- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.241
ah ah arıyorum ama bulamıyorum bi bulsam direk gelecem ama tek bağım sensin :))
ayy valla sıkıldım pepeden içimden diyorum tamam artık söylemeyecem çıkmıyor hiç dilimden düşmüyor hep bu rana cadısı yüzünden
niye yaaaa bak bu huylarını tutmadım :)) elleri öpülesi annesin helal sana hem aras hem yaren valla tebrikler maşallah subhanallah
hadi git git nie demedin temizlik yaptığını :) hem niye tek başına yaıyon bi de bebeğinle ben daha yapmacam bayrama inşallah o da badana yok halıları da yıkamaya camları zaten silerim duvarları da silecem öyle bitti gitti sen de yorma kendini hastalanırsan bakan da olmaz ona göre yapabildiğin kadar ev senin oturan sensin boşveeer
iiyiz cnm çok şükür bi sıkıntımız yok uyku hariç. eklere başlayalı tuvaleti de düzene girdi günlük yapıo çok şükür.
sorma cnm öyle özledim ki deliksiz uykuyu. benim cadı kızım bi ilk yattığında üç saat kesintisiz uyuyo sonrası en fazla iki saate bir emmek için kalkıo hala.
cnm önce gülme sesleri gelio yatağından , almayınca biraz mızırdanıo:) sonra yatağa alıoruz o ara ezan filan okunuo babamızla dönüşümlü bakıoruz derken vakit geçio alt değişme filan derken altı da kahvaltı yedi de ananeye gidiş ve gün start verio:) cnm benim bal böcüğü akşam 8 gibi uyuyo sabah da en geç 5 te ayakta henüz 5 buçuğu dahi görmedik)
özcananım senin becerine hayranım zaten:) asıl mesele camlar zaten 11. katta oturuyoruz. silemiyorum doğru düzgün sadece silmeye çalışıyorumhalıları da yıkamaya verecektim ama bizim şu askerlik meselesi çıkınca maddi olarak biraz sıkmamız gerekti 6 aylık kira vs. bir sürü masraf var. o yüzden artık dönüşte veririm dedim silemiycem de sanırım. işte kendimi yormadan kızımın müsade ettiği kadar bişeyler yapmaya çalışcam.
bu arada herekse günaydın kızlarr
gülden beni unutmuşsun ama yaa:)
bu arada selnec söylemeden geçemiycem kızına bitiyorum yaa bu ne güzellik böyle maşallah barekallah. hele o saç bantları hepsi birbirinden güzel nerden buluyosun ben hiç öyle güzel bantlar bulamadım
bizim burda sekizde daha aydınlık olunca uyumuyo saat 9 buçuğu buluyruz biz saat 8 de de kalkıyoruz ama bugün bı sıkıntı var 15 dakikada bi ağlıyo yattığı yerden anlamadımiiyiz cnm çok şükür bi sıkıntımız yok uyku hariç. eklere başlayalı tuvaleti de düzene girdi günlük yapıo çok şükür.
sorma cnm öyle özledim ki deliksiz uykuyu. benim cadı kızım bi ilk yattığında üç saat kesintisiz uyuyo sonrası en fazla iki saate bir emmek için kalkıo hala
cnm önce gülme sesleri gelio yatağından , almayınca biraz mızırdanıo:) sonra yatağa alıoruz o ara ezan filan okunuo babamızla dönüşümlü bakıoruz derken vakit geçio alt değişme filan derken altı da kahvaltı yedi de ananeye gidiş ve gün start verio:) cnm benim bal böcüğü akşam 8 gibi uyuyo sabah da en geç 5 te ayakta henüz 5 buçuğu dahi görmedik)
özcananım senin becerine hayranım zaten:) asıl mesele camlar zaten 11. katta oturuyoruz. silemiyorum doğru düzgün sadece silmeye çalışıyorumhalıları da yıkamaya verecektim ama bizim şu askerlik meselesi çıkınca maddi olarak biraz sıkmamız gerekti 6 aylık kira vs. bir sürü masraf var. o yüzden artık dönüşte veririm dedim silemiycem de sanırım. işte kendimi yormadan kızımın müsade ettiği kadar bişeyler yapmaya çalışcam.
