya
ah ah arıyorum ama bulamıyorum bi bulsam direk gelecem ama tek bağım sensin :))
o da güzelmiş seviyom ben pepeyi kıs:)) ben de bi ara ninni söylerdim sürekli rüyamda
ayy valla sıkıldım pepeden içimden diyorum tamam artık söylemeyecem çıkmıyor hiç dilimden düşmüyor hep bu rana cadısı yüzünden
ay ıda bı ayrı zeytın yemez ıg peynır yemez cıg sever bızde her cesıt var
niye yaaaa bak bu huylarını tutmadım :)) elleri öpülesi annesin helal sana hem aras hem yaren valla tebrikler maşallah subhanallah

hadi git git nie demedin temizlik yaptığını :) hem niye tek başına yaıyon bi de bebeğinle ben daha yapmacam bayrama inşallah o da badana yok halıları da yıkamaya camları zaten silerim duvarları da silecem öyle bitti gitti sen de yorma kendini hastalanırsan bakan da olmaz ona göre yapabildiğin kadar ev senin oturan sensin boşveeer

haha tayın falan olursa bak guzel yer sakarya

ay bende tutmuyorum he ay gunlerıde ogrenm ıs dun okula gıtmedı ya h dıyo zeytın peynır vardı
kuzum ole bole yuvarlanıp gıdıyoz ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…