- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.201
cok ıyı oldugum soylenemez cnm
arasa artık yumurta vermyorum kabarmıyo vucudu alıssın dıyo dr ama kıymamıyorum
sağol canım benim peynir helvası diyolar peynir tatlısı :))
şöyle yapalım biz bu yaz inşallah bi bursa gezisi yapmayı düşünüyoruz o zaman kestane şekeri ısmarlarsın sen de peynir helvanı yersin :)))
boşver ya alışır ilerde illa ne gerek var bebişine yazık canım bi de ne çektiğini bilmiyosun ki canı acıyo mu kaşınıyo mu ben de hemen vermeyecem yumurta çok lazım değil yumurta da protein var peynirde de ilerde kıyma da vereceksin aynı protein onda da var hem önemli olan kalsiyum onu da yoğurtla veiyosun zaten canım
bi de yaren ne zaman çıkardı ilk dişini
canım benim yaaa:))) ama rana yumuşayınca yenisini kabul etmiyor daha küçük diye korkuyorum bende valla ya video konusunda yöneticinin bu işe el atması lazım sadece you tube den eklenebiliyor haksızlık :Sozcanan arasada ekmek verıyoruz cok sevıy oynamayı yumusayınca yenısını verıyoruz ay ne atıyo endını ordan oraya ne guluyoruz
ay ufak parclrı yıyo bıde keske vıdeo eklense
selam vermeyeydin o zaman ben diyecğimi biliyodum:))) aleyküm selam:))) ben de çok yorgunum son bikaç mesajım bırakamıyor insan burayı ama sabaha kadar da rüyamda forumla uğraşıyorum:)) ha bi de sabaha kadar pepe şarkıları söylüyorum iğrençççç:)iyi akşamlar kızlar
okuyup çıkacaktım selam vermeden geçemedim:)
kızım uyuyalı iki saat oluyo ben de yorgunum yatsam iyi olacak ama aklım burda. boş kaldım mı hemen soluğu burada alıyorum:)
olur canım hatta süper olur tanışmış oluruz hem
aynen cnm cok kabarıyo kızarıyo ben emzırırkende yumurta yedıgımde kızarıyodu dr lrara demesı kolay ama ınsan evladı olunca ıcı yanıyo,
kızarsın ver surubu gecsın ne gerek var dımı cnm
yaren 5 ay bıtmıstı cnm bırden yemek yedırırken gordum tum dıslerı sıkıntısız atlttık en kotu ıstahı olmazdı
canım benim yaaa:))) ama rana yumuşayınca yenisini kabul etmiyor daha küçük diye korkuyorum bende valla ya video konusunda yöneticinin bu işe el atması lazım sadece you tube den eklenebiliyor haksızlık :S
selam vermeyeydin o zaman ben diyecğimi biliyodum:))) aleyküm selam:))) ben de çok yorgunum son bikaç mesajım bırakamıyor insan burayı ama sabaha kadar da rüyamda forumla uğraşıyorum:)) ha bi de sabaha kadar pepe şarkıları söylüyorum iğrençççç:)
inşallah canım bursaya geleceğimiz zaman haber veririm mutlaka :)
selam vermeyeydin o zaman ben diyecğimi biliyodum:))) aleyküm selam:))) ben de çok yorgunum son bikaç mesajım bırakamıyor insan burayı ama sabaha kadar da rüyamda forumla uğraşıyorum:)) ha bi de sabaha kadar pepe şarkıları söylüyorum iğrençççç:)
canım benim yaaa:))) ama rana yumuşayınca yenisini kabul etmiyor daha küçük diye korkuyorum bende valla ya video konusunda yöneticinin bu işe el atması lazım sadece you tube den eklenebiliyor haksızlık :S
inşallah canım bursaya geleceğimiz zaman haber veririm mutlaka :)
bence de hiç gerek yok herkes ver ilacı demesini iyi biliyo biraz daha büyüyünce yesin boşver
inşallah benim kız da yaren ablasına çeker :))
ayy kızlarr sohbete katılmak istiyorum ama gözüm kapanıyotemizlik yapmaya başladım bugün bakalım kaç gün sürer gözüm korktu valla hiç tek başıma büyük temizlik yapmamıştım. sanırım bitiremiycem
allah kolaylık versin canım ben başlamadan korkuyorum nasıl yapcam diye bakalım kimi çağırcam yardıma
ah ah arıyorum ama bulamıyorum bi bulsam direk gelecem ama tek bağım sensin :))hıc sakarya bagı yokmu ya
ayy valla sıkıldım pepeden içimden diyorum tamam artık söylemeyecem çıkmıyor hiç dilimden düşmüyor hep bu rana cadısı yüzündeno da güzelmiş seviyom ben pepeyi kıs:)) ben de bi ara ninni söylerdim sürekli rüyamda
niye yaaaa bak bu huylarını tutmadım :)) elleri öpülesi annesin helal sana hem aras hem yaren valla tebrikler maşallah subhanallahay ıda bı ayrı zeytın yemez ıg peynır yemez cıg sever bızde her cesıt var
ayy kızlarr sohbete katılmak istiyorum ama gözüm kapanıyotemizlik yapmaya başladım bugün bakalım kaç gün sürer gözüm korktu valla hiç tek başıma büyük temizlik yapmamıştım. sanırım bitiremiycem
kızlar ben kaçtım sabah görüşürüz artık öpüyorum hepinizi
tam yatıcaktım kı aras cın gıbı bakıyo pufff
ah ah arıyorum ama bulamıyorum bi bulsam direk gelecem ama tek bağım sensin :))
ayy valla sıkıldım pepeden içimden diyorum tamam artık söylemeyecem çıkmıyor hiç dilimden düşmüyor hep bu rana cadısı yüzünden
niye yaaaa bak bu huylarını tutmadım :)) elleri öpülesi annesin helal sana hem aras hem yaren valla tebrikler maşallah subhanallah
hadi git git nie demedin temizlik yaptığını :) hem niye tek başına yaıyon bi de bebeğinle ben daha yapmacam bayrama inşallah o da badana yok halıları da yıkamaya camları zaten silerim duvarları da silecem öyle bitti gitti sen de yorma kendini hastalanırsan bakan da olmaz ona göre yapabildiğin kadar ev senin oturan sensin boşveeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?