ben miyim becerikli:)) bunu anneme de söylemeni çoook isterdim:))) valla biz 2. katta oturuyoruz ama ben bile korkuyorum bakamıyorum aşağı sen nasıl bakıyon yaa yüksek çok :))) hayatta silemem eşim de izin vermez ki sen de sileyim falan deme.. maddi olarak sıkıntı herkeste var canım ya bu aydan itibaren tek maaşa düştük ama benim maaşı yapmışlar netten bi baktım paranın tamamı var dedim vermeyelim :)) saçmalama dedi hazineye verecez benim maaşı:)))) 5 günlük alacam sadece halıları da ben çalışmaya başlayınca verecez yıkamaya biraz biriktirmeseydik daha da zorlanırdık şimdi diyorum keşke daha çok biriktirseydik
günaydın cnm yaaa nasılsın ? selnecin kzı gerçekten çok güzel maşallah. ben de arıyorum o bantlardan ama burda da yok maalesef
hemen sana özel kocaman bi günaydın cnmeeeeeee:
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın bakalım? bizim burlarda bulunacak şeyler değil demek ki:) ama ben de istiyoom onlardan çok güzelleer:)
hıh şimdi oldu işte hem de benimki kocamannn
bizim burda sekizde daha aydınlık olunca uyumuyo saat 9 buçuğu buluyruz biz saat 8 de de kalkıyoruz ama bugün bı sıkıntı var 15 dakikada bi ağlıyo yattığı yerden anlamadım(
diş meselesi daha görünmüyor canım yaa ama galiba sıkıntımız kaka ve nasıl çözecem bilmiyorum uyandı kuzum uyku mahmuru pek tatlı ya sesi de çıkmıyor daha da yapmadı bezine bakmaktan bi hal oldumbi yeri mi ağrıo ki acaba diş yerleri filan? cnm tuvaletini yaptı mı belki onun sıkıntısı vardır çok huzursuzlanıo benim kuzu öyle olunca
özcanan silemiyorum zaten ama gözüme batıyo. dün sadece mutfağın iç tarafını açılan camını bi de kolum yetiştiği kadar sildim. çok korkunç zaten hayatta çıkıp silemem. beceriklisin tabi kıs ver bana bakiim annenin tel nosunu bi arayım da anlatiim ne kadar becerikli olduğunu:)))
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın bakalım? bizim burlarda bulunacak şeyler değil demek ki:) ama ben de istiyoom onlardan çok güzelleer:)
bende istiyorum cnm.benim kızın yatarken kulağı çok katlanıordu dr a götürmüştük kepçe olur mu dedik kepçe olmasını bilmem ama dikkat edin uzun süre kalırsa kulak kepçesi düşebilir demişti bizde korktuk bantladık eşimle:) ama artık bant tutmuo bende takmak istemiorum önceden evdeydik soran olmuordu şimdi her gören soruo o ne diye:) o yüzden değişik değişik saç bantları istiyorum ama yok malesef.
:)
ya öyle isimler deyişik olunca unutuyorum cnm ondan oldu :
diş meselesi daha görünmüyor canım yaa ama galiba sıkıntımız kaka ve nasıl çözecem bilmiyorum uyandı kuzum uyku mahmuru pek tatlı ya sesi de çıkmıyor daha da yapmadı bezine bakmaktan bi hal oldum((
cnm armut suyu denedin mi benim kuzuya ii gelio bi de ben kuru kayısı kaynatıp kendim yiorum suyundan da biraz zeynep ilaya veriorum rahatlıo sanki. bi dene istersen.bu arada yoğurt kabız ve gaz yapıo cnm aklında olsun dr söylemişti arkadaşıma
evet haklısın canım biraz değişik. o yüzden nur diyebilirsin
diş meselesi daha görünmüyor canım yaa ama galiba sıkıntımız kaka ve nasıl çözecem bilmiyorum uyandı kuzum uyku mahmuru pek tatlı ya sesi de çıkmıyor daha da yapmadı bezine bakmaktan bi hal oldum((
göze batma meselesini biliyorum bi de gelen biri falan olursa daha çok batıyo camla göze...
annemi arayınca söleecem inanmazsa veririm sölersin :))
evet haklısın canım biraz değişik. o yüzden nur diyebilirsin
ben de diyebilir miyim aceba :78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?