2012 kasım bebekleri büyüyor..

özcananım senin becerine hayranım zaten:) asıl mesele camlar zaten 11. katta oturuyoruz. silemiyorum doğru düzgün sadece silmeye çalışıyorum halıları da yıkamaya verecektim ama bizim şu askerlik meselesi çıkınca maddi olarak biraz sıkmamız gerekti 6 aylık kira vs. bir sürü masraf var. o yüzden artık dönüşte veririm dedim silemiycem de sanırım. işte kendimi yormadan kızımın müsade ettiği kadar bişeyler yapmaya çalışcam.

bu arada herekse günaydın kızlarr
gülden beni unutmuşsun ama yaa:)

bu bebişler sözleşmişler anlaşılan
hayır akşam uyurkende zor uyudu nil daha doğrusu ağladı ayaklarımda uyumuyacakmış o kucağımda uyuyacakmış odasına gittik emzirme koltuğumuza oturduk
öyle uyudu
koltukta emzirme işine yaramadı bari bu işe yarasındeğilmi:=:)):)

Bende özledim helede sabah uykusunu babasına diyorum biraz sen bak benmi emdirecegim diyor hic yardımı yokk((

Günaydın canimmm

bu arada selnec söylemeden geçemiycem kızına bitiyorum yaa bu ne güzellik böyle maşallah barekallah. hele o saç bantları hepsi birbirinden güzel nerden buluyosun ben hiç öyle güzel bantlar bulamadım

bu arada selnec söylemeden geçemiycem kızına bitiyorum yaa bu ne güzellik böyle maşallah barekallah. hele o saç bantları hepsi birbirinden güzel nerden buluyosun ben hiç öyle güzel bantlar bulamadım

günaydın cnm yaaa nasılsın ? selnecin kzı gerçekten çok güzel maşallah. ben de arıyorum o bantlardan ama burda da yok maalesef

bizim burda sekizde daha aydınlık olunca uyumuyo saat 9 buçuğu buluyruz biz saat 8 de de kalkıyoruz ama bugün bı sıkıntı var 15 dakikada bi ağlıyo yattığı yerden anlamadım (

hemen sana özel kocaman bi günaydın cnmeeeeeee:

günaydın cnm yaaa nasılsın ? selnecin kzı gerçekten çok güzel maşallah. ben de arıyorum o bantlardan ama burda da yok maalesef

iyiyim çok şükür canım sen nasılsın bakalım? bizim burlarda bulunacak şeyler değil demek ki:) ama ben de istiyoom onlardan çok güzelleer:)

hemen sana özel kocaman bi günaydın cnmeeeeeee:

hıh şimdi oldu işte hem de benimki kocamannn

bizim burda sekizde daha aydınlık olunca uyumuyo saat 9 buçuğu buluyruz biz saat 8 de de kalkıyoruz ama bugün bı sıkıntı var 15 dakikada bi ağlıyo yattığı yerden anlamadım (

bi yeri mi ağrıo ki acaba diş yerleri filan? cnm tuvaletini yaptı mı belki onun sıkıntısı vardır çok huzursuzlanıo benim kuzu öyle olunca

özcanan silemiyorum zaten ama gözüme batıyo. dün sadece mutfağın iç tarafını açılan camını bi de kolum yetiştiği kadar sildim. çok korkunç zaten hayatta çıkıp silemem. beceriklisin tabi kıs ver bana bakiim annenin tel nosunu bi arayım da anlatiim ne kadar becerikli olduğunu:)))

bi yeri mi ağrıo ki acaba diş yerleri filan? cnm tuvaletini yaptı mı belki onun sıkıntısı vardır çok huzursuzlanıo benim kuzu öyle olunca
diş meselesi daha görünmüyor canım yaa ama galiba sıkıntımız kaka ve nasıl çözecem bilmiyorum uyandı kuzum uyku mahmuru pek tatlı ya sesi de çıkmıyor daha da yapmadı bezine bakmaktan bi hal oldum((

göze batma meselesini biliyorum bi de gelen biri falan olursa daha çok batıyo camla göze...

annemi arayınca söleecem inanmazsa veririm sölersin :))

canım zeytinyağ katıyomusun yedirdiklerine
birde gün kurusu yani kara kayısıyı minik minik doğra kaynat sonra rondadan geçir ranama yedir bakalım bence işe yarar
beysal yapmıştı faydasınıda görmüştü:

evet haklısın canım biraz değişik. o yüzden nur diyebilirsin

anlaştık cnm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…