2012 kasım bebekleri büyüyor..

haha tayın falan olursa bak guzel yer sakarya

ay bende tutmuyorum he ay gunlerıde ogrenm ıs dun okula gıtmedı ya h dıyo zeytın peynır vardı
kuzum ole bole yuvarlanıp gıdıyoz ıste

sakarya güzelmiş canım eşim biliyo kaynım orda okumuş çünkü güzel yer diyo ama bizim tayin çıkar mı oraya bilmiyorum nasip :)

ooo onun ustune ıkı kere uydu bu gece uykusuydu nıye kalktı bılmem

hee biliyom öğleden sonra da yattı sonra sen de yattın.. ama yine gündüz uykusu sanmış olabilir ondan klkmıştır çünkü rana ilk kalktığında etrafa bakıyo karanlık olduğunu görünce emiyo uyuyo aydınlık olunca uyanıyo

ben de çıkıyorum canlar daha namaz kılmadım yatayım artık anca bugün çok yoruldum rana hanımla ve yatağımı özledim ya :)) öptüm iyi geceler:))

babasıda uyutmus bı kere ben yokken asklında karanlıkta yaqtgında uyuyodu ama bılemdım ıste

hadı cnm ıyı geceler aras uyursa ılk ısım yatmak

selam canım nezaman yazdım bilmiyorum ama seninle ilgisi yok cnm ben anne sütü konusunda çok üzülüyorum oyüzden yazmışımdır muhtemelen.
ama arada ura cnm :

aynen cnm:

canım ama yoğurdun üstüne anne sütü alınca kustu yani yoğurtla süt bir arada olmazmıki acaba .
doktorlar yoğurdu bir öğün olarak kabul ediyorlar bildiğim kadarıyla

canım evet aç ken ver hemende emzirme bebeğin nezaman isterse ozaman emzir
benim doktorum bebeğin nezaman acıktığını bilir ve bnekadar yiyeceğinede diyo..

Günaydın güzel anneler

Benim günüm yine cook erken basladi((((

günnaydın cnm benimde günüm erken başladı nil hanım 5te uyandı sonra altını alıp mamasını yedirdim ve yanımıza aldım çünkü ben 6da kalkıyorum işe gelmek için
bibabasına bakıyo bibana
gözlerimizi kapadık uyusun diye ama ne mümkün babasına dönüp konuşmaya başladı cadı hadi uyut bakalım:):):)

kızlarrrr herkese kocaman bi gğünaydın:
songülüm nasıl oldun bizi haberdar et cnm?
özcananım budefada sana ben günaydın yazayım gelince gör cnm:
beysalım çokmu yoğunsun eskisi gibi giremiyosun cnm:
selmeç sanada günaydın:
mertur sende pek görünmüyosun cnm:
yasminsanada günaydın canım:
ismini unuttuğum arkadaşlarım sizede günaydın
ya rumuz yazıyosunuzya sizi ondan ununutuyom aslında aklımdasınız ama rumuzları yazamıyom:

günaydın kızlar herkes iidir inş.
güldencim sana da günaydın cnm prensesin keyfi yerindeymiş maşallah bu sabah nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız:)

Günaydın güzel anneler

Benim günüm yine cook erken basladi((((

günaydın kızlar herkes iidir inş.
güldencim sana da günaydın cnm prensesin keyfi yerindeymiş maşallah bu sabah nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız:)

günaydın anneler neden herkes bugün erkenci yaa rana da saat 6 da kalktı gazı varmış bi kaç gaz sesinden sonra uyandı iki saat de huysuzluk etti galiba kaka sıkıntımız var çünkü dün çook az ve çok katı kaka yaptı vermecem artık sebze filan o da zorlanıyo ben de saat sekizde yattı ben de yemeği yaptım yatsaydım yemek yapamazdım şimdi pişmesini bekliyorum yemek pişer rana uyanır ben zombi ayakta devaaaam

Gunaydin canimm bugün bütün bebisler erken kalkmis
Ek besin aldıklari için artık kaka rengi değişiyir ve katilasiyor ondan zorlanıyorlar

Gunaydin canimm bugün bütün bebisler erken kalkmis

Ek besin aldıklari için artık kaka rengi değişiyir ve katilasiyor ondan zorlanıyorlar

valla ben de zorlanıyorum yahu hayır ağlasa bişi demeyecem çirkefliğine bağırıyor sinirleniyo anasına çekmiş bu tip baba huy ana belli oldu

valla ben de zorlanıyorum yahu hayır ağlasa bişi demeyecem çirkefliğine bağırıyor sinirleniyo anasına çekmiş bu tip baba huy ana belli oldu

Benim oğlum aynı kızın gibi cok cirkeft beni yataktan kaldırana kadar bağırıyor kalkınca hic biseyr yok benim oğlumda bana çekmiş inat gini:))

aynen cnm
keyifi yerinde
hanfendinin:
sizin keyifiniz nasıl

iiyiz cnm çok şükür bi sıkıntımız yok uyku hariç. eklere başlayalı tuvaleti de düzene girdi günlük yapıo çok şükür.

Günaydın canim benim 5 buçukta uyandi ama gece üç kerede uyandi gece çok zorlanıyorum artık yaa nezaman deliksiz uyuyacaklar:))))
sorma cnm öyle özledim ki deliksiz uykuyu. benim cadı kızım bi ilk yattığında üç saat kesintisiz uyuyo sonrası en fazla iki saate bir emmek için kalkıo hala.

ayy napıyonuz saat 4 te yaa ( saat kaçta yattı ki

cnm önce gülme sesleri gelio yatağından , almayınca biraz mızırdanıo:) sonra yatağa alıoruz o ara ezan filan okunuo babamızla dönüşümlü bakıoruz derken vakit geçio alt değişme filan derken altı da kahvaltı yedi de ananeye gidiş ve gün start verio:) cnm benim bal böcüğü akşam 8 gibi uyuyo sabah da en geç 5 te ayakta henüz 5 buçuğu dahi görmedik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…