- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.221
neresine uyusun çocuk zaten geç kalktı annesi
haha tayın falan olursa bak guzel yer sakarya
ay bende tutmuyorum he ay gunlerıde ogrenm ıs dun okula gıtmedı ya h dıyo zeytın peynır vardı
kuzum ole bole yuvarlanıp gıdıyoz ıste
ooo onun ustune ıkı kere uydu bu gece uykusuydu nıye kalktı bılmem
hee biliyom öğleden sonra da yattı sonra sen de yattın.. ama yine gündüz uykusu sanmış olabilir ondan klkmıştır çünkü rana ilk kalktığında etrafa bakıyo karanlık olduğunu görünce emiyo uyuyo aydınlık olunca uyanıyo
ben de çıkıyorum canlar daha namaz kılmadım yatayım artık anca bugün çok yoruldum rana hanımla ve yatağımı özledim ya :)) öptüm iyi geceler:))
merhaba tatlı annişler
bu aralar pek yazamıyorum ama yokluğum pek farkedilmiyor sanırım
alıntı yapamadan bir özet geçmek isterim:
sprintcim miniklere bayıldımmmm maşallah Allah nazarlardan saklasın, sen de çok güzelsin arkadaşım ayrıca seni önceden görseydim kocaman oğlun olduğuna inanmazdım maşallah:)
başka bebiş resmleri de gördüm hepsine kocaman birer maşallahhh:)
ozcananım ben o ranişi yerim yerim yerim!
güldencim anne sütü konusunda yazmışsın nolur öyle düşünme bazen patavatsızlık yapıyorum annem de beni bir ay besleyebilmiş sonra sütü kesilmiş ama aslan gibiyim:)
mdrcnn canım bakıcı meselesi hakkında bişey yazmıştım görmedin sanırım bunu da görmezsen mesaj atıcam:)
songülcüm çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım
hepinizi ve pamuk bebişlerinizi çok öptüm
okuyup okuyup gittiğinin frkındayım canım merak etme bakma sen sesimi çıkarmıyorum
canım benim girdiğim tel de ağır yaa deli ediyo beni ama ben de öbür telefondan giriyorum daha olmazsa eşiminkini yürütüyorum napalım bağlı kalmak adına herşey mübah:))
canım ama yoğurdun üstüne anne sütü alınca kustu yani yoğurtla süt bir arada olmazmıki acaba .
doktorlar yoğurdu bir öğün olarak kabul ediyorlar bildiğim kadarıyla
Günaydın güzel anneler
Benim günüm yine cook erken basladi((((
Günaydınn
günaydın kızlar herkes iidir inş.
güldencim sana da günaydın cnm prensesin keyfi yerindeymiş maşallah bu sabah nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız:)
selam canım nezaman yazdım bilmiyorum ama seninle ilgisi yok cnm ben anne sütü konusunda çok üzülüyorum oyüzden yazmışımdır muhtemelen.
ama arada ura cnm :
aynen cnm:
günnaydın cnm benimde günüm erken başladı nil hanım 5te uyandı sonra altını alıp mamasını yedirdim ve yanımıza aldım çünkü ben 6da kalkıyorum işe gelmek için
bibabasına bakıyo bibana
gözlerimizi kapadık uyusun diye ama ne mümkün babasına dönüp konuşmaya başladı cadı hadi uyut bakalım:):):
Günaydın güldencigim benim oğlumunda sabah uykusu yook maalesef 5 buçuktan beri ayaktayız
Ben evdeyim neyse
Senin için zor olur çalıştığın icin
Günaydın güzel anneler
Günaydın güzel anneler
Günaydınn
selam canım nezaman yazdım bilmiyorum ama seninle ilgisi yok cnm ben anne sütü konusunda çok üzülüyorum oyüzden yazmışımdır muhtemelen.
ama arada ura cnm :
aynen cnm:
canım evet aç ken ver hemende emzirme bebeğin nezaman isterse ozaman emzir
benim doktorum bebeğin nezaman acıktığını bilir ve bnekadar yiyeceğinede diyo..
günnaydın cnm benimde günüm erken başladı nil hanım 5te uyandı sonra altını alıp mamasını yedirdim ve yanımıza aldım çünkü ben 6da kalkıyorum işe gelmek için
bibabasına bakıyo bibana
gözlerimizi kapadık uyusun diye ama ne mümkün babasına dönüp konuşmaya başladı cadı hadi uyut bakalım:):):)
kızlarrrr herkese kocaman bi gğünaydın:
songülüm nasıl oldun bizi haberdar et cnm?
özcananım budefada sana ben günaydın yazayım gelince gör cnm:
beysalım çokmu yoğunsun eskisi gibi giremiyosun cnm:
selmeç sanada günaydın:
mertur sende pek görünmüyosun cnm:
yasminsanada günaydın canım:
ismini unuttuğum arkadaşlarım sizede günaydın
ya rumuz yazıyosunuzya sizi ondan ununutuyom aslında aklımdasınız ama rumuzları yazamıyom:
güldencim sana da günaydın cnm prensesin keyfi yerindeymiş maşallah bu sabah nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız:)
benden de mi erken cnm yaaa 4 den beri ayaktayımgünaydın cnm
benden de mi erken cnm yaaa 4 den beri ayaktayımgünaydın cnm
günaydın anneler neden herkes bugün erkenci yaa rana da saat 6 da kalktı gazı varmış bi kaç gaz sesinden sonra uyandı iki saat de huysuzluk etti galiba kaka sıkıntımız var çünkü dün çook az ve çok katı kaka yaptı vermecem artık sebze filan o da zorlanıyo ben de saat sekizde yattı ben de yemeği yaptım yatsaydım yemek yapamazdım şimdi pişmesini bekliyorum yemek pişer rana uyanır ben zombi ayakta devaaaam
Gunaydin canimm bugün bütün bebisler erken kalkmis
Ek besin aldıklari için artık kaka rengi değişiyir ve katilasiyor ondan zorlanıyorlar
valla ben de zorlanıyorum yahuhayır ağlasa bişi demeyecem çirkefliğine bağırıyor sinirleniyo anasına çekmiş bu tip baba huy ana belli oldu
aynen cnm
keyifi yerinde
hanfendinin:
sizin keyifiniz nasıl
sorma cnm öyle özledim ki deliksiz uykuyu. benim cadı kızım bi ilk yattığında üç saat kesintisiz uyuyo sonrası en fazla iki saate bir emmek için kalkıo hala.Günaydın canim benim 5 buçukta uyandi ama gece üç kerede uyandi gece çok zorlanıyorum artık yaa nezaman deliksiz uyuyacaklar:))))
ayy napıyonuz saat 4 te yaa( saat kaçta yattı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?